benim eşimin işi normal değilki pis iş. Otomotiv ile ilgili düşün artık pisliği :)
günaydın kızlarr
keyifler iyidir inşallahh
hehehe
hakketen zor durum canım :)
Ovvvv yag falan haklisin zor cikar ama koslanin vanish sokuyo diye biliyom ben bi denesene hem kolaylik olur sanada sivisindan al azcik lekeye azcikda makinaya tertemiz cikiyo ben 1 haftalik kan lekesini bile soktum o urunle hemde elimde yikadim o zaman
ankarada yağmıyorhoşgeldin gebiş
iyyiiz valla
kar izliyorum ben
sabahtan beri hiç durmadı
evet yarılandı bugün çok şükürhoşgeldin kuzum.Maşallah bugün yolu yarılamış oldunuz
Darısı bizlerin başına inşalah
günaydın canımgunaydın kızlar
dun gece uzun zamandan sonra 1 bucukda yattım fılm e takıldık esımle
gözumu acmak ıstemıyorum nasıl tembel oldum ben yaaa
buarada benım bulantılar sanırım gecıyor dun sabah bu sabah cıkardım yıne ama olsun cok cok daha ıyı haldeyım galıba son anlarını yasıyor gececek dıye dusunuyorum cok mutluyum bu yuzde n
selam şekerler
nasılsınız bugün
günaydın canım
ben de o saatlerde yattım 12ye doğru kalktım
bitiyodur bulantılar zaten artık gözün aydın
evet bıtıyor ferdam sanırım bulantılarım
masallah yolu yarıladın sen ne guzel azcık kaldı ferda daha dun gıbı şaşımıyım ben deyişin testını gösterıp
slm kızlar rumuzyok arkadaşım tebrik ediyorum alalh sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip eylesin.
bizde eşimle sabahtan ehliyetimi almaya gittik saat 4 te hazır olcakmış sonunda alcam yani.saat 1,30da da sağlık ocağına gidicez tahlil sonuçlarını almaya bakalım inş.herşey yolundadır.
günaydın canım hoşgeldin
iyiyim galiba ben
sen nasılsın?
anacım benim herifin ruhu pis. Günlük çıkarsa ok. Topluyo iş yerinde poşetle getiriyor ne pislik arrasan var. Artık nerdeyse yıllancaklar. Onlarla uğraşıyorum
gunaydın kızlar
dun gece uzun zamandan sonra 1 bucukda yattım fılm e takıldık esımle
gözumu acmak ıstemıyorum nasıl tembel oldum ben yaaa
buarada benım bulantılar sanırım gecıyor dun sabah bu sabah cıkardım yıne ama olsun cok cok daha ıyı haldeyım galıba son anlarını yasıyor gececek dıye dusunuyorum cok mutluyum bu yuzde n
hilal19 sağlık ocağında ne tahlili yapıyorlar, ben şimdi kan tahlili için özel hastaneye gittimsağlık ocağı kan testi falan yapıyor mu kız evimin arkasında sağlık ocağı yaa çok üzülürüm falla kar kıyamette ne zahmetle gittim bi de
öyle vALLA zaman çook çabuk geçiyor
bir bakmışız almışız bebişlerimizi kucağımıza (inşallah sağlıcakla)
ayrıntılı ultrasonu bekliyorum merakla
10 şubatta daha çook var yaa
merak etme yarına gidersiniziyi sayılırım canım bende
şu baş ağrım olmasa daha iyi olucam sanırım
sabah eşimi işe yollamaya kalktım şok oldum heryer bembeyazdı
gece yatarken yıldızlar görünüyodu çünkü
yarın doktora kontrole gidicektik
eşim diyo böyle yağarsa unut sen yarını başka gün gideriz diye
çok merak ediyorum bebişimi ben
yok kızz benim kocam öyle değildirrhepsi ayni bazen dikkat etmiyorum 1 hafta giymis atleti beyz atlet olmus turuncuben demesem 1 ay giyecek yuzsuzzzz
isallahhhh gecerr canimmm bak ben 5 aylik oldum hala cikariyorum yatana kadarrr acken iyiyim bi lokma yedim mi hooop wcye
iyi sayılırım canım bende
şu baş ağrım olmasa daha iyi olucam sanırım
sabah eşimi işe yollamaya kalktım şok oldum heryer bembeyazdı
gece yatarken yıldızlar görünüyodu çünkü
yarın doktora kontrole gidicektik
eşim diyo böyle yağarsa unut sen yarını başka gün gideriz diye
çok merak ediyorum bebişimi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?