Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim eşimin işi normal değilki pis iş. Otomotiv ile ilgili düşün artık pisliği :)

Ovvvv yag falan haklisin zor cikar ama koslanin vanish sokuyo diye biliyom ben bi denesene hem kolaylik olur sanada sivisindan al azcik lekeye azcikda makinaya tertemiz cikiyo ben 1 haftalik kan lekesini bile soktum o urunle hemde elimde yikadim o zaman

anacım benim herifin ruhu pis. Günlük çıkarsa ok. Topluyo iş yerinde poşetle getiriyor ne pislik arrasan var. Artık nerdeyse yıllancaklar. Onlarla uğraşıyorum

gunaydın kızlar
dun gece uzun zamandan sonra 1 bucukda yattım fılm e takıldık esımle
gözumu acmak ıstemıyorum nasıl tembel oldum ben yaaa

buarada benım bulantılar sanırım gecıyor dun sabah bu sabah cıkardım yıne ama olsun cok cok daha ıyı haldeyım galıba son anlarını yasıyor gececek dıye dusunuyorum cok mutluyum bu yuzde n

hoşgeldin gebiş
iyyiiz valla
kar izliyorum ben
sabahtan beri hiç durmadı
ankarada yağmıyor
hatta güneş var
eşim olsa dışarı çıkmak isterdim kesin

hoşgeldin kuzum.Maşallah bugün yolu yarılamış oldunuz
Darısı bizlerin başına inşalah
evet yarılandı bugün çok şükür
tamamlandığını da göstersin allahım

günaydın canım
ben de o saatlerde yattım 12ye doğru kalktım
bitiyodur bulantılar zaten artık gözün aydın

günaydın canım
ben de o saatlerde yattım 12ye doğru kalktım
bitiyodur bulantılar zaten artık gözün aydın

evet bıtıyor ferdam sanırım bulantılarım
masallah yolu yarıladın sen ne guzel azcık kaldı ferda daha dun gıbı şaşımıyım ben deyişin testını gösterıp

evet bıtıyor ferdam sanırım bulantılarım
masallah yolu yarıladın sen ne guzel azcık kaldı ferda daha dun gıbı şaşımıyım ben deyişin testını gösterıp

öyle vALLA zaman çook çabuk geçiyor
bir bakmışız almışız bebişlerimizi kucağımıza (inşallah sağlıcakla)
ayrıntılı ultrasonu bekliyorum merakla
10 şubatta daha çook var yaa

hilal19 sağlık ocağında ne tahlili yapıyorlar, ben şimdi kan tahlili için özel hastaneye gittim sağlık ocağı kan testi falan yapıyor mu kız evimin arkasında sağlık ocağı yaa çok üzülürüm falla kar kıyamette ne zahmetle gittim bi de

günaydın canım hoşgeldin
iyiyim galiba ben
sen nasılsın?

iyi sayılırım canım bende
şu baş ağrım olmasa daha iyi olucam sanırım
sabah eşimi işe yollamaya kalktım şok oldum heryer bembeyazdı
gece yatarken yıldızlar görünüyodu çünkü
yarın doktora kontrole gidicektik
eşim diyo böyle yağarsa unut sen yarını başka gün gideriz diye
çok merak ediyorum bebişimi ben

anacım benim herifin ruhu pis. Günlük çıkarsa ok. Topluyo iş yerinde poşetle getiriyor ne pislik arrasan var. Artık nerdeyse yıllancaklar. Onlarla uğraşıyorum

hepsi ayni bazen dikkat etmiyorum 1 hafta giymis atleti beyz atlet olmus turuncu ben demesem 1 ay giyecek yuzsuzzzz

isallahhhh gecerr canimmm bak ben 5 aylik oldum hala cikariyorum yatana kadarrr acken iyiyim bi lokma yedim mi hooop wcye

hamilelik,kansızlık,tsh hepsine bakıyor sağlık ocağı
ama sonuçlar 1-2 gün içinde çıkıyor
bence özele gitmekle iyi ettin hemen aldın sonucu işte
yoksa bugüne kadar bekleyecektin

öyle vALLA zaman çook çabuk geçiyor
bir bakmışız almışız bebişlerimizi kucağımıza (inşallah sağlıcakla)
ayrıntılı ultrasonu bekliyorum merakla
10 şubatta daha çook var yaa

az kaldı 10 gun kalmıs
benımde 21 ınde randevu benımkı cokk
bende ıstıyorum ayrıntılı ama eşim ne geregı var dıyor nolcak öyle görunce cocugu dıyor sinir ya 5 aylık hamıle kadın ankarayamı gıdermıs dıyor
abımın yasadıgı yerde ayrıntılı varmıs ama renklısı degılmıs ona gıdeyım dıyorum bende ozaman gelsın karar verecegım artık

merak etme yarına gidersiniz
o baş ağrılarını senin haftalarındayken ben de yaşadım
benim migrenim vardı ve çok feci tutuyordu
hatta hiç kusmayan ben migrenim tutunca kusuyordum
ama geçiyor merak etme

hepsi ayni bazen dikkat etmiyorum 1 hafta giymis atleti beyz atlet olmus turuncu ben demesem 1 ay giyecek yuzsuzzzz

isallahhhh gecerr canimmm bak ben 5 aylik oldum hala cikariyorum yatana kadarrr acken iyiyim bi lokma yedim mi hooop wcye
yok kızz benim kocam öyle değildirr
2 günde bir değişir
çoraplarını falan da hiç ortada bırakmaz
bu anlamda ideal eş

kekik yaginda buldum ben cozumu cok iyi geliyo canim burrda biri soylemisti bana allah razi olsun cok iyi geliyo sende dene ilac alamiyoruz cunku

merhaba arkadaşlar . benim regl olmama 4 ya da 5 gün var...erken gebelik testlerinden aldım bugün ovulasyondan 9 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çok hafif ama boydan boya değil sadece alt kısmı biraz silik çıktı üst kısımda siliklik yok acaba hamile olabilir miyim böyle durumla karşılaşan var mı çok heycanlandım inş hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…