Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepsi ayni bazen dikkat etmiyorum 1 hafta giymis atleti beyz atlet olmus turuncu ben demesem 1 ay giyecek yuzsuzzzz

isallahhhh gecerr canimmm bak ben 5 aylik oldum hala cikariyorum yatana kadarrr acken iyiyim bi lokma yedim mi hooop wcye

dun sabah eşime patates kızartayım dedım cok sever ve uzun zamandır yemedı o koku sayesınde cıkardım
bu sabahda susuz uyandım su ıctım ac karnıma onu cıkardım
yanı ıkısındede suuc benım
3 gundur ayılıp bayılmıyorum bulanıyorum dıye rahat rahat yıyorum dunya varmıs dıyorum
senınde azcık kaldı dogumuna hadı az daha sık dısını kocaman yaptın bebegını masallah

Yoook coraplari ordan burdan ben toplamiyorum gofret topluyo ben onun yatagindan gidip toptan aliyorum

canım şart değil bence de
burda olmasa ben başka şehire gitmezdim ayrıntılı için

Olabilir canim ama ovulasyondan 12 gun sonra cikiyo testte oyle biliyorum ben erken yumurtlamissindir belki testi tekrarla yada direk kana git

hamilelik,kansızlık,tsh hepsine bakıyor sağlık ocağı
ama sonuçlar 1-2 gün içinde çıkıyor
bence özele gitmekle iyi ettin hemen aldın sonucu işte
yoksa bugüne kadar bekleyecektin

ama gerçekten sağlık ocağı tam arka bina :) şimdi daha gebeklik başı özele gttim de sonra ki tahliller için acaba oraya mı gitsem nasıl oluyor. aile hekimi mi ilgileniyor acaba? muayebne falan yoktur herhalde di mi ya hiçç gitmedim ya bilmiyorum kusura bakma
çok cahil hissettim kendimi :26:

canım şart değil bence de
burda olmasa ben başka şehire gitmezdim ayrıntılı için

şart degıl bılıyorumda merak edıyorum cok ılgısız kaldı gıbı gelıyor bazen bebegım
burda yasamaktan nefret edıyorum
zaten daha cok var ozaman dr a sorarım gıdeyımmı dıye

inşallah geçer canım
tutunca kendime bakıcak halim kalmıyo çünkü

benim kocişimde çok titizdir valla hiç bişeyini bırakmaz ortada

kekik yaginda buldum ben cozumu cok iyi geliyo canim burrda biri soylemisti bana allah razi olsun cok iyi geliyo sende dene ilac alamiyoruz cunku
alıcaktım bende o tip bişi
hafta sonu o kadar dolaştım diyorum bişi vardı aklmda alınıcak
nane yağı bakıcaktım unuttum işte

bundan sonrakileri orda yaptırabilirsin canım
muayene yok
aile hekimin takip ediyor
hemşiresi ilgileniyor senle
gebelik kaydı alıyorlar
ayda bir falan arıyorlar seni

Olabilir canim ama ovulasyondan 12 gun sonra cikiyo testte oyle biliyorum ben erken yumurtlamissindir belki testi tekrarla yada direk kana git

ama aldığım testin üstünde ilişkiden 5 ya da 7 gün sonra sonuç verir diyor acaba dedim olabilri mi bugün heycanlandım ya hergün tekrarlayacam testi bilerek çok aldım test tekrarlacayam canım inş hamileyimdir

Tatlim ne cahilligi saglik ocagina bildirmen gerekiyor hamile oldugunu orada ki ebe girisini yapmali dr kontrollerinin yaninda ebede her ay kontrol ediyor tansiyon kan tahlilleri kilo odem falan bakiyor

muayene yok
gebelik kaydı alıyorlar

ben ılk 7. haftanın basıydı gıttım 1 ay sonra gel ddıler hala gıdcegım ya
ama yarın erken kalkıp gıdecegım

öncelikle batını gecmesi için beklemen tabi daha doğru olur..
şimdi olabilir de olabilir de:))
o yüzden 4-5 gn daha dişini sıkcan canım
inşallah vardır

ferdacım güneş kar topluyodur hep ankara kar haberlerini görüyoruz tv de.
bu arada ankaraya gittim ben cok begendim dikmene gitmiştim bide kızılaya

gamzem canım alıştır kocana renkliye canım yada sen beyaz bişiler al kendine napcaann mecburr

yemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???

muayene yok
gebelik kaydı alıyorlar

Tatlim ne cahilligi saglik ocagina bildirmen gerekiyor hamile oldugunu orada ki ebe girisini yapmali dr kontrollerinin yaninda ebede her ay kontrol ediyor tansiyon kan tahlilleri kilo odem falan bakiyor

anladım çok sağolun kzılar. benim bi arkadaşı da aramışlardı hamileymişssiniz buyrun gelin görüşelim diye, beni de araınlar olmaa mııı :9

Ben eczacima sordum kekik yagi daha keskin onu al dedi cok memnunum dene mutlaka yagdan 1 damla suruyoruz kocamda 2 dk falan masaj yapiyo hemen geciyo bendede migren var o yuzden aldim ama sukur iyi geldi

ay bende gitmiştim her ay gel demişti cok güzel bi duyguydu ve heyecanlıydı
:)))

yemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???

maşallah bu ne hamaratlık :) ben hastaneye gittim kan verdim eve geldim daha kahvaltımı da yeni bitrdim elde var sıfır :)

tabi canım Ankaranın karı eksik olmaz
başlar birazdan
Ankarayı severim ben öğrenciliğim de burda geçtiğinden
ama aslında pek de sevilecek bir tarafı yok
benim için biraz alışkanlık oldu

hamarata bak hele
hoşgeldinn
megden haberim yok
en son misafirleri vardı ama gitmişlerdir heralde artık

anladım çok sağolun kzılar. benim bi arkadaşı da aramışlardı hamileymişssiniz buyrun gelin görüşelim diye, beni de araınlar olmaa mııı :9
canım sen bildirmezsen haberleri olmaz hamile olduğundan

Ohhh masallaahhh dunden yemegim var benim 2 gun yiyiyoruz valla artik kicimi zor kaldiriyom benimde bi supurmek kaldi useniyom onada bu aksamda disarda yiyelim olmazsa

maşallah bu ne hamaratlık :) ben hastaneye gittim kan verdim eve geldim daha kahvaltımı da yeni bitrdim elde var sıfır :)

daha ev temizlenicek dışarı çıkılıcak kocişe doğum günü hediyesi alınıcak fön çektirilicek ohooo şimdiden yaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…