hepsi ayni bazen dikkat etmiyorum 1 hafta giymis atleti beyz atlet olmus turuncuben demesem 1 ay giyecek yuzsuzzzz
isallahhhh gecerr canimmm bak ben 5 aylik oldum hala cikariyorum yatana kadarrr acken iyiyim bi lokma yedim mi hooop wcye
merak etme yarına gidersiniz
o baş ağrılarını senin haftalarındayken ben de yaşadım
benim migrenim vardı ve çok feci tutuyordu
hatta hiç kusmayan ben migrenim tutunca kusuyordum
ama geçiyor merak etme
yok kızz benim kocam öyle değildirr
2 günde bir değişir
çoraplarını falan da hiç ortada bırakmaz
bu anlamda ideal eş
az kaldı 10 gun kalmıs
benımde 21 ınde randevu benımkı cokk
bende ıstıyorum ayrıntılı ama eşim ne geregı var dıyor nolcak öyle görunce cocugu dıyor sinir ya 5 aylık hamıle kadın ankarayamı gıdermıs dıyor
abımın yasadıgı yerde ayrıntılı varmıs ama renklısı degılmıs ona gıdeyım dıyorum bende ozaman gelsın karar verecegım artık
merhaba arkadaşlar . benim regl olmama 4 ya da 5 gün var...erken gebelik testlerinden aldım bugün ovulasyondan 9 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çok hafif ama boydan boya değil sadece alt kısmı biraz silik çıktı üst kısımda siliklik yok acaba hamile olabilir miyim böyle durumla karşılaşan var mı çok heycanlandım inş hamileyimdir
hamilelik,kansızlık,tsh hepsine bakıyor sağlık ocağı
ama sonuçlar 1-2 gün içinde çıkıyor
bence özele gitmekle iyi ettin hemen aldın sonucu işte
yoksa bugüne kadar bekleyecektin
canım şart değil bence de
burda olmasa ben başka şehire gitmezdim ayrıntılı için
merak etme yarına gidersiniz
o baş ağrılarını senin haftalarındayken ben de yaşadım
benim migrenim vardı ve çok feci tutuyordu
hatta hiç kusmayan ben migrenim tutunca kusuyordum
ama geçiyor merak etme
yok kızz benim kocam öyle değildirr
2 günde bir değişir
çoraplarını falan da hiç ortada bırakmaz
bu anlamda ideal eş
alıcaktım bende o tip bişikekik yaginda buldum ben cozumu cok iyi geliyo canim burrda biri soylemisti bana allah razi olsun cok iyi geliyo sende dene ilac alamiyoruz cunku
ama gerçekten sağlık ocağı tam arka bina :) şimdi daha gebeklik başı özele gttim de sonra ki tahliller için acaba oraya mı gitsem nasıl oluyor. aile hekimi mi ilgileniyor acaba? muayebne falan yoktur herhalde di mi ya hiçç gitmedim ya bilmiyorum kusura bakma
çok cahil hissettim kendimi :26:
Olabilir canim ama ovulasyondan 12 gun sonra cikiyo testte oyle biliyorum ben erken yumurtlamissindir belki testi tekrarla yada direk kana git
ama gerçekten sağlık ocağı tam arka bina :) şimdi daha gebeklik başı özele gttim de sonra ki tahliller için acaba oraya mı gitsem nasıl oluyor. aile hekimi mi ilgileniyor acaba? muayebne falan yoktur herhalde di mi ya hiçç gitmedim ya bilmiyorum kusura bakma
çok cahil hissettim kendimi :26:
bundan sonrakileri orda yaptırabilirsin canım
muayene yok
aile hekimin takip ediyor
hemşiresi ilgileniyor senle
gebelik kaydı alıyorlar
ayda bir falan arıyorlar seni
merhaba arkadaşlar . benim regl olmama 4 ya da 5 gün var...erken gebelik testlerinden aldım bugün ovulasyondan 9 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çok hafif ama boydan boya değil sadece alt kısmı biraz silik çıktı üst kısımda siliklik yok acaba hamile olabilir miyim böyle durumla karşılaşan var mı çok heycanlandım inş hamileyimdir
bundan sonrakileri orda yaptırabilirsin canım
muayene yok
aile hekimin takip ediyor
hemşiresi ilgileniyor senle
gebelik kaydı alıyorlar
ayda bir falan arıyorlar seni
Tatlim ne cahilligi saglik ocagina bildirmen gerekiyor hamile oldugunu orada ki ebe girisini yapmali dr kontrollerinin yaninda ebede her ay kontrol ediyor tansiyon kan tahlilleri kilo odem falan bakiyor
inşallah geçer canım
tutunca kendime bakıcak halim kalmıyo çünkü
benim kocişimde çok titizdir valla hiç bişeyini bırakmaz ortada
alıcaktım bende o tip bişi
hafta sonu o kadar dolaştım diyorum bişi vardı aklmda alınıcak
nane yağı bakıcaktım unuttum işte
Tatlim ne cahilligi saglik ocagina bildirmen gerekiyor hamile oldugunu orada ki ebe girisini yapmali dr kontrollerinin yaninda ebede her ay kontrol ediyor tansiyon kan tahlilleri kilo odem falan bakiyor
yemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???
tabi canım Ankaranın karı eksik olmazöncelikle batını gecmesi için beklemen tabi daha doğru olur..
şimdi olabilir de olabilir de:))
o yüzden 4-5 gn daha dişini sıkcan canım
inşallah vardır
ferdacım güneş kar topluyodur hep ankara kar haberlerini görüyoruz tv de.
bu arada ankaraya gittim ben cok begendim dikmene gitmiştim bide kızılaya
gamzem canım alıştır kocana renkliye canım yada sen beyaz bişiler al kendine napcaann mecburr
hamarata bak heleyemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???
canım sen bildirmezsen haberleri olmaz hamile olduğundananladım çok sağolun kzılar. benim bi arkadaşı da aramışlardı hamileymişssiniz buyrun gelin görüşelim diye, beni de araınlar olmaa mııı :9
yemeğimi yaptım, mutfağımı topladım, ütümü de yaptım. bi silip süpürmek kaldı kızlar siz napıyosunuz? bu arada meg nerelerde kaç gündür???
maşallah bu ne hamaratlık :) ben hastaneye gittim kan verdim eve geldim daha kahvaltımı da yeni bitrdimelde var sıfır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?