inş canım aynı testler değil 2 tabesi nova bu yaptığımda gilda diye marka bakalım birtanesini yaptım bir günüm geçsinde diğerlerinide denerim arık gülüm senin sorununun bu ay bendede oldu sadece psikolojik çünkü sıkça ilişkiye giriyoruz peki neden bebek palnı yaptığımızdan yokyumurtlama yok şu gün üst üste bıkkınlık geldi artık ne his ne istek kaldı bu ciddi sorun aslında düşünsene eşlerimiz bunu anlarsa ne olur yapma gülüm ben karar aldım bu ayda çıkmazsa birşey artık eskiye dönücem bebek için ilişki yok eşimle sevgiyle tutkuyla birlikte omak varken neden zindan edelim kendimizi sabırlı ol ve kafandan sil at önce doktora git bakalım psikolojikmi Allah korusun sorunmu var (inş iç bir sorun yok görüceksin bana hak vericeksin in)herşey senin elinde bak eşinle ne kadar yakışıyosunuz balım ne güzel bir hayatınız var neden sorun olsun hayatınızda yüce rabbi herşeyin zamanı geldiğinde zaten verecek yeterki sen keninden evliğinden vazgeçme bırakma kendini unutmaki o yuvayı ayakta tutan sensin güllüm sen çok değerlisin sabret lütfen balım üzülme ve geciktirme doktora git emi fıstığımmm
aminnnnnnnnnnnn inşş gülüm inşşş olucak gerçeğide olucak hmde hiç beklemediğin anda sabırlı olun canlarım beni iyi düşünün iyi olucak yeterki kendinizi üzmeyin bakın ben dünde örnek verdim yine yazıcam inşş yardımcı olur herkese benim babamın eşi 45 yaşında 6 gün sonra doğum yapıcak 4 sene korundular tek bir kere salıverdiler gülüm ve tuttu yaş 45 ve derlerki korununca rahim tembelliğe alışır diye düşün artık rabbim nasip etmiş eltimde öyle 3 senede onlar korundu demiişlerki uzun zaman korunduk salalım gitsin ne zaman olursa ve adetini 7. güünü yapmışlar sadece tuttu hamile arkadaşım var oda istedi 6 ay günde 2 kere ilkişiye girdikleri olmuş ayaklarınıda dikmiş yok olmadı kendini öyle şartlandırdıki günün gününe adet olan kız 10 gün gecikti ama olmadı artık umudunu kesit yeter yaa olursa olur dedi haftada 2 kere yaptıklarında tuttu 6 aylık hamile gülüm herşey bizde kafamızda bitiyo sağlıklıyız sorunumuz yok birde iyi tarafından düşünün içinizi ferah tutun çooook etkisi olucak kendinizi iyi hissedeceksiniz ki bununda karşılığı bebek olarak dönücek :26:
Eminemm diplerdeyim kuzummm eşim anlayışlı istemezsen yapmayalım diyor ama üzülüyorum kıırılıyormuş gibi geliyor sanki onu istemiyormuşum gibi oluyor ama bu benim elimde değil eşimi çok seviyorumm o bana mutluğun en güzelini yaşatan tek kişi her an hep yanımda.Ona haksızlık ediyorum sankii içim içimi yiyor resmen.Bu aralarda çok canım yanıyor afedersin ama tenime dokunmasıyla canım yanıyor adet geciktii biliyorsun ondan diye düşünüyorumm iştee doktora bir gidebilseydim hayırlısıylaagülbebk canım üzme kendini ne olur seni çok iyi anlıyorum bendede çoğu zaman böyle oluyo isteksizlik bazen dokunmasını bile istemiyorum ama senin eşini bilmeme amabenim eşim bu bu konuda çok anlayışlı değil evliliğin merkezi o diyo tabi haklı bir yandan ama biz erkekler gibi her ana hazır olmuyoruz işte
heeee bak şimcik çok güldüm kendime gülüm kızlar çok yakışmışşınız falan yazmışlardı bende siz siniz diye düşündüm neyse yanlış alarmmm dütt düttt özür dilerim balım
aynı test olmaması iyi novada iyi diyorlar ama inşallah çıkacak bu sefer.Üstü üste gerçekten bıkkınlık geldiii eskisi gibi olamıyorum şu cinsellikten inan gına geldiii ve eşim anladıı dünn isteksiz olduğumuuu ne diyeceğimi bilemedim sadece hüngür hüngür ağlamak geldi içimden amaa çok zorladım kendimiii aşkla şevkle bu işin olması gerekir ama bende o kalmadıı artık sinir oluyorum kendime birde yaşadığım yerin stresi mahfetti beniii dün doktora gidecektik yola bomba döşenmiş gidemedik malesef ne olur ne olmaz diye...Bekliyorum doktora bile rahat rahat gidemiyorum anlayacağın Allah kahretsin böyle düşüncedeki pkk yanlılarını.Telef olsunlar inşallah
inşallah bizide böyle mucizeler bulurrrrr canımmm ben daha 25 şime yeni girdim kadının hamileliği en verimli yaşı 25-30 yaşları arası diyo dr.lar inşallah bundan sonraki şansım daha fazladır canımmm.
ben aslında bu kadar çok takmıyordum amam bu ara çevremde çok hamile haberi aldım ondan sanırımmm fazla düşünür oldum üstüne birde eşimin değerlerinde düşüş olduğunu öğrendik
allah hakkımızda hayırlısı versin inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ona kalmış beklemekten başka çaremiz yok canımmm
Eminemm diplerdeyim kuzummm eşim anlayışlı istemezsen yapmayalım diyor ama üzülüyorum kıırılıyormuş gibi geliyor sanki onu istemiyormuşum gibi oluyor ama bu benim elimde değil eşimi çok seviyorumm o bana mutluğun en güzelini yaşatan tek kişi her an hep yanımda.Ona haksızlık ediyorum sankii içim içimi yiyor resmen.Bu aralarda çok canım yanıyor afedersin ama tenime dokunmasıyla canım yanıyor adet geciktii biliyorsun ondan diye düşünüyorumm iştee doktora bir gidebilseydim hayırlısıylaa
olur kuzuumm normaldir bende yaptığım videoyuyu paylaşmamıştımm düşündüm bir ann ama sonra anladımm olsun elfimm olur böyle şeyler..
gülüm çektimde belli olmuyo telden çekiyorum ama koyucaktım ama birde yarın sabah yapaım belki daha koyu çıkarsa koyarım olurmu yinede deniyim tekrar çekeyim bakalım :26:
kızlar yaklaştırınca yerleri belli silik baya ama kenarları daha belli işte bu kadardan umut etmek zor bigi ama daha 2 gün var gerçi nar gibde çıksa yine iananmam kana gitmeden heyytt beee
canım yani bazılarında gölge gibi görüyorum kuzum. Ne biliyim artık pek inanasım gelmiyor. Kana gidince daha net anlaşılır herşey artık dilerim mercimeğin yolda sana doğru geliyodur
evet canım ne bileyim hayırlısı ise olsun silik baya elimde daha net gözüküyo dur birde yakınlaştırayımda koyaım bakem
evet canım ne bileyim hayırlısı ise olsun silik baya elimde daha net gözüküyo dur birde yakınlaştırayımda koyaım bakem
kuzum nasil gordun hayirlara gelsin isallahhh ay meraklandim misafirim var cvp yazamiyomm o yuzden
Ben gecen ay da ayni sikayetlerle yazmistim
benim yumurtlama gunum bitiyor ve hemen ertesi gun kasiklarimda batmalar basliyor
hem sagda hem solda
gunde baya bir yokluyor anlik batmalar
bir de sanki yumurtaliklarda birsey doner gibi canimi yakan ani agrilar
kasiklarda yanma hissi
gecen ay da aynisi oldu adete 1 gun kala gecti ve adet geldi
bu ay da ovulasyon bitti hemen basladi batmalar
nedne olur acaba bilgisi olan var mi
kafaya cok takiyorum((((
canım yumurtlama zamanlarında olur diyolar ama onun dışında pek bilgim yok iananki kuzucum bilmiyorum
canım takma hemen kafana dur biSelam kızlar çok fazla kalamıcam ama yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan cevap versin ben okurum..
2 gün önce beta değerim 168.5 çıktı...
bugün tekrar yaptırdım 263.9 çıktı yani çok yavaş ilerliyo sizce ne olabilir
kuzucum daha 2 günüm var adetime öyle yapayım bakalım ne çıkar dedim idrarı damlatır damlatmaz iki çizgide anında belirdi ama tabi silik bekliyim bu haftada adet olmazsam salı gününe giderim kana tabi sabredebilirsem gülüm sen ne yaptın adet olmadın daha dimi gittinmi doktora balım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?