Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynı test olmaması iyi novada iyi diyorlar ama inşallah çıkacak bu sefer.Üstü üste gerçekten bıkkınlık geldiii eskisi gibi olamıyorum şu cinsellikten inan gına geldiii ve eşim anladıı dünn isteksiz olduğumuuu ne diyeceğimi bilemedim sadece hüngür hüngür ağlamak geldi içimden amaa çok zorladım kendimiii aşkla şevkle bu işin olması gerekir ama bende o kalmadıı artık sinir oluyorum kendime birde yaşadığım yerin stresi mahfetti beniii dün doktora gidecektik yola bomba döşenmiş gidemedik malesef ne olur ne olmaz diye...Bekliyorum doktora bile rahat rahat gidemiyorum anlayacağın Allah kahretsin böyle düşüncedeki pkk yanlılarını.Telef olsunlar inşallah

inşallah bizide böyle mucizeler bulurrrrr canımmm ben daha 25 şime yeni girdim kadının hamileliği en verimli yaşı 25-30 yaşları arası diyo dr.lar inşallah bundan sonraki şansım daha fazladır canımmm.
ben aslında bu kadar çok takmıyordum amam bu ara çevremde çok hamile haberi aldım ondan sanırımmm fazla düşünür oldum üstüne birde eşimin değerlerinde düşüş olduğunu öğrendik
allah hakkımızda hayırlısı versin inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ona kalmış beklemekten başka çaremiz yok canımmm

Son düzenleme:
Eminemm diplerdeyim kuzummm eşim anlayışlı istemezsen yapmayalım diyor ama üzülüyorum kıırılıyormuş gibi geliyor sanki onu istemiyormuşum gibi oluyor ama bu benim elimde değil eşimi çok seviyorumm o bana mutluğun en güzelini yaşatan tek kişi her an hep yanımda.Ona haksızlık ediyorum sankii içim içimi yiyor resmen.Bu aralarda çok canım yanıyor afedersin ama tenime dokunmasıyla canım yanıyor adet geciktii biliyorsun ondan diye düşünüyorumm iştee doktora bir gidebilseydim hayırlısıylaa

olur kuzuumm normaldir bende yaptığım videoyuyu paylaşmamıştımm düşündüm bir ann ama sonra anladımm olsun elfimm olur böyle şeyler..

hadi yaa nerede yaşıyosunuz hangşii şehir gülüm bak kötü işte her yandan sıkıntılısın sen balım yaaa sıkma canını olsun yaşadığın herşey sana bir sınav sabret ve kalbini asla karartma eşinede güler yüzlü ol sakın belli etme sen bu işin üstesinden geliceksin gör bak rabbim o güzel kalbine karşılık vericek meleğini canım benimm inan

evet canım inş rabbim isterse olmayacak birşey yok gülüm yaşadığımız her şey sınav bendede kaç kere testler çıktı hamileyim sandım çıkamdı bunalımlara girdim bak hala bekliyorum yine testte çıktı ama yaşadıklarım ders oldu temkinliyim yaşadıklarımız yaşıycklarımız hep sınav kalbinizi ferah tutun canlarım benim

canım çok normol böyle olması
benimde öyle emin ol sırf bebek için halvet yapıyorum yoksa hiç canım istemiyor
çok canım yanıyorrr allahdan ilda preseed gönderdi yoksa belki bu ay o bile olmayacaktı .çünkü artık istemiyo bünyem yaaa
allahtan benim ki de çok anlaşlı ben istemiyorsam kesinlikle ısrar etmez

kızlar çektim resimleri ama yaklaştırınca belli oluyo ancak bu kadarını çıkarabildim telden de çektim ya birde üzeri biraz sararmaya durmuş çok sallamışım galiba elimde tutmaktan artık görebilirseniz :18:

kızlar yaklaştırınca yerleri belli silik baya ama kenarları daha belli işte bu kadardan umut etmek zor bigi ama daha 2 gün var gerçi nar gibde çıksa yine iananmam kana gitmeden heyytt beee

gülüm çektimde belli olmuyo telden çekiyorum ama koyucaktım ama birde yarın sabah yapaım belki daha koyu çıkarsa koyarım olurmu yinede deniyim tekrar çekeyim bakalım :26:

kızlar yaklaştırınca yerleri belli silik baya ama kenarları daha belli işte bu kadardan umut etmek zor bigi ama daha 2 gün var gerçi nar gibde çıksa yine iananmam kana gitmeden heyytt beee

canım yani bazılarında gölge gibi görüyorum kuzum. Ne biliyim artık pek inanasım gelmiyor. Kana gidince daha net anlaşılır herşey artık dilerim mercimeğin yolda sana doğru geliyodur

canım yani bazılarında gölge gibi görüyorum kuzum. Ne biliyim artık pek inanasım gelmiyor. Kana gidince daha net anlaşılır herşey artık dilerim mercimeğin yolda sana doğru geliyodur

evet canım ne bileyim hayırlısı ise olsun silik baya elimde daha net gözüküyo dur birde yakınlaştırayımda koyaım bakem

evet canım ne bileyim hayırlısı ise olsun silik baya elimde daha net gözüküyo dur birde yakınlaştırayımda koyaım bakem

kuzucum belirtilerimi sayayım sana idrarım koyulaştı rengi değişti üstelik üzerinde beyaz beyaz şeyler var tuhaf birşey kokuyo belim ağrıyo kasıklarım batıyo ani harekette sanki etimi ikiye katlıyolar gibi midem bulanıyo ara ara yanıyo çok çabuk acıkıyorum yediğimden yarım saat sonra kazınıyo midem kabızlık var rahmimde ağrı ağırllık gibi var bunlar var şimdilik ama ayrıca adet olucakmışım gibiyim sence belirtiler iimi:18:

kuzucum belirtilerimi sayayım sana idrarım koyulaştı rengi değişti üstelik üzerinde beyaz beyaz şeyler var tuhaf birşey kokuyo belim ağrıyo kasıklarım batıyo ani harekette sanki etimi ikiye katlıyolar gibi midem bulanıyo ara ara yanıyo çok çabuk acıkıyorum yediğimden yarım saat sonra kazınıyo midem kabızlık var rahmimde ağrı ağırllık gibi var bunlar var şimdilik ama ayrıca adet olucakmışım gibiyim sence belirtiler iimi:18:

kuzum nasil gordun hayirlara gelsin isallahhh ay meraklandim misafirim var cvp yazamiyomm o yuzden

şincik canım hastanedeymişiz benim kız kardeşimde var
seni şu sancı şeysi var ya nst mi neydi ona bağlıyolar
kardeşim diyo abla bu kim
kk den arkadaş diyorum
napıyolar diyo
onun erken doğum riski vardı rutin kontrol ediyolar diyorum sancıları için
sende gülümsüyodun
öyle uyandım

Ben gecen ay da ayni sikayetlerle yazmistim
benim yumurtlama gunum bitiyor ve hemen ertesi gun kasiklarimda batmalar basliyor
hem sagda hem solda
gunde baya bir yokluyor anlik batmalar
bir de sanki yumurtaliklarda birsey doner gibi canimi yakan ani agrilar
kasiklarda yanma hissi
gecen ay da aynisi oldu adete 1 gun kala gecti ve adet geldi
bu ay da ovulasyon bitti hemen basladi batmalar
nedne olur acaba bilgisi olan var mi
kafaya cok takiyorum ((((

canım yumurtlama zamanlarında olur diyolar ama onun dışında pek bilgim yok iananki kuzucum bilmiyorum

canım yumurtlama zamanlarında olur diyolar ama onun dışında pek bilgim yok iananki kuzucum bilmiyorum

tesekkurler canim yine de
evet isin garibi ben de yumurtlamadan sonra basliyor onu anlamiyorum atmalar
ani batma yanma hissi
uff tarifi bile zor iki aydir boyle doktora gidicem yurt disindayim diye erteledim
bir de zaten 2 ay once doktordaydi detayli bakildi dusuk yaptigim icin
baska bilgisi olan var mi kizlar

canım takma hemen kafana dur bi
bidaha tekrarlayın testi
inşallah daha düzenli artar

canım çok sevindim
ama kanda görmeden inanmıyoruz artık
sabah novayla yap sen
hayıtı bıraktın di mi bu arada?
yarın gitsene kana?

OCAK AYI LİSTESİ

gulbebek ----------25 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

Brownim---------10 şubat
eminemine -----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
tanger------------14 şubat
yoluzun ------------15 şubat
lotusdream--------16 şubat
yummyny------------- 17 şubat
nagehannnn------------- 17 şubat
elf69------------- 19 şubat
KristaLBebek---------20 şubat
elibeses----------20 şubat
angel_lost-------------21 şubat
sivatan ----------22 şubat
PeriMeri------------24 şubat
arestera------------24 şubat
BLUEmoon2009--------25 şubat
umutege16 -----------28 şubat
rosess--------28 şubat
hevin------------28 şubat

MART AYI LİSTESİ

tweety_yteewt --------1 mart
emaya --------4 mart
SueSue------------4 mart
berceste_-----------5 mart
aysunayy--------6 mart
Julietta ---------- 6 mart
a_d ---------- 7 mart
gonce ---------- 7 mart
gulum2011----------8 mart
esraik---------10 mart
OfLu ---------- 11 mart
mulberry--------------13 mart
megan17 ---------- ???
hulyaemrah-----------???​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…