Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bana da hamile olduğum ay olmuştu
ama neden olur bilemiyorum ki
inşallah bebiştendir
ama ben o ay hayıt kullanmıştım
hayıt yumurtaları uyarıyor heralde sancım ondan olmuştu

rica ederim canım demek keşkeyardımcı olabilseydim benede ilk defa bu ay oldu illişkiden 10 sonra batmalar bel ağrıları oldu halada devam ne olduğunu bende bilemiyorum inanki kuzucum en iyisi doktora gitmek aslında ama erteledim diyosun ayrıca düşük yapmışşın çok geçmiş olsun gülüm rabbimbir daha yaşatmasın inş sağlıklı bebek nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn

bana da hamile olduğum ay olmuştu
ama neden olur bilemiyorum ki
inşallah bebiştendir
ama ben o ay hayıt kullanmıştım
hayıt yumurtaları uyarıyor heralde sancım ondan olmuştu

gecen ay hamile oldugumu dusundum
cunku ilk defa bu tarz seyler yasiyordum
ama adet geldi
bu ay da hemen basladi o yuzden hamilelige yormuyorum canim
ama genelde hamileler bu tarz seyler yasadiklarini soyluyor dogru

Bugunde cok sancim var az once ciglik cigliga bagiriyodum acidan

tesekkur ederim
dusukten sonra bir dahaki ay adet gorunce kontrole gelin diyorlar
ben ihmal ettim hesey normal gidiyor diye
ama sanirim kontrole gitmek gerekiyordu:44:

merhaba güzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

beni de ekler misin canim
1 mart
eklerim tabi ki

oabilir hayıt yapıyo derler gülüm nasılsın sesin çıkımıyo hiç
önceki sayfada yazdım sana ama görmedin heralde
baksana bi msjıma bişiler sordum

gecen ay hamile oldugumu dusundum
cunku ilk defa bu tarz seyler yasiyordum
ama adet geldi
bu ay da hemen basladi o yuzden hamilelige yormuyorum canim
ama genelde hamileler bu tarz seyler yasadiklarini soyluyor dogru
inşallah seninki de hayırlı haberlerdendir

kusuruma bakma kuzucum görmedim valla kana günüm geçmeden gitmek istemiyorum canım yaaa garanti olsun diyorum ama bazende gideyim sonuç ne olursa olsun umudum kesilir diyorum bu sabah çıktı ama dediğin gibi sevinme falan yok daha 2 gün var adetime novada varda erken yaptım diye kulanmamk istemedim ne bileyim yarın sabah yine yaparım yine çıkarmı dahamı belirgin olur hiçmi çıkmaz görcez gülüm

merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım problem yok sonuçlar normal dedi.tek yaptırmadığım yumurtalıkta kist varmı tüplerde tıkalımı diye bakılmadı.tüplere herhalde devlette bakılmıyor özel aleti var dedi dr.
şimdi kızlar benim hala kafam karışık aslında ben bir taraftan tahlil yaptırıyorum eşim birtaraftam.aslında tam içime sinen dr karar veremedim.bir dr var devlet hastanesinde onun özeline gidip ben yaptırdığım bütün sonuçları göstermeliyim.eşim üroloğa gidiyor ama benim dr bu durumla bilgisi yok.eşim haftaya tekrar test yaptırcak
sizce ben eşimin sonuçları kendi sonuçlarımı alıp kendi doktorumun yanına gitmelimiyim.eşim sende birşey yok ona gitmemimize gerek yok diyor ama o belki farklı yönlendirir yapılcak başka şeyler vardır öyle değilmi.özel yerinde daha detaylı bakar oraya gitmekte fayda vardır. ooff off kafam çok karışık ne yapcağımı bilemiyorum...

bana da yazık yaa.hem bekarım hem sevgilim yok bebekde güzel birşey..yaş ilerledikçe doğa gereği imrenme duyuyor insan bunlara.ufff amaaan moralimi bozdunuz iicee:):)

kizlar mrb bugun sabah kahverengi olan lekelenmem pembeye dondu bende dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi bebgin kalp atisi da baslamis dedi kanama olursa gel bu donemde lekelenmeyi iyi gormuyorz dedi cok moralim bozuk

sabahki testini de merakla bekliyorum
umarım koyulaşır
hayıtı bıraktın mı?

canım tüplerin açık mı bakmak için rahim filmi çekinmen lazım ki zor bir işlem
kaç aydır deniyordunuz siz unuttum
eğer daha erkense 1 yıldan önce çektirme bence
eşinin sonuçları nasıl peki, sıkıntı onda mı?
hormon değerlerini göstermen için doktora gitmene gerek yok, doktorun iyi demiş
yanındaysa yaz istersen ben de anlarım değerlerden

bana da yazık yaa.hem bekarım hem sevgilim yok bebekde güzel birşey..yaş ilerledikçe doğa gereği imrenme duyuyor insan bunlara.ufff amaaan moralimi bozdunuz iicee:):)
olur yakında inşallah senin de

kizlar mrb bugun sabah kahverengi olan lekelenmem pembeye dondu bende dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi bebgin kalp atisi da baslamis dedi kanama olursa gel bu donemde lekelenmeyi iyi gormuyorz dedi cok moralim bozuk
canım dur hemen üzülecek bişey yok
doktora gitmişsin progestan vermiş işte bebiş de iyiymiş şükür
yat dinlen hiiiç yorma kendini tamam mı
asıl erken dönemde görülen kanama çok normal
ama kanamanın rengini kontrol et
tekrar kahverengiye dönerse tehlike azalır inşallah
bozma moralini sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…