Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar mrb bugun sabah kahverengi olan lekelenmem pembeye dondu bende dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi bebgin kalp atisi da baslamis dedi kanama olursa gel bu donemde lekelenmeyi iyi gormuyorz dedi cok moralim bozuk
cnm endişelenme inşallah progestanı kullan inşallah bişey olmaz istirahat et bol bol.
fıstığımm gelmiş hoışgeldin gülüm nasılsın bakalım

cnm benim ben iyiyim haberler sendemiş kuzum :) batını geçir hemen kana git te hem değerlerin yükselmiş olur tatlım. inşallah hamişsin.

Kizlar kaynanam demis ki ne bicim lafmis o oglunun ayrilmasini istermiymiş kocam ayirmak icin dememis ki sadece toprak bulduk ne demek demis ayirmayi nerden cikarmis acaba iskillenmis bildigi bisey var demek ki

merhaba
inşallah iyi haberdir

umarim biter burda cok sey okudugum icin paranoyak oldum iste dr da yatmami disari gitmemem gerektigini soyledi c.tesi yine gidicm bazi testler yaptilar sonuclari cikinca goster demisti bakalim o zmn nasil melegim

gülüm hayıı düzenli içmedim unuttum almayı kullandım sayılmaz bir kaçtane işte bakalım sabah yine yapıcam mutlaka hyırlısı olsun

insallah cnm bisey olmaz Allah meleklerimizi korusun

inşallah gülüm inşşş beklişyorum bakalım sanki adet oluıcak gibiyim ama belirtiler aynı oluyomuş yaaa heyecanla bekliyorum bugünki silik çıktı ama erken olduğu içinmi ypoksa yine testin manyaklığımı görcez balım

Kizlar kaynanam demis ki ne bicim lafmis o oglunun ayrilmasini istermiymiş kocam ayirmak icin dememis ki sadece toprak bulduk ne demek demis ayirmayi nerden cikarmis acaba iskillenmis bildigi bisey var demek ki

takma canım artık kafana belli iste yapmış bişeyler
sen kendini bebişini üzdüğünle kalıcan
boşver sorun bi hocaya vardır belki bi duası filan atılmadan önce ona göre atarsın hepsini

canım benim yine koştun yardıma :)
aslında 1 yılda oldu sayılır ben bütün testleri yaptırdım şimdiye kadar sadece yapılmayan birtek onlar kaldı gerçi ultrasyonla bakıldı kist olsaydı orda da çıkardı birde 25 güne bir adet oluyorum hiç geçikmeden birgün atlamadan yoktur diese kendimce tahmin ediyorum ama onlarda eksik kalmasın istedim
eşimde sayıda ve harekette problem var sayısı 9 milyon geçen ay başladık ilaç içiyor haftaya tekrar yaptırcak testini.ben şunu sormak istedim eşimde testini yaptırdıktan sonra onunkileri benim sonuçları alık kadın doğum dr gitmeke gerekirmi.dr yapcağı bişi varmı.hormon sonuçlarımıda yazıyım canım
serbest t3:2.87 serbest t4:13.83 tsh:1.57 fsh:5.99 Lh:4.65 ferritin:18 prolaktin:14.06 total testesteron:0.321 estradiol:56.63
ca-125:30.62

serbest t4ü yanlış yazdın heralde
13.83mü? ya da referans aralığı benim bildiğimden farklı olsa gerek
hormon değerlerin çok normal görünüyor
ama ferritin düşük geldi bana
kansızlık var sanırım sende

eşinin sayıdan başka sorunu var mı?
bence kadın doğuma gitmene gerek yok
siz direk üroloğa gidin o yönlendirir sizi

Son düzenleme:
insallah cnm bisey olmaz Allah meleklerimizi korusun
amin cnm inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım.

evet öyle geliyor sen şimdi bide ikidebir wc ye gidiyorsundur adetim geldimi diye bende öyledim:) erken yapmışsın testi açık çıkması normal yarın daha da koyulaşır inşallah.....

takma canım artık kafana belli iste yapmış bişeyler
sen kendini bebişini üzdüğünle kalıcan
boşver sorun bi hocaya vardır belki bi duası filan atılmadan önce ona göre atarsın hepsini

cnm nasılsın , hastaneden memnunmusun aynı hastaneye gidiyoruz ya seninle:) bizim bir arkadaş geldi bugün kolon hastanesini tavsiye etti falan doktorları iyi falan dedi bende yok benimki daha iyi dedim:) benim amcamın kızı hemşire o da doğum için bizim hastaneye gitti ve çok iyi dedi. bana diyor ben sizin hastnaye gittim pek beğenmedim... bende sen bilirsin dedim ta burdan kalkıp o hastaneye gidemem. hem dedim kötü bir hastane olsa bizim hastane o kadar insan gidermi her gittiğimde tıklım tıklım dolu.

evet canım aynen öyle acaba geldimi gelicekmi korkusu var ama bir taraftanda bebek yoksa adetim gelsin diyorum bakalım bu 2 gün hiç geçmiycek gibi gülüm erken yaptım ama testi denemek istedim aslında kuzucum idrarımı damlatır damlatmaz iki çizgide aynı anda çıktı biri koyu biri açık ama

canım hastaneni hiç bilmiyorum yorum yapamam
ama emin ol tıklım tıklımlık asla bir ölçüt olamaz
kimisi sırf yakın diye kimisi ucuz diye gidiyor olabilir
bizim evin yakınında bir hastane var özel, ne zaman gitsem iğne atsan yere düşmez vaziyette
ne zaman gitsem en az 1-2 saat bekliyorum hastanede
hizmetinden doktorundan herşeyinden nefret ediyorum ama
çevremde kimse de sevmiyor
bence iyi araştır
doktor ve hastane hamilelik sürecinde cidden önemli

serbest t4 için referans aralığı 11.5-22.7 yazıyor elimdeki sonuca göre.kansızlık vardı bende hap kullandım iğne oldum tabi bebek kararı aldığımızda başlarda olmuştu.bende aradan zaman geçti tekrar düşmüştür die düşünüp dr sordum bügun gerek yok kan gayet iyi hatta kan depoları sayımı gibi bişi söyledi iyi dedi ama düşmüş olabilir dediğin gibi meillidir.çocukluğumdan beri çekerim bu sorunu. ne olur kusuruma bakma sorunlar aklımı aldı sen nasılsın sağlığın oğluşun huzurlu ve sağlıklı dönem geçir inşallah

valla canım ben doktorumdan falan gayet memnunum
şirkette bile kaç arkadaşımın yakınları taa nerelerden gelip burda dogum yapmıslar
muhabbet hanım da sagolsun cok ılgılı
sakin sakin konuşuyo böyle çok güleryüzlü tek tek anlatıyo herşeyi rahatlıyorum ona gidince

referansı farklıymış demek ki canım
depo dediği demir depoları
ferritin demir deposu demek zaten
benim bildiğim referanslara göre düşük değer
ama senin referanslarda normal görünüyorsa sıkıntı yok

sağolasın canım çok şükür bir sıkıntımız yok
yuvarlanıp gidiyoruz
hızlı kilo almam dışında sıkıntı yok
şu an vitamin hapını bırakmaya karar verdim ben de
sanırım o neden oluyor bu kilo alışıma

didems sen vitamin kullanıyor musun ne zaman başladın?

Merhabalar. Fırsat bulup geldim yine off ben kendi yerime geçmek istiyorum ya inşallah beni buraya almazlar.

Elifimm canım silik çıkmış çizgin inşallah vardır ama kana gitme hemen en azından batını bekle hatta batı da geçsin bir gün ya. Ben özellikle son koyduğun testte gördüm canım çizginin belirtisini. Güzel haberler ver ne olur yaa..

Gamzecim boşver canım ya hiç muhattap olma tamam eşin hesap sorsun falan istiyorsun belki ama olan olmuş gebesin moralin daha fazla bozulmasın. Yorganı at,yak ne yapatsan yap onları da Allah'a havale et. Bu en çok sana zarar verir çünkü.

Bne yarın dr gidicem bakalım ne diyecek. Gece acayip ter basıyor beni kızlar ya odada soğuk oluyor merkezi sistem gece zaten kapanıyor. hiç böyle birşey başıma gelmedi ilk defa da değil 1-2 aydır böyle su içinde kalıyorum gece yastığımın bir önünü bir arkasını çevirip duruyorum sabahta kirliye. Yani bildiğiniz gibi değil pijamam su içinde kalıyor resmen. Sabah banyo yapmaya da her zaman vakit bulamıyorum bir dökünüp çıkıyorum ama bugün uyanamadım ıslak mendillerle silindim her yanımı ya öyle rahatsımızım ki. Aacaba hormıonlarda birşey var da o mu yapıyor anlamıyorum.Eşime menopoza giriyorum galiba diye takılıyorum ama bir de gerçek olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…