cnm endişelenme inşallah progestanı kullan inşallah bişey olmaz istirahat et bol bol.kizlar mrb bugun sabah kahverengi olan lekelenmem pembeye dondu bende dr a gittim progestan verdi kesenin durumu iyi bebgin kalp atisi da baslamis dedi kanama olursa gel bu donemde lekelenmeyi iyi gormuyorz dedi cok moralim bozuk
fıstığımm gelmiş hoışgeldin gülüm nasılsın bakalım
kuzucum belirtilerimi sayayım sana idrarım koyulaştı rengi değişti üstelik üzerinde beyaz beyaz şeyler var tuhaf birşey kokuyo belim ağrıyo kasıklarım batıyo ani harekette sanki etimi ikiye katlıyolar gibi midem bulanıyo ara ara yanıyo çok çabuk acıkıyorum yediğimden yarım saat sonra kazınıyo midem kabızlık var rahmimde ağrı ağırllık gibi var bunlar var şimdilik ama ayrıca adet olucakmışım gibiyim sence belirtiler iimi:18:
olur yakında inşallah senin de
canım dur hemen üzülecek bişey yok
doktora gitmişsin progestan vermiş işte bebiş de iyiymiş şükür
yat dinlen hiiiç yorma kendini tamam mı
asıl erken dönemde görülen kanama çok normal
ama kanamanın rengini kontrol et
tekrar kahverengiye dönerse tehlike azalır inşallah
bozma moralini sen
Kizlar kaynanam demis ki ne bicim lafmis o oglunun ayrilmasini istermiymiş kocam ayirmak icin dememis ki sadece toprak bulduk ne demek demis ayirmayi nerden cikarmis acaba iskillenmis bildigi bisey var demek ki
sabahki testini de merakla bekliyorum
umarım koyulaşır
hayıtı bıraktın mı?
canım tüplerin açık mı bakmak için rahim filmi çekinmen lazım ki zor bir işlem
kaç aydır deniyordunuz siz unuttum
eğer daha erkense 1 yıldan önce çektirme bence
eşinin sonuçları nasıl peki, sıkıntı onda mı?
hormon değerlerini göstermen için doktora gitmene gerek yok, doktorun iyi demiş
yanındaysa yaz istersen ben de anlarım değerlerden
cnm endişelenme inşallah progestanı kullan inşallah bişey olmaz istirahat et bol bol.
cnm benim ben iyiyim haberler sendemiş kuzum :) batını geçir hemen kana git te hem değerlerin yükselmiş olur tatlım. inşallah hamişsin.
cnm endişelenme inşallah progestanı kullan inşallah bişey olmaz istirahat et bol bol.
cnm benim ben iyiyim haberler sendemiş kuzum :) batını geçir hemen kana git te hem değerlerin yükselmiş olur tatlım. inşallah hamişsin.
merhaba
inşallah iyi haberdir
Kizlar kaynanam demis ki ne bicim lafmis o oglunun ayrilmasini istermiymiş kocam ayirmak icin dememis ki sadece toprak bulduk ne demek demis ayirmayi nerden cikarmis acaba iskillenmis bildigi bisey var demek ki
sabahki testini de merakla bekliyorum
umarım koyulaşır
hayıtı bıraktın mı?
canım tüplerin açık mı bakmak için rahim filmi çekinmen lazım ki zor bir işlem
kaç aydır deniyordunuz siz unuttum
eğer daha erkense 1 yıldan önce çektirme bence
eşinin sonuçları nasıl peki, sıkıntı onda mı?
hormon değerlerini göstermen için doktora gitmene gerek yok, doktorun iyi demiş
yanındaysa yaz istersen ben de anlarım değerlerden
canım benim yine koştun yardıma :)
aslında 1 yılda oldu sayılır ben bütün testleri yaptırdım şimdiye kadar sadece yapılmayan birtek onlar kaldı gerçi ultrasyonla bakıldı kist olsaydı orda da çıkardı birde 25 güne bir adet oluyorum hiç geçikmeden birgün atlamadan yoktur diese kendimce tahmin ediyorum ama onlarda eksik kalmasın istedim
eşimde sayıda ve harekette problem var sayısı 9 milyon geçen ay başladık ilaç içiyor haftaya tekrar yaptırcak testini.ben şunu sormak istedim eşimde testini yaptırdıktan sonra onunkileri benim sonuçları alık kadın doğum dr gitmeke gerekirmi.dr yapcağı bişi varmı.hormon sonuçlarımıda yazıyım canım
serbest t3:2.87 serbest t4:13.83 tsh:1.57 fsh:5.99 Lh:4.65 ferritin:18 prolaktin:14.06 total testesteron:0.321 estradiol:56.63
ca-125:30.62
amin cnm inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım.insallah cnm bisey olmaz Allah meleklerimizi korusun
inşallah gülüm inşşş beklişyorum bakalım sanki adet oluıcak gibiyim ama belirtiler aynı oluyomuş yaaa heyecanla bekliyorum bugünki silik çıktı ama erken olduğu içinmi ypoksa yine testin manyaklığımı görcez balım
takma canım artık kafana belli iste yapmış bişeyler
sen kendini bebişini üzdüğünle kalıcan
boşver sorun bi hocaya vardır belki bi duası filan atılmadan önce ona göre atarsın hepsini
amin cnm inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım.
evet öyle geliyor sen şimdi bide ikidebir wc ye gidiyorsundur adetim geldimi diye bende öyledim:) erken yapmışsın testi açık çıkması normal yarın daha da koyulaşır inşallah.....
cnm nasılsın , hastaneden memnunmusun aynı hastaneye gidiyoruz ya seninle:) bizim bir arkadaş geldi bugün kolon hastanesini tavsiye etti falan doktorları iyi falan dedi bende yok benimki daha iyi dedim:) benim amcamın kızı hemşire o da doğum için bizim hastaneye gitti ve çok iyi dedi. bana diyor ben sizin hastnaye gittim pek beğenmedim... bende sen bilirsin dedim ta burdan kalkıp o hastaneye gidemem. hem dedim kötü bir hastane olsa bizim hastane o kadar insan gidermi her gittiğimde tıklım tıklım dolu.
serbest t4ü yanlış yazdın heralde
13.83mü? ya da referans aralığı benim bildiğimden farklı olsa gerek
hormon değerlerin çok normal görünüyor
ama ferritin düşük geldi bana
kansızlık var sanırım sende
eşinin sayıdan başka sorunu var mı?
bence kadın doğuma gitmene gerek yok
siz direk üroloğa gidin o yönlendirir sizi
cnm nasılsın , hastaneden memnunmusun aynı hastaneye gidiyoruz ya seninle:) bizim bir arkadaş geldi bugün kolon hastanesini tavsiye etti falan doktorları iyi falan dedi bende yok benimki daha iyi dedim:) benim amcamın kızı hemşire o da doğum için bizim hastaneye gitti ve çok iyi dedi. bana diyor ben sizin hastnaye gittim pek beğenmedim... bende sen bilirsin dedim ta burdan kalkıp o hastaneye gidemem. hem dedim kötü bir hastane olsa bizim hastane o kadar insan gidermi her gittiğimde tıklım tıklım dolu.
serbest t4 için referans aralığı 11.5-22.7 yazıyor elimdeki sonuca göre.kansızlık vardı bende hap kullandım iğne oldum tabi bebek kararı aldığımızda başlarda olmuştu.bende aradan zaman geçti tekrar düşmüştür die düşünüp dr sordum bügun gerek yok kan gayet iyi hatta kan depoları sayımı gibi bişi söyledi iyi dedi ama düşmüş olabilir dediğin gibi meillidir.çocukluğumdan beri çekerim bu sorunu. ne olur kusuruma bakma sorunlar aklımı aldı sen nasılsın sağlığın oğluşun huzurlu ve sağlıklı dönem geçir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?