kıs cok alemsin ya. allah korusun sana bişi olsa kocan inanmaz bak abartma sakalarını .demek acılı keccap ha.kızmadımı esin ben yapsam öle bişi bi hafta küser bana herhal ama cok komik ya
elif sen çok yaşa emi valla güldürdün beni yontulmamış odun heeeeeeee
bencedeeeeeeeeeeeeeeyok yok bizim sonumuz bakırköyy
hee güll gül bak birşey daha anlatyımda altına yap gülmekten ben buna güya şaka yapayım dedim birgün sancım vardı bu bebekk meselesine yeni başlamıştık hiç birşey bilmiyo azıcık sancı olsa korkuyo şimdi alıştı tabi gittim mutfakatan ketçapı aldım bacaklarıma sürdüm kan gibi mişnide etek giyiyorum içeri geldim eşim gördü anammm bir korktu ne lduu kanamam başladı dedim eli ayağı karıştı birbirine şimdi güleyimmi ben yoksa aacısız ketçap yerine acılıyı sürdüğüm için alt tarafımın yanmasına ağlıyımmı
aynen gülüm aynen geçen gün eşim için araştırma hastanesi baktık etten bakırköyde bulduk diyoki bana gitmişken senide yatırır gelirim
bencedeeeeeeeeeeeeee
sen delisin vallaacılı olduğu için yanmışsın ya çok güldüm
aynen gülüm aynen geçen gün eşim için araştırma hastanesi baktık etten bakırköyde bulduk diyoki bana gitmişken senide yatırır gelirim
hee güll gül bak birşey daha anlatyımda altına yap gülmekten ben buna güya şaka yapayım dedim birgün sancım vardı bu bebekk meselesine yeni başlamıştık hiç birşey bilmiyo azıcık sancı olsa korkuyo şimdi alıştı tabi gittim mutfakatan ketçapı aldım bacaklarıma sürdüm kan gibi mişnide etek giyiyorum içeri geldim eşim gördü anammm bir korktu ne lduu kanamam başladı dedim eli ayağı karıştı birbirine şimdi güleyimmi ben yoksa aacısız ketçap yerine acılıyı sürdüğüm için alt tarafımın yanmasına ağlıyımmı
hahaha guzum buna koptum yaa
al isde adami kandirmaya calisirsan bu olur
canım ist dasın sanırım hangi semttesin. ben yenibosnadayım
canım ist dasın sanırım hangi semttesin. ben yenibosnadayım
valla öyle canım yaa işine geldimi her şeyi düşünüyoıo işine gelmeyince ben düşünemiyıorum sen söyle diyo bende yedim
yok kızmadı gülüm inanıyoda valla akıllanmıyoda birkrsesindede 1 nisanda sandığa saklandım yeni evliyiz ailemi özlüyorum gitmek istiyorum bırakmıyo bende düşündüm taşındım aklıma bu geldi bir mektup yazdım ben yapamıyorum artık gidiyorum olmuyo ben affet diye sabah erkenden kakltım sandığı boşaltmıştım kalktığında mektubu aldı tabi ben anahtarları yanıma aldım dışarı çıkamaz kapı kilitli silahınıda aldım Allah korusun birlşey yapar diye sonra sandıktan telefon ettim odaya sana bıraktığım birşey var dedim git al dedim kapattım içeri girdi çıktım öyle kaldı yazık garibim sallıyorum yok ses yok adamda
bu daha komik vallakızım sende yaramaz çocuklar gibisin ama ne güzel neşeli bir tip olduğun belli
herkeze hayırlı cumalar kızlar benım kırmızılar hala gelemedı buayda gecıktı alıştım artık bole boş boş beklemek cok zor gelsede bu ay aşılama yapılcak inş çok beklemez yumurtlamadımda oyuzden ne zaman olcagımı bıle bılmıyorummmm
hep okuyorum yazılarınızı ama okadar karamsarımkı yazmak ıstemıyorum hıç
ama ne yanmak eşim korkudan deli danalar gibi dolanıoyo bende koşmaya bakadım yanıyorum diye adam iyice korktu anlayınca uzun süre yüzüme baktı güldü ve sen normal değilsin biliyosun dimi dedi bende evet değilim biliyorum benim annem ben karnındayken 8 aylıkken kalp ameliyatı olmuş yaaa dedim ee aldığı narkoz karşılığında yan etkileri beni bulmuş dedim ki öyle bunu çok insan der bana beni tanıyan ababm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?