Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıs cok alemsin ya. allah korusun sana bişi olsa kocan inanmaz bak abartma sakalarını . demek acılı keccap ha.kızmadımı esin ben yapsam öle bişi bi hafta küser bana herhal ama cok komik ya

yok kızmadı gülüm inanıyoda valla akıllanmıyoda birkrsesindede 1 nisanda sandığa saklandım yeni evliyiz ailemi özlüyorum gitmek istiyorum bırakmıyo bende düşündüm taşındım aklıma bu geldi bir mektup yazdım ben yapamıyorum artık gidiyorum olmuyo ben affet diye sabah erkenden kakltım sandığı boşaltmıştım kalktığında mektubu aldı tabi ben anahtarları yanıma aldım dışarı çıkamaz kapı kilitli silahınıda aldım Allah korusun birlşey yapar diye sonra sandıktan telefon ettim odaya sana bıraktığım birşey var dedim git al dedim kapattım içeri girdi çıktım öyle kaldı yazık garibim sallıyorum yok ses yok adamda

aa ben size rüyamı anlatayım rüyamda bu forumu görüyorum tam yatıcam son kez bakıyım diyorum..
bi bakıyorum meg aramıza gelmiş..
şu bizim meşhur bat listemiz varya onu paylaşıyor.
ilk sırada da ben varım
0fLu---------- 11 mart yazıyo...

sonra eşim çağırıyo
tühh diyorum gene yakalayamadım bu kızı sonra da uyandım zaten

yok yok bizim sonumuz bakırköyy
bencedeeeeeeeeeeeeee

sen delisin valla acılı olduğu için yanmışsın ya çok güldüm

bencedeeeeeeeeeeeeee

sen delisin valla acılı olduğu için yanmışsın ya çok güldüm

ama ne yanmak eşim korkudan deli danalar gibi dolanıoyo bende koşmaya bakadım yanıyorum diye adam iyice korktu anlayınca uzun süre yüzüme baktı güldü ve sen normal değilsin biliyosun dimi dedi bende evet değilim biliyorum benim annem ben karnındayken 8 aylıkken kalp ameliyatı olmuş yaaa dedim ee aldığı narkoz karşılığında yan etkileri beni bulmuş dedim ki öyle bunu çok insan der bana beni tanıyan ababm bile

hahaha guzum buna koptum yaa
al isde adami kandirmaya calisirsan bu olur

valla öyle canım yaa işine geldimi her şeyi düşünüyoıo işine gelmeyince ben düşünemiyıorum sen söyle diyo bende yedim

bu daha komik valla kızım sende yaramaz çocuklar gibisin ama ne güzel neşeli bir tip olduğun belli

Alıntı hacer_31 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar adetimin 19. günü ama kasık ağrısı devam ediyo bu ay yımırtlama belirtileri oldu benim hep böle oluyo yhaa, zannediyorumki tutmuş bi bakmışım adet olmuşum, daha adetime 10 gün var nası anlıcaz tutup tutmadığını
inşallah tutmuştur canım ama bu kadar erkenden öğrenilmez ki batını bekleyeceksin mecburrrr
bu kadar stres yapma

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
Bugün, 12:07 Konu Sahibi : meg #113094
melisakaktus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
melisakaktus
melisakaktus isimli üye çevrimiçidir (Online) Nilüfer

Giriş tarihi
Jan 2012

Alıntı hacer_31 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar adetimin 19. günü ama kasık ağrısı devam ediyo bu ay yımırtlama belirtileri oldu benim hep böle oluyo yhaa, zannediyorumki tutmuş bi bakmışım adet olmuşum, daha adetime 10 gün var nası anlıcaz tutup tutmadığını
canım adetin bikacgün gecene kadar anlıyamıyacaksın. sabırla yada sabırsızlıkla (benim gibi)bekliceksin zor opluyo beklemek.

cnm daha belirti falan göstermez beklemek cok zor baska da care yok cnm
aynen beklemekten başkası yalan bekle ve gör nasip kızlar yhaaa

herkeze hayırlı cumalar kızlar benım kırmızılar hala gelemedı buayda gecıktı alıştım artık bole boş boş beklemek cok zor gelsede bu ay aşılama yapılcak inş çok beklemez yumurtlamadımda oyuzden ne zaman olcagımı bıle bılmıyorummmm

hep okuyorum yazılarınızı ama okadar karamsarımkı yazmak ıstemıyorum hıç

bu daha komik valla kızım sende yaramaz çocuklar gibisin ama ne güzel neşeli bir tip olduğun belli

gülüm kendimi bildim bileli böyleyim hayatı çok fazla takmam taksamda çabuk atlatırım yapım bu demekki çocuklar gibiyim hiç ağlamam başkalrı yanında erdimi belli etmem annem öldüğünde bile bir damla yaş akıtmadım hep dediler nasıl evlat diye ama içime bakslar fırtınalar kopuyu hayatım zor geçti bir şekilde ayakta durdum bu yolla zorlanmadım derlerki bana senin çocuğun doğpaerken gülerek çıkıcak kesin

mrb cnmm sana da hayirli cumalar
canimm hakkinda hayirlisi olsunn insallah bu günlerde gecer cnmmm

kaşınmışsın ama sende ya benimki olsa kesin kızardı bana ama seninkide alışmış galiba deiliklerine neşen daim olsun arkadaşım bozulmasın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…