Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kaşınmışsın ama sende ya benimki olsa kesin kızardı bana ama seninkide alışmış galiba deiliklerine neşen daim olsun arkadaşım bozulmasın inşallahh

sağol kuzum benim tşk ederim hepimizin neşesi daim olsun alışık eşim bana 2 sene birliktekiğimiz oldu yaa temkinli birdene yapsam gülerek bakar kızmaz neler yaparım derim yok Allah sabır vermiş ciddiyim bak çok şanslıyım o konuda kalbi çok temiz biliyo huyumu dediklerimin şaka olduğunu biliyo gerçek olsa çekmezdimki seni diyo çok çekti benim için neler yaşadı daha doğrusu ikimizde çok çektik bizi zorla ayırdılar babamlar tehdit ettiler evini bastılar amcam falan bu iş biticek kötü olur ediler beni ankaraya yollamak sitediler hiç unutmak çıkar yolumuz yok telefondayız o da bende çöktük olduğumz yere nasıl ağlıyoruz yapmasınlar bunu bize diye en sonunda ben bileğimi kestim gece yarısı eşimde benden ses gelmeyince korktu halamları aradı halam babamı derken gördüler o halimi babamda sırf kokusu yüzünden verdi beni yoksa razı olmuyodu gülüm çok şeyler var bende anlatsam roman olur hesabı ama ayrılamdık sevgimiz galip geldi

elifim kimi insan üzüntüsünü gizleyemez (aynı ben gibi )kimi insanda içinde yaşar herşeyi ama en güzelini yapıyosun inan bana takma zaten kafaya boşver annen içinde üzüldüm başın sağolsun canım

sanada hayırlı cumalar canım hoş geldin
hepimizde zaman zaman buşekilde küsüyoruz herşeye ama kafaya takmamak en iyisi tabi becerebilirsen ben bu ay buraya sadece muhabbet etmek için giriyorum bebek oldumu olucakmı diye çok düşünmemeye çalışıyorumatrı hesaplama felan hiç birşey yapmadım bu ay olacağı varsa olur olmayacaksada kendimizi paralasakta olmaz ne diyelim hakkımızdan hayırlısı olsun sende bebek için değilde muhabbet etmek için gel üzme kendini

öyle canım bizim gücümüz yok rabbim ol derse olucak inş takılmıyorum zaten ıkı aydırda hıc bişey yapmıyorum napalım baklemekten baska yapıcak bişi yok ama işte bole adet donemım gelınce içimdekılerın hepsı su yuzune cıkıyo gelsınler atlatırım alıştım artık 18 ay dır her ay rabbım daha fazla aratmasın inş şifa versın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize saol canım hep okuyorum zaten ama sureklı bebiş muhabbetı yapıncada çalar saat gıbı kuruluyorum ne bılıyım ya benımkı bı gelsınde ben yenı aya yenı umıtlerımle baslıyım inş.

kızlar benım cıkmam lazım kendınızı ıyı bakın

offff çok zor şeyler bunlar nişanlı iken yaşadınız herhalde bunları ne karışıyolarsa bu amcalar dayılar neyseki atlatmışsınız mutluluğun daim olsun canım inşallah bu güzel yuva küçük bir melekle taçlanır canım
mrb cnmm sana da hayirli cumalar
canimm hakkinda hayirlisi olsunn insallah bu günlerde gecer cnmmm
azra canım sen nasılsın gebelik nasıl gidiyo

herkezin cuması mubarek olsun arkadaşlar ben yeni üye oldum 2011 nisanda evlendim kasıma kadar korundum sonra bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım şimdi 3.5 aylık hamileyim nasip kısmet Allah nasip ederse er yada geç bebeqinizi kucağınıza alırsınız kafana takma elifcim senin ki birazda psikolojik heralde rahat ol kara kara düşünsende sana bi faydası yok olumlu rahat düşün eşinle günleri güzel güzel geçirmeye bak bi bakmışsın hiç beklemediğin bi anda bebeqin sana müjdeyi vericektir...

evet canım aynen öyle her isnan bir olmuyo sende benim gibisin sağolasın Allah razı olsun canım benim

hoşgeldin ferdam

herkezin cuması mubarek olsun arkadaşlar ben yeni üye oldum 2011 nisanda evlendim kasıma kadar korundum sonra bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım şimdi 3.5 aylık hamileyim nasip kısmet Allah nasip ederse er yada geç bebeqinizi kucağınıza alırsınız kafana takma elifcim senin ki birazda psikolojik heralde rahat ol kara kara düşünsende sana bi faydası yok olumlu rahat düşün eşinle günleri güzel güzel geçirmeye bak bi bakmışsın hiç beklemediğin bi anda bebeqin sana müjdeyi vericektir...

nihayet bende muhabbetinize ortağım. ben geldim. işim hafifledi sizleyim
hoş geldinnnnnn

sen gel yinede bak herkes kayboluyo zaten herkesi tek tek toplamak gerekiyo

Selam kizlar nasilsiniz?? Eve gormedim hala sehir disindayiz.. Telden bi bakim dedim yazamicam.
Opuom hepinizi.
Bide ozlemin kan sonucu nolmus belli oldumu

hoşgeldin canım aramıza kusuruma bakma teldeydim görmedim yazdığını Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip atsin bebeğini balım ben takmıyorum kafama artık 11 ay oldu kuzucum yaşadıklarım beni olgunlaştırdı olursa olur olmazsa sağlık olsun ne yapalım gülüm yeterki hayırlıs olsun kuzucum

hoşbulduk bitanelerim benim
belim ağrıdı biraz ama iyiyim. sabah progestanımı kullanmadım bitmişti. Artık akşama yetişip alırım inşallah. ne var ne yok gelişme varmı

şimdilik yok gülüm öyle sohbet ediyoruz işte belin neden ağrıdı yoğunsun sen bu aralar yoruyomusun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…