Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoş geldin canım aramıza ALLAH bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
selam kızlarr
biraz işim var okuldan geldiğim gibi duruyorum
işim bitince uyuyup kalmazsam gelicem

ferdam hoş geldin kuzu nasılsın topiğmizin 2. anası

hoş geldin canım aramıza ALLAH bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

ferdam hoş geldin kuzu nasılsın topiğmizin 2. anası

sağolun kızlar
şükür iyiyim ama bikaç gündür uykusuz kaldım galiba şimdi uykum var
ben gidip yatayım biraz
topiği sahipsiz bırakmayınn

Selam kizlar nasilsiniz?? Eve gormedim hala sehir disindayiz.. Telden bi bakim dedim yazamicam.
Opuom hepinizi.
Bide ozlemin kan sonucu nolmus belli oldumu
hoş geldin canım özlemin kan sonucu ne çıktı tam hatırlamıyorum canım ya ama yükselmişti galiba sadece ikiye katlanmamış değeri ona üzülüyodu bugünde gelmedi henüz inşallah meleğide özlemde iyidir

hoşbulduk bitanelerim benim
belim ağrıdı biraz ama iyiyim. sabah progestanımı kullanmadım bitmişti. Artık akşama yetişip alırım inşallah. ne var ne yok gelişme varmı

yorma canım kendini dikkat et boş ver bebğin herşeyden önemli
progestanı bende çok kullanmıştım doğuma gideceğim güne kadar kullandım ama çok dengesiz yapıyodu beni 1 saat kendime gelemiyodum sendede yapıyomu :26:

sağolun kızlar
şükür iyiyim ama bikaç gündür uykusuz kaldım galiba şimdi uykum var
ben gidip yatayım biraz
topiği sahipsiz bırakmayınn

yat dinlen canım ALLAH rahatlık versin
yok ferdam sahipsiz kalmayacak topik dağılan askerleri toplıcaz şimdi mücadelemiz bitmedi henüz sadece biraz zamana ihtiyacımız var 10:

canım sen ovulasyon testini hiç kullandımnmı canım. nasıl oluyo o bi anlatırmısın içinde kac tane var hergünmü yapıyoruz idrarlamı oluyo oda ne bilim işte cok sordum

canım ben hiç kullanmadım ama aylık olanları var set halinde günde 1 tane yapılıyo işte hergün çlçüyosun tek tek almaktansa set şeklinde al hergün yap ikinci çizgileri takip et kızarmasına göre değerlendir o günü yanlışım varsa düzeltsin arakdaşlar ama ben böyle biliyorum kzuucum

eminem doğumun zor olmuşmuydu normalmi yapmıştın güüm:18:

hayır canım sezeryanla doğum yaptım ama yinede zordu belimden aşağısını uyuşturdular öyle aldılar bebği ben uyanıktım fenalaştım korkudan titriyodum bebği çıkardılar ameliyat yerini kapatıyolar beni bir kaşıntı tutu ama ne kaşıntı heryerim uyuz gibi kaşınıyo kollarımı çıkardım o bağladıkları yerden ben kaşınıyorum odama geçtim ablama kaşıtıyorum heryerimi meğer ilaçlardan birine alerjim varmış sonra serıma bir iğne hiç birşeyim kamadı tabi ertesi gün oldu eve çıktım bende bir baş ağrısı kalkıp bebği emziremiyorum bile yattığım zaman geçiyo ama başımı kaldırdığım anda tekrar başlıyo nedeni belden anestezi olanlarda görülüyomuş oda çok zordu yani normal doğum yapan o anda çekiyo acısını sezeryanda sonradan çekiyosun her ikiside zor ama yinede normal doğum daha zor galiba :26:

belki obür ay onu denerim canım saol.

evet csanım belden uyuşturmada oluyomuş bişlmem ne kadar litre su içmem gerekiyomuş o andaki yan etkişsini engellesin banada sezeryan zor geliyo tabikide hepsi zor ama çok korkuyoırum ben ama yaaa geçen rüyamda gördüm babamın eşiyle doğuma giriyorum onu görünce korkuyorum dokor sıra sende diyo yok yok diyorum ben hamilemiyim değilmiyim blli bile değil ne doğumu kaçıyorum valla bu ay ki çok korkum var neden bilmiyoum ama eskiden bu kadar değildi nerdeyse bebek olamamasına sevibicem korkum yüüzünden o deredece korkum var gülüm yaaa

kızlar en sonki hamişimiz özlem demi.baska yok.

alemsin elif ya demek kaçıyon doğumdan he sanki kaçınca domıcakda orda kalıcak
korkma canım ya bende senin gibiydim korkuyodum sonra benden küçüklerin ve benden zayıfların bile doğum yaptığını görünce onlar yapa biliyosa bende yaparım herhalde diyodum

gelmiş geçmiş olsun tatlım inşallah birdaha böyle acılar yaşamazsın.

merhabalar hepinizi öpüyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sesli güldüm valla şimdi içerdeki usta gelip neye gülüyosun diye sorar
ama o dedğine bede çok sinir oluyorum ya insan utancından yerin dibine giriyo ilk doktora gittiğimde adam kontrol edyo ben ağlıyorum birde hamileliğimin son ayı işte sancı bekliyorum bir akşam sancılandım gece gittik doğuma ebeler dediki çık şuraya halk deyimi ile çatala anammm onu görünce ne sancı kaldı ne birşey am çatala çıkamktan kurtulamadım manyaklar bir kontrol ettile ama benim çığlığım dışardan duyuluyo 9 ay boyunca ilişki yasaktı 9 ay sonra hart diye daldırınca canım çok yandı

ben hiç erkek doktora gitmedim büyük konuşmayayım ama gidemem heralde utanırım bide kocişte kızıyor imkanın varken bayan doktora git diyor.ya bende erkek doktorda kasarım gibime geliyor :26:ama bayan doktorada ilk gittiğimde hafif kastım sonra alıştım insan alışıyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…