hoş geldin canım aramıza ALLAH bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhherkezin cuması mubarek olsun arkadaşlar ben yeni üye oldum 2011 nisanda evlendim kasıma kadar korundum sonra bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım şimdi 3.5 aylık hamileyim nasip kısmet Allah nasip ederse er yada geç bebeqinizi kucağınıza alırsınız kafana takma elifcim senin ki birazda psikolojik heralde rahat ol kara kara düşünsende sana bi faydası yok olumlu rahat düşün eşinle günleri güzel güzel geçirmeye bak bi bakmışsın hiç beklemediğin bi anda bebeqin sana müjdeyi vericektir...
selam kızlarr
biraz işim var okuldan geldiğim gibi duruyorum
işim bitince uyuyup kalmazsam gelicem
hoş geldin canım aramıza ALLAH bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
ferdam hoş geldin kuzunasılsın topiğmizin 2. anası
hoş geldin canım özlemin kan sonucu ne çıktı tam hatırlamıyorum canım ya ama yükselmişti galiba sadece ikiye katlanmamış değeri ona üzülüyodu bugünde gelmedi henüz inşallah meleğide özlemde iyidirSelam kizlar nasilsiniz?? Eve gormedim hala sehir disindayiz.. Telden bi bakim dedim yazamicam.
Opuom hepinizi.
Bide ozlemin kan sonucu nolmus belli oldumu
hoşbulduk bitanelerim benim
belim ağrıdı biraz ama iyiyim. sabah progestanımı kullanmadım bitmişti. Artık akşama yetişip alırım inşallah. ne var ne yok gelişme varmı
sağolun kızlar
şükür iyiyim ama bikaç gündür uykusuz kaldım galiba şimdi uykum var
ben gidip yatayım biraz
topiği sahipsiz bırakmayınn
eminem doğumun zor olmuşmuydu normalmi yapmıştın güüm:18:
canım sen ovulasyon testini hiç kullandımnmı canım. nasıl oluyo o bi anlatırmısın içinde kac tane var hergünmü yapıyoruz idrarlamı oluyo oda ne bilim işte cok sordum
eminem doğumun zor olmuşmuydu normalmi yapmıştın güüm:18:
canım ben hiç kullanmadım ama aylık olanları var set halinde günde 1 tane yapılıyo işte hergün çlçüyosun tek tek almaktansa set şeklinde al hergün yap ikinci çizgileri takip et kızarmasına göre değerlendir o günü yanlışım varsa düzeltsin arakdaşlar ama ben böyle biliyorum kzuucum
hayır canım sezeryanla doğum yaptım ama yinede zordu belimden aşağısını uyuşturdular öyle aldılar bebği ben uyanıktım fenalaştım korkudan titriyodum bebği çıkardılar ameliyat yerini kapatıyolar beni bir kaşıntı tutu ama ne kaşıntı heryerim uyuz gibi kaşınıyo kollarımı çıkardım o bağladıkları yerden ben kaşınıyorum odama geçtim ablama kaşıtıyorum heryerimi meğer ilaçlardan birine alerjim varmış sonra serıma bir iğne hiç birşeyim kamadı tabi ertesi gün oldu eve çıktım bende bir baş ağrısı kalkıp bebği emziremiyorum bile yattığım zaman geçiyo ama başımı kaldırdığım anda tekrar başlıyo nedeni belden anestezi olanlarda görülüyomuş oda çok zordu yani normal doğum yapan o anda çekiyo acısını sezeryanda sonradan çekiyosun her ikiside zor ama yinede normal doğum daha zor galiba :26:
evet csanım belden uyuşturmada oluyomuş bişlmem ne kadar litre su içmem gerekiyomuş o andaki yan etkişsini engellesin banada sezeryan zor geliyo tabikide hepsi zor ama çok korkuyoırum ben ama yaaa geçen rüyamda gördüm babamın eşiyle doğuma giriyorum onu görünce korkuyorum dokor sıra sende diyo yok yok diyorum ben hamilemiyim değilmiyim blli bile değil ne doğumu kaçıyorum valla bu ay ki çok korkum var neden bilmiyoum ama eskiden bu kadar değildi nerdeyse bebek olamamasına sevibicem korkum yüüzünden o deredece korkum var gülüm yaaa
belki obür ay onu denerim canım saol.
kızlar en sonki hamişimiz özlem demi.baska yok.
evet csanım belden uyuşturmada oluyomuş bişlmem ne kadar litre su içmem gerekiyomuş o andaki yan etkişsini engellesin banada sezeryan zor geliyo tabikide hepsi zor ama çok korkuyoırum ben ama yaaa geçen rüyamda gördüm babamın eşiyle doğuma giriyorum onu görünce korkuyorum dokor sıra sende diyo yok yok diyorum ben hamilemiyim değilmiyim blli bile değil ne doğumu kaçıyorum valla bu ay ki çok korkum var neden bilmiyoum ama eskiden bu kadar değildi nerdeyse bebek olamamasına sevibicem korkum yüüzünden o deredece korkum var gülüm yaaa
evet canım daha yok özlemde bugün gidecektii doktora bekliyorum merakla asembde yok kaç gündür kevseryoluda yok rahatsızdı kesin birşey var girerdi yoksa inş ciddi değildir hastalığı balım
ay insallah yükselirde kızın bi sorunuı olmaz ya(özlemin)
gelmiş geçmiş olsun tatlım inşallah birdaha böyle acılar yaşamazsın.kızlar ben son durumumu haber vereyim dün sabah 9 da hastaneye girdim akşam 6 gibi anca çıktık görümcemlere geldik bize bakıyolar bende öyle yatıyorum çok şükür bunu da atlattık bu günlerde geçicek biliyorum
kızlar doktora gidip vajinal muayenede ben cok stres oluyorum ole kasıyorum ki adam zor sokuyo. bazende sokamayıp bezin altından seyime bakıyo sinir oluyorum ya seytan diye al su aleti adamın totosuna sok . küfürler ediyorum içimden vallaha.
kızlar doktora gidip vajinal muayenede ben cok stres oluyorum ole kasıyorum ki adam zor sokuyo. bazende sokamayıp bezin altından seyime bakıyo sinir oluyorum ya seytan diye al su aleti adamın totosuna sok . küfürler ediyorum içimden vallaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?