Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım doktordan geliyorum şimdi, idrarda bakteri olmuş, kanamam tv usg den olmuş olabilir dedi... bisürü antibiyotiklerim oldu, 1000 lik falan... haftaya smear sonucum çıkcak, o zaman gerekirse tekrar bakarız dedi... Hayırlısı, bebek çalışmalarım askıya alındı yine ( Hayırlısı bakalım herşeyde vardır bi hayır...

hiç işte sanki içimde kalabilecekde rüyalarım bile saçma canım yaaa ama canım çok azdır benim yıllar önce parmağıma tığ battı nasıl bağırıyorum hastaneye götürdü babam da benden ödlek hemen gittik doktor bakıyo parmağıma bak dokunma sakın diyorum bakıcam diyo ya ben yaşarım bununla dokunmayın diyorum zaten rezil olmuşuz alt tarafı tığ hastaneye ne gerek var hain doktor bakıcam dedi çektiğiyle çıkması bir oldu sonra birgünde diş çektirmeye gittik iğne vurucak doktor ne çekti neyse vurdu çekicek uyuşmadıki diyorum doktora çekmesin diye o zaman iğne vuralım birtane daha dedi iğneyi duyunca sanki uyuştumu ne dedim neyse çekiyo güya doktor nasıl bağırıyorum ayaklarım yulardaki lamba varya koltuğun tepesinde ona vuruyo doktor dediki acıyomu hissediyomusun yoooook dedim ee niye bağırıyosun daha dei sustum dışarı çıkınca herkes nasıl bakıyo bana gülüyolar demekki küçük çocuk sandılar beni gördüler rezillik yaaa

geçmiş olsun allah şifa versin. geç olsun güç olmasın cnm inşalalh en kısa zamanda düzelirsin bebişinde ozaman gelir .

canım sen ovulasyon testini hiç kullandımnmı canım. nasıl oluyo o bi anlatırmısın içinde kac tane var hergünmü yapıyoruz idrarlamı oluyo oda ne bilim işte cok sordum

canım bir türlü yazmaya fırsat bulamadım tam yazmaya başlıyorum birşey oluyo kalkmak zorunda kalıyorum
ben enson 22 adet olarak aldım
ben şimdi azçok öğrendiğim için hangi günler yumurtlamaya başlayacağımı ona göre yapmaya başlıyorum ben 13 günü yapıyorum bir tane ogünkü çizginin koyuluğuna göre diğer günler yapıyorummm
benim bu ara çok düzensiz adet döngüm 3 aydır kullanıyorum ovucan ve hep farklı günlerde çıktı yumurtlama çok iyi oldu benim için ona göre halvet yapıyoruz canım bizde bence sende al 22 adet olan 3 ay gider rahat sanada

cewvremdekiler bana hep k.dogumcu için erkek en idaali diyolar. bende erkek e gidiyorum canım. erkekler aleti sokarken daha nazik davranıyolarmıs kadın cok sert yapıyomus diyolar. kaynanam bile erkek k.dogumcu cok daha iyi diyo ne bilem bende ona gidiyom. ya alıstım zatide sadece bezin altından bazen bakıyo sinir oluyorum.

geçmiş olsun allah şifa versin. geç olsun güç olmasın cnm inşalalh en kısa zamanda düzelirsin bebişinde ozaman gelir .

Sağol tatlım amiinn... Zaten bu enfeksiyon beni çok korkutuyor ilk bebeğimi bu yüzden kaybettim, şimdide tam enfeksiyonu bitirmeden hamiş kalamam galiba... Bu ilaçlar bişeye yararlar inşALLAH.. Artık bi dahaki ay.. Ama bi antibiyorik verdi regl inin birinci günü başlayacaksın dedi, onu anlamadım ama galiba rahimdeki yara için verdi ya da bilmiyorum artık... Kısmet canım, RABBİM tüm bebiş isteyenlere nasip etsin inşALLAH... Sağlıklı sıhhatl, uzun ömürlü olsunlar...

genitalim için lazere gidiyodum cok rahattım ya her daim temiz oluyodu. bi ay once lazer seansım bitti agdaya yeniden baslıcam aman ugrastıracak yine ya.

slm canlarım nasılsınız
dün internetim yoktu giremedim santralde problem varmış
neyseki bugun çözüldü sorun şimcik sizlerleyiim

miribaaaaa hoşgeldin balımmm
hoşbulduk kuzum :) özlemcikten haber varmı, test yaptınmı bugün geçmişi pek okumadım.koyulaşma varmı.

evet çevre önemli cnm, benim annemde hep erkek doktarlara giderdi çünkü eskiden kadın doğumcu bayan çok yoktu şimdi hanımlar kadın doğum doktorluğunda erkekleri solladılar maşallah, benim gittiğim doktorlar iyiydi allaha şükür hep rahatlatıyorlarlardı. işte sen kastığını için adam diyordu yanlış yeremi gidiyor ultrasonun ucu:) ondan bakıyorduralışıyor dediğin gibi insan zamanla .

canım tamam eczaneden mi alayım. bide ben ne zaman baslayım o zaman. bendemi 13 ü gün falan yapıyım.

henüz haber yok bizde beklliyoruz kuzucum test yaptım gülüm öne gölge gibi oldu sonra biraz daha koyulaştı açık pembe gibi şuanda

mirabaaaaa hoş geldin canım
hoşbulduk cnm senin cimcime nasıl kestimi yorganları:)
aminnnnnn.evet en önemlisi senin sağlığın sen bir düzel bebişinde gelir,onun içindir adetliyken rahim duvarları dökülüp tekrar oluşuyorya onun için yaralarında gitmesi için vermiştir. bence :26:
slm canlarım nasılsınız

a.s. hoşgeldin cnm ne yapıyorsun

henüz haber yok bizde beklliyoruz kuzucum test yaptım gülüm öne gölge gibi oldu sonra biraz daha koyulaştı açık pembe gibi şuanda

elifcigim acık pembe ilk 10 dak içinde oluyo demi canım. ki oleyse tanmamdır yeni hamişimiz bence sensin gulüm
ayagını sürtte bizde olak enkısa zamanda

sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin valla
slm canlarım nasılsınız

hoş geldin canım nasılsın

şimdilik yok gülüm öyle sohbet ediyoruz işte belin neden ağrıdı yoğunsun sen bu aralar yoruyomusun kendini

canım bayilrimize ajanda not defteri kalem defter falan yolldık. Kaç gündür kargolarıyla uğraşıyruz

özlemin bence değeri yükselicek, geç döllenme oldu onunki. Bebiş yolda geliyo

ben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım o yzden şükür sorun yk. benim doktorumda 4.aya kullan bakalım dedi

elifcigim acık pembe ilk 10 dak içinde oluyo demi canım. ki oleyse tanmamdır yeni hamişimiz bence sensin gulüm
ayagını sürtte bizde olak enkısa zamanda

yok gülüm dünki iki çizgi aynı anda belirdi de bu sadece gölge oldu 2 saat sonra falan hatta 3 saat sonra açık pembe oldu kuzucum en iyisi kan sonucuna göre adım atmak balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…