Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülüm normalde insanlara çalışmak zor gelir yorar sen birde çalışıyosun Allah kolaylık versin kuzucum

hoşgeldin balım merak ettim girmeyince bende neyseki sorun yok nasılsınkuzucujm

hoşbuldum kuzumm benım
ben iyiyim çok şükür cnmcım sen nasılsın kuzum
test yapmıssın he bugun dayanamadın demiii
batına az kaldı kuzum ozamanda yaparsın inşallah bebişin seninledir cnmcım

a.s. hoşgeldin cnm ne yapıyorsun

hoşbuldum cnmcımm
napayım dün giremedim sizleri özledim
hilal kürtaj olmus şimcik okudum onu üzüldüm yahu
inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar
sen nasılsın cnmcım dr a nezaman gitceksin kuzum

sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin valla

hoş geldin canım nasılsın

hoşbulum eminem
iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
bende sezeryan istiyorum korkumdan dolayı
sen epidural olmussun nasılsı acep
arada kalıyorum genelmı epiduralmi olsun dıye:18:

h.b cnm asıl sen k.bakma ben yeni üye oldum pek çözemedim siteyi geç gördüm msjları.yorumun içinde çok tşkler amin cnm ALLAH bebek özlemi çeken herkeze nasip etsin inşlah hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin herkeze :)

yok gülüm dünki iki çizgi aynı anda belirdi de bu sadece gölge oldu 2 saat sonra falan hatta 3 saat sonra açık pembe oldu kuzucum en iyisi kan sonucuna göre adım atmak balım

canım iki üç saat sonra testi degerlendirme. 10 dakkaya kadar testler dogrusunu gösteriyo. en iyisi kan tabi kanda yanılan yok demi.o da idrar gibi olursa yuh artık dicem

yok gülüm dünki iki çizgi aynı anda belirdi de bu sadece gölge oldu 2 saat sonra falan hatta 3 saat sonra açık pembe oldu kuzucum en iyisi kan sonucuna göre adım atmak balım

Ayyy elf cim inşALLAH sonuç istediğin gibi oluurr... Çok sevindim.. Ama haklısın kan dan öğren sonucunu, off luda ne oldu gördük bide bende olmuştu, hatta ben 4 tane yapmıştım, hepsinde pozitifdi.. Umarım seninki bizim gibi olmaz canm... RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

rstağfurullah kuzucum olur öyle şeyle bende yeni üye olduğumda zorluk çekmiştim alışırsın takıldığın birşey olursa sor ei tatlım amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat acısıyla sınamasın canım benim

inş gülüm yaaa bendede olmuştu daha önce 3 bir 4 de bir yapmıştım hep pozitif çıkmıştı ama kanda negatif temkinliyim yani kaptırmıyorum kendimi günüm geçsinde kana giderim inşş vardır yoksada sağlık olsun balım

iyiyim allah şükür, ben 25 inde gidiyorum doktra kuzum ,hayırlısı bakalım:)

canımmm bugün o kadar yoğunumki sinir küpü oldum sayılır ama senin hiyakeleri okuyunca keyfim yerine geldiiine maceraler varmış sende öyleeee
canım tamam eczaneden mi alayım. bide ben ne zaman baslayım o zaman. bendemi 13 ü gün falan yapıyım.

eczanelerde pahallıymış canım biz netten alıyoruzzz dur ben bulup özelden göndereyim sana
gg den lıyoruz biz
yanında da 6 tane gebelik testi var
ama sen bi bekle kırmızılar gelirse alırsınnn:44::44:belki bebişin yola çıkmıştır senin

canım iki üç saat sonra testi degerlendirme. 10 dakkaya kadar testler dogrusunu gösteriyo. en iyisi kan tabi kanda yanılan yok demi.o da idrar gibi olursa yuh artık dicem

evet casnım sadece gölgeydi belirgindi ama renksiizdi sonra pembeleşti onun için dikkate almıyorum merak etme canım benim kanda yanılan varmı bilemiyorum yoktur sanırsam

iyiyim allah şükür, ben 25 inde gidiyorum doktra kuzum ,hayırlısı bakalım:)

az kalmıs cnmcım kocaman olcak ozamana bebişin
bende 24 ünde gitcem 2 haftada bir gidiyorum iyide oluyo tam merak etmeye
başlıyorum bebişimi dr vakti geliyo

tamam canım saol

sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin valla
slm canlarım nasılsınız
dün internetim yoktu giremedim santralde problem varmış
neyseki bugun çözüldü sorun şimcik sizlerleyiim

hoş geldin canım nasılsın

heee test yaptımm canım ama dayanamadığımdan değil de testi denedim sadece

az kalmıs cnmcım kocaman olcak ozamana bebişin
bende 24 ünde gitcem 2 haftada bir gidiyorum iyide oluyo tam merak etmeye
başlıyorum bebişimi dr vakti geliyo

inşallah balım bakalım rahatı keyfinde yerindemi daha minik çarpılarla gösteriyorlar bebişi şöyle kafasını gövdesini bir görsek bir resim çekilsek demi teyzesi ne güzel olur.:) tabi gidiceğim zaman yaklaşık 10 haftalık olmuş olcak:) sen cinsiyeti 12 .haftadım öğrenmiştim kuzum.

heee test yaptımm canım ama dayanamadığımdan değil de testi denedim sadece

hahah testimi denedin ay alemsin sen kuzumm neyem testi deniyon

tabi kuzum ozamana herbişeyini görürsünüz kafasını gövdesini kollarını felen rahat rahat görürsün kuzum
evet 12+5 dim öğrendiğimde cnmcım yüzüstü yatıyodu en son bi öncekinde sırt üstüydü bakalım bu kez nasıl durcak bizim afacanlar

gülüm normalde insanlara çalışmak zor gelir yorar sen birde çalışıyosun Allah kolaylık versin kuzucum

canım iş yerinde 1-2 kendini beğenmiş var onlarda olmasa ben iş yerimi çok seviyorum ama işte onlara takıyorum soğuyorum. Yoksa çok severek geliyorum ve mutlu oluyorum burda. ben normalindede hareketli enerjik çalışkanımdır. Sanırım ondan bu kadar çalışmamda

canım bende 9+3 de kolunu bacağını görmüştüm çok güzel ya. şimdiden özledim 28 ine kadar nasıl bekliycem. ikilim var 28inde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…