canım bayilrimize ajanda not defteri kalem defter falan yolldık. Kaç gündür kargolarıyla uğraşıyruz
özlemin bence değeri yükselicek, geç döllenme oldu onunki. Bebiş yolda geliyo
ben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım o yzden şükür sorun yk. benim doktorumda 4.aya kullan bakalım dedi
sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin valla
hoş geldin canım nasılsın
hoşgeldin balım merak ettim girmeyince bende neyseki sorun yok nasılsınkuzucujm
a.s. hoşgeldin cnm ne yapıyorsun
sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin valla
hoş geldin canım nasılsın
hoşgeldin canım aramıza kusuruma bakma teldeydim görmedim yazdığını Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip atsin bebeğini balım ben takmıyorum kafama artık 11 ay oldu kuzucum yaşadıklarım beni olgunlaştırdı olursa olur olmazsa sağlık olsun ne yapalım gülüm yeterki hayırlıs olsun kuzucum
yok gülüm dünki iki çizgi aynı anda belirdi de bu sadece gölge oldu 2 saat sonra falan hatta 3 saat sonra açık pembe oldu kuzucum en iyisi kan sonucuna göre adım atmak balım
yok gülüm dünki iki çizgi aynı anda belirdi de bu sadece gölge oldu 2 saat sonra falan hatta 3 saat sonra açık pembe oldu kuzucum en iyisi kan sonucuna göre adım atmak balım
h.b cnm asıl sen k.bakma ben yeni üye oldum pek çözemedim siteyi geç gördüm msjları.yorumun içinde çok tşkler amin cnm ALLAH bebek özlemi çeken herkeze nasip etsin inşlah hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin herkeze :)
Ayyy elf cim inşALLAH sonuç istediğin gibi oluurr... Çok sevindim.. Ama haklısın kan dan öğren sonucunu, off luda ne oldu gördük bide bende olmuştu, hatta ben 4 tane yapmıştım, hepsinde pozitifdi.. Umarım seninki bizim gibi olmaz canm... RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...
hoşbuldum kuzumm benım
ben iyiyim çok şükür cnmcım sen nasılsın kuzum
test yapmıssın he bugun dayanamadın demiii
batına az kaldı kuzum ozamanda yaparsın inşallah bebişin seninledir cnmcım
hoşbuldum cnmcımm
napayım dün giremedim sizleri özledim
hilal kürtaj olmus şimcik okudum onu üzüldüm yahu
inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar
sen nasılsın cnmcım dr a nezaman gitceksin kuzum
hoşbulum eminem
iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
bende sezeryan istiyorum korkumdan dolayı
sen epidural olmussun nasılsı acep
arada kalıyorum genelmı epiduralmi olsun dıye:18:
canımmm bugün o kadar yoğunumki sinir küpü oldum sayılır ama senin hiyakeleri okuyunca keyfim yerine geldiiihiç işte sanki içimde kalabilecekde rüyalarım bile saçma canım yaaa ama canım çok azdır benim yıllar önce parmağıma tığ battı nasıl bağırıyorum hastaneye götürdü babam da benden ödlek hemen gittik doktor bakıyo parmağıma bak dokunma sakın diyorum bakıcam diyo ya ben yaşarım bununla dokunmayın diyorum zaten rezil olmuşuz alt tarafı tığ hastaneye ne gerek var hain doktor bakıcam dedi çektiğiyle çıkması bir oldu sonra birgünde diş çektirmeye gittik iğne vurucak doktor ne çekti neyse vurdu çekicek uyuşmadıki diyorum doktora çekmesin diye o zaman iğne vuralım birtane daha dedi iğneyi duyunca sanki uyuştumu ne dedim neyse çekiyo güya doktor nasıl bağırıyorum ayaklarım yulardaki lamba varya koltuğun tepesinde ona vuruyo doktor dediki acıyomu hissediyomusun yoooook dedim ee niye bağırıyosun daha dei sustum dışarı çıkınca herkes nasıl bakıyo bana gülüyolar demekki küçük çocuk sandılar beni gördüler rezillik yaaa
canım tamam eczaneden mi alayım. bide ben ne zaman baslayım o zaman. bendemi 13 ü gün falan yapıyım.
canım iki üç saat sonra testi degerlendirme. 10 dakkaya kadar testler dogrusunu gösteriyo. en iyisi kan tabi kanda yanılan yok demi.o da idrar gibi olursa yuh artık dicem
iyiyim allah şükür, ben 25 inde gidiyorum doktra kuzum ,hayırlısı bakalım:)
canımmm bugün o kadar yoğunumki sinir küpü oldum sayılır ama senin hiyakeleri okuyunca keyfim yerine geldiiine maceraler varmış sende öyleeee
eczanelerde pahallıymış canım biz netten alıyoruzzz dur ben bulup özelden göndereyim sana
gg den lıyoruz biz
yanında da 6 tane gebelik testi var
ama sen bi bekle kırmızılar gelirse alırsınnn:44::44:belki bebişin yola çıkmıştır senin
sende macera çok karedenmiz fıkrası gibisin vallahiç işte sanki içimde kalabilecekde rüyalarım bile saçma canım yaaa ama canım çok azdır benim yıllar önce parmağıma tığ battı nasıl bağırıyorum hastaneye götürdü babam da benden ödlek hemen gittik doktor bakıyo parmağıma bak dokunma sakın diyorum bakıcam diyo ya ben yaşarım bununla dokunmayın diyorum zaten rezil olmuşuz alt tarafı tığ hastaneye ne gerek var hain doktor bakıcam dedi çektiğiyle çıkması bir oldu sonra birgünde diş çektirmeye gittik iğne vurucak doktor ne çekti neyse vurdu çekicek uyuşmadıki diyorum doktora çekmesin diye o zaman iğne vuralım birtane daha dedi iğneyi duyunca sanki uyuştumu ne dedim neyse çekiyo güya doktor nasıl bağırıyorum ayaklarım yulardaki lamba varya koltuğun tepesinde ona vuruyo doktor dediki acıyomu hissediyomusun yoooook dedim ee niye bağırıyosun daha dei sustum dışarı çıkınca herkes nasıl bakıyo bana gülüyolar demekki küçük çocuk sandılar beni gördüler rezillik yaaa
slm canlarım nasılsınız
dün internetim yoktu giremedim santralde problem varmış
neyseki bugun çözüldü sorun şimcik sizlerleyiim
hoşbuldum kuzumm benım
ben iyiyim çok şükür cnmcım sen nasılsın kuzum
test yapmıssın he bugun dayanamadın demiii
batına az kaldı kuzum ozamanda yaparsın inşallah bebişin seninledir cnmcım
hoşbuldum cnmcımm
napayım dün giremedim sizleri özledim
hilal kürtaj olmus şimcik okudum onu üzüldüm yahu
inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar
sen nasılsın cnmcım dr a nezaman gitceksin kuzum
hoşbulum eminem
iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
bende sezeryan istiyorum korkumdan dolayı
sen epidural olmussun nasılsı acep
arada kalıyorum genelmı epiduralmi olsun dıye:18:
az kalmıs cnmcım kocaman olcak ozamana bebişin
bende 24 ünde gitcem 2 haftada bir gidiyorum iyide oluyo tam merak etmeye
başlıyorum bebişimi dr vakti geliyo
tamam canım saol
heee test yaptımm canım ama dayanamadığımdan değil de testi denedim sadece
inşallah balım bakalım rahatı keyfinde yerindemi daha minik çarpılarla gösteriyorlar bebişi şöyle kafasını gövdesini bir görsek bir resim çekilsek demi teyzesi ne güzel olur.:) tabi gidiceğim zaman yaklaşık 10 haftalık olmuş olcak:) sen cinsiyeti 12 .haftadım öğrenmiştim kuzum.
gülüm normalde insanlara çalışmak zor gelir yorar sen birde çalışıyosun Allah kolaylık versin kuzucum
tabi kuzum ozamana herbişeyini görürsünüz kafasını gövdesini kollarını felen rahat rahat görürsün kuzum
evet 12+5 dim öğrendiğimde cnmcım yüzüstü yatıyodu en son bi öncekinde sırt üstüydü bakalım bu kez nasıl durcak bizim afacanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?