hahah testimi denedinay alemsin sen kuzumm neyem testi deniyon
tabi kuzum ozamana herbişeyini görürsünüz kafasını gövdesini kollarını felen rahat rahat görürsün kuzum
evet 12+5 dim öğrendiğimde cnmcım yüzüstü yatıyodu en son bi öncekinde sırt üstüydü bakalım bu kez nasıl durcak bizim afacanlar
özelden göndericem ama msj sayfan dolu galiba canım silsene
canım bende 9+3 de kolunu bacağını görmüştümçok güzel ya. şimdiden özledim 28 ine kadar nasıl bekliycem. ikilim var 28inde :26:
canım iş yerinde 1-2 kendini beğenmiş var onlarda olmasa ben iş yerimi çok seviyorum ama işte onlara takıyorum soğuyorum. Yoksa çok severek geliyorum ve mutlu oluyorum burda. ben normalindede hareketli enerjik çalışkanımdır. Sanırım ondan bu kadar çalışmamda
kuzucum adete yakın bir hormon oluyomuş o nedenle bakayım yine çıkıcakmı diyerekten test ettim
bende iyim canım çok şükürhoşbuldum kuzumm benım
Ben iyiyim çok şükür cnmcım sen nasılsın kuzum
test yapmıssın he bugun dayanamadın demiii
Batına az kaldı kuzum ozamanda yaparsın inşallah bebişin seninledir cnmcım
Hoşbuldum cnmcımm
Napayım dün giremedim sizleri özledim
hilal kürtaj olmus şimcik okudum onu üzüldüm yahu
inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar
Sen nasılsın cnmcım dr a nezaman gitceksin kuzum
hoşbulum eminem
Iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
bende sezeryan istiyorum korkumdan dolayı
sen epidural olmussun nasılsı acep
arada kalıyorum genelmı epiduralmi olsun dıye:18:
hahah testimi denedinay alemsin sen kuzumm neyem testi deniyon
tabi kuzum ozamana herbişeyini görürsünüz kafasını gövdesini kollarını felen rahat rahat görürsün kuzum
evet 12+5 dim öğrendiğimde cnmcım yüzüstü yatıyodu en son bi öncekinde sırt üstüydü bakalım bu kez nasıl durcak bizim afacanlar
canım bende 9+3 de kolunu bacağını görmüştümçok güzel ya. şimdiden özledim 28 ine kadar nasıl bekliycem. ikilim var 28inde :26:
şimdilik yok gülüm öyle sohbet ediyoruz işte belin neden ağrıdı yoğunsun sen bu aralar yoruyomusun kendini
bende iyim canım çok şükür
Bence genel yaptır zaten doktorlar soruyolar hangisini istiyosun diye en iyisi genel bence
maşallah allahım tüm bebişleri korusun ya,el sallar annesi sana bu sefer:) evet insan çok merak ediyor,
puffym senin bebişin ozamana cinsiyette belli olur:)
mrb kızlar benim aklıma takılan bir şey var hamile olduğunu öğrendikten sonra sağlık ocaklarına gidip bildiriliyormuş ben geçen gittim 3 aylıktı ozamn bana hemen öğrendiğinde gelmen gerekiyodu dedi aşı olcakmışım ama gec kalmışım ellerinde de aşı kalmamış martın 15 nde gel aşı yapalım dedi doktorum ilk gittiğimde sağlık ocağına yönlendirmişti benim aklımdan çıkmış geçen arkadaşımla karşılaştım o bahsedince aklıma geldi kananmam olmuştu aklım ordaydı bende sağlık ocağı konusunu unutmuşum . acaba aşı yaptıran varmı ben biraz tedirginim her hangi bi sorun yaratırmı diye malum aşı çok önemli çok ciddi sorunlar doğurabiliyo bilgisi olan varmı ???
maşallahh kuzuna cnmcım
hakketden cok güzel bişey onu görmek hareketlerini elllerini ayaklarını görmek
gerçekten cok güzel duygular bunlar dr dan cıkıyorum böyle leyla gibi
eşime diyorum dr ne dedi felen dıye o sırada ben uçmuş oluyorum cünkü
ikilinde güzel sonuclanır inşallah cnmcım
eskiden takardım kafaya artık takmıyorum ve allaha havale ediyorum herkesivayy çirkef vayy var öyle kurbağalar her iş yerinde gülüm sen takma bile onları kendini yormadan bak işine canım benim
maşallah allahım tüm bebişleri korusun ya,el sallar annesi sana bu sefer:) evet insan çok merak ediyor,
puffym senin bebişin ozamana cinsiyette belli olur:)
mrb kızlar benim aklıma takılan bir şey var hamile olduğunu öğrendikten sonra sağlık ocaklarına gidip bildiriliyormuş ben geçen gittim 3 aylıktı ozamn bana hemen öğrendiğinde gelmen gerekiyodu dedi aşı olcakmışım ama gec kalmışım ellerinde de aşı kalmamış martın 15 nde gel aşı yapalım dedi doktorum ilk gittiğimde sağlık ocağına yönlendirmişti benim aklımdan çıkmış geçen arkadaşımla karşılaştım o bahsedince aklıma geldi kananmam olmuştu aklım ordaydı bende sağlık ocağı konusunu unutmuşum . acaba aşı yaptıran varmı ben biraz tedirginim her hangi bi sorun yaratırmı diye malum aşı çok önemli çok ciddi sorunlar doğurabiliyo bilgisi olan varmı ???
bende öyle salak gibi oluyorum. Böyle ağzım açık ilk 1-2 saat o ultrason fotosuna bakıyorum
inş gülüm yaaa bendede olmuştu daha önce 3 bir 4 de bir yapmıştım hep pozitif çıkmıştı ama kanda negatif temkinliyim yani kaptırmıyorum kendimi günüm geçsinde kana giderim inşş vardır yoksada sağlık olsun balım
bende öyle salak gibi oluyorum. Böyle ağzım açık ilk 1-2 saat o ultrason fotosuna bakıyorum
eskiden takardım kafaya artık takmıyorum ve allaha havale ediyorum herkesi
canım zeynep kamilde olcak ikili orda cinsiyet söylemiyolar. Keşke söyleseler ama maalesef anca doğum günüm 8 mart o zaman gitmek istiyorum.
slm kızlar nasılsınız
Amiiinnnn canıımmm... Hayırlısıysa olsunn İnşALLAH... Haber verirsin artık... Kutlama yaparızz
hehe aynı bende öyle demekki genelimiz böyleyiz ama çok heyecan verici şeyler bunlar
en iyisini yapıyosun kuzucum bencede sallla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?