Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsun

slm kızlar nasılsınız
as.hoşgeldin cnm

bencede herkes aynı demekki. bu arada benim eylül anneleri topiğinde cinsiyet öğrenilmeye başlamış bile

artık öyle bebeğimi üzemem kimse kusura bakmasın

vuuu bu ne hız kuzummm maşallahh onlara
bende ağustosdayım orda daha çook öğrenemeyen var
sen martta gitceksin ya ozamana öğrenirsin cnmcım

vallahi alemsin sen kuzum
gitmiş neyi test etmiş
19 u da pazar gününe denk gelii kuzum ozamanmı yapcan testini :18:

ama öyle dime kızzz çıktı yine silikte olsa pazartesi yaparım geçerse günüm birde çarşamba yaparım cumada kana giderim diyorum ama kendimce sanmıyorum ki geçsin şimdi adet olucakmışım gibi sancım var hele sağ kasığım ayağı kakltıkça katlanıyo gibi oluyo valla

işlerimi bitirip geldim nasılsınız bakalım ?

hoşgeldin cnmcımm
nerelerdesin yahu denkleşemiyoruk artık

kuzumm hep diyorum yıne dıyım gebelikle adet tıpatıp benzıyo
bak bende üle sanıyodum kessın adet olcam gözüyle bakıyodum
ama bak hamişmişim o ay
inşallah sende de üle olcak cnmm kuzum benımmm

Mrb canım ben yaptırmıştım hemde 3 keremi ne oluyordu ama ben 2 tanesini vurunmuştum, çokda gerekli bişey değilmiş diye biliyorum, hastanede doğumda enfeksiyon kapmaman için yapılan bişi, çok yakın arkadşım var o vurunmadı mesela, doktoru gerek yok demiş.. Ama sen bilirsin, zararı yok, vurunsanda olur vurunmasanda.. Tabiki doktorun ne diyorsa onu yap ama..

öyleymiş kuzum ama işte konduramıyorum bakalım yaaa içim bir tuhafki sorma dokunsan ağlıycakmışım gibiyim kç gündür tarifsiz duygular yaşıyorum sanki böyle acıklı bir olay olmuşta canım yanmış gibi buruk içim

yirim senin bebeğini ben gülüm yaaa

bende seni yirim çıtır sosis

aslında özele gittiğim doktorum riskli dönemi atlattık sayılır şikayetinde yok dedi, zaman verip çağırmadı ne zaman gitsem diyorum :26:

yirim senin bebeğini ben gülüm yaaa

aslında özele gittiğim doktorum riskli dönemi atlattık sayılır şikayetinde yok dedi, zaman verip çağırmadı ne zaman gitsem diyorum :26:

sorma ASEMB'cim yaaa, bu aralar işler biraz yoğun ondan denk gelemedik. Ama okuyorum ben sabahları daha işler bastırmadan, alıyorum iyi haberlerini.

anladım cnmcımm hafiflesin esramın işleriii daha çok bizimle olsuuuun

içimden bi ses sen hamişsin diyo ama gaza gelmekde istemiyorum sonradan üzülüyorum yoksa
ama ne bilem hamişsin gibi geliyo banaa

hımm 12 linin sonucunu alıpdamı gitsen acüp hem ozaman cinsiyet için daha iyi olur sankilim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…