EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsunbende öyle salak gibi oluyorum. Böyle ağzım açık ilk 1-2 saat o ultrason fotosuna bakıyorum
eskiden takardım kafaya artık takmıyorum ve allaha havale ediyorum herkesi
canım zeynep kamilde olcak ikili orda cinsiyet söylemiyolar. Keşke söyleseler ama maalesef anca doğum günüm 8 mart o zaman gitmek istiyorum.
as.hoşgeldin cnmslm kızlar nasılsınız
bencede herkes aynı demekki.bu arada benim eylül anneleri topiğinde cinsiyet öğrenilmeye başlamış bile
artık öyle bebeğimi üzemem kimse kusura bakmasın
bencede herkes aynı demekki.bu arada benim eylül anneleri topiğinde cinsiyet öğrenilmeye başlamış bile
artık öyle bebeğimi üzemem kimse kusura bakmasın
vallahi alemsin sen kuzum
gitmiş neyi test etmiş
19 u da pazar gününe denk gelii kuzum ozamanmı yapcan testini :18:
işlerimi bitirip geldim nasılsınız bakalım ?
vuuu bu ne hız kuzummm maşallahh onlara
bende ağustosdayım orda daha çook öğrenemeyen var
sen martta gitceksin ya ozamana öğrenirsin cnmcım
işlerimi bitirip geldim nasılsınız bakalım ?
ama öyle dime kızzz çıktı yine silikte olsa pazartesi yaparım geçerse günüm birde çarşamba yaparım cumada kana giderim diyorum ama kendimce sanmıyorum ki geçsin şimdi adet olucakmışım gibi sancım var hele sağ kasığım ayağı kakltıkça katlanıyo gibi oluyo valla
hoşgeldin canım ohh evin mis gibi olmuştur desene
mrb kızlar benim aklıma takılan bir şey var hamile olduğunu öğrendikten sonra sağlık ocaklarına gidip bildiriliyormuş ben geçen gittim 3 aylıktı ozamn bana hemen öğrendiğinde gelmen gerekiyodu dedi aşı olcakmışım ama gec kalmışım ellerinde de aşı kalmamış martın 15 nde gel aşı yapalım dedi doktorum ilk gittiğimde sağlık ocağına yönlendirmişti benim aklımdan çıkmış geçen arkadaşımla karşılaştım o bahsedince aklıma geldi kananmam olmuştu aklım ordaydı bende sağlık ocağı konusunu unutmuşum . acaba aşı yaptıran varmı ben biraz tedirginim her hangi bi sorun yaratırmı diye malum aşı çok önemli çok ciddi sorunlar doğurabiliyo bilgisi olan varmı ???
hoşgeldin cnmcımm
nerelerdesin yahu denkleşemiyoruk artık
hoşgeldin cnmcımm
nerelerdesin yahu denkleşemiyoruk artık
kuzumm hep diyorum yıne dıyım gebelikle adet tıpatıp benzıyo
bak bende üle sanıyodum kessın adet olcam gözüyle bakıyodum
ama bak hamişmişim o ay
inşallah sende de üle olcak cnmm kuzum benımmm
ah keşke kuşum ya ne güzel olurdu ama bitirdiğim işlerim tamamen iş yerimdekiler. Eve yarın dalacağım nasipse :)
EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsun
ayyy inşallah canım. doğumu orda yapamama galiba. Daha önce ilk düşüğümde ordaydım ve orda yattımda, nalet bir yer 2 günde bezdim hayattan. herkesin sancısı var milletin suyu patlıyo ortalıkda çok kötü tecrübeydi sadece takip için gidiyorum. memmunum ama doğum falan yapamam yani ben
as.hoşgeldin cnm
yirim senin bebeğini ben gülüm yaaa
EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsun
ayyy inşallah canım. doğumu orda yapamama galiba. Daha önce ilk düşüğümde ordaydım ve orda yattımda, nalet bir yer 2 günde bezdim hayattan. herkesin sancısı var milletin suyu patlıyo ortalıkda çok kötü tecrübeydi sadece takip için gidiyorum. memmunum ama doğum falan yapamam yani ben
as.hoşgeldin cnm
yirim senin bebeğini ben gülüm yaaa
hadi yaaa yanlış alarm oldu yani çalıştığını bilmiyodum kuzum ben:26:
sorma ASEMB'cim yaaa, bu aralar işler biraz yoğun ondan denk gelemedik. Ama okuyorum ben sabahları daha işler bastırmadan, alıyorum iyi haberlerini.
öyleymiş kuzum ama işte konduramıyorum bakalım yaaa içim bir tuhafki sorma dokunsan ağlıycakmışım gibiyim kç gündür tarifsiz duygular yaşıyorum sanki böyle acıklı bir olay olmuşta canım yanmış gibi buruk içim
bende seni yirim çıtır sosis
aslında özele gittiğim doktorum riskli dönemi atlattık sayılır şikayetinde yok dedi, zaman verip çağırmadı ne zaman gitsem diyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?