Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hımm 12 linin sonucunu alıpdamı gitsen acüp hem ozaman cinsiyet için daha iyi olur sankilim :44:

bende kafamda öyle kurdum ama bakalım 12+6 falan oluyorum o zaman belli olmaz gbime geliyor ama bakalım akşam bazen esiyo gidiyorum belki yine aralarda gderim plan yapmıyım şimdiden zaman geçmiyor yoksa
ben tombul sosisim ama keşke çıtır olsam

ben zaten tombul sosis severim dişine değcek ısırdığın şey

anladım cnmcımm hafiflesin esramın işleriii daha çok bizimle olsuuuun

içimden bi ses sen hamişsin diyo ama gaza gelmekde istemiyorum sonradan üzülüyorum yoksa
ama ne bilem hamişsin gibi geliyo banaa

inş eğerki hayırlısı ise hislerin kuvvetli olur da doğru çıkar güzelim yaaa birde mide kazınması varmıydı belirtilerinizde yiyorum yarım saat sonra kazınıyo midem sanki günlerdir birşey yememşim gibi sabrediyorum ama bazen edemiyorum çorba içiyorum diyetten mi acaba az az yiyorum yaaa ne dersin gülüm:26:

heee o aman anlaştık puffyym tombulum sosisim de sen bana :122:

arkadaşları çok giremiyorum bu siteye ama yazdıklarını okumaya çalışıyorum ara sıra :)) ben de hamileyim 6-7 haftalık bir problem yok kalp atışları da başlamış duyduk allah herkese nasip etsin yalnız benim çok fazla iştahsızlığım başladı hiç bir sey yemiyorum kokuya dayanamıyorum çok su içiyorumm mutfaga hiç giremiyorum ne yapmam lazım korkmaya başladım artık bugün...

Canımcım belirtilere çok takılma bence, ben kesin hamileyim dediğim ay, hatta reglim bile 5 gün gecikmişti hüsrana uğramıştım.
Ama inşaAllah senniledir bebişin...

hoşgeldin canım öncelikle Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasiop etsin inş korkma gülüm hamilelerde normaldir böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay da sürüyo bazılarında 3 ayına kadar ama seni çok rahatsız edecek olursada içinin rahat etmesi iin doktorunla görüş emi tatlım

Canımcım belirtilere çok takılma bence, ben kesin hamileyim dediğim ay, hatta reglim bile 5 gün gecikmişti hüsrana uğramıştım.
Ama inşaAllah senniledir bebişin...

haklısın kuzucum yok aslında rahatım ama işte batım yaklaştıkçada biraz heyecan sarıyor belirtiler var aslında ama tabiki garanti değil bekliyip görücez biraz zor olsada geçmiyor günler :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ben öğrendiğimde 12+5 dim kuzum belkim sende öğrenirsin ozamana

valla kuzum benım ozamanlar paso tatlı çekiyodu cnm ki hala daha çekiyo
ama asıl mide kazınmalarım 12 haftamda başladı cnmcım
inşallahhh senden güzel hbr alcaz kuzumm benımm

Slm kızlaar nasılsınız, yarın yine yolculuk var şehirlerarası yolculuktan bıktım yaa (

slm cnmcım nereye gidiyosun öyle sürekli otur azcık evinde

maşallah bebişine cnmcım
panik yapma hiç bende 12 haftama kadr öyleydim dogru duzgun hiç bişey yiyemiyodum
yediğimide çıkarıyodum gayet normal yanı cnmcım
zaten 3 aya kadr yediklerinin pek bi önemi yok
oyuzden rahat ol kuzum

EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsun

as.hoşgeldin cnm

hoşbulduk.bugün regl im 2 gün gecikti hala hiçbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik.sadece çok duygusal ve gerginim.regl mi olacam acaba.hiç gecikmezdi..

Canım senin mide bulantıların daha yeni başlıyor ben 15 haftalık oldum hala tam gaz devam :))
Korkmanı gerektirecek bişey yok, bir süre sıkıntı çekersin sonra geçer...

çok teşekkür ederim valla sanki hep böle olucakmış gibi geliyor bunalıma giriyorum eşim yemek yiyor karşımda midem kalkıyor resmen ((

çok teşekkür ederim valla sanki hep böle olucakmış gibi geliyor bunalıma giriyorum eşim yemek yiyor karşımda midem kalkıyor resmen ((

kimin geçiyo kimininde dvm edermiş ama genelde 12 haftada geçer derler cnm
bende öyleydim çıkarmada vardı bende günde iki kere çıkardıgımda oluyodu
sıkıntılı gunler ama geçcek elbet için rahat olsun
bende yemek felen yapamıyodum zavalı kociş yapıyodu işten gelıp

İnşallah bakalım sağ salim o günlere gelelimde bi bakıcaz artık

ekmek arası patates kızartması canım

hıı anladım cnmcım sen iştesin tabi eve gidince yapar yersin kuzumm mis gibi

valla benimde geçen aya kadar tatlı krızzlerine girmiştim ama bu ay hiç talı istemiyo canım dün eşime yaptım yalancı tavuk göğsü üzeri çikotalaı sos ama ağzıma sürmedim aksine turşu çekiyo canım ama adet dönemim yaaa belkide o nedenle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…