bende seni yirim çıtır sosis
aslında özele gittiğim doktorum riskli dönemi atlattık sayılır şikayetinde yok dedi, zaman verip çağırmadı ne zaman gitsem diyorum :26:
olur öyle canımcım ama bende artık evimin kadını çocuklarımın anası olayım istiyorum
hımm 12 linin sonucunu alıpdamı gitsen acüp hem ozaman cinsiyet için daha iyi olur sankilim :44:
ben tombul sosisim ama keşke çıtır olsam
anladım cnmcımm hafiflesin esramın işleriii daha çok bizimle olsuuuun
içimden bi ses sen hamişsin diyo ama gaza gelmekde istemiyorum sonradan üzülüyorum yoksa
ama ne bilem hamişsin gibi geliyo banaa
bende kafamda öyle kurdum ama bakalım 12+6 falan oluyorum o zaman belli olmaz gbime geliyor ama bakalım akşam bazen esiyo gidiyorum belki yine aralarda gderim plan yapmıyım şimdiden zaman geçmiyor yoksa
ben zaten tombul sosis severimdişine değcek ısırdığın şey
inş eğerki hayırlısı ise hislerin kuvvetli olur da doğru çıkar güzelim yaaa birde mide kazınması varmıydı belirtilerinizde yiyorum yarım saat sonra kazınıyo midem sanki günlerdir birşey yememşim gibi sabrediyorum ama bazen edemiyorum çorba içiyorum diyetten mi acaba az az yiyorum yaaa ne dersin gülüm:26:
arkadaşları çok giremiyorum bu siteye ama yazdıklarını okumaya çalışıyorum ara sıra :)) ben de hamileyim 6-7 haftalık bir problem yok kalp atışları da başlamış duyduk allah herkese nasip etsin yalnız benim çok fazla iştahsızlığım başladı hiç bir sey yemiyorum kokuya dayanamıyorum çok su içiyorumm mutfaga hiç giremiyorum ne yapmam lazım korkmaya başladım artık bugün...
Canımcım belirtilere çok takılma bence, ben kesin hamileyim dediğim ay, hatta reglim bile 5 gün gecikmişti hüsrana uğramıştım.
Ama inşaAllah senniledir bebişin...
heee o aman anlaştık puffyym tombulum sosisim de sen bana:122:
bende kafamda öyle kurdum ama bakalım 12+6 falan oluyorum o zaman belli olmaz gbime geliyor ama bakalım akşam bazen esiyo gidiyorum belki yine aralarda gderim plan yapmıyım şimdiden zaman geçmiyor yoksa
ben zaten tombul sosis severimdişine değcek ısırdığın şey
inş eğerki hayırlısı ise hislerin kuvvetli olur da doğru çıkar güzelim yaaa birde mide kazınması varmıydı belirtilerinizde yiyorum yarım saat sonra kazınıyo midem sanki günlerdir birşey yememşim gibi sabrediyorum ama bazen edemiyorum çorba içiyorum diyetten mi acaba az az yiyorum yaaa ne dersin gülüm:26:
Slm kızlaar nasılsınız, yarın yine yolculuk var şehirlerarası yolculuktan bıktım yaa(
arkadaşları çok giremiyorum bu siteye ama yazdıklarını okumaya çalışıyorum ara sıra :)) ben de hamileyim 6-7 haftalık bir problem yok kalp atışları da başlamış duyduk allah herkese nasip etsin yalnız benim çok fazla iştahsızlığım başladı hiç bir sey yemiyorum kokuya dayanamıyorum çok su içiyorumm mutfaga hiç giremiyorum ne yapmam lazım korkmaya başladım artık bugün...
büyük bir zevkletombul sosisim
Ya canım patso istedi ama yapıcak tek bir yer bulamıyorum :26:yemek sepetindede baktım ordanda bulamadım ya
EN güzel hediyeyi alırsın,inşallah denk gelir cnm.doğumdamı orda olcak yoksa ikili test içinmi oraya gidyorsun
as.hoşgeldin cnm
ben öğrendiğimde 12+5 dim kuzum belkim sende öğrenirsin ozamana
valla kuzum benım ozamanlar paso tatlı çekiyodu cnm ki hala daha çekiyo
ama asıl mide kazınmalarım 12 haftamda başladı cnmcım
inşallahhh senden güzel hbr alcaz kuzumm benımm
slm cnmcım nereye gidiyosun öyle sürekli otur azcık evinde
maşallah bebişine cnmcım
panik yapma hiç bende 12 haftama kadr öyleydim dogru duzgun hiç bişey yiyemiyodum
yediğimide çıkarıyodum gayet normal yanı cnmcım
zaten 3 aya kadr yediklerinin pek bi önemi yok
oyuzden rahat ol kuzum
İnşallah bakalım sağ salim o günlere gelelimde bi bakıcaz artıkben öğrendiğimde 12+5 dim kuzum belkim sende öğrenirsin ozamana
patso ne ki bilemedim ben onu :44::44:
Canım senin mide bulantıların daha yeni başlıyor ben 15 haftalık oldum hala tam gaz devam :))
Korkmanı gerektirecek bişey yok, bir süre sıkıntı çekersin sonra geçer...[/QUO
deme ne olur yani 15 hafta ne demek(( ben daha yarılamadım bile mide bulantım çok yok zaten su an sadece tiksiniyorum ve bir sey yiyemiyorummmmm mesela brokoli görünce fenalaşıyorum :)))
çok teşekkür ederim valla sanki hep böle olucakmış gibi geliyor bunalıma giriyorum eşim yemek yiyor karşımda midem kalkıyor resmen((
İnşallah bakalım sağ salim o günlere gelelimde bi bakıcaz artık
ekmek arası patates kızartması canım
ben öğrendiğimde 12+5 dim kuzum belkim sende öğrenirsin ozamana
valla kuzum benım ozamanlar paso tatlı çekiyodu cnm ki hala daha çekiyo
ama asıl mide kazınmalarım 12 haftamda başladı cnmcım
inşallahhh senden güzel hbr alcaz kuzumm benımm
slm cnmcım nereye gidiyosun öyle sürekli otur azcık evinde
maşallah bebişine cnmcım
panik yapma hiç bende 12 haftama kadr öyleydim dogru duzgun hiç bişey yiyemiyodum
yediğimide çıkarıyodum gayet normal yanı cnmcım
zaten 3 aya kadr yediklerinin pek bi önemi yok
oyuzden rahat ol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?