inşallah en kısa zamanda olursunolur öyle canımcım ama bende artık evimin kadını çocuklarımın anası olayım istiyorum
a.s hoşgeldinSlm kızlaar nasılsınız, yarın yine yolculuk var şehirlerarası yolculuktan bıktım yaa(
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. 3 aydan sonra geçer cnm. öyle diyorlararkadaşları çok giremiyorum bu siteye ama yazdıklarını okumaya çalışıyorum ara sıra :)) ben de hamileyim 6-7 haftalık bir problem yok kalp atışları da başlamış duyduk allah herkese nasip etsin yalnız benim çok fazla iştahsızlığım başladı hiç bir sey yemiyorum kokuya dayanamıyorum çok su içiyorumm mutfaga hiç giremiyorum ne yapmam lazım korkmaya başladım artık bugün...
hoşbulduk.bugün regl im 2 gün gecikti hala hiçbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik.sadece çok duygusal ve gerginim.regl mi olacam acaba.hiç gecikmezdi..
anladım cnmcımm hafiflesin esramın işleriii daha çok bizimle olsuuuun
büyük bir zevkletombul sosisim
Ya canım patso istedi ama yapıcak tek bir yer bulamıyorum :26:yemek sepetindede baktım ordanda bulamadım ya
valla benimde geçen aya kadar tatlı krızzlerine girmiştim ama bu ay hiç talı istemiyo canım dün eşime yaptım yalancı tavuk göğsü üzeri çikotalaı sos ama ağzıma sürmedim aksine turşu çekiyo canım ama adet dönemim yaaa belkide o nedenle olabilir
hıı anladım cnmcım sen iştesin tabi eve gidince yapar yersin kuzumm mis gibi
eve geçince yap balım sende iş yerinnde nasıl yapıcaksın ki kuzum:26:
inşallah kuzucum ya, hiç belli olmuyorki bazen acayip yoğun oluyorum bazen iş yok diye deliriyorum burda. bir standardı yakalayamadık yani :) sen nasılsın bakalım bebiş nasıl, öğrenmişsin cinsiyeti neyin oluyor bakalım ben bilmiyorum daha
nihayet dışarda yapan bi yer buldum söyledimevde yapamıyorumki kızartma çok kokuyo bana. anca yiyorum evin orda bereket dömner var oranın patsosu çok güzel oluyor genelde ordan alıp eve gidiyorum ama bekleyemiycem bu akşam
nihayet dışarda yapan bi yer buldum söyledimevde yapamıyorumki kızartma çok kokuyo bana. anca yiyorum evin orda bereket dömner var oranın patsosu çok güzel oluyor genelde ordan alıp eve gidiyorum ama bekleyemiycem bu akşam
evlenmeden önce bende çalışıyodum kuzum istda
oyuzden iyi anlıyorum senı cnmcım iş olsa bi türlü olmasa bi türlü
eveeeet öğrendik kuzumm oğluşum olcak Allahın izniyle
biz iyiyiz çok şükür cnmcım büyüyo içimde cnm yavrum
inşallah en kısa zamanda olursun
a.s hoşgeldin
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. 3 aydan sonra geçer cnm. öyle diyorlar
test yapsana cnm
demek turşu çekiiii ama adet zamanı daha çok tatlı çeker diye bilirim kuzummm
neyse panik yapmıycam bat gününü bekliycem canımın içiii
ah ah kafa kalmadı tickerında varmış zaten oğluşun, desene geliyor bir paşazade, yesinler onu:)
hehe olsun cnmcım bişecik olmaz deyiverdim nolcek
bi doğsun yerik onu hepbirlikteee
yapsam çıkarmı? negatif sonucu görmek istemiyorum.sık idrara çıkmaya başladım son 2 saatte.mideme kramplar girmeye başladı.rüyamda da erkek çocuk doğurduğumu görmüştümbir kaç gün önce
kızlar Esra kaçar dikkat edin kendinize ve bebişlerinize. Öptüm sizi
hee çektide benim canımın turşu çekmediği zamanlar nadirdir hemen hemen her adet dönemimde çeker canım balım ay artık hayırlısı olsun vlla bekliyip görcez birde bebetıme marka tset güvenilirmi acep
pufffymcnm benim bişi çekmez ama cnm patso çekti sipariş verim bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ağzımı sulandırdın inanamıyorum ilk kez biişi çekti ya.
aşerme değil galiba kuzumda hani canımın çektiği şeyleri yiyorum yada damak tadım sürekli değişiyo aklıma geleni yiyorum hemenaşermeli gebe seni, ye tabii bitanem, bebişi bekletmeye gelmez. Vay be kuzum şaka maka 10 haftanı doldurdun maşallah size, dörtte biri bitti bile :)
ohh iyi olmus cnmcım ye mis gibiiyarasın bebişinee
CNM BI SEY SORACAM KUS BAKMAZSAN.ya erkek bebek ıcın ozel bır sey yaptnz mı onerecegn bıse varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?