Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olur öyle canımcım ama bende artık evimin kadını çocuklarımın anası olayım istiyorum
inşallah en kısa zamanda olursun
Slm kızlaar nasılsınız, yarın yine yolculuk var şehirlerarası yolculuktan bıktım yaa (
a.s hoşgeldin
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. 3 aydan sonra geçer cnm. öyle diyorlar
hoşbulduk.bugün regl im 2 gün gecikti hala hiçbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik.sadece çok duygusal ve gerginim.regl mi olacam acaba.hiç gecikmezdi..

test yapsana cnm

anladım cnmcımm hafiflesin esramın işleriii daha çok bizimle olsuuuun

inşallah kuzucum ya, hiç belli olmuyorki bazen acayip yoğun oluyorum bazen iş yok diye deliriyorum burda. bir standardı yakalayamadık yani :) sen nasılsın bakalım bebiş nasıl, öğrenmişsin cinsiyeti neyin oluyor bakalım ben bilmiyorum daha

demek turşu çekiiii ama adet zamanı daha çok tatlı çeker diye bilirim kuzummm

neyse panik yapmıycam bat gününü bekliycem canımın içiii

hıı anladım cnmcım sen iştesin tabi eve gidince yapar yersin kuzumm mis gibi

eve geçince yap balım sende iş yerinnde nasıl yapıcaksın ki kuzum:26:

nihayet dışarda yapan bi yer buldum söyledim evde yapamıyorumki kızartma çok kokuyo bana. anca yiyorum evin orda bereket dömner var oranın patsosu çok güzel oluyor genelde ordan alıp eve gidiyorum ama bekleyemiycem bu akşam

pufffym cnm benim bişi çekmez ama cnm patso çekti sipariş verim bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ağzımı sulandırdın inanamıyorum ilk kez biişi çekti ya.

evlenmeden önce bende çalışıyodum kuzum istda
oyuzden iyi anlıyorum senı cnmcım iş olsa bi türlü olmasa bi türlü
eveeeet öğrendik kuzumm oğluşum olcak Allahın izniyle
biz iyiyiz çok şükür cnmcım büyüyo içimde cnm yavrum

aşermeli gebe seni, ye tabii bitanem, bebişi bekletmeye gelmez. Vay be kuzum şaka maka 10 haftanı doldurdun maşallah size, dörtte biri bitti bile :)

ohh iyi olmus cnmcım ye mis gibii yarasın bebişinee

ah ah kafa kalmadı tickerında varmış zaten oğluşun, desene geliyor bir paşazade, yesinler onu:)

inşallah en kısa zamanda olursun

a.s hoşgeldin

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. 3 aydan sonra geçer cnm. öyle diyorlar

test yapsana cnm

yapsam çıkarmı? negatif sonucu görmek istemiyorum.sık idrara çıkmaya başladım son 2 saatte.mideme kramplar girmeye başladı.rüyamda da erkek çocuk doğurduğumu görmüştüm bir kaç gün önce

demek turşu çekiiii ama adet zamanı daha çok tatlı çeker diye bilirim kuzummm

neyse panik yapmıycam bat gününü bekliycem canımın içiii

hee çektide benim canımın turşu çekmediği zamanlar nadirdir hemen hemen her adet dönemimde çeker canım balım ay artık hayırlısı olsun vlla bekliyip görcez birde bebetıme marka tset güvenilirmi acep

iyi etmişşin o zaman gülüm kızrtma gerçekten mahvediyo evi ama güzelde oluyo her türlüsü valla

CNM BI SEY SORACAM KUS BAKMAZSAN.ya erkek bebek ıcın ozel bır sey yaptnz mı onerecegn bıse varmı???

yapsam çıkarmı? negatif sonucu görmek istemiyorum.sık idrara çıkmaya başladım son 2 saatte.mideme kramplar girmeye başladı.rüyamda da erkek çocuk doğurduğumu görmüştüm bir kaç gün önce

cnmcım ben 3. gunumde yapmıstım cıkmıstı
istersen sende sabah ilk idrarınla yap kuzum
bende görmüştüm erkek bebek inşallah hamişsindir

kızlar Esra kaçar dikkat edin kendinize ve bebişlerinize. Öptüm sizi

bende seni öptüm cnmcımm arada gel özletme kendini

hee çektide benim canımın turşu çekmediği zamanlar nadirdir hemen hemen her adet dönemimde çeker canım balım ay artık hayırlısı olsun vlla bekliyip görcez birde bebetıme marka tset güvenilirmi acep

hayıııııııır bebetime güvenilir değilll
en kötüsü o hatta kuzumm onla yapma nova ile yap yada laboquick bide miratech bunlar güvenli cnmcımm

pufffym cnm benim bişi çekmez ama cnm patso çekti sipariş verim bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ağzımı sulandırdın inanamıyorum ilk kez biişi çekti ya.

afiyet olsun canım. ben çok seviyorum patatesi zaten. minik tencerem var eve giderim hemen ona 2 tane patates ataraım haşlarım önce patateslerimi tuzlar yerim sonra meyvelerimi yerim eşim gelinecede onla yemek yerim. ben patatesin herşeyinide seviyorum
aşermeli gebe seni, ye tabii bitanem, bebişi bekletmeye gelmez. Vay be kuzum şaka maka 10 haftanı doldurdun maşallah size, dörtte biri bitti bile :)
aşerme değil galiba kuzumda hani canımın çektiği şeyleri yiyorum yada damak tadım sürekli değişiyo aklıma geleni yiyorum hemen
evet 2,5 aylık olduk yani sabah progestanım bitmişti kullanmadım. Hemen leke gelmiş, iş çıkışı hemen almam lazım. bebekim artık büyüse kocaman olsa düşcek diye korkmasam çok güzel olucak

ohh iyi olmus cnmcım ye mis gibii yarasın bebişinee

valla bebişime mi yarıycak ilerde annesine et, yağ, selülit olarakmı döncek bilmiyorum. umrumda pek değil şimdilik. Ben bebeğimden gelen her çileye razıyım rabbim ayrı koymasın bizi
tez zamandada kucağı boş olanların önce göbişleri sonra kucakları dolsun inş.

CNM BI SEY SORACAM KUS BAKMAZSAN.ya erkek bebek ıcın ozel bır sey yaptnz mı onerecegn bıse varmı???

nedemek cnm benım ne kusuru
yok cnm hiç özel bişey yapmadık
zaten ilk aydı çalışmaların
ben hiç ummuyodum hamiş kalcagımı
sadece ilişkiden sonra ayaklarımı dıktım bi 15 dakka
sonrada bi 15 dakka sağıma ya da soluma dönüp yatmıstım cnmcım
ha bide eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…