iyi etmişşin o zaman gülüm kızrtma gerçekten mahvediyo evi ama güzelde oluyo her türlüsü valla
doğsunda Ankaraya geldiğimde gelcem onu yemeye:)
afiyet olsun canım. ben çok seviyorum patatesi zaten. minik tencerem var eve giderim hemen ona 2 tane patates ataraım haşlarım önce patateslerimi tuzlar yerim sonra meyvelerimi yerim eşim gelinecede onla yemek yerim. ben patatesin herşeyinide seviyorum
aşerme değil galiba kuzumda hani canımın çektiği şeyleri yiyorum yada damak tadım sürekli değişiyo aklıma geleni yiyorum hemen
evet 2,5 aylık olduk yanisabah progestanım bitmişti kullanmadım. Hemen leke gelmiş, iş çıkışı hemen almam lazım. bebekim artık büyüse kocaman olsa düşcek diye korkmasam çok güzel olucak
valla bebişime mi yarıycak ilerde annesine et, yağ, selülit olarakmı döncek bilmiyorum. umrumda pek değil şimdilik. Ben bebeğimden gelen her çileye razıyımrabbim ayrı koymasın bizi
tez zamandada kucağı boş olanların önce göbişleri sonra kucakları dolsun inş.
geçen akşam eşim istedi her çeşit kızarttılar abimle, bende salonda bebeğimin yeleğini ördüm
cnmcım ben 3. gunumde yapmıstım cıkmıstı
istersen sende sabah ilk idrarınla yap kuzum
bende görmüştüm erkek bebek inşallah hamişsindir
bende seni öptüm cnmcımm arada gel özletme kendini
hayıııııııır bebetime güvenilir değilll
en kötüsü o hatta kuzumm onla yapma nova ile yap yada laboquick bide miratech bunlar güvenli cnmcımm
geçen akşam eşim istedi her çeşit kızarttılar abimle, bende salonda bebeğimin yeleğini ördüm
yapsam çıkarmı? negatif sonucu görmek istemiyorum.sık idrara çıkmaya başladım son 2 saatte.mideme kramplar girmeye başladı.rüyamda da erkek çocuk doğurduğumu görmüştümbir kaç gün önce
afiyet olsun canım. ben çok seviyorum patatesi zaten. minik tencerem var eve giderim hemen ona 2 tane patates ataraım haşlarım önce patateslerimi tuzlar yerim sonra meyvelerimi yerim eşim gelinecede onla yemek yerim. ben patatesin herşeyinide seviyorum
aşerme değil galiba kuzumda hani canımın çektiği şeyleri yiyorum yada damak tadım sürekli değişiyo aklıma geleni yiyorum hemen
evet 2,5 aylık olduk yanisabah progestanım bitmişti kullanmadım. Hemen leke gelmiş, iş çıkışı hemen almam lazım. bebekim artık büyüse kocaman olsa düşcek diye korkmasam çok güzel olucak
valla bebişime mi yarıycak ilerde annesine et, yağ, selülit olarakmı döncek bilmiyorum. umrumda pek değil şimdilik. Ben bebeğimden gelen her çileye razıyımrabbim ayrı koymasın bizi
tez zamandada kucağı boş olanların önce göbişleri sonra kucakları dolsun inş.
dün gilda diye bir markayla yaptım bugün novayla yaptım eşimden idtedim dün hani üya bende yokmuş gibi oda bebetıme almış bende güveniilrir değil diye hatırlıyorum ama neyse birtanedaha nova var günüm geçerse yaparım balımmmm
cnmcım ben 3. gunumde yapmıstım cıkmıstı
istersen sende sabah ilk idrarınla yap kuzum
bende görmüştüm erkek bebek inşallah hamişs
bende seni öptüm cnmcımm arada gel özletme kendini
hayıııııııır bebetime güvenilir değilll
en kötüsü o hatta kuzumm onla yapma nova ile yap yada laboquick bide miratech bunlar güvenli cnmcımm
nova gayet iyi kuzumm bencede günün geçince onla yap
hatta hatırlıyosan senı hamiş sandıgımızda bebetime ile yapmıstın testleri
geneldede söylüyolar zaten bebtime yanıltıyo diye
ASEMB sende rüyanda erkek bebekmi gördün?? suan acaip durumdayım.gerginlik ağız kuruluğu sık idrara çıkma var.birde mideme kramplar giriyor.sende nasıl belirtiler olmuştu??
certainle yapmıştım geçen ay bebetıme de kullandım ama hangi aydı hatırlamadım gülüm :44:
nedemek cnm benım ne kusuru
yok cnm hiç özel bişey yapmadık
zaten ilk aydı çalışmaların
ben hiç ummuyodum hamiş kalcagımı
sadece ilişkiden sonra ayaklarımı dıktım bi 15 dakka
sonrada bi 15 dakka sağıma ya da soluma dönüp yatmıstım cnmcım
ha bide eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti
benım aklımda bebetime kalmıs kuzumm :44:
bu arada eşin nasıl oldu cnmcım iyileştimi
gerçi moralin gayet iyi kuzumm buda eşin iyileşti demektir
nedemek cnm benım ne kusuru
yok cnm hiç özel bişey yapmadık
zaten ilk aydı çalışmaların
ben hiç ummuyodum hamiş kalcagımı
sadece ilişkiden sonra ayaklarımı dıktım bi 15 dakka
sonrada bi 15 dakka sağıma ya da soluma dönüp yatmıstım cnmcım
ha bide eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti
şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gid:26:icez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucakbenım aklımda bebetime kalmıs kuzumm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?