Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doğsunda Ankaraya geldiğimde gelcem onu yemeye:)

ay süper olurrr esraaamm valla çok sevinirim mutlakada beklerim cnmm benımmmm

amiiiiiiiiiiiin cnm benımmm ikinizede yarasın kuzumm
amaan bişecik olmaz dogumdan sonra veririz kiloları bişecik olmaz

geçen akşam eşim istedi her çeşit kızarttılar abimle, bende salonda bebeğimin yeleğini ördüm

yelek dedınde aklıma geldı geçen demiştin ya bebek battanıyesi
hemencık anneme sipariş verdim yapcak
sürekli kazak yelek süveter yapıp duruyodu

dün gilda diye bir markayla yaptım bugün novayla yaptım eşimden idtedim dün hani üya bende yokmuş gibi oda bebetıme almış bende güveniilrir değil diye hatırlıyorum ama neyse birtanedaha nova var günüm geçerse yaparım balımmmm

geçen akşam eşim istedi her çeşit kızarttılar abimle, bende salonda bebeğimin yeleğini ördüm

ohh iyi bıraktın mutfağa kızartma için eşimi sokamıyorum mutfağa birtek kısırı birlikte yaparız canım yoksa bırakmıyorum çay bile yaptırmam ben batırırı diye korkuyorum

yapsam çıkarmı? negatif sonucu görmek istemiyorum.sık idrara çıkmaya başladım son 2 saatte.mideme kramplar girmeye başladı.rüyamda da erkek çocuk doğurduğumu görmüştüm bir kaç gün önce

bende severim fırındada severim kızartmasınıda salatasınıııda çok güzel bir nimet:)

nova gayet iyi kuzumm bencede günün geçince onla yap
hatta hatırlıyosan senı hamiş sandıgımızda bebetime ile yapmıstın testleri
geneldede söylüyolar zaten bebtime yanıltıyo diye

ASEMB sende rüyanda erkek bebekmi gördün?? suan acaip durumdayım.gerginlik ağız kuruluğu sık idrara çıkma var.birde mideme kramplar giriyor.sende nasıl belirtiler olmuştu??

nova gayet iyi kuzumm bencede günün geçince onla yap
hatta hatırlıyosan senı hamiş sandıgımızda bebetime ile yapmıstın testleri
geneldede söylüyolar zaten bebtime yanıltıyo diye

certainle yapmıştım geçen ay bebetıme de kullandım ama hangi aydı hatırlamadım gülüm :44:

ASEMB sende rüyanda erkek bebekmi gördün?? suan acaip durumdayım.gerginlik ağız kuruluğu sık idrara çıkma var.birde mideme kramplar giriyor.sende nasıl belirtiler olmuştu??

ben hamiş oldugumu bilmeden bi gece adet oldugumu gördum
bi gecede erkek bebeğim vardı böyle tay tay yaptırıyodum ona
valla kuzum ben resmen adet olcam sanıyodum
adet belirtileri vardı yani bende kasıklarda ağrı felen
sanki altım ıslak gibi böyle oyuzden ped koyup duruyodum olcam dıye
cnmcım bence yarın sabah ilk idrarınla test yap derım
böyle stres çekmek daha kötü

certainle yapmıştım geçen ay bebetıme de kullandım ama hangi aydı hatırlamadım gülüm :44:

benım aklımda bebetime kalmıs kuzumm :44:
bu arada eşin nasıl oldu cnmcım iyileştimi
gerçi moralin gayet iyi kuzumm buda eşin iyileşti demektir

anladım cnm benm cok tesekkur ederm bende kıst vardı amelıyat oldm .2 ay korun dedı dr ama ben dayanamıcm galıba bu ay korunup obur ay korunmak ıstemıorm.benm esım de gonlunden ılk bebegı erkek olsn ıstıo bende ısr-tıorm.ıns rabbım nasıp eder bıze de.tabıkı fark etmez ama ıste gonulden gecenler var bır de:)) pekı tam yumurtlama gunu mu ılışkı oldu yanı ben sımdı nasıl ıhtımalı kuvvetlendırebılırım aacaba ?? bende esıme kecıboynuzu kuru yapsam??

şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gidicez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucak:26:

şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gidicez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucak:26:

anladım cnm benm cok tesekkur ederm bende kıst vardı amelıyat oldm .2 ay korun dedı dr ama ben dayanamıcm galıba bu ay korunup obur ay korunmak ıstemıorm.benm esım de gonlunden ılk bebegı erkek olsn ıstıo bende ısr-tıorm.ıns rabbım nasıp eder bıze de.tabıkı fark etmez ama ıste gonulden gecenler var bır de:)) pekı tam yumurtlama gunu mu ılışkı oldu yanı ben sımdı nasıl ıhtımalı kuvvetlendırebılırım aacaba ?? bende esıme kecıboynuzu kuru yapsam??

şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gid:26:icez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucak

sayfa dondu kaç kez göndermişim canım yaa eşim geldi çıkıyorum ben öpüyorum yarın görüşürüz kızlar hepinizi öptüm görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…