Şimdi, okudum geçmiş olsun canımm.Bende iyi sayılırım.Aşılama için iğnelere başladım bugün 3, iğneyi vurdum göbeğimden.Pazartesi günüde kontrol var.Stresten yüzümde bacağımda yaralar çıktı:18:
Şimdi, okudum geçmiş olsun canımm.Bende iyi sayılırım.Aşılama için iğnelere başladım bugün 3, iğneyi vurdum göbeğimden.Pazartesi günüde kontrol var.Stresten yüzümde bacağımda yaralar çıktı:18:
inanmıyorummmmmmm
megggggggggg
hoş geldin
meraba kızlar uyku tutmadı kocişten gizli kactım yataktan geldim buraya
gülbebekim merhaba
nasılsın
İnşallah.Rabbim en kısa zamanda versin hepimizin ödülünüödülün geldiğinde hepsini unutucaksın inşallah dadlu arkadaşım benim
Evet aşıalama olacak bu ay kısmetse.İğnelere başladım 3. oldum pazarteside kontrol var yumurtalara bakılacak.Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.İyi dileklerin için teşekkür ederimAAAA aşılamamı oluyorsunnnn sennn hadi hayırlısııı meganım çok sevindim inşallah bebeğin yerleşirr hemencecikkkk
huzurr sende hoşgeldin bebeğimmmmGörüşemiyoruz ki seninleee bir türlü sabah bir günaydın hooopp huzurr yoookkk
sensiz tadı olmuyor topigin hep aklımızdasın tatlım .kendine çok iyi bak .hemencik iyileşsağol moonum pisim
inanmıyorummmmmmm
megggggggggg
hoş geldin
megomm doğumgünün kutlu olsun kuzumm
ve çook geçmiş olsun canım, Allahım en yakın zamanda şifanı verir inşallah
meraba kızlar uyku tutmadı kocişten gizli kactım yataktan geldim buraya
evet canım görüşemedik
gündüzleri iş yerinden sadece okuyabiliyorum
ender yazabiliyorum
akşamları da denk gelmedik seninle
kuzu regl oldun mu
ooo kimler gelmişşş hoşgelmişşşş kocayı uyutan damlıyor topiğeee hadi bakalımmmm oh oh ohhh
hoşbuldum huzur hanımcım,arkadaşım
kkyi açmıyorum hiç desem yeridir..
yakında editörlükten de şutlarlar beni:86:
ama gelince,topiğe ve listeye hızlıca göz atıyorum..
bi bakiim dedim,bi de ne göriim,yaş günümü kutlamış benim canlarım ya
teşekkür ederim hevinim kuşum
sağol
hoşgelmişsin
of bağlantı kopup duruyo,sinir oldum.megim Esinede rabbim bol kazanç nasip etstin
sensiz tadı olmuyor topigin hep aklımızdasın tatlım .kendine çok iyi bak .hemencik iyileş
meganım da buradaymışşşşşşş
dur okuyayım geçmişi neler yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?