Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzum asıl sen hoşgeldin bak nekadar özllenmişsin canımcım hastalıgın için gecmiş olsun rabbim önce seni iyileştirip sapasaglam şekilde aramıza tekrar getirmeyi nasip etsin ve ins 2 kişi olarak

fıstıkım ya nice yıllara diyorum
umarım hep böyle insanlara enerji sevgi mutluluk verirsin
iyi ki varsın dedirten bir arkadaşımızsın
çok şanslıyız çooookkkkkk

sağol canım arkadaşım,teşekkür ederim.. amin..
sende iyi ki varsın..
burda cancana olan tüm kaderdaşlarımz,iyi ki varlar..
çok şükür..

çok sevindim megoşummm inşallah dileğine isteğine hayırlısıyla kavuşursun kzuummmm.Benim son durum aynııı hala adet olmadım kan tahlili yanlışmı çıktı acaba en sonyaptırdığım 1.20 yükseldimiki aklıma binbirtürlü şeyler geliyorrr:18::18:
evet canım görüşemedik
gündüzleri iş yerinden sadece okuyabiliyorum
ender yazabiliyorum
akşamları da denk gelmedik seninle
kuzu regl oldun mu
Anladımm kuzuuuumm denk geliyoruz böyle arasıra bende pek giremiyorum bakmaa dosya hazırlıyorum sürekliii malum okul başladı
Ne bilim Hülyacımmm tık yok harbidennn salı günüü doktoraaa gidilecek bakalımm o tıkladıktan sonra anlaşılır herhaldeee
amin inşallah moonum sağol..

tadı olmuyo olur mu.. tadı tuzu yerinde topiğimizin maşallah..
zaten bende daha sık gelicem
Haa şöylee artıkk sık sıkkk gell lütfennnn seviyorummm seniiii

Doğum günün mü ama ben bilmiyordum

Doğum günün kutlu olsun önümüzdeki yıl ki doğum gününde bebişin kucağında olmasını diliyorum.İyiki doğdun canım arkadaşım iyiyki varsın

Evet evet daha sık gel hatta sen hiç gitme
Gerçekten sensiz topiğin eski tadı tuzu yok artık bir yere bırakmayız seni :128:

bırakmayın piki

kuzum asıl sen hoşgeldin bak nekadar özllenmişsin canımcım hastalıgın için gecmiş olsun rabbim önce seni iyileştirip sapasaglam şekilde aramıza tekrar getirmeyi nasip etsin ve ins 2 kişi olarak

ah ne güzel demişsin..
sağol hülyacım,inşallah diyorum..

iyiyim canım benim
biraz bademciğimde sorun var
bugün sürekli yattım
ama sizleri birarada görünce
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm

geçmiş olsun huzurcum

Bence hala adet olmadıysan değerin yükselmiş olma ihtimali yüksek tekrar yaptır en kısa zamanda.İnşlalh bebeişin seninledir.

iyiyim canım benim
bugün sürekli yattım
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm

Canımmm çok geçmiş olsunnnn ballı süt iç hemen iyileştiriyor boğazlarıııı

Bence hala adet olmadıysan değerin yükselmiş olma ihtimali yüksek tekrar yaptır en kısa zamanda.İnşlalh bebeişin seninledir.

Hiç umudum yok bekliyorum karaa karaa inşallah öyledirrr salı günü herşey belli olacak yine eylem falan olmazsa gideceğim inşallah

iyiyim canım benim
bugün sürekli yattım
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm

Bende hemen hemen her akşam bu saatlerde giriyorum ve topik boş oluyor.Bu gün kalabalık olduğumuzu görünce çok mutlu oldum.Megimizinde bizi bırakmayıp aramıza tekrar dönmesine çok sevindim

Doğum günün mü ama ben bilmiyordum

Doğum günün kutlu olsun önümüzdeki yıl ki doğum gününde bebişin kucağında olmasını diliyorum.İyiki doğdun canım arkadaşım iyiyki varsın

evet doğum günüm teşekkür ederim meganım aminnn..
ben burda tarihi yazdığımı bile hatırlamıyorum,bi ara burçlar konuşulurken belki :26:
gülbebekim hatırlamış

evet doğum günüm teşekkür ederim meganım aminnn..
ben burda tarihi yazdığımı bile hatırlamıyorum,bi ara burçlar konuşulurken belki :26:
gülbebekim hatırlamış

Megim sana özelden bir mesaj yollamıştım aldınmı?Cevap yazmadın okuyup okumadığını bilmiyorum

Megim sana özelden bir mesaj yollamıştım aldınmı?Cevap yazmadın okuyup okumadığını bilmiyorum

almadım ben bişey..
hem bende sana rahatsızlığımdan bahsetiğim bir ö.m göndermiştim :26:

yatak odasından horlama sesleri gelmiyo benm koca ha uyandı ha uyanacak ben kactım kızlar farketmeden gidiyim hepinize iyi geceler allah nasip ederse görüşmek üzere fıstıklar

almadım ben bişey..
hem bende sana rahatsızlığımdan bahsetiğim bir ö.m göndermiştim :26:

AAA gelmedi banada gerçektenBen sana uzun bir mesaj yazmıştım dur bakım duruyorsa tekrar gönderirim.Benim rahatsızlığından haberim yoktu şimdiki astımım ilerlemiş dediğin mesajla öğrendim Astımın olduğunu bile bilmiyordum.Mesajın gelse mutlaka cevap yazardım ben bebek fikrinden biraz uzak kalmak istediğini düşündüğün için yazmadığını sanıyordum hatta sana gönderdiğim mesajda bununla ilgiliydi

Kızlar ayıp olmazsa bende çıkıyorum yarın okulum var sabah 9daa hepinizi öpüyorummm.Allaha emanet olun hayırlı gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…