Huzurum canım arkadaşım nasılsın?
kuzum asıl sen hoşgeldin bak nekadar özllenmişsin canımcım hastalıgın için gecmiş olsun rabbim önce seni iyileştirip sapasaglam şekilde aramıza tekrar getirmeyi nasip etsin ve ins 2 kişi olarakhoşbuldum huzur hanımcım,arkadaşım
kkyi açmıyorum hiç desem yeridir..
yakında editörlükten de şutlarlar beni:86:
ama gelince,topiğe ve listeye hızlıca göz atıyorum..
bi bakiim dedim,bi de ne göriim,yaş günümü kutlamış benim canlarım ya
teşekkür ederim hevinim kuşum
sağol
hoşgelmişsin
fıstıkım ya nice yıllara diyorum
umarım hep böyle insanlara enerji sevgi mutluluk verirsin
iyi ki varsın dedirten bir arkadaşımızsın
çok şanslıyız çooookkkkkk
amin inşallah moonum sağol..
tadı olmuyo olur mu.. tadı tuzu yerinde topiğimizin maşallah..
zaten bende daha sık gelicem
çok sevindim megoşummm inşallah dileğine isteğine hayırlısıyla kavuşursun kzuummmm.Benim son durum aynııı hala adet olmadım kan tahlili yanlışmı çıktı acaba en sonyaptırdığım 1.20 yükseldimiki aklıma binbirtürlü şeyler geliyorrr:18::18:İnşallah.Rabbim en kısa zamanda versin hepimizin ödülünü
Evet aşıalama olacak bu ay kısmetse.İğnelere başladım 3. oldum pazarteside kontrol var yumurtalara bakılacak.Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.İyi dileklerin için teşekkür ederimSenin son durumun nedir adet olmadın sanırım:44:
Anladımm kuzuuuumm denk geliyoruz böyle arasıra bende pek giremiyorum bakmaa dosya hazırlıyorum sürekliii malum okul başladıevet canım görüşemedik
gündüzleri iş yerinden sadece okuyabiliyorum
ender yazabiliyorum
akşamları da denk gelmedik seninle
kuzu regl oldun mu
Ne bilim Hülyacımmm tık yok harbidennn salı günüü doktoraaa gidilecek bakalımm o tıkladıktan sonra anlaşılır herhaldeeegözüm kapıda bi fark etse gece gece yanından ayrıldıgımı ışşşşşş düşünmek istemiyom sabaha kadar cektirirdi nasılsın gülbebegim üstüne 2. batım gecti sende hala tık yok kız bacım bu ne iş böyle
Haa şöylee artıkk sık sıkkk gell lütfennnn seviyorummm seniiiiamin inşallah moonum sağol..
tadı olmuyo olur mu.. tadı tuzu yerinde topiğimizin maşallah..
zaten bende daha sık gelicem
Evet evet daha sık gel hatta sen hiç gitme
Gerçekten sensiz topiğin eski tadı tuzu yok artık bir yere bırakmayız seni :128:
kuzum asıl sen hoşgeldin bak nekadar özllenmişsin canımcım hastalıgın için gecmiş olsun rabbim önce seni iyileştirip sapasaglam şekilde aramıza tekrar getirmeyi nasip etsin ve ins 2 kişi olarak
iyiyim canım benim
biraz bademciğimde sorun var
bugün sürekli yattım
ama sizleri birarada görünce
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm
çok sevindim megoşummm inşallah dileğine isteğine hayırlısıyla kavuşursun kzuummmm.Benim son durum aynııı hala adet olmadım kan tahlili yanlışmı çıktı acaba en sonyaptırdığım 1.20 yükseldimiki aklıma binbirtürlü şeyler geliyorrr:18::18
iyiyim canım benim
bugün sürekli yattım
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm
Bence hala adet olmadıysan değerin yükselmiş olma ihtimali yüksek tekrar yaptır en kısa zamanda.İnşlalh bebeişin seninledir.
iyiyim canım benim
bugün sürekli yattım
heyecandan
ağrım dindi
çok mutlu oldummmmm
Doğum günün mü ama ben bilmiyordum
Doğum günün kutlu olsun önümüzdeki yıl ki doğum gününde bebişin kucağında olmasını diliyorum.İyiki doğdun canım arkadaşım iyiyki varsın
evet doğum günümteşekkür ederim meganım aminnn..
ben burda tarihi yazdığımı bile hatırlamıyorum,bi ara burçlar konuşulurken belki :26:
gülbebekim hatırlamış
evet doğum günümteşekkür ederim meganım aminnn..
ben burda tarihi yazdığımı bile hatırlamıyorum,bi ara burçlar konuşulurken belki :26:
gülbebekim hatırlamış
Megim sana özelden bir mesaj yollamıştım aldınmı?Cevap yazmadın okuyup okumadığını bilmiyorum
yatak odasından horlama sesleri gelmiyo benm koca ha uyandı ha uyanacakben kactım kızlar farketmeden gidiyim hepinize iyi geceler allah nasip ederse görüşmek üzere fıstıklar
almadım ben bişey..
hem bende sana rahatsızlığımdan bahsetiğim bir ö.m göndermiştim :26:
Kızlar ayıp olmazsa bende çıkıyorum yarın okulum var sabah 9daa hepinizi öpüyorummm.Allaha emanet olun hayırlı gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?