Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Megim şimdi baktımda gelen mesaj kutumu ve giden mesaj kutumu boşaltmışım dursaydı aynı mesajı göndericektim sana.Neyse bir gün konuşmak istersen müsayit olduğunda msnden konuşuruz

yatak odasından horlama sesleri gelmiyo benm koca ha uyandı ha uyanacak ben kactım kızlar farketmeden gidiyim hepinize iyi geceler allah nasip ederse görüşmek üzere fıstıklar

görüşüz hülyacım

açıklama olarak yazmıştım sana sebebini..
bi sorun çıkmıştır ö.m konusunda o zaman sitede..
aslında topiğe,kısacık ve açıklamasız yazmıştım bi süre gelmeyeceğimi..
bu gece yazdım herşeyi..

canım benim
bebişin belki de doktorların hadi artık bırakın
demesini bekliyor
hem eşinin de kafası rahatlar biraz
değerleri belki yükselir
belki korunduğunuz için
bırakınca hemen olur
sana böyle 100 madde sayabilirim
çünkü hayatta her şey olabilir
vardır bunda da bir hayır
göreceksin

Kızlar ayıp olmazsa bende çıkıyorum yarın okulum var sabah 9daa hepinizi öpüyorummm.Allaha emanet olun hayırlı gecelerrrr

tekrar tekrar teşekkür ederim bu güzel kutlama için gülbebekim
görüşürüz

yakaladım seni
stresli bir bayan gördüm sanki
ısırcam ama seni ne stresi bu
sen ve birsu bu ay bu topike
yiğen vereceksiniz
biz de kutlıcaz işte
bunun neresi stresli

Megim şimdi baktımda gelen mesaj kutumu ve giden mesaj kutumu boşaltmışım dursaydı aynı mesajı göndericektim sana.Neyse bir gün konuşmak istersen müsayit olduğunda msnden konuşuruz

piki
başka gece olsun olmaz mı..
ben de çıkıcam çünkü birazdan.. sabah 7.30 kalkıcaz çünkü..
gün içinde de uyuyamıyorum artık malum..

teşekkür ederim huzurum harikasın

bende kaçıyorum kızlar,öpüyorum heppinizi çookkkkkk,görüşürüz yaş günümü kutlayan herkese teşekkür ederim seviyorum sizi

Bu mesajını şimdi gördüm bundan öncede bilgim yoktu rahatsızlığınla ilgili çok çok geçmiş olsun bebem.Dediğin gibi sanırım özel mesaj kutusuyla ilgili bir sorun oldu.Bnim sana gönderdiğim mesajıda senin topikten uzak kalmak istemeni bebek fikrinden biraz uzaklaşmak olduğunu düşünerek yazmıştım.Peki şuan nasılsın ilaç lar ne kadar süre devam edecekmiş?Tekrar ne zaman korunmayı bırakacaksın.Şimdi önemli olan senin sağlığın tabi ama inşlalah en kısa zamanda sağlığınada bebişinede kavuşursun.

Olur tabi neden olmasın ben açık olduğum sürece seninle konuşmak için herzaman müsayitim ne zaman istersen Allah a emanet ol iyi geceler.

slm dhc,bende ya sağıma yada soluma dönüp yatabiliyorum artık çok sırtım ağrıyo,32. haftadayım ve az bişey kaldı doğumuma.doktor normal doğum diyor,bebek kanala inmiş normalmiş ama ben çok korkmaya başladım,teyzemin gelini gibi hastaneden kaçarım die korkmaya başladım sanki sünnet olacak çocuk gibi:18:ama şuan hiç geçmeyen tek şikayetim var oda midemin çok yanıp ekşimesi deli gibi yemek borum yanıyo yutkundukça,allahım sen yardım et bize:2:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meg gelmiş gece çok sevindim ama rahatsızlığınada çok üzüldüm allah şifa versin inşallah
canım arkadaşımmmmmm yaaaa doğum gününde kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar gece ne çok kaynatmışınız oku oku bitmedi, atlıyım dedim atla atla yine bitmedi

Günaydın olsun uğurlu topiğimize

kızlar megin rahatsızlığı ne diye geçmişe baktım ve astımmış.

benim dayımın eşi sürekli atak geçiriyor, yani herşeyde atak geçiriyor ve hastanelere taşınıyoruz havalar takılıyor, iğneler ilaçlar ve sürekli böyle.
ama biri 13 diğer 7 yaşında 2 yiğenim var, hatta dayım şuan yurtdışında gelince yengem 3.kız olucak umuduyla bi tane daha çocuk yapıcam diyor lisedeki en yakın arkadaşım astım hastasıydı oda sürekli fenalaşırdı onunda maşallah çok güzel bir kızı var. bence ilaçlardan dolayı korunma vermiştir doktor, ağır tedavi bitince normale döncektir inşallah

Gunaydinnnn bana hic aymadi bugun gece 5te uyandim adama bi cattim ki sormayin demedik laf birakmadim kalktim salona geldim yattim 7de gittim tekrar yataga ayy seytanlar durttu sanki gece gece salak gibiyim suannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…