yatak odasından horlama sesleri gelmiyo benm koca ha uyandı ha uyanacakben kactım kızlar farketmeden gidiyim hepinize iyi geceler allah nasip ederse görüşmek üzere fıstıklar
AAA gelmedi banada gerçektenBen sana uzun bir mesaj yazmıştım dur bakım duruyorsa tekrar gönderirim.Benim rahatsızlığından haberim yoktu şimdiki astımım ilerlemiş dediğin mesajla öğrendim Astımın olduğunu bile bilmiyordum.Mesajın gelse mutlaka cevap yazardım ben bebek fikrinden biraz uzak kalmak istediğini düşündüğün için yazmadığını sanıyordum hatta sana gönderdiğim mesajda bununla ilgiliydi
senin beben olucak inşallah hayırlısıyla bebekim
benim de rahatsızlığım kontrol altına alınabilsin hele bi,ilaçlarımı falan kullanayım vs..
doktorlar korunmayı bırakın dediklerinde,hemen çalışmalara başlıycaz..
ama işte korunmak ağır geliyor
Kızlar ayıp olmazsa bende çıkıyorum yarın okulum var sabah 9daa hepinizi öpüyorummm.Allaha emanet olun hayırlı gecelerrrr
Şimdi, okudum geçmiş olsun canımm.Bende iyi sayılırım.Aşılama için iğnelere başladım bugün 3, iğneyi vurdum göbeğimden.Pazartesi günüde kontrol var.Stresten yüzümde bacağımda yaralar çıktı:18:
Megim şimdi baktımda gelen mesaj kutumu ve giden mesaj kutumu boşaltmışım dursaydı aynı mesajı göndericektim sana.Neyse bir gün konuşmak istersen müsayit olduğunda msnden konuşuruz
canım benim
bebişin belki de doktorların hadi artık bırakın
demesini bekliyor
hem eşinin de kafası rahatlar biraz
değerleri belki yükselir
belki korunduğunuz için
bırakınca hemen olur
sana böyle 100 madde sayabilirim
çünkü hayatta her şey olabilir
vardır bunda da bir hayır
göreceksin
piki
canlarım, beni topikten uzaklaştıran şey; ben astım nöbeti geçirdim..
eskilerden beridir astım rahatsızlığım var zaten..
ama bu kriz fenaydı.. gidiyodum yani bildiğiniz..
tetkikler,doktorlar ve sonuç;
gebelik,astımı tetikler!
ne zamana kadar izin yok hiç bilmiyorum.. tedavi sürecindeyim..
içim acıyor..
korunuyoruz ciddi ciddi..
aaa megim canım arkadaşım doğum gününmüş iyiki doğdun iyiki varsın hep burda ol olur mu?
piki
başka gece olsun olmaz mı..
ben de çıkıcam çünkü birazdan.. sabah 7.30 kalkıcaz çünkü..
gün içinde de uyuyamıyorum artık malum..
teşekkür ederim huzurumharikasın
bende kaçıyorum kızlar,öpüyorum heppinizi çookkkkkk,görüşürüzyaş günümü kutlayan herkese teşekkür ederim seviyorum sizi
inşallah canım aynı şekilde bendee bekliyorum haberleriniSende Allah emanet ol iyi gecler.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
tekrar tekrar teşekkür ederim bu güzel kutlama için gülbebekim
görüşürüz
Kızlar ayıp olmazsa bende çıkıyorum yarın okulum var sabah 9daa hepinizi öpüyorummm.Allaha emanet olun hayırlı gecelerrrr
iyi geceler canımmmmm
megi getirdiğin için sağol
valla bende 11-12 hafta olana kadar yuzustu yattım
yatmayayım dedıkce kendımı gece yuzustu buldum
sonradan kendılıgınden vazgectım yuzustu yatmaktan allahtan geldı galıba
sımdı onun dıısnda her turlu ama encok saga
ferda belım benım cok agrıyor zaten gece dönerken agrıdıgını hıssedıyorum bazen cıglık atıyorum nıye böyle oldu anlamıyorum
evet dogum yapanlar gelıp yazacak mutlaka cok bekletmeden en ınce ayrıntısına kadar korkutmadan cok hafıftı dıyerek mumkunse
Gunaydn kizlar yeni gunuunuzn guzel gecmesi dilegiyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?