kizlar günaydinnnnnnn
megom minik kusum gelmisss
canim benim hosgelmisss
bu arada megim cok gecmis olsun cnmm benim,derdi veren rabbim elbet sifasinida verir.
bu arada dogum gününde kutlu olsun cnmm nice yillara!!
sizler nasilsiniz kizlar?
iyiyiz canım sen nasılsın
Gunaydinnnn bana hic aymadi bugun gece 5te uyandim adama bi cattim ki sormayin demedik laf birakmadim kalktim salona geldim yattim 7de gittim tekrar yataga ayy seytanlar durttu sanki gece gece salak gibiyim suannn
canım sen bu ara neden böyle oldun, bu yorgan meselesi falan seni çok sarstı. Böyle yanına gelip uzun uzun seni dinlemek isterim, belki anlatır rahatlarsın kuzum. Bir yardım alsan aslında çok iyi olur. Bi uzmanla görüşsen, aslında büyük sorunlar yok ama işte sen çok yıpranıyosun bu şekilde ve ben çok üzülüyorum seni böyle görünce
Anlamadim gitti gece 12de yataga girdim kocaya yapistim oyle uyudum zaten dunde cok iyiydik ama gece 5te adamin yerden yere vurdum salona yattim 7de kalktim bi baktim salondayim ruya degilmis dedim soktayim hala
kıs gec e beste ne diye kızın kocana
bende anlamadim ki adamda soklara girmis yazik :))
Anlamadim gitti gece 12de yataga girdim kocaya yapistim oyle uyudum zaten dunde cok iyiydik ama gece 5te adamin yerden yere vurdum salona yattim 7de kalktim bi baktim salondayim ruya degilmis dedim soktayim hala
canım sen kesin kötü bi rüya gördün.sölendin kocana kalktın .son yasadıklların senii kötü etkilemiştir buda bilinc altına yerlessip rüyada cıkmıstır canım bunlar.
bir uzmandan yardım al kuzum, eşinede günah. Çok seviyo seni, hep yanında oluyor. Tek destekcin o kırma artık onuda kendini. Bu piskoloji ile anne olduğundada çok mutsuz olucaksın, lütfen yardım al canım
valla gunah canim ya oda ne oldugunu anlamamis telefonda onu istiyomusun bunu istiyomusun sorup duruyo simdi
slm kızlar günaydın nasılsınız
canım bak ısrarla yardım almanı istiyorum. çok kötü durumdasın aslında sen, rabbim buna neden olanlarında ayağına dolansırıcaktır sakın şüphen olmasın. bebeğin doğduyunda zaten hormon değişikliğinden dengen bozulucak sen şimdiden iyi değilsin. O döneme çok sağlam hazırlanman lazım kuzum. bebeğin ağladığında şevkatle onu susturman için sağlam olman lazım. eşinle konuş istersen bu durumu :26:
Evet canimm yardim almam gerek benim mutlaka
gunaydin herkese
dun ben ciktim hemen meg gelmis uzuldum
gecmis olsun megcim ama gececek eminim
aramiA da don artik cok ozluyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?