Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydin herkese
dun ben ciktim hemen meg gelmis uzuldum
gecmis olsun megcim ama gececek eminim
aramiA da don artik cok ozluyoruz seni

günaydın canım .sana bişi sorcam bu hayıt hapını ilk kullanımdamı hamile kaldın sen. ben pkoluyum canım. klomen kullanıyorum. bu hapı alırsam klomeni bırakıyım mı ki.

aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm sen nasilsin?

bende ıyım canım 2 gün önce dr gittim kist vardın kaybolmuş ama mantar varmış bebek olmasını engellermı mantar enfeksiyonu 3 güm geçikmişti kırmızılar test yaptı çıkmadı hala gelmedı kırmızılar daha çıkmamaış olabılırmı

cnm hicbir fikrim yok maleseff

canım sen neden bu kadar mutsuzsun, ya galiba hepimiz hava değişimden bile etkileniyoruz hemen dağılıyoruz. Azıcık dik durup toparlanalım lütfen. Bir çok kötü haber aldık, çok şeyler yaşıyoruz ama lütfen dik duralım artık, iyi şeyler düşünüp iyi şeyleri çağıralım llütfen

Uzaklasmaya ihtiyacim var benimde ama 2 gun yetmez temelli gitmeliyimm

mantar gebeliğe engel değil
ama fitil filan veriyor ya doktor
bazen hap da veriyor
onlar için korunun diyorlar

canım sen başka bir doktora gitsen yaklaşık 3-4 aydır sen kistle uğraşıyosun. Başka bir doktora gitsen belki farklı bir tedavi olur.

kızlar valla ısırcam sizi artık
tabi ki arada depresyona gircez
regl yaklaşırken hormonlardan dolayı olabilir
hava çok kötüyse olabilir
dönemsel bunlar geçici
ben de geçen hafta böyleydim
estim gürledim
azıcık ağladım
geçti
mutlu olacağınız ne varsa onu yapın
film izleyin
tembellik yapın
yeni ciciler alın ya da öylesine bakın
hayatta ne sizi mutlu ediyorsa
onu yapın
mutlaka geçecek birkaç güne

Tatlim gecmis olsun hap yada fitil verdiyse kullanma Travazol diye bi krem var onu al gebeliktede kullaniliyo bende olurum mantar o kremi kullaniyorum

evet canım başka bı dr gitsem ıyı olcak kıst koybolmuş dedi ama ben pek ınanamadım

kist dediğin olayı adetle sökülmesi için ilaç vs bişeyler vermesi lazımdı sen onun üstüne 3-4 kere adet oldun. bu kadar uzun sürmemesi lazım aslında kadın doğum araştırma hastaneleri oluyor ya, ordan sıra alıp gitsen cidden çok ilgileniyolar öyle kist vs durumlarlada, ben bebek için gittiğimde önümdeki kadında varmış ne kadar baktılar ettiler, yani bir doktor değiştir faydasını görürsn mutlaka canım. geçmiş olsun

Uzaklasmaya ihtiyacim var benimde ama 2 gun yetmez temelli gitmeliyimm

ne yaparsam yapayım içimdeki acı bitmiyo geçmiyo
kısa süreli kendimi avutmalardan sıkıldımmm
şimdi eşimi aradım bir yerlere gidelim dedim oda karda kışta ne işimiz var dedihavalar biraz ısınsın öyle gideriz dedi
ne oluyo sana bu aralar diyo bende bilmiyorum ne olduğunu
yoruldum artık gücüm kalmadııı sadece ağlamak istiyorum ama onuda yapamıyorum işyerdinde insanlar var
evde koca var ağlamaya bile fırsat vermiyorlarrr
neyse bugün iş çıkışı alışverişe gidicem belki kendime gelirim biraz sizinde canınızı sıkıyorum durduk yere ama sizden başka dostum arkadaşlarım yok bunları konuşabileceğimmmm

canım çok zor dönemler yabbim yardımcımız olsun. eşinde haklı bu soğukta yapıcak pek bşeyde yok sadece hasta olursnuz. Sen dediğin gibi git azıcık alışveriş yap. bende bir haftadır bugün gelsinde pazardan lastikli pantolon alıyım diyodum. Eşim sadece günaydın prensesim diye not yazıp 5 tl bırakmış anca çilek param o benim bu haftada pantolon alamıycam üzülüyorum bebek içerde sıkışıyo sanıyorum. Kuzum vallahi bebek olsun bi dert hamile ol ayrı dert, her dakika diken üstündeyim. Rabbim her işin sabrını mükafatını veriyor ama yinede bazen doluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…