Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olur mu öyle şey
bol bol anlat derdini içini dök
keşke ağlayabilsen
çok iyi gelir inan
öncelikle şunu kabullen
buaralar canın sıkkın
keyifsizsin
bu çok normal bir şey
kabullen ki ona göre davran
zorunlu görüşmeler buluşmalar yapmamaya çalış
eşine de söyle geçici bu üstüne gelmesin
madem kar kış sinemaya gidin
alışveriş zaten seni mutlu edecektir
birazcık dayan birkaç güne cidden geçecek hepsi
kendinle dalga geç
tırlattım ben degeldiler de
hunicanım bugünlerde de

Mesaj kutun dolu tatlim msjim gelmiyo o yuzden pazara gidip geleyim yazicam sana

hiç güleceğim yoktu beni güldürdün allah senide güldürsün canım yaaaa
sadece hamile kalmakla da bitmiyo biliyorum ama onu yaşamak istiyorum artıkkk
sanırım bende doldum bu aralarrrr ne yapacağımızı bilmemek çıkmazda olmak çok kötü canım beni en iyi anlayanlardan biride sensin 5 sene olacak yakında ve benim ellerim hala boşş
kimsenin suçu değil biliyorum allah nasip ederse olacak.belkide hiç nasip etmeyecek buna bile hazırım belki :44::44:

canım neden olmıycak gibi düşünüyosun, sen bir adım at, bir aşılama deneyin.eskiden insanlar sağlıklıymış, böyle yapay değilmiş. Hemencickde çocukları falan oluyomuş. Şimdi bizlerin biraz daha emek harcaması gerekiyor. Soluduğumuz hava bile hastalık taşıyor. bu yüzden belki geç kalıyoruz ama illaki olucak. Bu topikde en azından gözünüzün önünde ben örneğim, kayıplarım, oluşmayan gebeliklerim, ben artık aşılama beklerken geldi. Ben hiç anne olamıycam diyodum. göbişi kocaman kadınlar grünce kendimi hep kötü hissettim. Hatta son hamile olduğum ay bilmiyoken netten haftalık gelişimlere bakıyodum. aa bebek 2 haftalıkken b öyleymiş diyodum, meğer hamileymişim ama ben bakıp benim hiç olmuyo derdim. İnsanlar artık biz yapmıyoruz istemiyoruz sanıyodu, aslında aklımız gidiyo ama yapıcak bişey yoktu. Rabbim sabrımızın son noktasına kadar sınadı ve sonra yolladı. Burda hepimizin güzel haberini alıcaz, hemen pes etmek yok. Yıllarca çocuğu olmayıpda 45 yaşında kendiliğinden hamile kalanları gördüm. Lütfen güzelim, seni en iyi anlayanlardan belkide biriyim. Az kaldı kuzum. sende bir kaç adım at ve bebeğine yaklaş

galiba bana iyi gelen tek şey sizlersiniz yaaa
seviyorum sizleri çokkkkk
bugün kü planımı yaptım iş çıkışı önce kuaför sonra alışveriş biraz sonra eve gidip evi temizlerim akşamada sinemaya giderizzzz uzun zamandır gitmiyorduk iyi oldu hatırlattığın canım çok sağ ol kocada zaten şu istanbulun fethine gitmek istiyordu ona giderizzz
eşimede haksızlık yapıyorum zaten ben üzülüyorum diye üzülüyo kaç gündür suratım asık olduğu için neyin var deyip duruyo yok birşey işler yoğun deyip geçiştiriyorum ama anlıyo tabiyki oda msj attım SENİ SEVİYORUM diye gelen cevap SANA AŞIĞIM keyfim yerine geldiiii

canim benim bugunlerde gecicek biliyorsun degil mi
ates elbette düstügü yeri yakar
nefes al ver ve hersey cok güzel olacak de
hoslandigin seyleri yapmaya calis ki kafan dagilsin canim
insallah biran önce bu durum gecer sende rahatlarsin
bu arada konusmak herzaman icin iyi geliyor
herzaman dinleriz biz seni canimm

Kizlar ben dun bi halt ettim belki kizicaniz ama dun kocami aldim gittim izmire butun bileziklerimi bozdurdum kredi kartlari ve kredi borcunu temizleyip geldim adamin ailesi parasini vericek diye beklersek daha cok bekliycez bende boyle yaptim kocam 100 gr bilezik borclandi bana :)) kuyumcuda dedi sen borc veriyondur bunlari gramini yazalim karta yazdi verdi olsun borcumuz yok icim rahat artik

neden bu kadar karamsarsın umutege16.bende bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay reglim 2 gün gecikti.bugün 2.günüm bakalım ne olacak.

Oh maasallah
Yeter ki birbirinizi sevin
Saglikli olun
Çoluk cocuk da olsa
İleride birbirinize kalacaksınız
İyi eglenceler

Selam kızlar nasılsınız?Dün gece meg geldi biraz sohbet ettik ne kadar kaldı bilmiyorum bağlantım koptu uyuz oldum

cnmm bu borc olayi evinize yansiyordu ister istemez senin icinde rahat degildi eminim
bence iyi bir karar vermissin ilerde bir laf geldiginde hic degilse basin dik olcak cnmm
allah kerimdir ne önemi var ki altinlarin
hem ödüycem demis eliniz bollasinca eminim yavas yavas alip yerine koyacaktir

canım benim yaaaa
benimde canımı sıkan belkide bu işte bir tüp bebek yaptım tutmadı ikincide olmazsa daha fazla yıkılırım ben
biraz daha zamana ihtiyacımız var önce eşimle ilgili sorunu çözmemiz lazım ya amelityat olacak yada tekrar tüp deneyeceği karar vermemiz gereken tek şey bu şuanda sonrası belkide çorap söküğü gibi gelecek.oda öbür ay belli olacak.eşim dr gidecek bakalım dr ne derse ona göre bir yol çizicez.ben insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum bebek yapmıyormusunuz sorusunu duymak istemiyorum artık.inşallah hakkımızda hayılısı olsun canımmm inşallah allahım tez zamanda bizimde yüzümüze güler
ama şimdi daha iyiyimmmm iyi geliyorsunuz banaaacanlarım benim yaaaaa

biliyorum canım geçecek belki bir saat sonra dahada iyi olucam anlık sıkıntılıar işte benimki
evet yaptım bugünle ilgili güzel pilanlar huzur sağolsunnn aklıma getirdi birşeylerr
ben kendime güzel bir tatlı yapayım eve gidince o beni kendime getir zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…