ne yaparsam yapayım içimdeki acı bitmiyo geçmiyo
kısa süreli kendimi avutmalardan sıkıldımmm
şimdi eşimi aradım bir yerlere gidelim dedim oda karda kışta ne işimiz var dedihavalar biraz ısınsın öyle gideriz dedi
ne oluyo sana bu aralar diyo bende bilmiyorum ne olduğunu
yoruldum artık gücüm kalmadııı sadece ağlamak istiyorum ama onuda yapamıyorum işyerdinde insanlar var
evde koca var ağlamaya bile fırsat vermiyorlarrr
neyse bugün iş çıkışı alışverişe gidicem belki kendime gelirim biraz sizinde canınızı sıkıyorum durduk yere ama sizden başka dostum arkadaşlarım yok bunları konuşabileceğimmmm
aslm cnm hosgeldinn
iyilik cnm sen?
canım çok zor dönemler yabbim yardımcımız olsun. eşinde haklı bu soğukta yapıcak pek bşeyde yok sadece hasta olursnuz. Sen dediğin gibi git azıcık alışveriş yap.bende bir haftadır bugün gelsinde pazardan lastikli pantolon alıyım diyodum. Eşim sadece günaydın prensesim diye not yazıp 5 tl bırakmış anca çilek param o benim bu haftada pantolon alamıycam üzülüyorum bebek içerde sıkışıyo sanıyorum. Kuzum vallahi bebek olsun bi dert hamile ol ayrı dert, her dakika diken üstündeyim. Rabbim her işin sabrını mükafatını veriyor ama yinede bazen doluyoruz.
bilmem karışık duygulardayım.2.günüm daha kırmızıları görmedim.inşallah görmeme de rüyam gerçek olurne adet nede hamilelik belirtilerim yok ama
hiç güleceğim yoktu beni güldürdün allah senide güldürsün canım yaaaa
sadece hamile kalmakla da bitmiyo biliyorum ama onu yaşamak istiyorum artıkkk
sanırım bende doldum bu aralarrrr ne yapacağımızı bilmemek çıkmazda olmak çok kötü canım beni en iyi anlayanlardan biride sensin 5 sene olacak yakında ve benim ellerim hala boşş
kimsenin suçu değil biliyorum allah nasip ederse olacak.belkide hiç nasip etmeyecek buna bile hazırım belki :44::44:
Mesaj kutun dolu tatlim msjim gelmiyo o yuzden pazara gidip geleyim yazicam sana
olur mu öyle şey
bol bol anlat derdini içini dök
keşke ağlayabilsen
çok iyi gelir inan
öncelikle şunu kabullen
buaralar canın sıkkın
keyifsizsin
bu çok normal bir şey
kabullen ki ona göre davran
zorunlu görüşmeler buluşmalar yapmamaya çalış
eşine de söyle geçici bu üstüne gelmesin
madem kar kış sinemaya gidin
alışveriş zaten seni mutlu edecektir
birazcık dayan birkaç güne cidden geçecek hepsi
kendinle dalga geç
tırlattım ben degeldiler de
hunicanım bugünlerde de
sanırım bende doldum bu aralarrrr ne yapacağımızı bilmemek çıkmazda olmak çok kötü canım beni en iyi anlayanlardan biride sensin 5 sene olacak yakında ve benim ellerim hala boşş
kimsenin suçu değil biliyorum allah nasip ederse olacak.belkide hiç nasip etmeyecek buna bile hazırım belki :44::44:
galiba bana iyi gelen tek şey sizlersiniz yaaa
seviyorum sizleri çokkkkk
bugün kü planımı yaptım iş çıkışı önce kuaför sonra alışveriş biraz sonra eve gidip evi temizlerim akşamada sinemaya giderizzzz uzun zamandır gitmiyorduk iyi oldu hatırlattığın canım çok sağ ol kocada zaten şu istanbulun fethine gitmek istiyordu ona giderizzz
eşimede haksızlık yapıyorum zaten ben üzülüyorum diye üzülüyo kaç gündür suratım asık olduğu için neyin var deyip duruyo yok birşey işler yoğun deyip geçiştiriyorum ama anlıyo tabiyki oda msj attım SENİ SEVİYORUM diye gelen cevap SANA AŞIĞIM keyfim yerine geldiiii
Kizlar ben dun bi halt ettim belki kizicaniz ama dun kocami aldim gittim izmire butun bileziklerimi bozdurdum kredi kartlari ve kredi borcunu temizleyip geldim adamin ailesi parasini vericek diye beklersek daha cok bekliycez bende boyle yaptim kocam 100 gr bilezik borclandi bana :)) kuyumcuda dedi sen borc veriyondur bunlari gramini yazalim karta yazdi verdi olsun borcumuz yok icim rahat artik
herkese slm kızlar nasılsınız
canım benim yaaaacanım neden olmıycak gibi düşünüyosun, sen bir adım at, bir aşılama deneyin.eskiden insanlar sağlıklıymış, böyle yapay değilmiş. Hemencickde çocukları falan oluyomuş. Şimdi bizlerin biraz daha emek harcaması gerekiyor. Soluduğumuz hava bile hastalık taşıyor. bu yüzden belki geç kalıyoruz ama illaki olucak. Bu topikde en azından gözünüzün önünde ben örneğim, kayıplarım, oluşmayan gebeliklerim, ben artık aşılama beklerken geldi. Ben hiç anne olamıycam diyodum. göbişi kocaman kadınlar grünce kendimi hep kötü hissettim. Hatta son hamile olduğum ay bilmiyoken netten haftalık gelişimlere bakıyodum. aa bebek 2 haftalıkken b öyleymiş diyodum, meğer hamileymişim ama ben bakıp benim hiç olmuyo derdim. İnsanlar artık biz yapmıyoruz istemiyoruz sanıyodu, aslında aklımız gidiyo ama yapıcak bişey yoktu. Rabbim sabrımızın son noktasına kadar sınadı ve sonra yolladı. Burda hepimizin güzel haberini alıcaz, hemen pes etmek yok. Yıllarca çocuğu olmayıpda 45 yaşında kendiliğinden hamile kalanları gördüm. Lütfen güzelim, seni en iyi anlayanlardan belkide biriyim. Az kaldı kuzum. sende bir kaç adım at ve bebeğine yaklaş
canim benim bugunlerde gecicek biliyorsun degil mi
ates elbette düstügü yeri yakar
nefes al ver ve hersey cok güzel olacak de
hoslandigin seyleri yapmaya calis ki kafan dagilsin canim
insallah biran önce bu durum gecer sende rahatlarsin
bu arada konusmak herzaman icin iyi geliyor
herzaman dinleriz biz seni canimm
Selam kızlar nasılsınız?Dün gece meg geldi biraz sohbet ettik ne kadar kaldı bilmiyorum bağlantım koptu uyuz oldum
herkese slm kızlar nasılsınız
a.s csnımcım iiyilik sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?