Selam kızlar nasılsınız?Dün gece meg geldi biraz sohbet ettik ne kadar kaldı bilmiyorum bağlantım koptu uyuz oldum
canım benim yaaaa
benimde canımı sıkan belkide bu işte bir tüp bebek yaptım tutmadı ikincide olmazsa daha fazla yıkılırım ben
biraz daha zamana ihtiyacımız var önce eşimle ilgili sorunu çözmemiz lazım ya amelityat olacak yada tekrar tüp deneyeceği karar vermemiz gereken tek şey bu şuanda sonrası belkide çorap söküğü gibi gelecek.oda öbür ay belli olacak.eşim dr gidecek bakalım dr ne derse ona göre bir yol çizicez.ben insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum bebek yapmıyormusunuz sorusunu duymak istemiyorum artık.inşallah hakkımızda hayılısı olsun canımmm inşallah allahım tez zamanda bizimde yüzümüze güler
ama şimdi daha iyiyimmmm iyi geliyorsunuz banaaacanlarım benim yaaaaa
biliyorum canım geçecek belki bir saat sonra dahada iyi olucam anlık sıkıntılıar işte benimki
evet yaptım bugünle ilgili güzel pilanlar huzur sağolsunnn aklıma getirdi birşeylerr
ben kendime güzel bir tatlı yapayım eve gidince o beni kendime getir zatennnn
aslm cnmm hosgeldin elfimm
nasilsin hayatim?
Kizlar ben dun bi halt ettim belki kizicaniz ama dun kocami aldim gittim izmire butun bileziklerimi bozdurdum kredi kartlari ve kredi borcunu temizleyip geldim adamin ailesi parasini vericek diye beklersek daha cok bekliycez bende boyle yaptim kocam 100 gr bilezik borclandi bana :)) kuyumcuda dedi sen borc veriyondur bunlari gramini yazalim karta yazdi verdi olsun borcumuz yok icim rahat artik
hoşbuldum bitanem sağolasın iyi sayılırım çok şükür gülüm sen nasılsın kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldiin canım nasılmış meg anlatırmısın neler yapıyomuş gelmeyi düşünmüyomu hiç((((((( 50:
Kizlar ben dun bi halt ettim belki kizicaniz ama dun kocami aldim gittim izmire butun bileziklerimi bozdurdum kredi kartlari ve kredi borcunu temizleyip geldim adamin ailesi parasini vericek diye beklersek daha cok bekliycez bende boyle yaptim kocam 100 gr bilezik borclandi bana :)) kuyumcuda dedi sen borc veriyondur bunlari gramini yazalim karta yazdi verdi olsun borcumuz yok icim rahat artik
gece fenaliklar basdi bana felegim sasdi iki burunda tikaliydi basim catliyordu nasil ama simdi iyiyim canimmm
gece cosmazsa tabi
gece fenaliklar basdi bana felegim sasdi iki burunda tikaliydi basim catliyordu nasil ama simdi iyiyim canimmm
gece cosmazsa tabi
Ya ben de gebeliğimden beri burnum tıkalı,gece ağzı açık yatıyorum,boğazım kuruyor sonra gıcık tutuyor saat başı su içiyorum valla
Astımı varmış megin,son geçirdiği kriz ciddiymiş şimdi tedavi ilaç falan kullanıyormuş.Doktor bebek çalışmalarını şimdilik yasaklamış.Canım benim şimdi korunuyormuş,morali fena değildi ama o eski enerjisi yok gibiydi.
En iyisini yaptın canım,kimin borcu bilmiyorum ama sonuçta şimdi herkes sana gebe,hiç değilse söyleyecek sözün var artık.
oyy kuzumm yaaa nasıl zor oluyo bilirim kıyamam sana yaaa inş geçergider de kurtulursun biran önce bebeğim yaaa
iyi yapmışsın canım o birşekilde yerine koyulur önemliolan kafanızın rahat olmasıKizlar ben dun bi halt ettim belki kizicaniz ama dun kocami aldim gittim izmire butun bileziklerimi bozdurdum kredi kartlari ve kredi borcunu temizleyip geldim adamin ailesi parasini vericek diye beklersek daha cok bekliycez bende boyle yaptim kocam 100 gr bilezik borclandi bana :)) kuyumcuda dedi sen borc veriyondur bunlari gramini yazalim karta yazdi verdi olsun borcumuz yok icim rahat artik
inşallah hamilesindir canımneden bu kadar karamsarsın umutege16.bende bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay reglim 2 gün gecikti.bugün 2.günüm bakalım ne olacak.
sağol canımmmmOh maasallah
Yeter ki birbirinizi sevin
Saglikli olun
Çoluk cocuk da olsa
İleride birbirinize kalacaksınız
İyi eglenceler
yürüü kim tutar seni yafrimmmm
benim canimda tavuk gögsü cekiyor
hoşbulduk canım sorma yaa..Hoşgeldin oflu.İki haftaya yakın yoktum en son bıraktığımda senin çift çizgi vardı şimdi bat listesindesin noldu?
aslm oflum hosgeldin canim
iyi yapmışsın canım o birşekilde yerine koyulur önemliolan kafanızın rahat olması
sağlık olsunnnn
inşallah hamilesindir canım
bilmiyorum ki anlık bir sıkıntı bu
vede 5 senenin verdiği bir sıkıntı sanırımmm
geçeçek inşallah yakında ara ara oluyo böyle işte
sağol canımmmm
evet sağlığımız yerinde olsun oda yeter dediğin gibi ilerde yine başbaşa kalıcaz kocişleeee
ayyy kıyamam sana yakın olsaydık ben yapar getirirdim canım sana yaaa
sen en iyisi hazır paket al bir tane şimdilik koçişine yaptır afiyetle ye canımmmm
gecer cnmm gecer rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?