Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yürüü kim tutar seni yafrimmmm
benim canimda tavuk gögsü cekiyor

Cok iyi yapmissin
Bu borç işi adamı saglıgından eder
Para her zaman bulunur
Ama saglık geri gelmez
Aferin sana

hoşgeldiin canım nasılmış meg anlatırmısın neler yapıyomuş gelmeyi düşünmüyomu hiç (((((((50:

Astımı varmış megin,son geçirdiği kriz ciddiymiş şimdi tedavi ilaç falan kullanıyormuş.Doktor bebek çalışmalarını şimdilik yasaklamış.Canım benim şimdi korunuyormuş,morali fena değildi ama o eski enerjisi yok gibiydi.

En iyisini yaptın canım,kimin borcu bilmiyorum ama sonuçta şimdi herkes sana gebe,hiç değilse söyleyecek sözün var artık.

gece fenaliklar basdi bana felegim sasdi iki burunda tikaliydi basim catliyordu nasil ama simdi iyiyim canimmm
gece cosmazsa tabi

Ya ben de gebeliğimden beri burnum tıkalı,gece ağzı açık yatıyorum,boğazım kuruyor sonra gıcık tutuyor saat başı su içiyorum valla

Ya ben de gebeliğimden beri burnum tıkalı,gece ağzı açık yatıyorum,boğazım kuruyor sonra gıcık tutuyor saat başı su içiyorum valla

cnmm su icirmesi iyi aslinda
benimde acayip bogazim kuruyor ve kasiniyor bende cok su iciyorum ancak o iyi geliyor
bir gecseydi

anladım gülüm üzüldüm de şimdi Allah şifasını versin balım yaaa inş bebeğide olur gönlüne göre nasip eder herşeyi

iyi yapmışsın canım o birşekilde yerine koyulur önemliolan kafanızın rahat olması
sağlık olsunnnn
neden bu kadar karamsarsın umutege16.bende bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay reglim 2 gün gecikti.bugün 2.günüm bakalım ne olacak.
inşallah hamilesindir canım
bilmiyorum ki anlık bir sıkıntı bu
vede 5 senenin verdiği bir sıkıntı sanırımmm
geçeçek inşallah yakında ara ara oluyo böyle işte

Oh maasallah
Yeter ki birbirinizi sevin
Saglikli olun
Çoluk cocuk da olsa
İleride birbirinize kalacaksınız
İyi eglenceler
sağol canımmmm
evet sağlığımız yerinde olsun oda yeter dediğin gibi ilerde yine başbaşa kalıcaz kocişleeee

yürüü kim tutar seni yafrimmmm
benim canimda tavuk gögsü cekiyor

ayyy kıyamam sana yakın olsaydık ben yapar getirirdim canım sana yaaa
sen en iyisi hazır paket al bir tane şimdilik koçişine yaptır afiyetle ye canımmmm

Hoşgeldin oflu.İki haftaya yakın yoktum en son bıraktığımda senin çift çizgi vardı şimdi bat listesindesin noldu?
hoşbulduk canım sorma yaa..
6 tane testten sonra kan testimm negatif çıktı.
sonra da 3 gün sonra adet oldum..
tam bi fiyaskoydu kendime yeni geldim sayılır..
sen nasılsın bakalım

aslm oflum hosgeldin canim

hoşbulduk canım gebişim nasılsın

canım çok iyi yapmışın. Şimdi eşinle konuşursun işçiliksiz bilekizlerde alırsın 500 tl koyar kenara alırsınız sonra gider hem 500 tlik bileziğini koyarsın hemde 500 daha koyar çoğaltırsınız. İyi yapmışın ama borç senin altın benim olmuyo evlilikde en yakışanı yapmışın

canim disardan getircekmis
simdi aradi siparis verdim bile
saol canim benim düsünmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…