hoşbulduk canım sorma yaa..
6 tane testten sonra kan testimm negatif çıktı.
sonra da 3 gün sonra adet oldum..
tam bi fiyaskoydu kendime yeni geldim sayılır..
sen nasılsın bakalım
hoşbulduk canım gebişim nasılsın
a.slm hoşgeldin kuzucummmm nasıılsın
kizlar bu arada gecenlerde bir rüya gördüm size anlatmayi unutmusum
rüyamda bir erkek cocugu dogurdum ama cocuk böyle bir iki yaslarinda gibi dogurmusum rüya isde
ama erkek cocugu o kadar tatliydi ki kiz cocugu gibi saclari uzundu kalin bukleleri vardi saclarinin,sac rengide koyu kumral gözleride kocaman ve masmaviydi cok sekerdi ya bakmaya doyamiyordum
hayirlara ciksin insallah.
canım çok zor dönemler yabbim yardımcımız olsun. eşinde haklı bu soğukta yapıcak pek bşeyde yok sadece hasta olursnuz. Sen dediğin gibi git azıcık alışveriş yap.bende bir haftadır bugün gelsinde pazardan lastikli pantolon alıyım diyodum. Eşim sadece günaydın prensesim diye not yazıp 5 tl bırakmış anca çilek param o benim bu haftada pantolon alamıycam üzülüyorum bebek içerde sıkışıyo sanıyorum. Kuzum vallahi bebek olsun bi dert hamile ol ayrı dert, her dakika diken üstündeyim. Rabbim her işin sabrını mükafatını veriyor ama yinede bazen doluyoruz.
iyiyim guzucum grip oldum onu atlatmaya calisiyorum isde
sen nasilsin canim?
ohh ohh maaşallah her daim bomba gibi ol hep iyi ol emi kuzum
inşallah canım sen nasılsın :)
iyiyim canım bomba gibiyim artık bebek konusunu kafama takmıyorum
böyle daha huzurluyum..
rüyan hayırlara çıksn içimden bi ses kız olacak diyor :)
iyi gibiyim belim tutulmuş gibi ağrıyo dün gece çok sancım oldu sağğ kasığımı sanki kat kat etmişşin gibi kramplar girdi şimdide tuvalete sıkışmışım gibi doluluk hissi var denedim mesela çok su tüketiyorum normalde dün 1 bardak çay içtim sadece ne su ne meyve hiçbirşey çok sık tuvalete gidiyorum birde tuvalete sıkışınca sağ kasığım ağrıyo acaba nedir gülüm idrar yolu enfeksiyonu gibi geliyo bana ama sızı falan yok alt btarafta yani birde idrar yolu enfeksiyonu bel ağrısı yaparmı:44:
iyi gibiyim belim tutulmuş gibi ağrıyo dün gece çok sancım oldu sağğ kasığımı sanki kat kat etmişşin gibi kramplar girdi şimdide tuvalete sıkışmışım gibi doluluk hissi var denedim mesela çok su tüketiyorum normalde dün 1 bardak çay içtim sadece ne su ne meyve hiçbirşey çok sık tuvalete gidiyorum birde tuvalete sıkışınca sağ kasığım ağrıyo acaba nedir gülüm idrar yolu enfeksiyonu gibi geliyo bana ama sızı falan yok alt btarafta yani birde idrar yolu enfeksiyonu bel ağrısı yaparmı:44:
cnmm cok gecmis olsun ya
baska doktora gidiceksin degil mi
inşallah bebek yerleşiyodur bebeğim inan çok isterim :)
fazla düşünme git kan testi yaptır için rahatlasın..
oyy oyyy senmi yaptın gülüm maaşallah marifetli bacım benim çok güzeller gerçekten ben asla beceremem örgü işini dantel yaparım ama örgüyü kafam hiç almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?