Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

riskli aylar gecene kadar böyle tabi:) önce senin sonra bebişin saglıgı önemli cok şükür sende bişi yok bebişde inşallah annesi gibi saglam olacak..
bazı gebelikler böyle geciyor..

hava ne güzel ama hiç neşem yok yaaa
sabah baş agrısıyla uyandımm bi garibim bugün... ben şimdi kalkayım çamaşırları asmam lazım gene gelirim öptüm seniii

eliscim cinsiyet ne zaman belli olcak??? ben sana kızın olcak mı demiştim???

Canım cinsiyet 3-4 hafta sonra belli olacakmış,hayırlısı olsun valla sağlıklı olsun yeter.

kimyasal nasıl oluyor ki?? bende yeniyimde evlilik ve çocuk işinde

Kimyasal gebelik demek döllenen yumurtanın rahime yerleşemeden adet kanamasıyla birlikte dışarı atılması demek.Kimyasal gebeliklerde adet gecikmesi olmazmış bu yüzden de kimse düşük yaptığını farketmezmiş.Bu sebepten sessiz düşük de denirmiş.Kadınların çoğu kimyasal gebelik yaşarmış hem de defalarca,ama adet gecikmesi olmadığı için bunu farketmezlermiş.Benim bildiklerim bunlar tabi doğru mu yanlış mı bilmiyorum ben de internetten öğrendim.

Slm kızlaar nasılsınız, işlerimi bıraktım dinlenmek için oturdum.
Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...

Niye ki ne oldu?

canım ya kaç ay doktorlara gittim sıkıldım valla kürtaj olduktan sonra 1 kez gittim o zamanda kum dökmüşüm cok kasıklarım agrıyodu bi daha da gitmedim aradan 1 yıl gecemden de gitmem kolay kolay...

canım kimyasalda bebeğin tutunamaması durumu değil mi.
seninkki ikizdi bence
hıms cok fazla ilaç kullanmışım demekki olmadı olmadı 2 tane birden oluyodu az daha heheh

hadi hayırlısı 3-4 hafta hemencik geci verir:))))
çamaşırlarımı astım geldim bile
üff ne yapsam canım sıkılıyooo
bugün kocamın doğum günü bi tatlı yapayım bari... netten bakayım..

Nasılsın seni merak ettik ne var ne yok?Gerçi ben dün yoktum belki gelmişsindir ama :44:

Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...

canım arada bu tür agrılar olması gebelikte normaldir.

çok yorma kendini

Birlikte nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Umarım eşine en güzel hediyeyi verirsin malum batın yarın

Selam canım,iyiyiz şükür sen nasılsın?Kasık ağrısı çok normal gaz da çok zorluyor tabi.Kanama ya da kahverengi akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok.Bazen çok olur bazen hiç ağrı olmaz.Değişiyor tabi üzme kendini.Fazla da yorma

canım arada bu tür agrılar olması gebelikte normaldir.

çok yorma kendini

Yormamaya çalışıyorum.
Hep diyorumya canım hamile kalmaklada bitmiyor iş, bu arada taşındım falan çok yordum kendimi, biraz tedirginim doğrusu.
Kontrolümüz 1 martta ama sabırsızlanıyorum, hareketlerini hissetsem rahatlıcam.
Sabahları bişeyler hissediyorum ama belki bağırsak hareketi diyorum.

işte böylee:44:

İyiyim çok şükür canımcım.
Aynen dediğin gibi oluyor, çok şükür kanama falan yok, sanırım bebişim sağlıklı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…