oflu biliyomusun bende 2 kese vardı biri boş birinde bebek vardı bu durumda hem kimyasal hem düşük aynı anda yaşamış mı oldum sence
Benim de tek dileğim bu canım,valla halimi görsen,biraz fazla yürüsem eyvah bişey olur mu,yok bi gün midem bulanmasa ne oldu acaba,kasıklarım fazla ağrısa ne oldu acaba falan diyorum.Bebeğin hareketlerini hissedene kadar bu böyle devam edecek heralde
E senin de iki olmuş artık sen de doktora git bence
bana doktor demeyin
oflu biliyomusun bende 2 kese vardı biri boş birinde bebek vardı bu durumda hem kimyasal hem düşük aynı anda yaşamış mı oldum sence
eliscim cinsiyet ne zaman belli olcak??? ben sana kızın olcak mı demiştim???
kimyasal nasıl oluyor ki??bende yeniyimde evlilik ve çocuk işinde
Niye ki ne oldu?
hıms cok fazla ilaç kullanmışım demekki olmadı olmadı 2 tane birden oluyodu az daha hehehcanım kimyasalda bebeğin tutunamaması durumu değil mi.
seninkki ikizdi bence
Canım cinsiyet 3-4 hafta sonra belli olacakmış,hayırlısı olsun valla sağlıklı olsun yeter.
Kimyasal gebelik demek döllenen yumurtanın rahime yerleşemeden adet kanamasıyla birlikte dışarı atılması demek.Kimyasal gebeliklerde adet gecikmesi olmazmış bu yüzden de kimse düşük yaptığını farketmezmiş.Bu sebepten sessiz düşük de denirmiş.Kadınların çoğu kimyasal gebelik yaşarmış hem de defalarca,ama adet gecikmesi olmadığı için bunu farketmezlermiş.Benim bildiklerim bunlar tabi doğru mu yanlış mı bilmiyorum ben de internetten öğrendim.
Slm kızlaar nasılsınız, işlerimi bıraktım dinlenmek için oturdum.
Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...
canım ya kaç ay doktorlara gittim sıkıldım valla kürtaj olduktan sonra 1 kez gittim o zamanda kum dökmüşüm cok kasıklarım agrıyodu bi daha da gitmedim aradan 1 yıl gecemden de gitmem kolay kolay...
hıms cok fazla ilaç kullanmışım demekki olmadı olmadı 2 tane birden oluyodu az daha heheh
hadi hayırlısı 3-4 hafta hemencik geci verir:))))
çamaşırlarımı astım geldim bile
üff ne yapsam canım sıkılıyooo
bugün kocamın doğum günü bi tatlı yapayım bari... netten bakayım..
Slm kızlaar nasılsınız, işlerimi bıraktım dinlenmek için oturdum.
Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...
Nasılsın seni merak ettik ne var ne yok?Gerçi ben dün yoktum belki gelmişsindir ama :44:
yok hayatım yeni geldim napıyosunuz. sabah 4 te size son durumu yazmıştım okumadınız mı?
canım arada bu tür agrılar olması gebelikte normaldir.
çok yorma kendini
canlarım biliyorum sizi çok merakta bıraktım ama malumunuz kayınvaldem bende ondan alamıyorum bilgisayarı
dün yine kan testimiz oldu 454 çıktı. ama biz başka doktora gittik kadın alttan bakmadı 1000 olmadan görünmez baksam da bişey göremem dedi. çarşamba yine test yaptırıcaz. 1000 olduğu zaman bakıcak o zaman dış gebelikmi değilmi karar vericek...
kan testlerim sırayla böyleydi:
1- 168
2- 263
3- 454
tamam yavaş artıyo iki katını çıkmıyo ama sonuçta artıyo, bebeğimin orda olduğuna ve yaşadığına inanmak istiyorum ne olur benim için dua edin sizi seviyorum
Selam canım,iyiyiz şükür sen nasılsın?Kasık ağrısı çok normal gaz da çok zorluyor tabi.Kanama ya da kahverengi akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok.Bazen çok olur bazen hiç ağrı olmaz.Değişiyor tabi üzme kendini.Fazla da yorma
Acep ben akşama ne yemek yapsam?Fikri olan var mı?
işte böylee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?