Bende nohut yemegi pilav turp otu salatasi var bu arada sen ikili test yaptirdin mi
Yormamaya çalışıyorum.
Hep diyorumya canım hamile kalmaklada bitmiyor iş, bu arada taşındım falan çok yordum kendimi, biraz tedirginim doğrusu.
Kontrolümüz 1 martta ama sabırsızlanıyorum, hareketlerini hissetsem rahatlıcam.
Sabahları bişeyler hissediyorum ama belki bağırsak hareketi diyorum.
Yormamaya çalışıyorum.
Hep diyorumya canım hamile kalmaklada bitmiyor iş, bu arada taşındım falan çok yordum kendimi, biraz tedirginim doğrusu.
Kontrolümüz 1 martta ama sabırsızlanıyorum, hareketlerini hissetsem rahatlıcam.
Sabahları bişeyler hissediyorum ama belki bağırsak hareketi diyorum.
İyiyim çok şükür canımcım.
Aynen dediğin gibi oluyor, çok şükür kanama falan yok, sanırım bebişim sağlıklı :))
Canım iki katına yakın artmış çok da sağlıksız bir gebeliğe benzemiyor ama hayırlısı neyse o olsun,dualarımız seninle inşallah hepberaber seviniriz.
sen nohut mu yiyosun
gazdan patlatıcakmısın kendini. bi de sana bişey sorucaktım günde kaç tane sigara içiyosun bacım:26:
Yok kiz 2 aydir ilk defa yapicam bu sefer etsiz yapicam ki yiyebileyim yoksa kfasulye nohut bulgur yemem ben kac tane ictigimi ne sen sor ne ben soyliyim pakette kac tane varsa o kadar :)
Bende nohut yemegi pilav turp otu salatasi var bu arada sen ikili test yaptirdin mi
Yok canim o oglunun hareketi hafiften pit pit eder ince ince kipirdaniyodur sabah ac karnina cikolata ye uzan gevse bak nasil hissedecen...
Maşallah cinsiyetiniz belli olmuş zambak,benden 3 hafta öndesin ne zaman belli oldu cinsiyet?Ben de meraklanmaya başladım
hamiş arkadaşlarım cevap verin, sizinde hamileliğinizin ilk haftalarında adet sancınız oldu mu:44:
hamiş arkadaşlarım cevap verin, sizinde hamileliğinizin ilk haftalarında adet sancınız oldu mu:44:
Oldu canım, hatta 2 aylıkken bile oluyordu benim, şimdi olmuyor.
Gerçi şimdide farklı ağrılar var :))
Ayy gerçekmi :))
Göbeğimin altında hissediyorum doğru değilmi?
Babasıda merak ediyor, oğlum bi göstersede kendini, babasıda mutlu olsa :))
Güya steteskopla kalp atışını duyalım dedik olmadı, babalar mahrum kalıyor bu mutluluktan...
Evet canım oldu, 13. haftada belli oldu, herbişeyini gördüm kuzumun...
Gerçi içime doğuyordu...
Pek severim nıhut pilav valla,ben makarna yapayım diyorum ama nohut fena fikir değil .Turp otu salatası ne,daha önce hiç duymadım nasıl yapılıyor?İkili test için geçen çarşamba randevumuz vardı ama il dışına çıkmam gerekti erteledim,bu çarşamba gideceğim.Bu arada sorayım,neler olcak ikili testte aç veya tok mu gidilir, yada tahlil falan mı yapılacak yoksa sadece ultrason mu?
Ayy gerçekmi :))
Göbeğimin altında hissediyorum doğru değilmi?
Babasıda merak ediyor, oğlum bi göstersede kendini, babasıda mutlu olsa :))
Güya steteskopla kalp atışını duyalım dedik olmadı, babalar mahrum kalıyor bu mutluluktan...
Evet canım oldu, 13. haftada belli oldu, herbişeyini gördüm kuzumun...
Gerçi içime doğuyordu...
Ah gamze ya,en azından azaltmaya çalışsan bacım bebiş kızmasın sonra annesine.Yok kiz 2 aydir ilk defa yapicam bu sefer etsiz yapicam ki yiyebileyim yoksa kfasulye nohut bulgur yemem ben kac tane ictigimi ne sen sor ne ben soyliyim pakette kac tane varsa o kadar :)
Hala var canım,bu sabah kalktığımda aynı adet sancısı vardı sıcak bir sancı,hatta öyle ki dün gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm allah korusun.Başka şikayetin var mı, ya da seni şüphelendiren bir şey?
Oldu canım, hatta 2 aylıkken bile oluyordu benim, şimdi olmuyor.
Gerçi şimdide farklı ağrılar var :))
canım benımde sancım oluyorSlm kızlaar nasılsınız, işlerimi bıraktım dinlenmek için oturdum.
Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...
ben bugun oglumu cok guzel hıssettım pıt pıt yapıyor sıpa ozaman dınlıyorum hemen hıc bıtmesın ıstıyorum tekmelerıde duymak kısmet olsaydıYok canim o oglunun hareketi hafiften pit pit eder ince ince kipirdaniyodur sabah ac karnina cikolata ye uzan gevse bak nasil hissedecen...
canım degerın guzel artmıs hıc korkma gec döllenmeden öyledırhamiş arkadaşlarım cevap verin, sizinde hamileliğinizin ilk haftalarında adet sancınız oldu mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?