Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok canim o oglunun hareketi hafiften pit pit eder ince ince kipirdaniyodur sabah ac karnina cikolata ye uzan gevse bak nasil hissedecen

Yok canim o oglunun hareketi hafiften pit pit eder ince ince kipirdaniyodur sabah ac karnina cikolata ye uzan gevse bak nasil hissedecen...

İyiyim çok şükür canımcım.
Aynen dediğin gibi oluyor, çok şükür kanama falan yok, sanırım bebişim sağlıklı :))

Maşallah cinsiyetiniz belli olmuş zambak,benden 3 hafta öndesin ne zaman belli oldu cinsiyet?Ben de meraklanmaya başladım

sen nohut mu yiyosun

gazdan patlatıcakmısın kendini. bi de sana bişey sorucaktım günde kaç tane sigara içiyosun bacım:26:

Yok kiz 2 aydir ilk defa yapicam bu sefer etsiz yapicam ki yiyebileyim yoksa kfasulye nohut bulgur yemem ben kac tane ictigimi ne sen sor ne ben soyliyim pakette kac tane varsa o kadar :)

Yok kiz 2 aydir ilk defa yapicam bu sefer etsiz yapicam ki yiyebileyim yoksa kfasulye nohut bulgur yemem ben kac tane ictigimi ne sen sor ne ben soyliyim pakette kac tane varsa o kadar :)

allah seni kahretmesin bende pakete bakıp bakıp ağlıyorum artık dayanamıyorum

Bende nohut yemegi pilav turp otu salatasi var bu arada sen ikili test yaptirdin mi

Pek severim nıhut pilav valla,ben makarna yapayım diyorum ama nohut fena fikir değil .Turp otu salatası ne,daha önce hiç duymadım nasıl yapılıyor?İkili test için geçen çarşamba randevumuz vardı ama il dışına çıkmam gerekti erteledim,bu çarşamba gideceğim.Bu arada sorayım,neler olcak ikili testte aç veya tok mu gidilir, yada tahlil falan mı yapılacak yoksa sadece ultrason mu?

Yok canim o oglunun hareketi hafiften pit pit eder ince ince kipirdaniyodur sabah ac karnina cikolata ye uzan gevse bak nasil hissedecen...

Ayy gerçekmi :))
Göbeğimin altında hissediyorum doğru değilmi?
Babasıda merak ediyor, oğlum bi göstersede kendini, babasıda mutlu olsa :))
Güya steteskopla kalp atışını duyalım dedik olmadı, babalar mahrum kalıyor bu mutluluktan...

Maşallah cinsiyetiniz belli olmuş zambak,benden 3 hafta öndesin ne zaman belli oldu cinsiyet?Ben de meraklanmaya başladım

Evet canım oldu, 13. haftada belli oldu, herbişeyini gördüm kuzumun...
Gerçi içime doğuyordu...

hamiş arkadaşlarım cevap verin, sizinde hamileliğinizin ilk haftalarında adet sancınız oldu mu:44:

Hala var canım,bu sabah kalktığımda aynı adet sancısı vardı sıcak bir sancı,hatta öyle ki dün gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm allah korusun.Başka şikayetin var mı, ya da seni şüphelendiren bir şey?

Cinsiyeti belli olanlara soruyorum hep,çin takviminde ne çıkıyordu,bir de aşerme falan da ipucu oluyormuş galiba sen neler aşeriyordun.Kendime uygulamaya çalışıyorum da Merak ediyorum cinsiyetini

turp otu bi bitki yeniyo yabani bisey heryerde cikiyo haslayip zyagi limonla soslayip yiyiyoruz ikili testte kan aliyolar ac tok farketmiyo bide ultrasona giriyosun ense kalinligi olculuyo biseyi yok yani kan sonucu cikinca serbest hcg 50nin altinda olursa erkek ustunde olursa kiz oluyo %90 :)))

Evet canim tam orda yarin sabah ac karnina dene bakalim cikolata ye yarim saaatcik uzan gevse bak nasil kimildancak oglusunnn :)))

Ah gamze ya,en azından azaltmaya çalışsan bacım bebiş kızmasın sonra annesine.
Kan sonucu aynı gün mü çıkıyor?Özel olduğu için aynı gündür değil mi?Anam içim kıpırdamaya başladı demek cinsiyet tahmini yapabileceğim heee

Oldu canım, hatta 2 aylıkken bile oluyordu benim, şimdi olmuyor.
Gerçi şimdide farklı ağrılar var :))

yok canım başka şikayetim ama karnı9m ağrıyo adet olucakmışım gibi gidip bakıyorum kanama varmı diye

hatat geçen genital bölgede bi sivilce çıkmış o patlamış peçeteye silince hafif bi kan geldi ödüm patladı gidiyo çocuğum diye

Slm kızlaar nasılsınız, işlerimi bıraktım dinlenmek için oturdum.
Bugünlerde karnımda ağrı oluyor yaa, hem gaz sancısı hemde farklı ağrı, tedirgin oluyorum ama yersizmi onuda bilmiyorum...
canım benımde sancım oluyor
cuma gunu okulda sandalyeden kalktım öyle bır agrı gırdıkı oturuverdım gerı yuruyemedım
gaz sıkıstırmasıdır dıye düşünüyorum ben
yınede tırsıyorumda ama

ben bugun oglumu cok guzel hıssettım pıt pıt yapıyor sıpa ozaman dınlıyorum hemen hıc bıtmesın ıstıyorum tekmelerıde duymak kısmet olsaydı

hamiş arkadaşlarım cevap verin, sizinde hamileliğinizin ilk haftalarında adet sancınız oldu mu:44:
canım degerın guzel artmıs hıc korkma gec döllenmeden öyledır
adet sancısı oluyordu canım

ben cıktım kızlar temızlık bıttıde yemek var öptum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…