Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende ozel hastanede yaptirdim canim ama 1 hafta sonra cikti sonucu bebek sikayetci degil drumuz da bisey demiyo artik cunku sukur oglum saglikli

Kanama vs. yoksa içini ferah tut. İnşallah kötü bir şey olmayacak gibi geliyor bana.Tabi her şeyin hayırlısı

canım degerın guzel artmıs hıc korkma gec döllenmeden öyledır
adet sancısı oluyordu canım

ben cıktım kızlar temızlık bıttıde yemek var öptum sızı

ay inşallah hayatım doktorlar korkutuyo beni. annemin doktoru vardı duymuşsunuzdur prof. selçuk erez. uzak tabi bide çok pahalı ona gitmiyorum zaten artık yaşlandı mikroskopik ameliyatları araştırıyomuş sadece. ona okudum değerleri ben hiç endişeli değilim kızım sende olma dedi

özlemcim tebrik ederim..
ancak gördüm seni hamiş listesinde adını görünce vay bee dedim o kadar tesler negatif filan son dakka golu oldu desene :)))
harika ....

Ayyy canim benimki hoplatiyo beni yerimden iyice buyudu sanirim masallah aaaahhh sali gunu gelsinnn oglumu gormek istiyorum bennn

bende ozel hastanede yaptirdim canim ama 1 hafta sonra cikti sonucu bebek sikayetci degil drumuz da bisey demiyo artik cunku sukur oglum saglikli

Çok şükür bebişin sağlığı yerindeyse dert etmeyiz biz de Peki gamze aşermelerin falan nasıldı hani tatlı ekşi muhabbeti var ya doğru mu acaba,zambağa da sordum ama onunki de erkek,bu arada dikkatimi çekti topicte kız annesi yok bu aralar sormak için.

özlemcim tebrik ederim..
ancak gördüm seni hamiş listesinde adını görünce vay bee dedim o kadar tesler negatif filan son dakka golu oldu desene :)))
harika ....

evet canım Rabbim ol dedi mi herşey oluyor hayırlısıyla. birde dış gebelik olmadığını öğrensek de katmerli sevinsek. daha bebeğim orda mı kaç haftalık hiç bişey bilmiyorum

benim en samimi arkadasım da hamileligi boyunca hep sigara içti ilk üç ay -bikac kere düşükyasadıgı için-düşük tehlikesi olur diye 5 taneyle sınırladı. o riskli dönemi atlattıktan sonra testlerin sonucunuda alınca rahtladı iyi cıktı sonuclar diye arttırarark bi pakete yükseltti.su an cocuk 5 aylık emziriyo ve hala içiyo. ama bebişi ne zaman kucagımıza alsan gögsünün hırıltısını duyuyoruz. yazık ya yapmayın üçlü test falan iyi sonuc alsanızda içmeyin allah korusun bronsite falan cevirir bebişlerde .gamzecigim umarım seninkinde böle sorun cıkmaz ne diyim

evet canım Rabbim ol dedi mi herşey oluyor hayırlısıyla. birde dış gebelik olmadığını öğrensek de katmerli sevinsek. daha bebeğim orda mı kaç haftalık hiç bişey bilmiyorum

evet o kadar cok sey biliyor ve görüyoruz ki ister istemez stres oluyo insan
ama sen bunları düşünme ..
bebeğin inşallah orda ve büyücek
hem degerlerin gayet iyi gidiyor bence hiç dış gebelik gibi durmuyor

kızlar sol kasıkım agrıyo bide karnıma doğru agrı giriyo zaten o agrı bi kaç gündür var...
belim agrıyo basım agrıyoo oy oyy kesin stresten
az önce testi elime aldım ede tadilat oldugu için su yoktu neyse dedim koydum yine yerine..
ama sanırımben bu testi bugün yapıcam

evet o kadar cok sey biliyor ve görüyoruz ki ister istemez stres oluyo insan
ama sen bunları düşünme ..
bebeğin inşallah orda ve büyücek
hem degerlerin gayet iyi gidiyor bence hiç dış gebelik gibi durmuyor

inşallah canım. yemin ederim her gece kuran okuyorum hepinize dua ediyorum

Yap canım dedim ya inşallah eşine güzel bir doğum günü hediyesi verirsin.

yap hayatım ama hemen atma. ben kan testinden hamile olduğumu bildiğim halde yine çift çizgiyi görmek için 3 tane idrar testi aldım üçünüde aynı anda yaptım bir dakika falan sonra çıktı çift çizgiler ama silik

canım su avatar resmini degiştirebilirmisin seni ne zaman görsem canım kiraz cekiyo ya. valla dayanamadım en sonunda dedim. erik kiraz ve yenidünya dayanamadıgım meyveler ya.

Ayy tamam canımcım en kısa zamanda değişicem...

Cinsiyeti belli olanlara soruyorum hep,çin takviminde ne çıkıyordu,bir de aşerme falan da ipucu oluyormuş galiba sen neler aşeriyordun.Kendime uygulamaya çalışıyorum da Merak ediyorum cinsiyetini

Benim erkek çıktı, ilk başlarda acı çok yerdim ama tatlı hiç yiyemezdim şimdi ise tatlı ağırlıklı yiyorum canımcım...

Evet canim tam orda yarin sabah ac karnina dene bakalim cikolata ye yarim saaatcik uzan gevse bak nasil kimildancak oglusunnn :)))

Ayy tamam canımcım :))

Ayy heyecan yaptım şimdi, inş. bebiş ağrı yapıyordur canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…