Ah gamze ya,en azından azaltmaya çalışsan bacım bebiş kızmasın sonra annesine.
Kan sonucu aynı gün mü çıkıyor?Özel olduğu için aynı gündür değil mi?Anam içim kıpırdamaya başladı demek cinsiyet tahmini yapabileceğim heee
yok canım başka şikayetim ama karnı9m ağrıyo adet olucakmışım gibi gidip bakıyorum kanama varmı diye
hatat geçen genital bölgede bi sivilce çıkmış o patlamış peçeteye silince hafif bi kan geldi ödüm patladı gidiyo çocuğum diye
canım degerın guzel artmıs hıc korkma gec döllenmeden öyledır
adet sancısı oluyordu canım
ben cıktım kızlar temızlık bıttıde yemek var öptum sızı
canım benımde sancım oluyor
cuma gunu okulda sandalyeden kalktım öyle bır agrı gırdıkı oturuverdım gerı yuruyemedım
gaz sıkıstırmasıdır dıye düşünüyorum ben
yınede tırsıyorumda ama
ben bugun oglumu cok guzel hıssettım pıt pıt yapıyor sıpa ozaman dınlıyorum hemen hıc bıtmesın ıstıyorum tekmelerıde duymak kısmet olsaydı
canım degerın guzel artmıs hıc korkma gec döllenmeden öyledır
adet sancısı oluyordu canım
ben cıktım kızlar temızlık bıttıde yemek var öptum sızı
bende ozel hastanede yaptirdim canim ama 1 hafta sonra cikti sonucu bebek sikayetci degil drumuz da bisey demiyo artik cunku sukur oglum saglikli
özlemcim tebrik ederim..
ancak gördüm seni hamiş listesinde adını görünce vay bee dedim o kadar tesler negatif filan son dakka golu oldu desene :)))
harika ....
bende ozel hastanede yaptirdim canim ama 1 hafta sonra cikti sonucu bebek sikayetci degil drumuz da bisey demiyo artik cunku sukur oglum saglikli
evet canım Rabbim ol dedi mi herşey oluyor hayırlısıyla. birde dış gebelik olmadığını öğrensek de katmerli sevinsek. daha bebeğim orda mı kaç haftalık hiç bişey bilmiyorum
evet o kadar cok sey biliyor ve görüyoruz ki ister istemez stres oluyo insan
ama sen bunları düşünme ..
bebeğin inşallah orda ve büyücek
hem degerlerin gayet iyi gidiyor bence hiç dış gebelik gibi durmuyor
kızlar sol kasıkım agrıyo bide karnıma doğru agrı giriyo zaten o agrı bi kaç gündür var...
belim agrıyo basım agrıyoo oy oyy kesin stresten
az önce testi elime aldım ede tadilat oldugu için su yoktu neyse dedim koydum yine yerine..
ama sanırımben bu testi bugün yapıcam
kızlar sol kasıkım agrıyo bide karnıma doğru agrı giriyo zaten o agrı bi kaç gündür var...
az önce testi elime aldım ede tadilat oldugu için su yoktu neyse dedim koydum yine yerine..
merhaba kızlar nasılsınız ?
iyi pazarlar bu arada
benim kociş cumartesi pazar evde.benim kocişime yazık ya bugün full time çalışıyo gece 1 de gelicek
iyi pazarlar bu arada
iyi pazarlar bu arada
canım su avatar resmini degiştirebilirmisin seni ne zaman görsem canım kiraz cekiyo ya. valla dayanamadım en sonunda dedim. erik kiraz ve yenidünya dayanamadıgım meyveler ya.
Cinsiyeti belli olanlara soruyorum hep,çin takviminde ne çıkıyordu,bir de aşerme falan da ipucu oluyormuş galiba sen neler aşeriyordun.Kendime uygulamaya çalışıyorum daMerak ediyorum cinsiyetini
Evet canim tam orda yarin sabah ac karnina dene bakalim cikolata ye yarim saaatcik uzan gevse bak nasil kimildancak oglusunnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?