Selam iyiyiz şükür, sen nasılsın?
hoşgeldin canım.
sana da iyi pazarlar :)
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?
trabzonun maçı var.
eşim son ses maç izliyo
başım şiştiii
merhaba kızlar nasılsınız ?
iyi pazarlar bu arada
Ayy tamam canımcım en kısa zamanda değişicem...
Benim erkek çıktı, ilk başlarda acı çok yerdim ama tatlı hiç yiyemezdim şimdi ise tatlı ağırlıklı yiyorum canımcım...
Ayy tamam canımcım :))
Ayy heyecan yaptım şimdi, inş. bebiş ağrı yapıyordur canımcım...
Şu yaşa 1 ekleme 2 ekleme olayı var çin takviminde,ona göre mi yaptın?Benim yaşıma ekleme yapınca erkek, ekleme yapmadan düz bakınca kız çıkıyor,handikaptayım
Çok şükür bebişin sağlığı yerindeyse dert etmeyiz biz dePeki gamze aşermelerin falan nasıldı hani tatlı ekşi muhabbeti var ya doğru mu acaba çin takvimi falan,zambağa da sordum ama onunki de erkek,bu arada dikkatimi çekti topicte kız annesi yok bu aralar sormak için.
hosgeldin canim iyiyiz
Şu yaşa 1 ekleme 2 ekleme olayı var çin takviminde,ona göre mi yaptın?Benim yaşıma ekleme yapınca erkek, ekleme yapmadan düz bakınca kız çıkıyor,handikaptayım
hangi ay dogdun yasini bide sati soyle ben bakiyim
nasılsın kızzz :)bende iyim cnm benim
hoşbuldum oflucum
hoşbulduk özlemcim bende iiyim bu arada hayırlısı olsun
yok anam ben kocamı özlüyom akşama kadar.allahtan kocisim 7 gun calisiyo :))
hosgeldin canim iyiyiz
kız ne ara bata 9 gün kaldı sen daha yeni adet olmamış mıydın..bu arada benim bata 9 gün var hiç belirti yok :26::26::26:
Ayy tamam canımcım en kısa zamanda değişicem...
Benim erkek çıktı, ilk başlarda acı çok yerdim ama tatlı hiç yiyemezdim şimdi ise tatlı ağırlıklı yiyorum canımcım...
Ayy tamam canımcım :))
Ayy heyecan yaptım şimdi, inş. bebiş ağrı yapıyordur canımcım...
Gamze sana sorduydum
gamzecim hoşbuldum cnm
cnm ben yaşımda hesaplamıştım doğru çıkmıştı ama herkeste doğru çıkarmı bilmiyorum
slmmmm ben geldimm
nabersiniz?
bana ne bende cevap vericem
ben inanmıyorum aşermeden cinsiyet tahminine bende tamamiyle yanlıştı hamile kaldığım günden bebek alınana kadar ağzıma tatlı koymadım hele ilk 3 ay hep ekşi yedim ama erkektiye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru değil
slmmmm ben geldimm
nabersiniz?
nasılsın kızzz :)
kız ne ara bata 9 gün kaldı sen daha yeni adet olmamış mıydın..
ah be düya günler ne çabuk geçiyorr
slmmmm ben geldimm
nabersiniz?
Valla hiç bilmiyorum benim yaşım da değişiyor,gebe kaldığım ay 28 dim sonra 29 yaşıma girdim, şimdi hangi yaşa göre yapacağım bilmiyorum,bazıları 16 haftada bile göremiyor cinsiyeti kesin bana öyle işey de çıkar tam olurOlsun sağlıklı olduğunu net göreyim yeter.
Ocak ayında doğdum saat 8 ile 9 arası bişeymiş.Gebe kaldığımda yaşım 28'di şimdi 29.Her türlü muallaktayım kesin bişey çıkaramıyorum bir türlü testlerden
özlem geçmişte yazdım görmedin canım tekrar yazıyım.
biliyosun kasımda gebe kaldığımda senin gibi benim değerler de artıyo du ama tam iki katına çıkmıyodu.
24
54
91
185.
üç gün sonra
346 çıkmıştı.
doktor % 90 dış dedi
ama normal gebelikti keseyi de görmüştüm ben.
ama düştü.
umarım seninki sana sıkı sıkı tutunur...
hoşgeldiiiinnnnnnnnnnn :)slmmmm ben geldimm
nabersiniz?
iyim cnm sen nasılsın ?
işte geçen ay 29 unda oldum günler geçiyor çok çabukçok sıkı çalıştık bu ay ama bakalım ne olucak sonuç
hoşgeldin cnm iyim sen ?
cnm ben 18. hafta dolduğunda kesin olarak öğrenmiştim :) sağlıklı olsunda elbet açıcak birgünsen çin takvimine falan takılma çevremdekilere yapınca her zaman tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?