işte demekki yavaş geliştiği için tutunamayıp düşüyolar yavrularım
Gamze sana sorduydum
Ilk limon aserdim ben canim boyle dalindan kendim koparcam dedim tatli hala istemiyo canim ama oglum caramio ve sarelle seviyo onlari yiyiyorum bide benim oglan bi tuhaf aci seviyo aci yedim mi bi muddet bekliyo sonra hopluyo :)))
Erkek diyo canim ikilinin sonucunda serbest hcg 50nin altinda cikarsa erkek bende dogru cikti cin takvimi
Ilk limon aserdim ben canim boyle dalindan kendim koparcam dedim tatli hala istemiyo canim ama oglum caramio ve sarelle seviyo onlari yiyiyorum bide benim oglan bi tuhaf aci seviyo aci yedim mi bi muddet bekliyo sonra hopluyo :)))
amin cnm benim inşallah tutar en kısa zamanda
acaba ben çalışmalara devam etsem mi :26:
et anacım
ben şöyle diyorum benim lekelenmem olmuştu ya hani adete güyaa 8 9 gün kala..
bence o çatlama belirtisiydi
ama ben hasta olduğum için çalışma falan olmadı ki nerdeyse 3-5 gün.
o yüzden tutmadı diyorum..
e adette gecikti 4 gün.. 9+4=13 oluyo
demekki 1 gün önce yumurtlamışımmmm yumurtamda 1 gün sonra çatlamışş
benim değerlerime göre 3 veya 4 haftalık bebeğim yani ya adete bi hafta hala yada adet haftası hamile kalmışım:44:
edeyim cnm o zaman ben hiç bilmiyorum ne zaman yumurtluyorum o yüzden denemeye devam o zaman belki bende geç çatlarım bu ay :) ama kocişle performansımıza maşallahinşallah tutar bebiş
oflucum bu arada sanırım ben gelmeden konuşmussunuz bencede sen kan pıhtılaşma ve genetik testi yaptır her ihtimale karşı allah korusun birşey varsada önlem alınır
özlemcim kaçtı cnm senin değerin ?
çocuk yanıyodur ondan hopluyodur anneeee yandıııım diyee yeme acı macı
Hayırlısı olsun inşallah,valla gebişler derdi de inanmazdım sağlıklı olsun yeter.
Demek tepki veriyor he ey allahım.Ben böyle bişey keşfetsem her dk hoplatırım çocuğuBu arada hareketleri ne kadar oluyor ne kadar olmuyor?yani diyelim ki 4 saat hareket etmedi endişlenmek mi gerekir?
en son 454 canım
hoşgeldin canımmmmmm
Ver tabi canım çok sevindim hem.
Hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
iyim cnm sen nasılsın ?
işte geçen ay 29 unda oldum günler geçiyor çok çabukçok sıkı çalıştık bu ay ama bakalım ne olucak sonuç
hoşgeldin cnm iyim sen ?
cnm ben 18. hafta dolduğunda kesin olarak öğrenmiştim :) sağlıklı olsunda elbet açıcak birgünsen çin takvimine falan takılma çevremdekilere yapınca her zaman tutmuyor
cnm sanırım bat gününde 3,5 - 4 haftalık oluyor ama bunu değerler göstermiyor çünkü her bünyede farklı değerler çıkabiliyormuş
benim ilk 265 di 2 gün sonra 670 di yanlış hatırlamıyorsam zaten 3000 de de kese gözüküyor
Herkese mutlu pazarlar
ben hala iyileşmedim grip dahada kötü oldu :2:
bugün misafirim gelicekti aradım iptal ettim, ayıp oldu ama hastayım ayakta kalcak halim yok.
yemek bile yapamadım halsizlikten, bi çorba koydum o kadar
daha ütümde varr
Birlikte nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Umarım eşine en güzel hediyeyi verirsin malum batın yarın
evet canım aynı şeyleri bende yapmıştım heheyap hayatım ama hemen atma. ben kan testinden hamile olduğumu bildiğim halde yine çift çizgiyi görmek için 3 tane idrar testi aldım üçünüde aynı anda yaptım bir dakika falan sonra çıktı çift çizgiler ama silik
gecmiş olsun tatlımHerkese mutlu pazarlar
ben hala iyileşmedim grip dahada kötü oldu :2:
bugün misafirim gelicekti aradım iptal ettim, ayıp oldu ama hastayım ayakta kalcak halim yok.
yemek bile yapamadım halsizlikten, bi çorba koydum o kadar
daha ütümde varr
hosbulduk sebom
iyiyim canim müsafirlerim vardi onlari gönderdim bir bakayim dedim
bu arada eltimde hamileymis benden bir hafta geride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?