Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

işte demekki yavaş geliştiği için tutunamayıp düşüyolar yavrularım

sanırım öyle ama unutma ALLAHTAN ümit kesilmez..
varsa bu dünyada yiyecek ekmeği elbet gelecek dünyaya
bizim dualarımız seninle.
RABBİm hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsinn sana da cümlemize de

Gamze sana sorduydum

Ilk limon aserdim ben canim boyle dalindan kendim koparcam dedim tatli hala istemiyo canim ama oglum caramio ve sarelle seviyo onlari yiyiyorum bide benim oglan bi tuhaf aci seviyo aci yedim mi bi muddet bekliyo sonra hopluyo :)))

Ilk limon aserdim ben canim boyle dalindan kendim koparcam dedim tatli hala istemiyo canim ama oglum caramio ve sarelle seviyo onlari yiyiyorum bide benim oglan bi tuhaf aci seviyo aci yedim mi bi muddet bekliyo sonra hopluyo :)))

çocuk yanıyodur ondan hopluyodur anneeee yandıııım diyee yeme acı macı

Erkek diyo canim ikilinin sonucunda serbest hcg 50nin altinda cikarsa erkek bende dogru cikti cin takvimi

Hayırlısı olsun inşallah,valla gebişler derdi de inanmazdım sağlıklı olsun yeter.

Demek tepki veriyor he ey allahım.Ben böyle bişey keşfetsem her dk hoplatırım çocuğu Bu arada hareketleri ne kadar oluyor ne kadar olmuyor?yani diyelim ki 4 saat hareket etmedi endişlenmek mi gerekir?

amin cnm benim inşallah tutar en kısa zamanda
acaba ben çalışmalara devam etsem mi :26:

et anacım
ben şöyle diyorum benim lekelenmem olmuştu ya hani adete güyaa 8 9 gün kala..
bence o çatlama belirtisiydi
ama ben hasta olduğum için çalışma falan olmadı ki nerdeyse 3-5 gün.
o yüzden tutmadı diyorum..
e adette gecikti 4 gün.. 9+4=13 oluyo
demekki 1 gün önce yumurtlamışımmmm yumurtamda 1 gün sonra çatlamışş

benim değerlerime göre 3 veya 4 haftalık bebeğim yani ya adete bi hafta hala yada adet haftası hamile kalmışım:44:

edeyim cnm o zaman ben hiç bilmiyorum ne zaman yumurtluyorum o yüzden denemeye devam o zaman belki bende geç çatlarım bu ay :) ama kocişle performansımıza maşallah inşallah tutar bebiş

oflucum bu arada sanırım ben gelmeden konuşmussunuz bencede sen kan pıhtılaşma ve genetik testi yaptır her ihtimale karşı allah korusun birşey varsada önlem alınır

benim değerlerime göre 3 veya 4 haftalık bebeğim yani ya adete bi hafta hala yada adet haftası hamile kalmışım:44:

özlemcim kaçtı cnm senin değerin ?

en son 454 canım

çocuk yanıyodur ondan hopluyodur anneeee yandıııım diyee yeme acı macı

bana cektiyse seviyodur canim :))

ben endiseleniyorum valla her dk oynasin istiyorum odum kopuyo bisey olur diye

Herkese mutlu pazarlar

ben hala iyileşmedim grip dahada kötü oldu :2:
bugün misafirim gelicekti aradım iptal ettim, ayıp oldu ama hastayım ayakta kalcak halim yok.
yemek bile yapamadım halsizlikten, bi çorba koydum o kadar
daha ütümde varr

hosbulduk sebom
iyiyim canim müsafirlerim vardi onlari gönderdim bir bakayim dedim
bu arada eltimde hamileymis benden bir hafta geride

yok benim bat 5 şubattı mümkün değil 4 haftalık olması o zaman. geç döllenme daha çok küçük teyzesi mercimek daha

sanada mutlu pazarlar canimm.
cok gecmis olsun bende griptim yeni yeni atlattim acayip halsizlestiriyor insani ya
dinlen canim bol bol eger acelesi yoksa sonra yap canim ütünü

Birlikte nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Umarım eşine en güzel hediyeyi verirsin malum batın yarın

amin canım gittim pasta yaptımcok da güzel oldu :)))) misaiflerimde geldi ohh bide milföy hamurunu koydum hemen fırına evde malzeme olunca yapmak ne kolay :)))

evet canım aynı şeyleri bende yapmıştım hehe
bu laboquik i pek sevmedim 5 dk sonra ancak sonucu cıkartıyoo
akşama yapıcam testi

gecmiş olsun tatlım
bosver işler yapılır sen yat dinlen iyi olunca yaparsın nasılsa..

hosbulduk sebom
iyiyim canim müsafirlerim vardi onlari gönderdim bir bakayim dedim
bu arada eltimde hamileymis benden bir hafta geride

ilk bebek mi ikiniz de? ben eltimle aynı anda hamile olmak istemiyorumm
cünkü onun bi bebeği var kesin kıskanclıktan hmen yapar ben hamile kalınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…