Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosbulduk sebom
iyiyim canim müsafirlerim vardi onlari gönderdim bir bakayim dedim
bu arada eltimde hamileymis benden bir hafta geride

ohh iyi yaptın cnm hoşgeldin :)
ay ne güzel belki aynı gün doğum yaparsınız

yok benim bat 5 şubattı mümkün değil 4 haftalık olması o zaman. geç döllenme daha çok küçük teyzesi mercimek daha

olabilir cnm ben battan 10 gün sonra keseyi görmüştüm doktora gittin mi sen cnm baktılarmı hiç ??

iyi pazarlar cnm geçmiş olsun

sanada mutlu pazarlar canimm.
cok gecmis olsun bende griptim yeni yeni atlattim acayip halsizlestiriyor insani ya
dinlen canim bol bol eger acelesi yoksa sonra yap canim ütünü

sağol azracım sanada çook geçmiş olsun bidaha uğramaz inşallah
cumadan beri yatıyorum desem yeridir, ama eşimden Allah razı olsun o olmasaydı napardım bilmiyorum
artık akşama yaparım şimdilik hiç halim yok :2:

Özlemcim hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dua edicem senin içinde,
inşallah herşey yolunda gider tatlım

gecmiş olsun tatlım
bosver işler yapılır sen yat dinlen iyi olunca yaparsın nasılsa..

sağol canım benim, boşverdim bende sağlıktan önemli değil ya
sen naptın bu arada bugün battı dimi ?

iyi pazarlar cnm geçmiş olsun

sağol şebnemcim

Eşim aradı geliyormuş bana müsade kızlar uğrarım yine Allaha emanet olun

Kizlar ben az once bulasiklari yerlestirirken tencerenin birini ustteki dolaba koydum bayagi yuksek dolap sanki icimden bisey koptu simdi bebegim oynayana kadar zehir olacak butun gunum

Kizlar ben az once bulasiklari yerlestirirken tencerenin birini ustteki dolaba koydum bayagi yuksek dolap sanki icimden bisey koptu simdi bebegim oynayana kadar zehir olacak butun gunum...

Selam kızlar nasılsınız. Dün hiçbir iş yapmamıştım başım çok ağrımıştı bugün yaptım işleri bir de yemek koydum. Oturdum kaynanaya da gitmedim bugün iş güç yoruldum zaten ancak yemeği koydum pişecekte yiyeceğiz ne arada gideceğim dimi. Dün moral zaten yerlerdeydi bende ki hala öyle ama ev işi falan kafa dağıtıyorum. Dr gittim prolaktin az biraz yüksek çıktı o bişi değil sadece bir hafta pazartesi perşembe ilaç alıcam da pcosun sen dedi. Lh fshtan yüksek çıktı. Ancak nerdeyse birebire yakın bir oran ve şöyle ki ben yazın regl gecikmesiyle dr gitmiştim o zaman lh fshtan iki kattan da fazla yüksek çıkmıştı pco olabilir demişti regl olup gidince yinelenmişti aynen böyle çıkmıştı değerim lh düşmüştü yani ve dr sorun yokmuş süper değerlerin geçiciymiş o demişti o kağıdımı buşdum eve gelince aynı değerler hiç fark yok ama o dr hastaneden ayrışmış mecbur başka dr gittim bu sefer. Bu dr sorun diyor bende yazın ki değerleri hatırlamadığımdan tamam dedim bana iki ay yasmin soğum kontrol hapı verdi düzene sokmak için. Şimdi ben yazın gittiğimde o testtten sonra öbür reglimi ve aralıka kadar olan reglilerimi hep gününde olmuştum ve yumurtlamam da olmuştu sorun olsa bu değerler o zaman nasıl yumurtladım dimi burda da yazıyordum hatta şöyle akıntım geliyor bilmem ne diye. Bana dr iki kat fazla olursa sorun olur demişti ferda dadün akşam öyle dedi kafam karıştı başka doktora daha gidicem öyle kullancam yasmini zaten reglimi olunca başlıcam var daha.

canım sen bebek istemiyomusun. niye yasmin verdiki o d.kontrol hapı.

yok benim bat 5 şubattı mümkün değil 4 haftalık olması o zaman. geç döllenme daha çok küçük teyzesi mercimek daha

canım senın bat kaç gün geçtikten sonra çıkmıştı benım ilk gebelıgımde 3 gun geçtikten sonra ögrenmıştım battan 18 gün sonra düşük yaptım ama hala keseyı görememiştik

Kizlar ben az once bulasiklari yerlestirirken tencerenin birini ustteki dolaba koydum bayagi yuksek dolap sanki icimden bisey koptu simdi bebegim oynayana kadar zehir olacak butun gunum...

canım neden böyle şeylerde kocanı beklemiyorsun ki sanki. Riske atıyorsun kendini. Aslında gebeliğin ilk aylarında yukarı uzanmak sorun olyor bebek yeni yrni tutunduğu için o yüzden sorun olacağını sanmam ama vücut yine de zorlanmıştır canım ne acelesi var yapma bir daha. Merak etme oynar bebeğinde birşey olmuş olsa Allak korusun keseye falan zaten kanaman olurdu canım..

canım sen bebek istemiyomusun. niye yasmin verdiki o d.kontrol hapı.

düzene sokmak içinmişmiş ama benim değerlerimin kendisi böyle hem ultrasonda da kistik yapı yok ki hani pco da birden fazla küçük yumurtalar olur ya öyle birşey de yok. Ben o anda birşey diyemedim tamam dedim eve gldim temmuzdaki değerlere baktm saklamıştım kağıdı aynı değerler ve öbür dr çok iyi demişti pco değilmişsin demişti o zamanda ultrasonda kistik birşeyler çıkmamıştı anlamadım yani klomen verip yumurtamı geliştirebilir sonuçta yumuırtama olmuyorsa ama hadi hemen tedaviye başlamak istemiyor demek ki dedim de önceki değerlere göre kafam karıştı.

ay olurmu sadece o risk ilk aylarda olmuyo. son aylara dogruda kordon dolanma riski olusuyo

iyim cnm sen nasılsın ?
valla çalışmalara devam bakalım az kaldı batada

cnm benim hatırladığım doktor rahim kalınlaşmık gebelik başlamış dedi demedimi doktor hiçbirşey

canım kaç mm olmuştu rahım kalınlıgı benım dr baktı 15mm olmuş rahım kalınlıgı dedi test istedi bat 3 gün geçmişti ama birşey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…