canım hemen bi tatlı ye. uzanmaya yüksek yerlere bırak kocan gelince koysun. bak tutusuyosun sonra.
canım neden böyle şeylerde kocanı beklemiyorsun ki sanki. Riske atıyorsun kendini. Aslında gebeliğin ilk aylarında yukarı uzanmak sorun olyor bebek yeni yrni tutunduğu için o yüzden sorun olacağını sanmam ama vücut yine de zorlanmıştır canım ne acelesi var yapma bir daha. Merak etme oynar bebeğinde birşey olmuş olsa Allak korusun keseye falan zaten kanaman olurdu canım..
Ay valla esek kafam normalde kocama yaptiriyodum bekleyemedim uzaninca karnimin icinde bisey koptu sanki isallah bir an once oynar oglum yoksa kafayi yerim ben bugun...
amin canım gittim pasta yaptımcok da güzel oldu :)))) misaiflerimde geldi ohh bide milföy hamurunu koydum hemen fırına evde malzeme olunca yapmak ne kolay :)))
evet canım aynı şeyleri bende yapmıştım hehe
bu laboquik i pek sevmedim 5 dk sonra ancak sonucu cıkartıyoo
akşama yapıcam testi
gecmiş olsun tatlım
bosver işler yapılır sen yat dinlen iyi olunca yaparsın nasılsa..
ilk bebek mi ikiniz de? ben eltimle aynı anda hamile olmak istemiyorumm
cünkü onun bi bebeği var kesin kıskanclıktan hmen yapar ben hamile kalınca...
canım kaç mm olmuştu rahım kalınlıgı benım dr baktı 15mm olmuş rahım kalınlıgı dedi test istedi bat 3 gün geçmişti ama birşey çıkmadı
ohh iyi yaptın cnm hoşgeldin :)
ay ne güzel belki aynı gün doğum yaparsınız
olabilir cnm ben battan 10 gün sonra keseyi görmüştüm doktora gittin mi sen cnm baktılarmı hiç ??
iyi pazarlar cnm geçmiş olsun
ay olurmu sadece o risk ilk aylarda olmuyo. son aylara dogruda kordon dolanma riski olusuyo
sağol azracım sanada çook geçmiş olsun bidaha uğramaz inşallah
cumadan beri yatıyorum desem yeridir, ama eşimden Allah razı olsun o olmasaydı napardım bilmiyorum
artık akşama yaparım şimdilik hiç halim yok :2:
Selam kızlar nasılsınız. Dün hiçbir iş yapmamıştım başım çok ağrımıştı bugün yaptım işleri bir de yemek koydum. Oturdum kaynanaya da gitmedim bugün iş güç yoruldum zaten ancak yemeği koydum pişecekte yiyeceğiz ne arada gideceğim dimi. Dün moral zaten yerlerdeydi bende ki hala öyle ama ev işi falan kafa dağıtıyorum. Dr gittim prolaktin az biraz yüksek çıktı o bişi değil sadece bir hafta pazartesi perşembe ilaç alıcam da pcosun sen dedi. Lh fshtan yüksek çıktı. Ancak nerdeyse birebire yakın bir oran ve şöyle ki ben yazın regl gecikmesiyle dr gitmiştim o zaman lh fshtan iki kattan da fazla yüksek çıkmıştı pco olabilir demişti regl olup gidince yinelenmişti aynen böyle çıkmıştı değerim lh düşmüştü yani ve dr sorun yokmuş süper değerlerin geçiciymiş o demişti o kağıdımı buşdum eve gelince aynı değerler hiç fark yok ama o dr hastaneden ayrışmış mecbur başka dr gittim bu sefer. Bu dr sorun diyor bende yazın ki değerleri hatırlamadığımdan tamam dedim bana iki ay yasmin soğum kontrol hapı verdi düzene sokmak için. Şimdi ben yazın gittiğimde o testtten sonra öbür reglimi ve aralıka kadar olan reglilerimi hep gününde olmuştum ve yumurtlamam da olmuştu sorun olsa bu değerler o zaman nasıl yumurtladım dimi burda da yazıyordum hatta şöyle akıntım geliyor bilmem ne diye. Bana dr iki kat fazla olursa sorun olur demişti ferda dadün akşam öyle dedi kafam karıştı başka doktora daha gidicem öyle kullancam yasmini zaten reglimi olunca başlıcam var daha.
kordon dolanma olayı bizim yaptığımız birşeyden oluşmuyormuş canım olacağı varsa oluyormuş yani şu nedenden olandı falan diyemem diyor doktorlar. Gerçekten de o gün kadın hiçbirşey yapmamış mesela sadece yürümüş sancısı tutuyor gidiyor kordon dolanmış ama birşey yapmadım ben diyor yani evişi bile yapmıyorum dktor diyor onunla akası yok bunun diye. Aynı şekilde başka biri hiç dikkat etmiyor evişini de kendi yapıyor ediyor ama birşey olmuyor yani bunların öylr çok hareket etmekle uzanmakla alakası yok. Uzandığın zaman ne olur biliyor musun kese ayrılabilir. Kordon ile plasenta birbirinden ayrılabilir işte bu sorun olur ama bu risk ilk aylarda daha fazla ama dediğim gibi mükün olduğunca yine de yükseğe uzanmamaya çalışmak en iyisi. Gamzecim de kafasını takmasın birşey olmaz.
evet canım haklısın annenın hatası olmuyor kordon dolanmasında bebek hatası oluyor
eşimin kuzenının 24 haftalık bebegı alındıya 2 hafta önce kordon dolanmasından
bebek cok hareketlı olunca olur demıs doktor
tabı kesın bıseyde yok ortada sebep olarak
iyi yapmışsın canım :))Özlemcim hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dua edicem senin içinde,
inşallah herşey yolunda gider tatlım
sağol canım benim, boşverdim bende sağlıktan önemli değil ya
sen naptın bu arada bugün battı dimi ?
sağol şebnemcim
hadi bakalım inşallah gelir bu ay bizim sıpalariyim cnm sen nasılsın ?
valla çalışmalara devam bakalım az kaldı batada
cnm benim hatırladığım doktor rahim kalınlaşmık gebelik başlamış dedi demedimi doktor hiçbirşey
Kizlar ben az once bulasiklari yerlestirirken tencerenin birini ustteki dolaba koydum bayagi yuksek dolap sanki icimden bisey koptu simdi bebegim oynayana kadar zehir olacak butun gunum
hımss evet cok yakın yakına oldu ondan kıskanclıktan değildir hehecanim onun ikinci bende olmak istemiyordum ama bebek isteklerinden ikimizinde haberi yokdu yani onun benden benimde ondan haberi yokdu
tamamen süpriz oldu ikimiz icinde
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım batlar yakşatıkca geriliyoruz ne olsun
sen naber:)
slm kızlar nasılsınız
benim batım bugün ve addet oldum gülüm hayırlısı bu imiş demekki senin yarınmı kuzum
merhaba arkdaşlar doğru konudamıyım bılemıyorum yardımcı olabılırmısınız?
geldımı pissss kırmızı canım hayırlısı canım enazında gecıkmedı hade inşallah aya gelır bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?