Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım hemen bi tatlı ye. uzanmaya yüksek yerlere bırak kocan gelince koysun. bak tutusuyosun sonra.

Ay valla esek kafam normalde kocama yaptiriyodum bekleyemedim uzaninca karnimin icinde bisey koptu sanki isallah bir an once oynar oglum yoksa kafayi yerim ben bugun...

canim onun ikinci bende olmak istemiyordum ama bebek isteklerinden ikimizinde haberi yokdu yani onun benden benimde ondan haberi yokdu
tamamen süpriz oldu ikimiz icinde

canım kaç mm olmuştu rahım kalınlıgı benım dr baktı 15mm olmuş rahım kalınlıgı dedi test istedi bat 3 gün geçmişti ama birşey çıkmadı

cnm benim bat günün doktor üstten ultrasonla bakmıştı da demişti 10 gün sonrada keseyi görmüştük inşallah tekrar yaşarım o heyecanları

ah gamzem yaa uzanma öyle yüksek yerlere allah korusun bırak kalsınlar bence sık kullandığın şeyleride uzanmayacağın yerlere koy

ay olurmu sadece o risk ilk aylarda olmuyo. son aylara dogruda kordon dolanma riski olusuyo

kordon dolanma olayı bizim yaptığımız birşeyden oluşmuyormuş canım olacağı varsa oluyormuş yani şu nedenden olandı falan diyemem diyor doktorlar. Gerçekten de o gün kadın hiçbirşey yapmamış mesela sadece yürümüş sancısı tutuyor gidiyor kordon dolanmış ama birşey yapmadım ben diyor yani evişi bile yapmıyorum dktor diyor onunla akası yok bunun diye. Aynı şekilde başka biri hiç dikkat etmiyor evişini de kendi yapıyor ediyor ama birşey olmuyor yani bunların öylr çok hareket etmekle uzanmakla alakası yok. Uzandığın zaman ne olur biliyor musun kese ayrılabilir. Kordon ile plasenta birbirinden ayrılabilir işte bu sorun olur ama bu risk ilk aylarda daha fazla ama dediğim gibi mükün olduğunca yine de yükseğe uzanmamaya çalışmak en iyisi. Gamzecim de kafasını takmasın birşey olmaz.

canimm sen baska doktora gitmeyi düsünmekle en iyisini yapmissin
bence de git baska bir doktora insallah güzel sonuclarla gelirsin cnmm.

evet canım haklısın annenın hatası olmuyor kordon dolanmasında bebek hatası oluyor
eşimin kuzenının 24 haftalık bebegı alındıya 2 hafta önce kordon dolanmasından
bebek cok hareketlı olunca olur demıs doktor
tabı kesın bıseyde yok ortada sebep olarak

Kordon dolanmasindan bisey olmazmis bebege kordon sikismasindan olurmus oda suyu azalinca yasanirmis kordon sıkısınca bebege yeterli kan gitmezmis o yuzdenmis

iyi yapmışsın canım :))
benim bat yarın ama kasıklarda var agrı geliceklr heralde..

iyim cnm sen nasılsın ?
valla çalışmalara devam bakalım az kaldı batada

cnm benim hatırladığım doktor rahim kalınlaşmık gebelik başlamış dedi demedimi doktor hiçbirşey

hadi bakalım inşallah gelir bu ay bizim sıpalar

Kizlar ben az once bulasiklari yerlestirirken tencerenin birini ustteki dolaba koydum bayagi yuksek dolap sanki icimden bisey koptu simdi bebegim oynayana kadar zehir olacak butun gunum

canım bişey olmaz yaw :) miller atlıyo zıplıyo hem sen riskli dönemde değilsin..

canim onun ikinci bende olmak istemiyordum ama bebek isteklerinden ikimizinde haberi yokdu yani onun benden benimde ondan haberi yokdu
tamamen süpriz oldu ikimiz icinde
hımss evet cok yakın yakına oldu ondan kıskanclıktan değildir hehe
cocuklrınız kardeş gibi büyücek bu güzel bişey

geldımı pissss kırmızı canım hayırlısı canım enazında gecıkmedı hade inşallah aya gelır bebişşş

geldi kuzum geldi olsun tan gününde geldi çok mutluyum valla sancılarıma rağmen mutluyum ama çok pis feci sancım vardı yattım şu saate kadar gülüm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…