merhaba arkdaşlar doğru konudamıyım bılemıyorum yardımcı olabılırmısınız?
hoşgeldin sewdamm ne oldu gittinizmi kontrole cins,yet bellimi ne imiş kuzum meraktan öldüm :18:
Daha doğrusu ben kullanmayı beceremıyorum forumu bugun yorum yazdım sayfayı yarın bulamıyorum.Sevdammm senın adına çok sevindim Allah seni ve bebeğini korusun tamamını erdirsin inşallah
gıttık canım 2 li test cok iyi cıktı başka testlere gerek kalmadı ama bebişim gostermıyo kendınnı ya arkasını donuyo heppp doktora dedım sızce kızmı kendını gostermıyo yok kızaa benzemıyo dedı ısrar ettım barı bı tahmınde bulunun dedım oda dedı soylıcem ama cıddıye almayın benı kıza benzıyo ama kesın degıl dedı 18 haftada gıdecez bakalım ınşallah bıu sefer bellı olur tammm
cok tşk canım benım rabbım senınde gonlune gore versın
benim babaamın eşide 8 ay kendini göstermedi hamileyken ve kızdı derlerki erkek olunca görünüyo kız göstermiyo gülüm ama hayırlısı olsun da ne olursa olsun bemn çıkıyorum yemek yiyicez birde sancım var bakıp çıkayım dedim balım yarın görüşürüz inş öpüyorum kendine iyi bak emi
aminnnn canım yaa..sanki üzerimden bir kasvet kalktı bu yılın ortasına kadar hamile kalacağımı hissediyorum offf off....
kalırsın tabı canım benım sıkıntı yapma strese hıc gırmecokmu ara verdın cocuk yapmamakla canım
9 yaşında 1 oğlum var normal gebelik sonucu o 6 yaşındayken başladık istemeye ilk 1 -2 yıl hiç umursamadık.Eşim pek taraftar değildi zaten ama şu an olmuyor.Eşim kendı korunuyordu.Bende herhangı bir problem yok sadece eşimde sperm hareketlerı düzensizmiş.Geçen yaz uğraşmadan direk tüp bebek deniyelim dedik fakat negatifti sonuç.
Herhalde bir vakit saat var ama artık bekliyoruz zzzzzz (bu arada yeni yorum yazıldında sayfayı yenılemem mi gerekiyor her defasında nerden anlayabilirim?)
allah bagışlasın canım inşallahhh olur canım hıc bışeye gerek kalmadan sen sıkma canını hersey olacagına varırevet canım yenılemen lazım
slm kızlarrrben geldmm
teşekkürlerr.. sizin ilk bebek mi?ve sorun neydi gebe kalamamandaki
kordon dolanma olayı bizim yaptığımız birşeyden oluşmuyormuş canım olacağı varsa oluyormuş yani şu nedenden olandı falan diyemem diyor doktorlar. Gerçekten de o gün kadın hiçbirşey yapmamış mesela sadece yürümüş sancısı tutuyor gidiyor kordon dolanmış ama birşey yapmadım ben diyor yani evişi bile yapmıyorum dktor diyor onunla akası yok bunun diye. Aynı şekilde başka biri hiç dikkat etmiyor evişini de kendi yapıyor ediyor ama birşey olmuyor yani bunların öylr çok hareket etmekle uzanmakla alakası yok. Uzandığın zaman ne olur biliyor musun kese ayrılabilir. Kordon ile plasenta birbirinden ayrılabilir işte bu sorun olur ama bu risk ilk aylarda daha fazla ama dediğim gibi mükün olduğunca yine de yükseğe uzanmamaya çalışmak en iyisi. Gamzecim de kafasını takmasın birşey olmaz.
Selam kızlar nasılsınız. Dün hiçbir iş yapmamıştım başım çok ağrımıştı bugün yaptım işleri bir de yemek koydum. Oturdum kaynanaya da gitmedim bugün iş güç yoruldum zaten ancak yemeği koydum pişecekte yiyeceğiz ne arada gideceğim dimi. Dün moral zaten yerlerdeydi bende ki hala öyle ama ev işi falan kafa dağıtıyorum. Dr gittim prolaktin az biraz yüksek çıktı o bişi değil sadece bir hafta pazartesi perşembe ilaç alıcam da pcosun sen dedi. Lh fshtan yüksek çıktı. Ancak nerdeyse birebire yakın bir oran ve şöyle ki ben yazın regl gecikmesiyle dr gitmiştim o zaman lh fshtan iki kattan da fazla yüksek çıkmıştı pco olabilir demişti regl olup gidince yinelenmişti aynen böyle çıkmıştı değerim lh düşmüştü yani ve dr sorun yokmuş süper değerlerin geçiciymiş o demişti o kağıdımı buşdum eve gelince aynı değerler hiç fark yok ama o dr hastaneden ayrışmış mecbur başka dr gittim bu sefer. Bu dr sorun diyor bende yazın ki değerleri hatırlamadığımdan tamam dedim bana iki ay yasmin soğum kontrol hapı verdi düzene sokmak için. Şimdi ben yazın gittiğimde o testtten sonra öbür reglimi ve aralıka kadar olan reglilerimi hep gününde olmuştum ve yumurtlamam da olmuştu sorun olsa bu değerler o zaman nasıl yumurtladım dimi burda da yazıyordum hatta şöyle akıntım geliyor bilmem ne diye. Bana dr iki kat fazla olursa sorun olur demişti ferda dadün akşam öyle dedi kafam karıştı başka doktora daha gidicem öyle kullancam yasmini zaten reglimi olunca başlıcam var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?