Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin sewdamm ne oldu gittinizmi kontrole cins,yet bellimi ne imiş kuzum meraktan öldüm :18:

gıttık canım 2 li test cok iyi cıktı başka testlere gerek kalmadı ama bebişim gostermıyo kendınnı ya arkasını donuyo heppp doktora dedım sızce kızmı kendını gostermıyo yok kızaa benzemıyo dedı ısrar ettım barı bı tahmınde bulunun dedım oda dedı soylıcem ama cıddıye almayın benı kıza benzıyo ama kesın degıl dedı 18 haftada gıdecez bakalım ınşallah bıu sefer bellı olur tammm

sizden çok farklı değil durumum :) ikinci bebeğim olmuyor 4 yıldır bi çok denemem oldu .)yaşında bir oğlum var.bende hiç sıkıntı yok sadece eşimde sperm harketlilğinde sıkıntı olduğuna karar verıldi.Bu ay ın 24 ü adet tarihim soğan kürüne acayip takıldım onu denemeyı düşünüyorum.Aranızda varmı deneyen

Daha doğrusu ben kullanmayı beceremıyorum forumu bugun yorum yazdım sayfayı yarın bulamıyorum.Sevdammm senın adına çok sevindim Allah seni ve bebeğini korusun tamamını erdirsin inşallah

merhaba kızlar ıyı pazarlar benım kırmızılar teşrif ettı malesef gene bu ay aşılama olucam sanırım bakılım yarın doktorla konusucam
ferfam yenı batımı tahmını olarak verıyım ben genede sanırım 21 mart ...

benim babaamın eşide 8 ay kendini göstermedi hamileyken ve kızdı derlerki erkek olunca görünüyo kız göstermiyo gülüm ama hayırlısı olsun da ne olursa olsun bemn çıkıyorum yemek yiyicez birde sancım var bakıp çıkayım dedim balım yarın görüşürüz inş öpüyorum kendine iyi bak emi

tamam canım afıyet olsun sıze gorusuruz yarın tatlım optummmm cokkk

kalırsın tabı canım benım sıkıntı yapma strese hıc gırme cokmu ara verdın cocuk yapmamakla canım

9 yaşında 1 oğlum var normal gebelik sonucu o 6 yaşındayken başladık istemeye ilk 1 -2 yıl hiç umursamadık.Eşim pek taraftar değildi zaten ama şu an olmuyor.Eşim kendı korunuyordu.Bende herhangı bir problem yok sadece eşimde sperm hareketlerı düzensizmiş.Geçen yaz uğraşmadan direk tüp bebek deniyelim dedik fakat negatifti sonuç.
Herhalde bir vakit saat var ama artık bekliyoruz zzzzzz (bu arada yeni yorum yazıldında sayfayı yenılemem mi gerekiyor her defasında nerden anlayabilirim?)

allah bagışlasın canım inşallahhh olur canım hıc bışeye gerek kalmadan sen sıkma canını hersey olacagına varırevet canım yenılemen lazım

dejavum gecmıiş olsun canım doktora gıtmışşın kıme gıttın sanada aynı benım gıbı olmus benımde pkolu olup olmadıgım net bişey kazanamadı 18 aydır bende anlamadım benım fsh 4.50 lh 8.30 cıkmıs sanırım bu durumda bende pkolu oluyorum dımı ben bu ay aşılama olucam sanırım cunku ılacsız yumurtlamaıyorum ben hep yumurtladıgımı sanıyodum akıntım oluyodu hatta ovucan yapıyodum fakat ultrosonla baktıgında gorduk kı yumurtam gereklı olgunluga gelemıyo sen doktor kontrolunde yap yumurtlama takıbını yalnız nıye yasmın verdı kı bana ıkı ay gecen sen cylo progonova gıbı bı ılac vermıstı yalnız ben o donemde adet olmıyodum adertım duzene gırınce hemen klomene baslamıstık sıkma canını kuzum be napalım olucak ıns bızımde bı gun ben sana bıde seyı sorucaktım gecen yazmıssın ya cevap yazamandım asılama ıcın bı pfof buldum dıye esk demı bu prof onu soruyım dedım ben bu ay asılama yapaıyım dıyorum olmadı bı kac aya tupe gıdıcez ankaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…