Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim batım bugün ve addet oldum gülüm hayırlısı bu imiş demekki senin yarınmı kuzum

canım olsun en azından zamanında gelmiş..
hayırlısı olsun
benimde yarın ama valla agrıyo ya testyapıcam tutuyorum kendimi...

Herseyde bir hayır vardır hayırlısı olsun

Allah terminatörlere akıl ihsan eylesin,akşam akşam şiştim yine

noldu şekercim anlat da açıl

slm kızlarrrben geldmm

hoşgeldin duygu naber?

slm kızlarrrben geldmm

hosgeldın duygu naber nasıl gıdıyo karsılasamıyoruz bayadır dıyet nasıl gıdıyo ben bıraktım daha dogrusu bu hafta salladım ama yarın ıtıbarıyle devam 4 kılo gıttı kaldı 6 inş

oy oy oyy .. süperr .Allah bağışlasın sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli tanıştığıma menun oldum sitede kontak kurabıldığım tek kişi sen oldun :)))

amınnn rabbım tamamıne erdırır ınşallahhhbende cok memnun oldummm ilk bugunmu gırdın topıge

Of of anlat anlat bitmez, kadın hala oğlunun onunla yaşadığını falan sanıyor ne yapıp ne yapmayacağını söylüyor, işin kötüsü beni de kontrol etmeye çalışıyor eşime rahatsızlığımı dile getirdiğimde tartışıyoruz.Çay içerken detaylı anlatırım şaşarsın

tamam canım en kısa zamanda görüşelim ben seni ararım bu hafta saat 16:00 ye kadar müsait olucam bi gün görüşürüz.

yakın oturuyordunuz galiba.. valla ben kimseyi karıştırtmıyorum evime zaten benimkide karışmaz...
kesin bende sinir olurdum.. hatta sen dedin ya şimdi ona bile sinir oldum

Valla canım dediğim gibi sanırım bugün ilk mesela yarın sizi nasıl bulucam ben :44:

canım senın ozel sayfandan hemen profıl resmının altında yazdıgım cevaplar var oraya tıkla sayfa cıkacaktır bebek isteyen buyrun sohbete hemen yazdıgın msj ustunde duruyo oaraya tıkla bu sayfa cıkacak tekrar gırebılecen istersen şimdı baska bı sayfa ac ve orda dene

Slm kızlar bişey sorucam, bende hiçbişey yokken tedirginlik başladı.
Bel ağrısı, karın ağrısı, bugün mide bulantısının olmaması, çokmu abartıyorum diyorum kendi kendime.
Kontrole daha 10 gün var, ama bebeğe bişey oldu diye korkuyorum (
Bunu anlamanın bir yolu yokmudurki yaa...

canım bu sayfada sag üstte secenekler var odan abone olursanız bu konuda kullanıcı kontrol panelinize bu sayfa otomatik görünür

ay şekrim dua et bişeyin olmasın işte :) hamileyken ille bişey mi olması gerekiyor kiiii
bazı kadınlar 9 ay hamile oldugunu anlamıyormuş biz maşallah ilk günden ögreniyoruz

hosgeldın duygu naber nasıl gıdıyo karsılasamıyoruz bayadır dıyet nasıl gıdıyo ben bıraktım daha dogrusu bu hafta salladım ama yarın ıtıbarıyle devam 4 kılo gıttı kaldı 6 inş
saol elbisesim iilk vala azcık giribim ama onn dısında iim çok şükür ...yoluzunm ben dvm edıorm da az az gdıo klolar aslnda hafta ortası 77leri görmüştm ama bugun 78lerdeydm yne :26:yavaş da gtse gdecek klolar bnm de son altı klo işte şimdlk yeter artar bnm için verrsn cnm az kalmş senn de ....

boşuna tedırgın oluyosun canım onlar gayet norman bende de oluyo ara ara doktora sordum normal dedı senın ne kadarlık oldu canım cınsıyetı bellımı

gecmiş olsun canım
ama iyi kilo vermişsin bi yerden sonra yavaslıyor tabi kilo verme ama sakın koyverme hadi zayıflamaya devam :)))

saol canım anladım teşekkür ederim sohbetin için :))

ay şekrim dua et bişeyin olmasın işte :) hamileyken ille bişey mi olması gerekiyor kiiii
bazı kadınlar 9 ay hamile oldugunu anlamıyormuş biz maşallah ilk günden ögreniyoruz

İnş. yoktur bişey, boşuna evham yapıyorum galiba :))

boşuna tedırgın oluyosun canım onlar gayet norman bende de oluyo ara ara doktora sordum normal dedı senın ne kadarlık oldu canım cınsıyetı bellımı

Benim sata göre 16 haftalık gibi bişey, ama doktor ultrasonda 1 hafta geride ve bunun çokta önemli olmadığını söyledi.
Cinsiyetinide öğrendik erkek canım...

Brownim---------10 şubat
eminemine -----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
tanger------------14 şubat
yoluzun ------------15 şubat
lotusdream--------16 şubat
yummyny------------- 17 şubat
var mı bu arkdaslarmzdan hberlerrrr hadii ii hberler gelsnn artıkk fena duruldukkkk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…