Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allahhh bagışlasın canımmm benımde 15 haftalık ama daha cınsıyetını ogrenmış degılız kıza benzetıldı ama baakalım 18 haftada gıdecez o zaman bellı olur artıkk canım sen ikili test yaptınmı:18: erkekte belırtıler nasıldı canım sende

Amin, hepimize bağışlasın Rabbim.
2li testide yaptırdık, iyi çıktı çok şükür, başka teste gerek duymadı.
Erkek belirtisi yoktu bende, sadece ilk etapta hiç tatlı yiyemezken bu aralar canım çok istiyor, ilk zamanlar acı çok yerdim, ekşiylede pek aram olmadı.
Kız olabilir senin, erkekler hemen gösteriyor, ben bile gördüm oğlumun herbir yerini :))

kızlar merhaba

sadece 2 gün giremedim net e,neler konuşmuşsunuz neler.yetişemiorum takip edemiyorum :) bu geceyi yazdıklarınızı okumakla geçireceğim sanırım :)
hayırlı mutlu haberler var mı?
herkesi öpüyorummm

Canım acıbadem özlem hanıma gittim. Aslında yine orada Fat,h beye gidecektim ama yer bulamadım şubat sonuna kadar doluymuş. Muayene eti rahmim temiz o ara kanama sandığım kendi reglimmiş erken olmuşum yani ayda iki kere geliyor düzensizlik var ama yumurtalar falan düzgün birşey yok kist falan. Hormon istedi bir de bebek düşündüğümüzdem tokoplazma ve rubella virüsü testleri ayrıca da smear aldı. Soğuk gibi geldi bize çok açıklama yapan bir dr değil ama iyiydi. Neyse dün de ruton hormon sonuçları çıkmış gitik. Prolaktin çok az yüksek çıktı sadece paartesi perşembe içicem içmicem daha ama lh fshtan yüksek çıktı da şöyle, fsh 5.94 lh: 6.73. Bana pco dedi lh yüksek oldukça pco olurmuş ama ben yazın ayrılan doktoruma gitmiştim gecikmeyle iki katı çıkmıltı lh pco olabilir demişti regli olup gidince tekrarlamıştı aynen böyle çıkmışltı değerler ve sorun yok süper demişti ve lh fshtan iki kat yüksek olursa o zaman pco olur demişti hatta kağıdı da buldum yazın ki değerlerle birebir aynı yani bu değerlerle pco olmaması lazım bebek istediğimizi de biiyor nedne yasmin verdi bende anlamadım zaten pco ise bile oynak olıyor değerler bir iki ay düzene girse bile yasminle, yine bozulur ki ben pco olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bir de Sakaryaya Ramazan beye göstericem değerleri öyle kullancam yasmini dediğin gibi yumurta geliştirici ilaç verebilirdi bana. Eskişehirden biri bana yazmış Turgay şener muayene açmış ona gitmiş ama muayenesi baya pahalı kız 4 ayda 600 tl vermiş muayenelere aşılama da yaptırmış ona para almamış ama tutmamış aşılama öyle işte araştırabilirsin istersen..

ciddi misin tatlımm ne güzel Allah kucağınada almayı nasip etsinn darısı hayrlısıyla bizlerin başına

arkadaşlar bu belirtileri bende yaşadım 4 gün geç olmama rağmen testte 2.çizgi silikti ama bugün maaleseffffff sabah geldi

kıyamam sana canımm tutunamadı mı acaba Allah büyük

ooooooooooo belirtiler harika
çok heyecanlandım senin adına...
bi 10 gün daha bekleme bence sen en iyisi yarın git :))) :44:

Allah nasip ederse haftaya cumartesi gidicem ama korkuyorum ya bebiş yoksada başka sorunlar çıkarsa diyee belirtiler var ama ya psikolojikse o zaman yıkılırım iştee

bencede git bi kan testine canım kafan rahatlar böle tedirgin beklemekte kötü oluyo. bende bide cok fazla akıntı geldi bu ay. hiç böle olmazdım.

bende de akıntı fazla hemde vajinam cok ıslak anlayamadım bu da mı belirti acaba :26:

ben geldim
test yaptım ama sanırım biraz fazla damlatmışım heryeri pespembe oldu test çizgisi kıpkırmızı oldu ama gebelik cizgisi bembeyaz kalan kısımlarda pembe oldu
yani bende bebiş filan yok onu söyliyim dedim..
sizi de meraklandırmıyım.. artık 1-2 gün içinde gelir benimkiler öptüm sizi
umutsuz ev kadınlarını izliyorum çok güzell
umutsuzum ev kadınıyım bide iş kadınıyım
öyle umutsuz kadın varki dizi de bi ay kontrol hapı kullanmadı hemen hamile kaldı bide test yaptı çift cizgiyi gördü
ona kızıyo ben benim teste bakıyorum ona kızıyorum hey gidi heeeyy

bi daha eve test mest almıcam

üzgün değilm kızgınım kendimeee

herseye hazırla canım kendini ama senin pek bi bebişe benziyo ben sana diyim
sütten agzı yanan biri olarak cok umut vermiyorum kimseye ama senin anlattıkların pek bi psikolojik durmuyo canım hayırlısı yinede :13:
inşallah saglıklı bir gebelik vardr sendee

Ah tatlım inşAllah bebişlerimiz gelir hayırlısıyla işyerinde bir çalısan hamile sorsan ilk ayda hamile kaldım bu kadar cabuk olacagını sanmıyordum diyip hamileliğini şişiyor

kızlar merhaba adetime 5gün var ve benim biraz kırmızı biraz kahverengi akıntım var acaba yerleşme kanaması olabilirmi hiç ağrım yok
daha önce hiç bukadar erken adetim olmazdı ve göğüslerimdede hassasiyet var nolur yardımcı olun

huzurumm nber cnmmm nedir bu tpogn durgunlugu yAHU?:44:eski günlerdeki gibi olmucak mı artık:26:

olablr cnm inş da oyldr bence batını bekle ondan sonra idrar testi yap çizgi görrsen kana gdersn inş bebişin sennledr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…