İnş. yoktur bişey, boşuna evham yapıyorum galiba :))
Benim sata göre 16 haftalık gibi bişey, ama doktor ultrasonda 1 hafta geride ve bunun çokta önemli olmadığını söyledi.
Cinsiyetinide öğrendik erkek canım...
canım bu sayfada sag üstte secenekler var odan abone olursanız bu konuda kullanıcı kontrol panelinize bu sayfa otomatik görünür
allahhh bagışlasın canımmm benımde 15 haftalık ama daha cınsıyetını ogrenmış degılız kıza benzetıldı ama baakalım 18 haftada gıdecez o zaman bellı olur artıkkcanım sen ikili test yaptınmı:18: erkekte belırtıler nasıldı canım sende
dejavum gecmıiş olsun canım doktora gıtmışşın kıme gıttın sanada aynı benım gıbı olmus benımde pkolu olup olmadıgım net bişey kazanamadı 18 aydır bende anlamadım benım fsh 4.50 lh 8.30 cıkmıs sanırım bu durumda bende pkolu oluyorum dımı ben bu ay aşılama olucam sanırım cunku ılacsız yumurtlamaıyorum ben hep yumurtladıgımı sanıyodum akıntım oluyodu hatta ovucan yapıyodum fakat ultrosonla baktıgında gorduk kı yumurtam gereklı olgunluga gelemıyo sen doktor kontrolunde yap yumurtlama takıbını yalnız nıye yasmın verdı kı bana ıkı ay gecen sen cylo progonova gıbı bı ılac vermıstı yalnız ben o donemde adet olmıyodum adertım duzene gırınce hemen klomene baslamıstık sıkma canını kuzum be napalım olucak ıns bızımde bı gun ben sana bıde seyı sorucaktım gecen yazmıssın ya cevap yazamandım asılama ıcın bı pfof buldum dıye esk demı bu prof onu soruyım dedım ben bu ay asılama yapaıyım dıyorum olmadı bı kac aya tupe gıdıcez ankaraya
canım bence sen gebesin gibi geliyor bana.
çünkü arkadaşım ilk hcg yaptırdığında 2 çıktı
doktor gebelik yok dedi.
1 hafta sonra yaptırdı 100 küsür çıkmış.
şimdi 6 aylık oldu kızı olacak :)
arkadaşlar bu belirtileri bende yaşadım 4 gün geç olmama rağmen testte 2.çizgi silikti ama bugün maaleseffffff sabah geldi
ooooooooooo belirtiler harika
çok heyecanlandım senin adına...
bi 10 gün daha bekleme bence sen en iyisi yarın git :))) :44:
bencede git bi kan testine canım kafan rahatlar böle tedirgin beklemekte kötü oluyo. bende bide cok fazla akıntı geldi bu ay. hiç böle olmazdım.
herseye hazırla canım kendini ama senin pek bi bebişe benziyo ben sana diyimciddi misin tatlımm ne güzel Allah kucağınada almayı nasip etsinndarısı hayrlısıyla bizlerin başına
kıyamam sana canımm tutunamadı mı acabaAllah büyük
Allah nasip ederse haftaya cumartesi gidicem ama korkuyorum ya bebiş yoksada başka sorunlar çıkarsa diyeebelirtiler var ama ya psikolojikse o zaman yıkılırım iştee
bende de akıntı fazla hemde vajinam cok ıslak anlayamadım bu da mı belirti acaba :26:
herseye hazırla canım kendini ama senin pek bi bebişe benziyo ben sana diyim
sütten agzı yanan biri olarak cok umut vermiyorum kimseye ama senin anlattıkların pek bi psikolojik durmuyo canım hayırlısı yinede :13:
inşallah saglıklı bir gebelik vardr sendee
Ah tatlım inşAllah bebişlerimiz gelir hayırlısıylaişyerinde bir çalısan hamile sorsan ilk ayda hamile kaldım bu kadar cabuk olacagını sanmıyordum diyip hamileliğini şişiyor
ıy uyuz oldum bile görmeden ona
bende uyus oluyorummAllah bizede nasip edr inşAllah hayırlısıyla aminn
kızlar merhaba adetime 5gün var ve benim biraz kırmızı biraz kahverengi akıntım var acaba yerleşme kanaması olabilirmi hiç ağrım yok
daha önce hiç bukadar erken adetim olmazdı ve göğüslerimdede hassasiyet var nolur yardımcı olun
Selam kimse yok mu ya?
bir ben varım nie boyle oldu yaa topk çok çok duruldu offfffffffffff gdıo elmzden topgmzzz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?