kızlar ben geldim siz nereye kaçtınız ??
haykolikcimm nasılsın cnm
Su4184 sen kocaelinde mi yaşıyorsun?Neresinde oturuyorsun?
kızlar ben geldim siz nereye kaçtınız ??
haykolikcimm nasılsın cnm
Valla ben burdayım, kızlar da şimdi toplanır inşallah.Hayko ben de çok merak ettim seni,test falan yaptın mı nasıl gidyor?
selam kızlarrr ben iyiyimm cok sukurr artık iyi olmaya basladım bulantılar bıttı kokulara aşırı hassasıyet devam edıyor ama olsun şükür. sen napıon sebo devam mı jimer e ne yapıon sımdı hangı aşamaadasın
elisizmiz test derken ikili test falan mı onları yaptım iyi cıktı sukur martın basında randevum var heyecanla o gunu beklıyom sen napııonn
Valla ben burdayım, kızlar da şimdi toplanır inşallah.Hayko ben de çok merak ettim seni,test falan yaptın mı nasıl gidyor?
selam kızlarrr ben iyiyimm cok sukurr artık iyi olmaya basladım bulantılar bıttı kokulara aşırı hassasıyet devam edıyor ama olsun şükür. sen napıon sebo devam mı jimer e ne yapıon sımdı hangı aşamaadasın
elisizmiz test derken ikili test falan mı onları yaptım iyi cıktı sukur martın basında randevum var heyecanla o gunu beklıyom sen napııonn
iyi geceler cnmKızlar uyku bastı ben gideyim artık.Herkese iyi geceer
meyabaaaa kızlar nasılsınız
iyi geceler kızlar nasılsınız listeye bakıcam hemen ama elisim senin avatara koptum gece gece yaa .......ne ilginç ve güzel avatarmış o öyleeeeeee.........
bende iyiyim hemde çooookkkkk 20 şubat itibariyle bu gün benim doğum günüüüüüüüüüüüüm anacım beni iyiki doğurdun......iyi geceler cnm
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?? ben iyim
bende iyiyim hemde çooookkkkk 20 şubat itibariyle bu gün benim doğum günüüüüüüüüüüüüm anacım beni iyiki doğurdun......
iyiki doğdun mooooooooooooon iyiki doğdun mooooooooooooooooonnice nice mutlu yıllara ailenle cnm inşallah yeni yaşında minicik bişi göbişine konsun
aaaaaaaahhhhhh ah çok teşekkür ederim şebom valla 1 yıl daha yaşlandım ben 24 oldum beyaaaaa
iyiki doğdun mooooooooooooon iyiki doğdun mooooooooooooooooonnice nice mutlu yıllara ailenle cnm inşallah yeni yaşında minicik bişi göbişine konsun
aaaaaaaahhhhhh ah çok teşekkür ederim şebom valla 1 yıl daha yaşlandım ben 24 oldum beyaaaaa
ama olsun bu yaşlar güzel yaşlar ve inşallah dediğin gibi yeni yaşımda 2. bebeğime kavuşurum ve hepimiz kavuşuruz ........
sağolun kızlar 24 oldum ben beyaaaaaa ...aaaa ne güzel doğum günü varmışşş mutlu yıllarr kaç yaşında oldun kızzzzzzzzz
sen kaç yaşındaydınki şebnemcim......amin cnm inşallahay sen bende küçüksün cnm daha gençsin
sağolun kızlar 24 oldum ben beyaaaaaa ...
pastam ve mumum yok ama hadi ilk dileğimi bu topikteki bütün kuzularımın bebişleri göbüşlerine konsun tez zamanda imşallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?