Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben geldim siz nereye kaçtınız ??

haykolikcimm nasılsın cnm

Valla ben burdayım, kızlar da şimdi toplanır inşallah.Hayko ben de çok merak ettim seni,test falan yaptın mı nasıl gidyor?

selam kızlarrr ben iyiyimm cok sukurr artık iyi olmaya basladım bulantılar bıttı kokulara aşırı hassasıyet devam edıyor ama olsun şükür. sen napıon sebo devam mı jimer e ne yapıon sımdı hangı aşamaadasın

elisizmiz test derken ikili test falan mı onları yaptım iyi cıktı sukur martın basında randevum var heyecanla o gunu beklıyom sen napııonn

İyiyim canım ne yapayım ben de iğnelerle uğraşıyorum.Bazen gülerek bazen ağlayarak yapıyorum ama ne yapayım buna da şükür.

Valla ben burdayım, kızlar da şimdi toplanır inşallah.Hayko ben de çok merak ettim seni,test falan yaptın mı nasıl gidyor?

iyim cnm herşeyin iyi gitmesinie sevindim ben bekleme aşamasındayım :) bi hamile kalayım gidicem jimmere ama nuraya gitmiycem o kesin sen hangi doktora gidiyorsun ?

iyi geceler kızlar nasılsınız listeye bakıcam hemen ama elisim senin avatara koptum gece gece yaa .......ne ilginç ve güzel avatarmış o öyleeeeeee.........

bende iyiyim hemde çooookkkkk 20 şubat itibariyle bu gün benim doğum günüüüüüüüüüüüüm anacım beni iyiki doğurdun......

iyiki doğdun mooooooooooooon iyiki doğdun mooooooooooooooooon nice nice mutlu yıllara ailenle cnm inşallah yeni yaşında minicik bişi göbişine konsun

iyiki doğdun mooooooooooooon iyiki doğdun mooooooooooooooooon nice nice mutlu yıllara ailenle cnm inşallah yeni yaşında minicik bişi göbişine konsun
aaaaaaaahhhhhh ah çok teşekkür ederim şebom valla 1 yıl daha yaşlandım ben 24 oldum beyaaaaa

ama olsun bu yaşlar güzel yaşlar ve inşallah dediğin gibi yeni yaşımda 2. bebeğime kavuşurum ve hepimiz kavuşuruz ........

aaaaaaaahhhhhh ah çok teşekkür ederim şebom valla 1 yıl daha yaşlandım ben 24 oldum beyaaaaa

ama olsun bu yaşlar güzel yaşlar ve inşallah dediğin gibi yeni yaşımda 2. bebeğime kavuşurum ve hepimiz kavuşuruz ........

amin cnm inşallah ay sen bende küçüksün cnm daha gençsin

aaaa ne güzel doğum günü varmışşş mutlu yıllarr kaç yaşında oldun kızzzzzzzzz
sağolun kızlar 24 oldum ben beyaaaaaa ...
pastam ve mumum yok ama hadi ilk dileğimi bu topikteki bütün kuzularımın bebişleri göbüşlerine konsun tez zamanda imşallah.......

sağolun kızlar 24 oldum ben beyaaaaaa ...
pastam ve mumum yok ama hadi ilk dileğimi bu topikteki bütün kuzularımın bebişleri göbüşlerine konsun tez zamanda imşallah.......

ahhhh ahhhh 24 sün demek ben oldum 32 ( yıllar ne çabuk geçiyor.tek tesellim mutlu yaşlanıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…