sen kaç yaşındaydınki şebnemcim......
mutlu yaşlanıyormuşsun yaa en güzeli değilmi acılar ve çilelerle geçen uzuuuuun bir ömürdense mutlu ve kısa bir ömüre razı olurdum heralde benahhhh ahhhh 24 sün demek ben oldum 32( yıllar ne çabuk geçiyor.tek tesellim mutlu yaşlanıyorum :))
mutlu yaşlanıyormuşsun yaa en güzeli değilmi acılar ve çilelerle geçen uzuuuuun bir ömürdense mutlu ve kısa bir ömüre razı olurdum heralde ben
32 bence çooooooooook ama çok güzel bir yaş.......
inşallah canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....hayatım boyunca benim için çok önemli bi yaş olacak inşallah. bebişimin varlığından haberdar olduğum ve hayırlısıyla onu doğuracağım yaşşş. ben 32 yaşını bukadar seveceğimi düşünmemiştim :))
bebek kıyafetlerinden sonra şimdi de deli gibi kitap alıyorum
nasıl okucam bilemiyorum ama şimdiye kadar aldığım kitaplar (bazıları henüz elime ulaşmadı)
-Siz:bebeğinizi beklerken
-Annem ve Babamla Oynuyorum Öğreniyorum
-Çocuklara Söz Geçirme Sanatı
-Mahallenin En Mutlu Bebeği
-Siz Çocuğunuzu Büyütürken & İlk Nefesten İlkokula Kadar
-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler
-Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
150tlden fazla da bu kitaplara para verdim
okumazsam eşim beni öldürür
çok sağol canım yaa inşallah sizlerle birlikte aynı anda paylaşırım mutluluğumu.....dogum gunn kutlu olsn cnmmmm yeni yaşnda göbüşüne gelsnn bebişinnn mutlu huzurlu ve iki çocklu ol inşşşşş
çok sağol canım yaa inşallah sizlerle birlikte aynı anda paylaşırım mutluluğumu.....
sizin müjdelerinizle...
doğum günün kutlu olsun bluemoon
teşekkür ederim.....
Canım acıbadem özlem hanıma gittim. Aslında yine orada Fat,h beye gidecektim ama yer bulamadım şubat sonuna kadar doluymuş. Muayene eti rahmim temiz o ara kanama sandığım kendi reglimmiş erken olmuşum yani ayda iki kere geliyor düzensizlik var ama yumurtalar falan düzgün birşey yok kist falan. Hormon istedi bir de bebek düşündüğümüzdem tokoplazma ve rubella virüsü testleri ayrıca da smear aldı. Soğuk gibi geldi bize çok açıklama yapan bir dr değil ama iyiydi. Neyse dün de ruton hormon sonuçları çıkmış gitik. Prolaktin çok az yüksek çıktı sadece paartesi perşembe içicem içmicem daha ama lh fshtan yüksek çıktı da şöyle, fsh 5.94 lh: 6.73. Bana pco dedi lh yüksek oldukça pco olurmuş ama ben yazın ayrılan doktoruma gitmiştim gecikmeyle iki katı çıkmıltı lh pco olabilir demişti regli olup gidince tekrarlamıştı aynen böyle çıkmışltı değerler ve sorun yok süper demişti ve lh fshtan iki kat yüksek olursa o zaman pco olur demişti hatta kağıdı da buldum yazın ki değerlerle birebir aynı yani bu değerlerle pco olmaması lazım bebek istediğimizi de biiyor nedne yasmin verdi bende anlamadım zaten pco ise bile oynak olıyor değerler bir iki ay düzene girse bile yasminle, yine bozulur ki ben pco olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bir de Sakaryaya Ramazan beye göstericem değerleri öyle kullancam yasmini dediğin gibi yumurta geliştirici ilaç verebilirdi bana. Eskişehirden biri bana yazmış Turgay şener muayene açmış ona gitmiş ama muayenesi baya pahalı kız 4 ayda 600 tl vermiş muayenelere aşılama da yaptırmış ona para almamış ama tutmamış aşılama öyle işte araştırabilirsin istersen..
günaydın olsun herkese
Kızlar dün gece aklımıza esti yataktan çıktık bebeği görmeye gittik. oda ne kolu bacağı oynuyo çok güzeldi. Biz hayal aleminde koluna bacağına bakarken, doktor burda çıkıntı var erkek gibi dedieşimin gözleri parladı bende o kadar kız istemem rağmen hiç üzülmedim aksine sevinçten uyuyamadım
bunlarda görüntülerimiz tyzeleri
Eki Görüntüle 350781 Eki Görüntüle 350782
günaydın olsun herkese
Kızlar dün gece aklımıza esti yataktan çıktık bebeği görmeye gittik. oda ne kolu bacağı oynuyo çok güzeldi. Biz hayal aleminde koluna bacağına bakarken, doktor burda çıkıntı var erkek gibi dedieşimin gözleri parladı bende o kadar kız istemem rağmen hiç üzülmedim aksine sevinçten uyuyamadım
bunlarda görüntülerimiz tyzeleri
Eki Görüntüle 350781 Eki Görüntüle 350782
bende iyiyim hemde çooookkkkk 20 şubat itibariyle bu gün benim doğum günüüüüüüüüüüüüm anacım beni iyiki doğurdun......
günaydın kızlar...Pufymmm bebişimizin iyi olmasına sevindim demek şehzade gibi görünüyor hadi hayırlıısıııı olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi boşBenimde moralim çok bozuk hala adet olamadımmmyarın doktora gidiyoruz Allah izin verirse.Bugün tam 56 gün oldu :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?