Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahhhh ahhhh 24 sün demek ben oldum 32 ( yıllar ne çabuk geçiyor.tek tesellim mutlu yaşlanıyorum :))
mutlu yaşlanıyormuşsun yaa en güzeli değilmi acılar ve çilelerle geçen uzuuuuun bir ömürdense mutlu ve kısa bir ömüre razı olurdum heralde ben
32 bence çooooooooook ama çok güzel bir yaş.......

mutlu yaşlanıyormuşsun yaa en güzeli değilmi acılar ve çilelerle geçen uzuuuuun bir ömürdense mutlu ve kısa bir ömüre razı olurdum heralde ben
32 bence çooooooooook ama çok güzel bir yaş.......

hayatım boyunca benim için çok önemli bi yaş olacak inşallah. bebişimin varlığından haberdar olduğum ve hayırlısıyla onu doğuracağım yaşşş. ben 32 yaşını bukadar seveceğimi düşünmemiştim :))

inşallah canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....

selam ütopya,bu kitabı bende almayı düşünüyorum ama sanırım serii halde ve epsilon yayınlarını öneriyorlar banada,oooo kızlar yapmaya başlamışlar bile hazırlıklarını doğumuma bir buçuk ay kaldı ben daha çantamı bile hazırlamadım :26:

dogum gunn kutlu olsn cnmmmm yeni yaşnda göbüşüne gelsnn bebişinnn mutlu huzurlu ve iki çocklu ol inşşşşş

anladım dejavum ya yanı su durumda benım kıler senden dengesız ama sebo bana tam pokolu degılsın dıyo anlamadım kı hıc ramazan beye teshıs konusunda ıyı dıyolar bı gıt bakalım ama bence yasmın kullanma ben bır sene kullandım yasmını korunmak ıcın bıraktıgım anda hersey bozuldu doktorların umru degılkı bebek ıstıyo bu kadar beklemesın dıye habıre gelsınler yavas yavas dıyolar sınır oluyorum sen baskasına da goster en ıyısı yanı pko varsa bıle bu dogum kontrol hapıyla yada baska bı ılacla gecebılen bısı deglkı keske gecse hep gecıcı cozm bunlar bende adet oldum bugun yarın sebehattını arayıp konusucam bakalım asılama için bı kere denıycem olmadı ankaraya gıdıcem tup bebek merkezıne onlarda aşılama derse bı tanede orda dener tüp bebek olmadı napalım elımızden gelenı yapıcaz rabbım nasıp edersede olucak ıns bı gun bızımde ama artık 18 ay oldu cok yoruldum olmuyosada bu sekılde devam etmez kabullenıp devam edıcez cok yıprandım artık senın yumurta olusumun normal mı gozukuyo pekı gereklı olgunluga gelıyomuymus benımkı her ay gelmıyo bazen gelıyo enteasan ama bole polıkıstlık yapı genelde yok ama bazen gozukuyo pkolularda genelde ilaçla yumurtlamada cok sayıda yumurta olusabılıyomuş benım klomenle hıc cok sayıda yumurtam olmadı sebehattınde sende sadece tembellık var az bı destekle normal yumurtluyosun dıyo dogal yolla olur dıyo ama olmuyo işte en sonunda bazı kadınların ramım içinde bı tur sıvı olusuyomus spermlerı ordan gecırmeden olduruyomus bı ceşit savunma olusturabılıyo dedı aşılamayla o engelı asabılıyoruzdedı bakalım denıycem olmadı sbehattıne gule gule dıcem bende..ya turgay bey eskı bı doktor bılıyorum hıkmet hassa devrınden annemın doktoru pek ıyı bı gecmısı yok benım için o yuzden ona gıtmem yanı on yargım var ama bole şeyler özel muaynehanede zor ya ne tahlıl yapılabılıyo herseye para bukadar ımkan varken de yazık yanı tamam para verıyımde tam teşekkullu bı hastaneye verırım ben ankarada gürkan klınıge gıtmegı dusunuyorum eşiminde arkadaşı gazıde doktor oda oraya gıdelım dıyo bakıcaz bakalım devlet tup bebeği kolay kolay karşılamıyo sankı barız bı sorun ıstıyo galıba bıde 3aşılama aln dıye duymuştum ole yanı canım ya neyse inş hangısı hakkımızda hayırlıysa rabbım ona yonlendırsın bızı teşekkur ederım takma kafana yasmınıde içme bence konusuruz gene kendıne ıyı bak

günaydın olsun herkese
Kızlar dün gece aklımıza esti yataktan çıktık bebeği görmeye gittik. oda ne kolu bacağı oynuyo çok güzeldi. Biz hayal aleminde koluna bacağına bakarken, doktor burda çıkıntı var erkek gibi dedi eşimin gözleri parladı bende o kadar kız istemem rağmen hiç üzülmedim aksine sevinçten uyuyamadım
bunlarda görüntülerimiz tyzeleri
Eki Görüntüle 350781 Eki Görüntüle 350782

ayrıca dün 11+1 çıktı

günaydın kızlar...Pufymmm bebişimizin iyi olmasına sevindim demek şehzade gibi görünüyor hadi hayırlıısıııı olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi boşBenimde moralim çok bozuk hala adet olamadımmmyarın doktora gidiyoruz Allah izin verirse.Bugün tam 56 gün oldu :18::18::18:

maşallah canım baya büyümüş yaaaademek erkek dedi haaaa
sağlıklı olsun canımmmm önemli olan buuuuu

canım benim yaaa
git bakalım dr ne diyecekkkk inşallah bir sorun yoktur stresten der
ben ikinciyi bekliyorum sen hala olmadın gerçekten çok kötü birşey bende yaşadım aynısını
insanın bütün siniri bozuluyoooo:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…