Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin az kaldı bata dediğin gibi ben hala olamadım durduk yere ağlayasım geliyor hormonlar tavan yaptıı herhaldee gerçekten olamamak çok kötüüüüü:18::18:Bakalım inşallah kötü bişey çıkmazz...

canım çok üzülüyorum senin hala adet olmamış olmana senin üstüne insanlar 2. kere adet oldular. Ne olur gidin artık, sana zarar veriyor güzelim olamamak:18: umarım tez zamanda gelir kırmızıların:26:
bebiş içinde teşekkr ederim canım. En kısa zamanda rabbim szlerede nasip etsin. ben çok erken diye düşünüyodum ama doktor kendisi dedi erkeğe benziyor çıkıntısı var dedi. eşimin gözlerinin içindeki parlamayı hiç bir ışık yansıtamazdı
maşallah canım baya büyümüş yaaaademek erkek dedi haaaa
sağlıklı olsun canımmmm önemli olan buuuuu

ben kız istiyodum hep, öylede hissediyordum ama dün eşime sabah dedimki sanki erkek gibi hissediyorum artık dedim. heralde artık hisset doğruyu diyip dalga geçmişti akşam erkek gibi diyince şok oldum ama sevinçten, bide hiç beklemiyodum ama çok mutlu oldum. Evimizin paşası geliyor

puffymm 2 kere gitmeye yeltendik ikisindede eylem vardı sokaklarda maleseff gidemedim ama yarın randevumu aldım umarım bir sorun çıkmazzz.Erkeklerrr erkek bebeği duyunca genelde gözleri parlıyor çok sevindimmm pufymmm paşanıza Allah uzun ömürler versinn inşallah.

hormonlardan kaynaklanıyo tabiyki canımmm
inşllah bir şey çıkmazzz
benimde çok ağlayasım varrrr içimdeki sıkıntı gitmiyo bir türlüüüü

canım tek isteğim hepsinin sağlıklı olması ben de kız hastasıyım eşimde erkek ama artık olsunda da ne olursa diyoruzzzz inşallah allah bizlerede en kısa zamanda nasip ederrrrr

hayırdırr canım benimm sennn niye sıkıntılısınnn bilmediğin bir sıkıntıysaa havadan kaynaklanıyordur ilk cemremiz düştü dünn artık mevsim değişiyor muhtemelen ondandır....

hayırdırr canım benimm sennn niye sıkıntılısınnn bilmediğin bir sıkıntıysaa havadan kaynaklanıyordur ilk cemremiz düştü dünn artık mevsim değişiyor muhtemelen ondandır....

bende bilmiyorum ama canım 3-4 gündür iyi değilim eşimde mevsim değişikliğindendir diyo
ama iyi değilim bunu biliyorummmm canım sıkılıyor sürekli ağlama isteği var en ufak birşeyde bile gözüm sulanıyo
kendimi çıkmaz bir sokakta sıkışıp kalmış gibi hissediyorumm
beni ordan kurtaracak bir meleğe ihtiyacım var ama o da ne zaman gelecek bilmiyorummmm

canım bende adetimden 5 gün önce kahverengi kırmızı akıntı geldi 3 gün sonra kesildi gelen giden yok... Benim rutin adetime göre adet olmadımmm. Adet geçtikten 3 gun sonra test yaptım kan ve idrar negatif bu sabah midem de bulanıyor ne yesem mideme dokunuyor herkes hamilesindir diyor ama olsam çıkardı..

yerleşme kanaması yaşayanlar var inşAllah hamilesindir..
nasılsınız kızlarr

hamd olsun canımm ne olsun uğraşıyoruzz :2: sen nasılsın

canım belkide kan testini erken yaptırdın. bi bekle bakalım. idrar için bence üç günlük gecikme azda. tabi hormonlşarın yavas yükseliyosa.

kızlar merhaba nasılsınız

delüürrceeemmmmm

Belirtilerimm Lekelenme yaşadım 3 gün daha da 12 gün geçti adetim gelen yok keşke hamiş olsammm

Belirtilerim

Tansiyon düşmesi ( dün evde otururken ayağı kalkmamla gözlerimin kararması bir oldu)
Mide bulantısı ( ne yesem midem bulanıyr hafifçe ki ben hiç kusamam)
Mide yanması
Gögüs büyümesi
Göğüs damarlarının belirginleşmesi
Bel ağrısı
Kokulu ve koyu renk idrar...

Kızlar yaşadıklarım bunlar fakat dedim ya kan testi ve idrar testi negatif..

acaba bu yaşadıklarım kistin habercisi olabilir mi Allah korusunnn

Canım benimmm seni çok iyi anlıyorumm çünkü o yaşadıklarını bende zaman zaman yaşıyorum amaa baktım daha kötü oluyorum hemen aklımaa çok daha kötüleri geliyor ve halime şükrediyorum sende öyle yapmaya çalışş olmadı internetten bizden bin kat daha kötü çaresizlerin hikayelerini oku halimize şükürler olsun ne yöntemler var inşallah o melekk bizleri bekletmeden gelir gelmezsede başvurabileceğimiz her yönteme başvururuz.Elimziden geleni yaparız yeter ki Rabbim ol desinnn....

cıkmıstır canımda ben gidip almadım. saglık ocagında yaptırdım ya pazartesi cok kalabalık olurmus bekliyorum bakalım biraz ögleden sonra gibi gidiyim diyorum.
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberle gelirsinnnnn

hep şükrediyorum canımmmm
ama işte arasıra oluyo böyle boşlukta gibiyimmmm
geçecek onuda biliyorummm
sadece biraz sabır ve zaman
allah büyük inşallah bizimde yüzümüz gülecekkk
uzun bir süre uyumak istiyorummm
uyuduğum zaman herşeyi unutuyorummm ne güzelllll
kötü şeyler okudukça daha da kötü oluyorummm
1-2 güne geçer zatennnn

çok zor orda yaşamakda gerçekten, artık bitse şu aptal olaylar. Nedensiz düşmanlık.
canım tek isteğim hepsinin sağlıklı olması ben de kız hastasıyım eşimde erkek ama artık olsunda da ne olursa diyoruzzzz inşallah allah bizlerede en kısa zamanda nasip ederrrrr

bende öyleydim ama aşırı sevindim, sağlıklı olsun da cinsiyeti pek önemli değil. Ben nasıl keşke erkek olsaymışım diyosam, erkeklerde bir o kadar keşke kadın olsaymışım diyolar

CANIM SEN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN ADET .söktürücü falan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…