Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kizlar cumartesi gunu tekrar evde test yaptim ve pozitif cikdi dunde gidip kan testi yaptirdim sonuc 404.39 cikdi testin uzerindeki degerlere gore 2-3 haftalik hamisimm. su an iyi bir dr ariyorum hafta ici dr gidicem insallah baska hamis olan varmi listeyi goremedim. allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.

gözünüz aydın cok sevindim insalah saglıklı bi gerbelik yasarsınız. darısı bizim basımıza insallah.

canım tebrik ederim sizi çok güzel haber bu, haftaya güzel başlıyoruz devamıda güzel gelsin inşlah.

Bu arada özlemden haberi olan varmı :26:

canım tebrik ederim sizi çok güzel haber bu, haftaya güzel başlıyoruz devamıda güzel gelsin inşlah.

Bu arada özlemden haberi olan varmı :26:

canım benim bildigim özlemin degerleri yükseliyodu ama sanırım 2 katdan az gidiyo yükselisler.doktor 1000 olsun dis gebelikmi normalmi ancak anlasılır demiş.

CANIM SEN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN ADET .söktürücü falan için.

canım düşünmez olmazmıyım izin alamıyorum kiii cumartesi gününe randevu aldım Allah hayırlara çıkarsınn inşAllah dış gebelik kist vs yokturdur :18:

doktora gitmende fayda var canım belki dış gebelikte olabilir bence sen hemen doktora git derim inş bi sorun yoktur iyi düşün iyi olsun

inş Allah canım dualarınızı eksik etmeyin

selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya

selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya

aynı şeylere ağlıyoruz en azından bende ağladım ona
bide en çok şeye ağlıyorum, hani arabalar karda kayıyo ya, millet kaymasın diye arabalara ağırlık yapıp gitmesine yardım ediyolar ona ağlıyorum.

hehe bu hormonlar hamilelikte bu hale getiriyo demekki canım.

çok fena bişi ama kızlar ya
çalışırken aklıma bişi geliyo gözlerim filan sulanıyo bırı görcek rezil olcam

Ben geldimmm battaniyeyi salona tasidim uyudum sozde hala uyumak istiyorummmm

puffyyymmmm ogluma pipili arkadas geliyomus hayirli olsun ikili testte kan sonucu ne dicek bakalim

didemmmmm canim normal aglaman ben sutasin reklamindaki yavru inek sokakta kalmis diye ona agliyodum :))))

28 inde gitcem bakalım canım. haftaya pazartesi yine görücem bebeğimi sonra ikiliye gitcem. Dün gece çok güzeldi. o hareketleri gözümün önünden gitmiyor.
acaba bizim oğlan çokmu çapkın olcak şimdiden pipi gösterdi doktor teyzesine

oglun mu olacak cnm ne guzel ya cok erken ogrenmissin ama bende catliyorm meraktan ins. bi an once bende ogrenirim

Yigidin mali meydanda olurmus bizimki de utangac hala ultrasona sirtini donuyo kocamin sipasi bizde yarin gidiyoruz teyzosu ozledim bebemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…