slm kizlar cumartesi gunu tekrar evde test yaptim ve pozitif cikdi dunde gidip kan testi yaptirdim sonuc 404.39 cikdi testin uzerindeki degerlere gore 2-3 haftalik hamisimm. su an iyi bir dr ariyorum hafta ici dr gidicem insallah baska hamis olan varmi listeyi goremedim. allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
slm kizlar cumartesi gunu tekrar evde test yaptim ve pozitif cikdi dunde gidip kan testi yaptirdim sonuc 404.39 cikdi testin uzerindeki degerlere gore 2-3 haftalik hamisimm. su an iyi bir dr ariyorum hafta ici dr gidicem insallah baska hamis olan varmi listeyi goremedim. allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
canım tebrik ederim siziçok güzel haber bu, haftaya güzel başlıyoruz devamıda güzel gelsin inşlah.
Bu arada özlemden haberi olan varmı :26:
CANIM SEN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN ADET .söktürücü falan için.
doktora gitmende fayda var canım belki dış gebelikte olabilir bence sen hemen doktora git derim inş bi sorun yoktur iyi düşün iyi olsun
selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya
canım benim bildigim özlemin degerleri yükseliyodu ama sanırım 2 katdan az gidiyo yükselisler.doktor 1000 olsun dis gebelikmi normalmi ancak anlasılır demiş.
selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya
hehe bu hormonlar hamilelikte bu hale getiriyo demekki canım.
aynı şeylere ağlıyoruz en azından bende ağladım ona
bide en çok şeye ağlıyorum, hani arabalar karda kayıyo ya, millet kaymasın diye arabalara ağırlık yapıp gitmesine yardım ediyolar ona ağlıyorum.
gözünüz aydın cok sevindim insalah saglıklı bi gerbelik yasarsınız. darısı bizim basımıza insallah.
selam kızlar nasılsınız
selam canm hoşgeldın
Ben geldimmm battaniyeyi salona tasidim uyudum sozde hala uyumak istiyorummmm
puffyyymmmm ogluma pipili arkadas geliyomus hayirli olsun ikili testte kan sonucu ne dicek bakalim
didemmmmm canim normal aglaman ben sutasin reklamindaki yavru inek sokakta kalmis diye ona agliyodum :))))
28 inde gitcem bakalım canım. haftaya pazartesi yine görücem bebeğimi sonra ikiliye gitcem. Dün gece çok güzeldi. o hareketleri gözümün önünden gitmiyor.
acaba bizim oğlan çokmu çapkın olcak şimdiden pipi gösterdi doktor teyzesine
28 inde gitcem bakalım canım. haftaya pazartesi yine görücem bebeğimi sonra ikiliye gitcem. Dün gece çok güzeldi. o hareketleri gözümün önünden gitmiyor.
acaba bizim oğlan çokmu çapkın olcak şimdiden pipi gösterdi doktor teyzesine
oglun mu olacak cnm ne guzel yacok erken ogrenmissin ama bende catliyorm meraktan ins. bi an once bende ogrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?