haklısın canımda geçim derdi şimdi allah nasip ederse bebeğimizde gelcek birikilm yok allah yardımcımız olsun cümlesininde bizimde nasıl altından kalkarız
yaa dogru öyle oluyo maalesef ama yapacak birsey yok sen iyisimi kocana fazla hissetme sadece cocuk icin halvete girdigini..onlar icin dahada kötü bir durumcanida istemez valla sonra
haklısın canımda geçim derdi şimdi allah nasip ederse bebeğimizde gelcek birikilm yok allah yardımcımız olsun cümlesininde bizimde nasıl altından kalkarız
Rabbim rızkıyla verir cnm inşallah...
walla ben kk ya uygun hareketli avatarlar yazdim google ordanda kendime bunu sectim sonra baglantinin konumunu kopyala yaptim avatar koydugumuz yerde url ekle gibi bisey var oraya yapistirdim oldu ama ordaki www.html gibi bisey yazio onu silip yapistir yoksa iki tane olunca yanlis cikiyor olmuyor :)anlatabilmisimdir insALLAH... regle gelince dune kadar bisey yoktu ama simdi karnimm agriyor gibi olmadim ama olurum herhalde
içeri boşalmıyodu kuzen..
Bebekmisiniz siz makattan ölçceksinizBebekler rahat durmadığı için ordan ölçüyolar bildiğim
Evet seninki daha mantıklı diyim bari
doğru ama cnmm bak şimdiii...ben ilk ay canımız isteyince birlikte olduğumuz günleri bile özledim...bi bebek için aradaki büyüde bitti yani...anladın mı cnm??
yaa dogru öyle oluyo maalesef ama yapacak birsey yok sen iyisimi kocana fazla hissetme sadece cocuk icin halvete girdigini..onlar icin dahada kötü bir durumcanida istemez valla sonra
saul kuzen
bende buna içerliyorum için vede için
önceden olduğumuz gibi değil yatak odasındaki durumlar..
inşallah kalıcı değildir bu durum ya
kızşar neden öyle hissediyorunuz ki
biz bebiş istedikten sonra daha istekli olduk hele bende artış büyük
Görev haline geldi dimi
kızşar neden öyle hissediyorunuz ki
biz bebiş istedikten sonra daha istekli olduk hele bende artış büyük
maalesef
ben ki kossskoca hürrem sultağnım yani
naber şebo veee hadi be şeboooo
bazen bendede artış büyük oluyor cnm ama gidgide ev ödevi moduna girdik..yapmak mecburiiii
bazen bendede artış büyük oluyor cnm ama gidgide ev ödevi moduna girdik..yapmak mecburiiii
Sultanım şehzade şehzade diye tutturursanız böyle olur işte
maalesef
ben ki kossskoca hürrem sultağnım yani
naber şebo veee hadi be şeboooo
hani ay içinde hormonların azıttığı zamanlar hala ööleyim ama.......
aması var işte,isteksizken de yapmak zorunluluğu doğdu
öyle cnm mecbur yapıcaz ki bebiş olsun
geçen ay dur bugün olması lazım dur tutması lazım gibi geçti bu ay öyle yapmıycam canımız ne zaman isterse o zaman yapıcaz kısmetse
işte isteksizlik olduğunu duyunca üzülüyorum inşallah bebişler en kısa zamanda gelirde psikolojik yükten kurtuluruz
şehzade de olur sultan da olur farketmez..
amma olsun yeter ki..
napalım kardelenim kuzenim ya,biliyosun 3 ay önce bile düşünmüyodum ama bi yere kadar..
benimki çoookkkk hevesli anlatmıştım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?