Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaa dogru öyle oluyo maalesef ama yapacak birsey yok sen iyisimi kocana fazla hissetme sadece cocuk icin halvete girdigini..onlar icin dahada kötü bir durumcanida istemez valla sonra

o hevesli cnm maşallah..onda bi problem yok.olsada söylemez o içine atar cnmm

selamm kızlar nasılsınızzzzz????

sağol cnm benim bakalım yapmaya çalışıcam birazdan

içeri boşalmıyodu kuzen..

megim bu kadar açık söylenir kuzum

Bebekmisiniz siz makattan ölçceksinizBebekler rahat durmadığı için ordan ölçüyolar bildiğim

Evet seninki daha mantıklı diyim bari

saul kuzen

doğru ama cnmm bak şimdiii...ben ilk ay canımız isteyince birlikte olduğumuz günleri bile özledim...bi bebek için aradaki büyüde bitti yani...anladın mı cnm??

bende buna içerliyorum için vede için

yaa dogru öyle oluyo maalesef ama yapacak birsey yok sen iyisimi kocana fazla hissetme sadece cocuk icin halvete girdigini..onlar icin dahada kötü bir durumcanida istemez valla sonra

önceden olduğumuz gibi değil yatak odasındaki durumlar..
inşallah kalıcı değildir bu durum ya

kızşar neden öyle hissediyorunuz ki
biz bebiş istedikten sonra daha istekli olduk hele bende artış büyük

bazen bendede artış büyük oluyor cnm ama gidgide ev ödevi moduna girdik..yapmak mecburiiii

hani ay içinde hormonların azıttığı zamanlar hala ööleyim ama.......
aması var işte,isteksizken de yapmak zorunluluğu doğdu

bazen bendede artış büyük oluyor cnm ama gidgide ev ödevi moduna girdik..yapmak mecburiiii

öyle cnm mecbur yapıcaz ki bebiş olsun
geçen ay dur bugün olması lazım dur tutması lazım gibi geçti bu ay öyle yapmıycam canımız ne zaman isterse o zaman yapıcaz kısmetse
işte isteksizlik olduğunu duyunca üzülüyorum inşallah bebişler en kısa zamanda gelirde psikolojik yükten kurtuluruz

Sultanım şehzade şehzade diye tutturursanız böyle olur işte

şehzade de olur sultan da olur farketmez..
amma olsun yeter ki..
napalım kardelenim kuzenim ya,biliyosun 3 ay önce bile düşünmüyodum ama bi yere kadar..
benimki çoookkkk hevesli anlatmıştım ya..

hani ay içinde hormonların azıttığı zamanlar hala ööleyim ama.......
aması var işte,isteksizken de yapmak zorunluluğu doğdu

bugünle beraber dün sadece bebik için diye düşünüyrum halim yok..eşimde azönce gelmiş bnm takatim kalmadı diyor normalde hayatta demezdi ama haklı yani..suyu çıktı..elimden birşey gelmiyor deliricemmmmm

şebo senin yeni bat kaç,yazalım listeye???

şehzade de olur sultan da olur farketmez..
amma olsun yeter ki..
napalım kardelenim kuzenim ya,biliyosun 3 ay önce bile düşünmüyodum ama bi yere kadar..
benimki çoookkkk hevesli anlatmıştım ya..

Evet biliyorum istiyosa yapcan tabi..Benimkinde yok babalık duygusubaba olcam diye ödü patlayan bi adam yeryüzünde başka yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…