Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

esencim kaç günde bir adet olurdun sen?

bozuk değilde bebeğim...acıcık kırık durumda yaa..kelin ilacı olsa kendi başına sürer herkese diyorum takmayın takmayın gelin birde bana sorun yani...

yoruldum....

hele ben :44:
ama sallamamaya çalışıyorum..

al işte ateş ölçmek..
duydum bunu da nerden ölçülcek,kaç dereceyken yumurtluyo oluncak bilmiyorum..
araştıriim bakalım..
sağol canım kuzenimmm

evet onu bende biliyorum ateşin yükseliyor yumurtlarken....
gıdgıd gıdaaaaaaaakkkkk

süpper bilgiii:92:
kitap gibisin mübarek
gülme ama gül yaaa,bişe sorucam;
ön taraftan ölçülüyu dimi ateş :78:?
yada koltuk altı???

Son düzenleme:
bozuk değilde bebeğim...acıcık kırık durumda yaa..kelin ilacı olsa kendi başına sürer herkese diyorum takmayın takmayın gelin birde bana sorun yani...

yoruldum....

anliyorumcanim seni ister istemez kafaya takiyo insan ama düsünmemeye calis..hatta tadini cikar su basbasa kaldiginiz günlerincocukolunca unut sen kocayi yorgunluktan gözün bile görmicek sekerim

süpper bilgiii:92:
kitap gibisin mübarek
gülme ama gül yaaa,bişe sorucam;
ön taraftan ölçülüyu dimi ateş :78:?
yada koltuk altı???

Kuzen koptum sana yaaaaa

Ağzından ölçceksin bildiğimiz ağızKoltukaltıda olabilir ama arkadaşım hep ağzından ölçtü..Bu günleri takip edip bol halvetAma arkadaşımda işe yaramadı çünkü miyom varmış o bebeğin tutunmasını engelliyodu ameliyat oldu bebiş geldi

Bir ay boyunca her gün ısınızı bir grafiğe kaydedin. Yumurtlama dönemi oluştuktan sonra, vücut ısısı 0,5 santigrat derece artar. Yalnız yumurtlamadan sonra ısı arttığı için, yumurtlamayı tespit etmek için kullanılamaz ve cinsel birleşme, artış olduktan hemen sonra yapılmalıdır. Okuma ve yorumlama zorlukları, bu yöntemin güvenirliliğini engelleyebilir

ALINTIDIR KIZLAARRRR

nerde canım doktor günde 4 saat yat dinlen dedi ama ben 10 dakşka bile yatamadım

AMA OLMAZKİ...Rabbim sana 1 can bağışlamış..onun kımetini bil tatlım..hem onun hemde senin sağlığın için..:94:

Son düzenleme:

heeeeeeeaaaa

kızım bu topik neler gördü ya biz gece sohbet ederken bu ateş ölçme olayı konuşuldu,kimisi makattan ölçülüyomuş ateş bilem didiydi

ben heç olmassa ön taraftan didim,ana konuyla bağlantılı olduğu için

ben kafamı suya sokup geliom,gelcem kaçmayın bi yere

anliyorumcanim seni ister istemez kafaya takiyo insan ama düsünmemeye calis..hatta tadini cikar su basbasa kaldiginiz günlerincocukolunca unut sen kocayi yorgunluktan gözün bile görmicek sekerim

doğru ama cnmm bak şimdiii...ben ilk ay canımız isteyince birlikte olduğumuz günleri bile özledim...bi bebek için aradaki büyüde bitti yani...anladın mı cnm??

Bebekmisiniz siz makattan ölçceksinizBebekler rahat durmadığı için ordan ölçüyolar bildiğim

Evet seninki daha mantıklı diyim bari

AMA OLMAZKİ...Rabbim sana 1 can bağışlamış..onun kımetini bil tatlım..hem onun hemde senin sağlığın için..:94:

haklısın canımda geçim derdi şimdi allah nasip ederse bebeğimizde gelcek birikilmiyorum allah yardımcımız olsun cümlesininde bizimde im yok nasıl altından kalkarız b

doğru ama cnmm bak şimdiii...ben ilk ay canımız isteyince birlikte olduğumuz günleri bile özledim...bi bebek için aradaki büyüde bitti yani...anladın mı cnm??

yaa dogru öyle oluyo maalesef ama yapacak birsey yok sen iyisimi kocana fazla hissetme sadece cocuk icin halvete girdigini..onlar icin dahada kötü bir durumcanida istemez valla sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…