yıpratma canım kendini ne kadar takarsan zor oluyor geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım piskolejik ama bu ay hiç bişey yaşamadım ama allaha şükür oldu takmayın adetin 14. günü hikayesi saçma 6 ve 8 günde oldu nasip işte
birsum noluyu bakkiiimmm
bozuk değilde bebeğim...acıcık kırık durumda yaa..kelin ilacı olsa kendi başına sürer herkese diyorum takmayın takmayın gelin birde bana sorun yani...
yoruldum....
al işte ateş ölçmek..
duydum bunu da nerden ölçülcek,kaç dereceyken yumurtluyo oluncak bilmiyorum..
araştıriim bakalım..
sağol canım kuzenimmm
olsun cnm ya 2 canlısın sen dikkat et kendine..bol bol yat uyu dinlen
hele ben:44:
ama sallamamaya çalışıyorum..
Adetinin birinci günü başlıyosun ve her gün sabah yataktan kalkmadan ayağın yere basmadan ölçüyosunAdetliyken vücut ısın düşük oluyo bitince yavaş yavaş yükseliyo sonra bi düşüşe geçiyo bu yumurtlama oluyo yumurtlamadan sonra yavaş yavaş yükseliyo eğer vücut ısın bu yükseklikte ya da daha yüksek giderse hamilesin ama düşmeye başlarsa adet olcaksın Kitap gibi yazdım beeee Görende hamile kalmak için çok çabaladı sanıcak
bozuk değilde bebeğim...acıcık kırık durumda yaa..kelin ilacı olsa kendi başına sürer herkese diyorum takmayın takmayın gelin birde bana sorun yani...
yoruldum....
süpper bilgiii:92:
kitap gibisin mübarek
gülme ama gül yaaa,bişe sorucam;
ön taraftan ölçülüyu dimi ateş :78:?
yada koltuk altı???
nerde canım doktor günde 4 saat yat dinlen dedi ama ben 10 dakşka bile yatamadım
Kuzen koptum sana yaaaaa
Ağzından ölçceksin bildiğimiz ağızKoltukaltıda olabilir ama arkadaşım hep ağzından ölçtü..Bu günleri takip edip bol halvet Ama arkadaşımda işe yaramadı çünkü miyom varmış o bebeğin tutunmasını engelliyodu ameliyat oldu bebiş geldi
anliyorumcanim seni ister istemez kafaya takiyo insan ama düsünmemeye calis..hatta tadini cikar su basbasa kaldiginiz günlerincocukolunca unut sen kocayi yorgunluktan gözün bile görmicek sekerim
heeeeeeeaaaa
kızım bu topik neler gördü yabiz gece sohbet ederken bu ateş ölçme olayı konuşuldu,kimisi makattan ölçülüyomuş ateş bilem didiydi
ben heç olmassa ön taraftan didim,ana konuyla bağlantılı olduğu için
AMA OLMAZKİ...Rabbim sana 1 can bağışlamış..onun kımetini bil tatlım..hem onun hemde senin sağlığın için..:94:
haklısın canımda geçim derdi şimdi allah nasip ederse bebeğimizde gelcek birikilmiyorum allah yardımcımız olsun cümlesininde bizimde im yok nasıl altından kalkarız b
doğru ama cnmm bak şimdiii...ben ilk ay canımız isteyince birlikte olduğumuz günleri bile özledim...bi bebek için aradaki büyüde bitti yani...anladın mı cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?