Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin datlum..aslında şartlayınca gelmiyorlar işte.psikoloji çok önemli direkt beyindeki dalgalar hormonları etkiliyor...tani bu doktorun kanısı..bana psikyatr önerdi..
bende dedimki eee hocam o zaman tecavüze uğrayanlar nasıl gebe kalıyorr??

sustu.....onlar istisna dedi...

hey allaaam yaaaa

bugünle beraber dün sadece bebik için diye düşünüyrum halim yok..eşimde azönce gelmiş bnm takatim kalmadı diyor normalde hayatta demezdi ama haklı yani..suyu çıktı..elimden birşey gelmiyor deliricemmmmm

aynı durumdayız demek ki..
çekiciliğimi kaybettiğimi bile düşünüyorum zaman zaman..
öyle olmadığını biliyorum için için ama.. elde olmadan pskolojim etkilendi bu zorunlu halvetlerden..
benimki de diyodu ya geçen gün;' aşkum kolumu kaldırmaya halim yok,değil kiiiiii................'
off pofff bilmiom bilmiommmm

abim öğrenmiş hamile oldugumu abim sen ne doğurgan çıktın dedi bana bende hürremi çok izledim bulaştı dedim

selamm cicişler bakınnn ben geldimmmm neler kaynatıyonuz bakimmm:76::76:

miyaba
bu gece bunalım takılıyoruz ama herzamanki gibi birazdan azıtırız

Evet biliyorum istiyosa yapcan tabi..Benimkinde yok babalık duygusubaba olcam diye ödü patlayan bi adam yeryüzünde başka yoktur heralde

sen de dinsizin hakkından imansız gelir kuralını uygula kuzen

snn bu 2. ayın tatlım.biz 19 aydır bu durumdayız.sadece ilk evlendiğimiz ay istemedik bebişi canımız isteyince yapıyordukkk

özledimmmm..bebek oluncada birçok şey zaten sıfırlanacak.dilerim ilişkimiz hep diri kalır

kuzen,
babalık duygusu,bebeği kucağına almadan olan bişey değil.. annelerdeki gibi değil yani..
dolayısıylaaaa ................

miyaba
bu gece bunalım takılıyoruz ama herzamanki gibi birazdan azıtırız

sen de dinsizin hakkından imansız gelir kuralını uygula kuzen

Hamile değilsem boşancam zaten:88: Hamileysemde yatıp kalkıp o istemediği bebeğe dua etsin

düşün artık 2 ayda bu hale geldik..
daha mı iyi :18:

şebo senin yeni bat kaç,yazalım listeye???

megim 28 yazalım geçn ayki gibi geldi bu ayda

selamm cicişler bakınnn ben geldimmmm neler kaynatıyonuz bakimmm:76::76:
hoş geldin cnmmm

cnm valla işte anneannem yengem gerdek gecesinden kalmışlar hamile işte öyle nasıl oluyor anlamıyorum
oluruna bırakıcam bu ay kısmetse 2-3 kereyle bile olunuyor hamiş

düşün artık 2 ayda bu hale geldik..
daha mı iyi :18:

ama geçici bişi hayatım.2 yada 3 günlük bişi..

ya boşverelm bu ince konuları acıcık makara yapalım yaa ne olurrr...
yoksa bnm halvet kötü ötesi bişi oluvecekk:18::18::18::18::18:

Kimbilir neler düşünüyoda istemiyo

tırsıyodur..
bencilliklerine kısıtlama gelcek diyerekten..
bu genel olarak babalığa hazır değilim,istemiyorum henüz diyen kocalar için de geçerli..
ama sen sallama kimmse senin rahmine düşmüş bebeği,senden koparıp alamazzz..

Napıyorsunuz kızlar. Benim halvet güme gitti. İnatçı kocam dün kavga ettik diye olmaz da olmaz deyip durdu. Napıyım bende yanii zorla değil yaa.. Yarın belki insafa gelir. Akıntım yeni geldiği için umudum var ama aslında çoktan geçmiş olması lazım yumurtlamamın. Valla stresten mideme ağrılar girdi bugün. Gastritim var zaten. Akşam kaynanama gittik. Onlara gelen kadın izinde bende yemek yaptım götürdüm salı günü de doğumgünün yemeğe çağırcam. Ben onun ailesine nasıl davranıyorum, o bana nasıl davranıyor işteee.. Hala moralim bozuk yanii içim daralıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…