öyle cnm mecbur yapıcaz ki bebiş olsun
geçen ay dur bugün olması lazım dur tutması lazım gibi geçti bu ay öyle yapmıycam canımız ne zaman isterse o zaman yapıcaz kısmetse
işte isteksizlik olduğunu duyunca üzülüyorum inşallah bebişler en kısa zamanda gelirde psikolojik yükten kurtuluruz
bugünle beraber dün sadece bebik için diye düşünüyrum halim yok..eşimde azönce gelmiş bnm takatim kalmadı diyor normalde hayatta demezdi ama haklı yani..suyu çıktı..elimden birşey gelmiyor deliricemmmmm
selamm cicişler bakınnn ben geldimmmm neler kaynatıyonuz bakimmm:76::76:
selamm cicişler bakınnn ben geldimmmm neler kaynatıyonuz bakimmm:76::76:
Evet biliyorum istiyosa yapcan tabi..Benimkinde yok babalık duygusubaba olcam diye ödü patlayan bi adam yeryüzünde başka yoktur heralde
aynı durumdayız demek ki..
çekiciliğimi kaybettiğimi bile düşünüyorum zaman zaman..
öyle olmadığını biliyorum için için ama.. elde olmadan pskolojim etkilendi bu zorunlu halvetlerden..
benimki de diyodu ya geçen gün;' aşkum kolumu kaldırmaya halim yok,değil kiiiiii................'
off pofff bilmiom bilmiommmm
miyaba
bu gece bunalım takılıyoruz ama herzamanki gibi birazdan azıtırız
sen de dinsizin hakkından imansız gelir kuralını uygula kuzen
snn bu 2. ayın tatlım.biz 19 aydır bu durumdayız.sadece ilk evlendiğimiz ay istemedik bebişi canımız isteyince yapıyordukkk
özledimmmm..bebek oluncada birçok şey zaten sıfırlanacak.dilerim ilişkimiz hep diri kalır
kuzen,
babalık duygusu,bebeği kucağına almadan olan bişey değil.. annelerdeki gibi değil yani..
dolayısıylaaaa ................
Hamile değilsem boşancam zaten:88: Hamileysemde yatıp kalkıp o istemediği bebeğe dua etsin
şebo senin yeni bat kaç,yazalım listeye???
hoş geldin cnmmmselamm cicişler bakınnn ben geldimmmm neler kaynatıyonuz bakimmm:76::76:
amin datlum..aslında şartlayınca gelmiyorlar işte.psikoloji çok önemli direkt beyindeki dalgalar hormonları etkiliyor...tani bu doktorun kanısı..bana psikyatr önerdi..
bende dedimki eee hocam o zaman tecavüze uğrayanlar nasıl gebe kalıyorr??
sustu.....onlar istisna dedi...
hey allaaam yaaaa
hoşbuldum canım nasılsınn..hoşgeldin cnmmm.nasılsın
miyaba
bu gece bunalım takılıyoruz ama herzamanki gibi birazdan azıtırız
deme şööle ya
biz seninle bilahare konuşalım bi kuzen
düşün artık 2 ayda bu hale geldik..
daha mı iyi :18:
selamm kızlar nasılsınızzzzz????
sağol cnm benim bakalım yapmaya çalışıcam birazdan
megim bu kadar açık söylenir kuzum
Kimbilir neler düşünüyoda istemiyo
hoşbuldum canım nasılsınn..
QUOTE]
ne olsun cnm aynı valla..seni sormalı
Ay kusura bakmayın yaDoluyumda biraz neyse ben çıkıyım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?