Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya üzüldüm o kadar da heves ettikti, kızı da heveslendirdik.

Ben iyi sayılırım, yarın dr a gidicez, gafam karişik

napıcaksın cnm kısmet herşey işte edaamda bu ay boşa geçti diye üzüldü eylülde anca kalabilcekmiş hamile koçişi yokmuş 2 ay

kontrol mü var cnm ??

lucky lucky yazsana annem yaaa noldu adet???

selam kızlarrr ben deldiimm..
anam valla bu meme ağrısı beni öldürecek..
evin içinde sütyen kesinlikle takmazdım,ama göğüslerim hareket ettikçe mahvediolar beni
ve mecburen o sallantıyı önlemek için sütyen takıorum..
kızlar yaa bende genellikle bu göğüs agrısı adet olmadan önce olurdu.
ama bu sefer yumurtlama gününden itibaren başladıı.
kafam çok karışık..
:26::26::26::26:

napıcaksın cnm kısmet herşey işte edaamda bu ay boşa geçti diye üzüldü eylülde anca kalabilcekmiş hamile koçişi yokmuş 2 ay

kontrol mü var cnm ??

Bugün spermiogram testi yaptırdık, yarın hem onu göstericez hem de yumurtlama takibine başlıcaz. Ama galiba spermiogram kötü çıktı.

belki gelirler birazdan :26:

yatırıvidim evet

ıhh mıııhhh diyo amma,ben yok sana bebe bak şimdi uyanıp halvet etmezsen diyince,ayılıyuuu

ohh iyyimiş senin eşin. Demek ki çok istiyo bebek senin eşin.. Benimki de istiyorum artık mezunda oldun rahatız bende rahatım yoksa sınav felan zor lacaktı senin için diyor ama sözde kalıyor. Mızmız benim eşim. Aman yorgunum aman uykum geldii.. Ama okulun devam ettiği zamanlara göre daha istekli. Bir de şu kavga olmayaydı iyiydi ama oldu iştee.. Bakalım artık kısmet. Benim doktorum geçen sene gittiğimizde 6 ay en az deneyin öyle gelin dedi. Ondan önce birşey yapmıyor. Aslında 1 seneden önce hiçbir müdahele yapmıyorlar bir sorun yoksa ama biz istiyoruz diye felan 6 ay demişti ama biz sonra erteledik gitmedik. Zaten ben 4 ay felan denicem sonra aşılamaya geçicem. Bekleyemem garii.. Eşimde varikosel var.% 50 hareket çıktı ama morfoloji %90. Sayısı iyi. Üroloji ameliyat dedi ama kadın doğumcular gerek yok dedi. Eşimde ameliyat olmam diyor karışık işler yanii... İnşallah gerek kalmadan tutar. Diğer aylardan ovulasyon testlerimde var bir daha ki aya da kullancam onlardan..

Son düzenleme:
aynen ya boşu boşuna panik yapmışız ilk zamanlar..korunmasak da o kadar kolay deelmiş bu iş..
sanki hemen gebe kalınıveriliyo da

megim ne bileyim daha önce hiç hamilelikle alakm yoku bilmiyordum ki nasıl olucak diye işte keşke hiç paniklemeseydik başlarda

inşallah bebiş bekletmezde çabuk gelir hepimize yoksa her ay zor olur beklemek

selam kızlar nasılsınız ayy siz böle salıvermekten bahsettikçe böle %20 ihtimaller filan korkuyom
valla boşa mı uğraştık acaba daha önce mi bıraksaydık hem uğraşmayı hem masraf etmeyi diye düşündüm

Bugün spermiogram testi yaptırdık, yarın hem onu göstericez hem de yumurtlama takibine başlıcaz. Ama galiba spermiogram kötü çıktı.

olsun cnm inşallah herşey iyi olur en kısa zamanda

hoşgeldinn cnmmmm

valla benim hiç gögüslerim şişmez acımaz hiçbir zaman bilemiyorum belkide iyi bir belirtidir

Ben kaçıyorum gariii kızlarrr. Uykum geldi. Benim koca oturuyor tv seyrediyor. Onu bekliyim dedim ama dayanamıcam. Dün akşamdan da moral bozukluğundan çok geç uyumuştum sabahta erken kalktım uyumadım gözlerim kapanıyor bir yandan yazıyorum amaa.. Artık yatıcammm.. Yarın belkim fikri değişirde yaparız bişiler ama çok zor artık tutması. Bir daha ki yumurtlamam taa 3 ağustos.. Bekle bekleee duurrr...

cnm senin bulduğun yerden buluverdim :) sağol cnm diğerini yapamadım uğraştım olmadı

megimmm gelsinlerde aşağda baya kişi var kimse konuşmuyor
olsun canim bunada sükürrrrr
merhaba kızlar ben geldim. Nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım çünkü çooooookkkkk uzun.
Önemli bir olay var mı? Edam noldu?

selammmm hosgeldinnnnn

sen gibe olabilirsin isoldem
hoşgeldin bu arada

dur daha ya hemen umutsuz olma canım

markası neydi sendeki ovulasyon testinin?
bende alıcam sanırım..inşallah gerek kalmaz ama

vallahi ööle yazıyo canım ya,herşey ama herbişey normal olsa bile,o ay gebelik ihtimali yüzdesi %20ymiş :26:

Son düzenleme:
yok megim gelen giden yok yani şöyle demin silerken dünkü kadar geldi pembe gibi kahve gibi akıntı ile karışık garip bi renk ama yok yani...

benim tamamen gelirse o günü mü 1 sayacağım ona göre mi yumurtlama hesaplayacağım yoksa düne göre mi

iyi uykular canım

bence kocana düş önüme,çabııkk yatak odasına de giderken :92:

ilk pembenin geldiği güne göre hesaplanıcak sanırım..

yarın kanda baktırtıcaksın?

Son düzenleme:

hadi lucky az kaldı gelmesin o güne kadarrrr

ilk pembenin geldiği güne göre hesaplanıcak sanırım..

yarın kanda baktırtıcaksın?

yok megim benim pazartesi ya da salı regl günü ve sanırım o güne kadar süründürüp sonra gelcek..ama günde 1 kere azıcık geliyo onu da regl mi saycam yoksa adam gibi geldiinde mi saycam aman ya kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…