ya üzüldüm o kadar da heves ettikti, kızı da heveslendirdik.
Ben iyi sayılırım, yarın dr a gidicez, gafam karişik
napıcaksın cnm kısmet herşey işte edaamda bu ay boşa geçti diye üzüldü eylülde anca kalabilcekmiş hamile koçişi yokmuş 2 ay
kontrol mü var cnm ??
belki gelirler birazdan :26:
yatırıvidim evet
ıhh mıııhhh diyo amma,ben yok sana bebe bak şimdi uyanıp halvet etmezsen diyince,ayılıyuuu
aynen ya boşu boşuna panik yapmışız ilk zamanlar..korunmasak da o kadar kolay deelmiş bu iş..
sanki hemen gebe kalınıveriliyo da
Bugün spermiogram testi yaptırdık, yarın hem onu göstericez hem de yumurtlama takibine başlıcaz. Ama galiba spermiogram kötü çıktı.
selam kızlarrr ben deldiimm..
anam valla bu meme ağrısı beni öldürecek..
evin içinde sütyen kesinlikle takmazdım,ama göğüslerim hareket ettikçe mahvediolar beni
ve mecburen o sallantıyı önlemek için sütyen takıorum..
kızlar yaa bende genellikle bu göğüs agrısı adet olmadan önce olurdu.
ama bu sefer yumurtlama gününden itibaren başladıı.
kafam çok karışık..
:26::26::26::26:
olsun canim bunada sükürrrrrcnm senin bulduğun yerden buluverdim :) sağol cnm diğerini yapamadım uğraştım olmadı
megimmm gelsinlerde aşağda baya kişi var kimse konuşmuyor
merhaba kızlar ben geldim.Nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım çünkü çooooookkkkk uzun.
Önemli bir olay var mı? Edam noldu?
selam kızlarrr ben deldiimm..
anam valla bu meme ağrısı beni öldürecek..
evin içinde sütyen kesinlikle takmazdım,ama göğüslerim hareket ettikçe mahvediolar beni
ve mecburen o sallantıyı önlemek için sütyen takıorum..
kızlar yaa bende genellikle bu göğüs agrısı adet olmadan önce olurdu.
ama bu sefer yumurtlama gününden itibaren başladıı.
kafam çok karışık..
:26::26::26::26:
Bugün spermiogram testi yaptırdık, yarın hem onu göstericez hem de yumurtlama takibine başlıcaz. Ama galiba spermiogram kötü çıktı.
ohh iyyimiş senin eşin. Demek ki çok istiyo bebek senin eşin.. Benimki de istiyorum artık mezunda oldun rahatız bende rahatım yoksa sınav felan zor lacaktı senin için diyor ama sözde kalıyor. Mızmız benim eşim. Aman yorgunum aman uykum geldii.. Ama okulun devam ettiği zamanlara göre daha istekli. Bir de şu kavga olmayaydı iyiydi ama oldu iştee.. Bakalım artık kısmet. Benim doktorum geçen sene gittiğimizde 6 ay en az deneyin öyle gelin dedi. Ondan önce birşey yapmıyor. Aslında 1 seneden önce hiçbir müdahele yapmıyorlar bir sorun yoksa ama biz istiyoruz diye felan 6 ay demişti ama biz sonra erteledik gitmedik. Zaten ben 4 ay felan denicem sonra aşılamaya geçicem. Bekleyemem garii.. Eşimde varikosel var.% 50 hareket çıktı ama morfoloji %90. Sayısı iyi. Üroloji ameliyat dedi ama kadın doğumcular gerek yok dedi. Eşimde ameliyat olmam diyor karışık işler yanii... İnşallah gerek kalmadan tutar. Diğer aylardan ovulasyon testlerimde var bir daha ki aya da kullancam onlardan..
selam kızlarnasılsınız ayy siz böle salıvermekten bahsettikçe böle %20 ihtimaller filan korkuyom
valla boşa mı uğraştık acaba daha önce mi bıraksaydık hem uğraşmayı hem masraf etmeyi diye düşündüm
Ben kaçıyorum gariii kızlarrr. Uykum geldi. Benim koca oturuyor tv seyrediyor. Onu bekliyim dedim ama dayanamıcam. Dün akşamdan da moral bozukluğundan çok geç uyumuştum sabahta erken kalktım uyumadım gözlerim kapanıyor bir yandan yazıyorum amaa.. Artık yatıcammm.. Yarın belkim fikri değişirde yaparız bişiler ama çok zor artık tutması. Bir daha ki yumurtlamam taa 3 ağustos.. Bekle bekleee duurrr...
olsun canim bunada sükürrrrr
selammmm hosgeldinnnnn
yok megim gelen giden yok yani şöyle demin silerken dünkü kadar geldi pembe gibi kahve gibi akıntı ile karışık garip bi renk ama yok yani...
benim tamamen gelirse o günü mü 1 sayacağım ona göre mi yumurtlama hesaplayacağım yoksa düne göre mi
olsun cnm inşallah herşey iyi olur en kısa zamanda
sağol inşallah iyi olur.
yok megim gelen giden yok yani şöyle demin silerken dünkü kadar geldi pembe gibi kahve gibi akıntı ile karışık garip bi renk ama yok yani...
benim tamamen gelirse o günü mü 1 sayacağım ona göre mi yumurtlama hesaplayacağım yoksa düne göre mi
ilk pembenin geldiği güne göre hesaplanıcak sanırım..
yarın kanda baktırtıcaksın?
sen gibe olabilirsin isoldem
hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?