Sağolun kızlar yaa akşam ne haldeydim siz biliyosunuz kavgalıyken ben çok yıpranıyorum hiç sevmem küslüğü.Haftasonumuzda rezil olucaktı Allahtan halvetler bitti bizim beklemedeyiz yoksa halvetede yanaşmazdı al başına belayı :)12 temmuzda dananın kuyruğu kopacak bakalım:)
Heehhh aynen benimki işte... Dün akşam ev inledi resmen öyle kavga ettik yanii sonra geldi yanıma öptü felan. Gece de uyuyacağımız zaman sana kızgınım ama gel işte felan diyerek kendine çekti bilmem ne ama çok sinirliydim o an halvet düşüncek hali yoktu. Bugünde tamam barıştık ama halvet yok ceza sana diyoo...
Heehhh aynen benimki işte... Dün akşam ev inledi resmen öyle kavga ettik yanii sonra geldi yanıma öptü felan. Gece de uyuyacağımız zaman sana kızgınım ama gel işte felan diyerek kendine çekti bilmem ne ama çok sinirliydim o an halvet düşüncek hali yoktu. Bugünde tamam barıştık ama halvet yok ceza sana diyoo...
Şunları bi büyütseydik hayırlısıyla
slm kızlar adetlerınız duzensızmı
benim 3 aydır çok düzenli maşallah 9 u dedimi tık hastayım bu ay bozulsa o düzen bi 9 ay olmasam keşkeeee
slm kızlar adetlerınız duzensızmı
ya cnm bi sıkkınlık geldi bana nedendir bilmem..halbuki uyudumda..azıcık makara yaparız dedim ama pilim bitti resmen..belki gece gelirim ama yarın tüm gün burada olurum heralde..gecede dahil kociş halısaha maçına gidiyor 3 yada 4 gibi geiyor eve
bende az eşşek değilim ama ya
adam geldi mesaiden,dondurmaynan,sigara almaya gönderdim..:82:
birazdan gelcem hee ben
Şunları bi büyütseydik hayırlısıyla
bende az eşşek değilim ama ya
adam geldi mesaiden,dondurmaynan,sigara almaya gönderdim..:82:
birazdan gelcem hee ben
çok bilio..ama bebk istemeyi biliyorlar..kendi bilir tatlım..sende sonuç negatif olursa ona dersin snn triplerinden olmadı de.o zaman suçun kendisinde olduğunu anlayacaktır
Biliyoo negatif olacağını. O benim kadar stres yapmıyor ki bu konuyu öbür günlerde de hep birşey çıktı. Olmıcak yanii belli. Ama takan kimm. Sözde istiyor çok ama icraaat yokk.. Valla bir daha ki ay elimden kurtulamaz amaaa..
çok kötüsünnn kızım yaaa.. Bir de bu saatte haa yuhhh yanii.. Hayatta gitmez benimki de valla.. Gün içinde istesem hemen gider alır ama bu vakitte asla çıkartamazsın 9 dedim mi birşeycik almaya gitmez yada işve cilve kullanırsan giderne o sigara bakıyım hiç yakıştıramadım hemi de bebek istiyorsun hemen bırakcan onu. Şimdiden başla hamile kalınca zorlanırsın. Ben şu yaşıma kadar hiç kullanmadım nefret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?