Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende senden 2 gün önceyim cnmmm
sende halvetlerin olduğu hafta suyuna git..sonrada çıkar acısını datlummm...ama iyi olun herzaman o işin şakası yane..psikoloji önemli

Şunları bi büyütseydik hayırlısıyla

çok bilio..ama bebk istemeyi biliyorlar..kendi bilir tatlım..sende sonuç negatif olursa ona dersin snn triplerinden olmadı de.o zaman suçun kendisinde olduğunu anlayacaktır

Şunları bi büyütseydik hayırlısıyla

he yaaa..bide bebek büyütmeyi düşünüyoruz değil mi..

benmkide az önce takatim yok diodu..şimdi oturmuş araba yarışı oynuo ee ben ne diyim şimdi buna hee söleyin bana beyaaa

bu yumurtlama testlerı duzensız adet gorenlerde etkılı oluyormu kızlar bılenınız varmı?

slm kızlar adetlerınız duzensızmı

benim gaytet düzenli cnm çok şükür

anladım cnm bende çıkıcam şimdi gelirim 1 saate kadar gözlerim dinlensin hadi şimdilik öptüm kızlarrrrrr

bebuşkalar öpüyorum hepciciniizziiii...(meg senide)
ben kacanziii.. halvetten sonra sızmazsam gelirim.
ama ben sabah 7de kalkıp geliyorum buraya ondan böle erkenden kaçıveriom..ama yarın yatıcam valla 11e kadar..
kendinize iyi bakın..bereketli halvetlerrrrrr

bende az eşşek değilim ama ya
adam geldi mesaiden,dondurmaynan,sigara almaya gönderdim..:82:

birazdan gelcem hee ben

birazdan gelcem hee ben

gızım o cigarayı bırağğğğğ

bide bebek istion yaaniiii

bnmki varya hayatta gitmez yani giderde bu saatte gitmez ancak cazibemi kullanırsam gider

birazdan gelcem hee ben

çok kötüsünnn kızım yaaa.. Bir de bu saatte haa yuhhh yanii.. Hayatta gitmez benimki de valla.. Gün içinde istesem hemen gider alır ama bu vakitte asla çıkartamazsın 9 dedim mi birşeycik almaya gitmez yada işve cilve kullanırsan gider ne o sigara bakıyım hiç yakıştıramadım hemi de bebek istiyorsun hemen bırakcan onu. Şimdiden başla hamile kalınca zorlanırsın. Ben şu yaşıma kadar hiç kullanmadım nefret ederim.

çok bilio..ama bebk istemeyi biliyorlar..kendi bilir tatlım..sende sonuç negatif olursa ona dersin snn triplerinden olmadı de.o zaman suçun kendisinde olduğunu anlayacaktır

Biliyoo negatif olacağını. O benim kadar stres yapmıyor ki bu konuyu öbür günlerde de hep birşey çıktı. Olmıcak yanii belli. Ama takan kimm. Sözde istiyor çok ama icraaat yokk.. Valla bir daha ki ay elimden kurtulamaz amaaa..

bak burdan iki arkadaş adetlerinden 6. gün ve 8. gün gibeğ kalmışlar..

şansımız hep var,tükenemez umutlar..
ya olacak ya olacak inşallahhh :92::92::92:

bende sigara içmediğim zamanları hatırlayamıyorum.. o kadar eski yani..
gibeğlik olunca zaten ağız tadı kaçıyo falan ya,içmek istemem diye düşünüyorum..

benimki nazımı çekiyo maşallah diyim..
aşkumm yaaa benim canım dundurma istedüüü didim,gidiverdi hemen.. yaşasın kötülükk
halvet bebik diye koşturuyo ya arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…