Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimki çıktı duştan,yatıriim geliom hemen..
ben yatarken dürtçem hadi halvet diye.. dinlensin biraz :86:

geldi bennnn

ya herkesler nerde bu gece?:26:

Yaa inanmıyorum canım kimbilir kaç senedir içiyorsun. Az içiyorum felan diye de avutma kendini ne kadar az içersen iç etkisi aynıymış. İnşallah hamilelikte tiksinirsinde içmezsin. Şimdiden sen şartlandır kendini be gülüm bak bu da bir tür bağımlılık ya hamileyken de canın isterse, dayanmazsan. Bak benim annem hamileykende içmiş ben 2 kilocuk doğmuşum. Dr öldüm zannetmiş annemin karnında kalp atışlarım alınmıyormuş o derece yanii.. Annem senelerdir içer. iki sene önce anjiyo oldu ve damarı tıkalı çıktı stent taktılar o zaman çok üzüldü ama hala içiyor bırakamıyor işte. Kardeşim de içiyor. Onunda midesi rahatsız. Bir tek ben hiç içmedim elime bile alamam. Eşimde içmiyor o da nefret eder. Kendinize bu zulmü yapmayın canım yaa hem maddi hem manevi yük hiç gerek yok..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ay bugün ne kadar sessiz buraları yaaaaaa

hani çok eğleniyorduk bizzzzz

geldi bennnn

ya herkesler nerde bu gece?:26:

yatırıverdin mi kocanııı... Gece halvet deyince uyancak mı kıızzz. Benimkinin bir uykusu gelsin asla halvet felan görmez gözü yaa.. O yüzden akşam işten geldiğinde garantiye almak için hemen halvete çağırıyorum bir an önce olsun diye. İlerleyen saatlerde tembelleşiyo çünkü hele gece uykusu varsa geçmiş olaaa..

şu sözler üzerine söylenecek birşey olduğunu düşünmüyorum

ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN INSALLAH...AMIN
Kızlar biz dışarı çıkıyoz şimdi bişiler zıkkımlanmaya gece gelerüm...

afiyet oslunnn

sebnemmm yapmissin avatarinii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ay bugün ne kadar sessiz buraları yaaaaaa

hani çok eğleniyorduk bizzzzz

belki gelirler birazdan :26:

yatırıvidim evet

ıhh mıııhhh diyo amma,ben yok sana bebe bak şimdi uyanıp halvet etmezsen diyince,ayılıyuuu

ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN INSALLAH...AMIN

afiyet oslunnn

sebnemmm yapmissin avatarinii

cnm senin bulduğun yerden buluverdim :) sağol cnm diğerini yapamadım uğraştım olmadı

belki gelirler birazdan :26:

yatırıvidim evet

ıhh mıııhhh diyo amma,ben yok sana bebe bak şimdi uyanıp halvet etmezsen diyince,ayılıyuuu

megimmm gelsinlerde aşağda baya kişi var kimse konuşmuyor

ya ben anlamıyorum yani reglden itibaren hergün yapılsa halvet,elbet tutturulcak yumırtlama günü..
nasıl olur da gebelik oluşmaz..:44:
herşey normal olsa bile,o ay için gebelik olasılığı %20 deniliyo ya :26:

Son düzenleme:

megim bende okudum onu bir yerde 1 yıl sonra %40 oluyormuş sanırsam

işte kısmet böyle şeyler bende reglim bitsin hemen başlıycam belki ilk günler tutar

megim bende okudum onu bir yerde 1 yıl sonra %40 oluyormuş sanırsam

işte kısmet böyle şeyler bende reglim bitsin hemen başlıycam belki ilk günler tutar

ya ne zor işlermiş bunlar kardeşim yaa,biz boşu boşuna korunmuşuz demek onca zaman

luckim yaz çabıkhh,noldu adet gelmedi dimi???

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldim. Nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım çünkü çooooookkkkk uzun.
Önemli bir olay var mı? Edam noldu?

valla megim bilsem bu kadar zor olduğunu 1 yıldır bu kadar kasmazdım kendimi

aynen ya boşu boşuna panik yapmışız ilk zamanlar..korunmasak da o kadar kolay deelmiş bu iş..
sanki hemen gebe kalınıveriliyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…