bende sigara içmediğim zamanları hatırlayamıyorum.. o kadar eski yani..
gibeğlik olunca zaten ağız tadı kaçıyo falan ya,içmek istemem diye düşünüyorum..
benimki nazımı çekiyo maşallah diyim..
aşkumm yaaa benim canım dundurma istedüüü didim,gidiverdi hemen.. yaşasın kötülükk
halvet bebik diye koşturuyo ya arkasından
geldi bennnn
ya herkesler nerde bu gece?:26:
geldi bennnn
ya herkesler nerde bu gece?:26:
Yaa inanmıyorum canım kimbilir kaç senedir içiyorsun. Az içiyorum felan diye de avutma kendini ne kadar az içersen iç etkisi aynıymış. İnşallah hamilelikte tiksinirsinde içmezsin. Şimdiden sen şartlandır kendini be gülüm bak bu da bir tür bağımlılık ya hamileyken de canın isterse, dayanmazsan. Bak benim annem hamileykende içmiş ben 2 kilocuk doğmuşum. Dr öldüm zannetmiş annemin karnında kalp atışlarım alınmıyormuş o derece yanii.. Annem senelerdir içer. iki sene önce anjiyo oldu ve damarı tıkalı çıktı stent taktılar o zaman çok üzüldü ama hala içiyor bırakamıyor işte. Kardeşim de içiyor. Onunda midesi rahatsız. Bir tek ben hiç içmedim elime bile alamam. Eşimde içmiyor o da nefret eder. Kendinize bu zulmü yapmayın canım yaa hem maddi hem manevi yük hiç gerek yok..
ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN INSALLAH...AMINSelammm mm mm biz barıştıkkakşam geldi her zaman kapıyı çalar küs ya anahtarıyla zorluyodu kapıyı ben korktum çığlık attım kimki bu diye(apartmanda yalnızımda)bi girişi var içeri korkmaaa benim kuşummm diye sarıldık öle bi ama özlememiş beni yalancı şey:))
Kızlar biz dışarı çıkıyoz şimdi bişiler zıkkımlanmaya gece gelerüm...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ay bugün ne kadar sessiz buraları yaaaaaa
hani çok eğleniyorduk bizzzzz
yatırıverdin mi kocanııı... Gece halvet deyince uyancak mı kıızzz. Benimkinin bir uykusu gelsin asla halvet felan görmez gözü yaa.. O yüzden akşam işten geldiğinde garantiye almak için hemen halvete çağırıyorum bir an önce olsun diye. İlerleyen saatlerde tembelleşiyo çünkü hele gece uykusu varsa geçmiş olaaa..
ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN INSALLAH...AMIN
afiyet oslunnn
sebnemmm yapmissin avatarinii
belki gelirler birazdan :26:
yatırıvidim evet
ıhh mıııhhh diyo amma,ben yok sana bebe bak şimdi uyanıp halvet etmezsen diyince,ayılıyuuu
ya ben anlamıyorum yani reglden itibaren hergün yapılsa halvet,elbet tutturulcak yumırtlama günü..
nasıl olur da gebelik oluşmaz..:44:
herşey normal olsa bile,o ay için gebelik olasılığı %20 deniliyo ya :26:
megim bende okudum onu bir yerde 1 yıl sonra %40 oluyormuş sanırsam
işte kısmet böyle şeyler bende reglim bitsin hemen başlıycam belki ilk günler tutar
ya ne zor işlermiş bunlar kardeşim yaa,biz boşu boşuna korunmuşuz demek onca zaman
luckim yaz çabıkhh,noldu adet gelmedi dimi???
merhaba kızlar ben geldim.Nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım çünkü çooooookkkkk uzun.
Önemli bir olay var mı? Edam noldu?
merhaba kızlar ben geldim.Nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım çünkü çooooookkkkk uzun.
Önemli bir olay var mı? Edam noldu?
hoşgeldin cnm iyi,z sen nasılsın ??
edaaamm hastalandı cnm adeti gelmiş
valla megim bilsem bu kadar zor olduğunu 1 yıldır bu kadar kasmazdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?