isolde kim bu papitom diye baktım başta ahaböyle sonra güldüm ağğ benim:44:galiba
herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar
herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar
Aramaıza hoş geldinherkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar
hemen rutin soruları soruyorum kızlar merak etmeyin..
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
ne zamandır bebik istiyon
eşinde veya sende herhangi problem varmı???
hiiii töbee töbeee.
allah korusunn...
ppff gerçi bende öle düüşünüom çoğu zaman ne yalan söylim..
ama yok yokk..
olucak inşallahh.
ya gecen bana doktorum dediki.
çocukların olucak bu seferde onlarla gelip bıktım bu çocukların gürültüsünden diye bana dert yanıcan dedii...
şemnem biraz önceki mesajımda senin adını yazmıştım gönderdikten sonra okuduğumda mesajımı adını ŞEYMA yazmışım demek dikkat etmemişsin onun için yolladım
ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr
Amaaan ben çok sıkıldım, hadi bi halay çekelim, hadi megim hürremim halay başı ol.
:64
ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr
göğüslerim ağrıyo demişsin bende de hafif var ve 10 gün sonra adet günüm aceba neden ki?bebek olsa çok erken değil mi 26 sında mayaladık biz daha çok yeni niye şişti bunlar?
göğüslerim ağrıyo demişsin bende de hafif var ve 10 gün sonra adet günüm aceba neden ki?bebek olsa çok erken değil mi 26 sında mayaladık biz daha çok yeni niye şişti bunlar?
kızlar bende sizdenim bizde bebek istiyooruz ama yok 8 senedır olmuyo ne yapıcaz bılmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?