Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar

hemen rutin soruları soruyorum kızlar merak etmeyin..
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
ne zamandır bebik istiyon
eşinde veya sende herhangi problem varmı???

şemnem biraz önceki mesajımda senin adını yazmıştım gönderdikten sonra okuduğumda mesajımı adını ŞEYMA yazmışım demek dikkat etmemişsin onun için yolladım

herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar
Aramaıza hoş geldin

Kaç yıllık evlisin
Kaç yaşındasın ve kaç yıldır bebiş istiyorsunuz
bir sorun varmı hiç dra gittinmi

ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr

banada doktorum demisti daha yasin kücük diye tipta ilerlemis ama ne bilim insan karamsarliga dusuyor bakiorsun cevrene gebe kaln kalana seninde hemen olsun istiyorsun ama sabir lazimmm ALLAHIM BUYUK vardir elbet bi zamani ama ne zaman

şemnem biraz önceki mesajımda senin adını yazmıştım gönderdikten sonra okuduğumda mesajımı adını ŞEYMA yazmışım demek dikkat etmemişsin onun için yolladım

cnm valla burada başka birinin ismi şeyma sandım sen yazdıktan sonra farkettim :)))

bende düşünüyordum acaba kimin adı şeyma

göğüslerim ağrıyo demişsin bende de hafif var ve 10 gün sonra adet günüm aceba neden ki?bebek olsa çok erken değil mi 26 sında mayaladık biz daha çok yeni niye şişti bunlar?

ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr

ben 2 aydır korunmuyorum mayıs başı dr a gittik eşimle deneyin canlar dedi 1 seneden önce gelmeyin bana dedi,herşeyin gayet iyi dedi

beni sorarsan evlendigimden beri istiyorum...prolaktinim yüksek ilac kullaniyorum...doktor yasimin daha kucuk oldugunu halledilebilir oldugunu soyledi insALLAH dedigi gibi olur

Ben 6 yıllık evliyim
3yıldır bebik istiyoruz
DRa gittik rahim filmi yapıldı tüpler açık
hormon tahlilleri yapıldı değerler normal
spermiogram yapıldı sonucu iyi çıktı
hepsi normal yumurtlama ve yumurtanın çatlamasında hiçbir problem yok
ama malesef bebişte yok
şuan smear istendi onun sonucunu bekliyorum sonrasındada ya aşılama yada yumurta takibi yapılacak

göğüslerim ağrıyo demişsin bende de hafif var ve 10 gün sonra adet günüm aceba neden ki?bebek olsa çok erken değil mi 26 sında mayaladık biz daha çok yeni niye şişti bunlar?

aynen bizde o tarihte mayaladık canım yaa hatta 25-26-27 üç gün yanii.
doktor öle dedide..
ama varya o günlerden beri nasıl ağrıo göğüslerim..
oysamki daha 2 haftam var benim.
seninkidemi çok ağrıo kuzu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…