Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üzülmek yok tivitim benim,yola devammmm
hakkında hayırlısı..
hayirlisi canim ama her ay ayni hüsran
kuzucum üzülme yaaaaa...
uzulmemek elde degil bazen hic cocugum olmicak gibi dusunuyorummm
üzülme dicem içten gelıosu üzülmek ne fayda varsa aglamaan agla valla insan aglayınca acılıoo ohh bugun bı posta agladımmm doktum gozyasımı hafıfledımmm
aglamiyorummm ama uzuluyorummm hep aklimin bii kosesi sadece bebise calisiyorrr
canım üzülme inş bu ay tutuncak annesi bebişin sana inş hepberaber hamiş olcaz inşşş

canımm bu 1. aydı.o yüzden de umutsuzum ve kafam karıştı
canimmm biraz zor benim prolaktin sorunum var aff ALLAHIM GEC OLSUN GUC OLMASIN INSALLAH
sıkma canını cnm yaa,zamanı gelince hepimizin koca koca gibeği olcak bak..
ah o zaman bi gelse canimmmm
kızlaaar yatıyorum ben artıkkkk iyi geceler herkese sefiooommmm siziiiiiiiiii
iyi gecelerrrr ALLAHA EMANET OL

sağol canım baktım dediğin gibi 20 milyon en az olmalıymış ama belki böyle olan vardır dedim. Sanırım bana da tüp bebek yolları görünüyor.

uzulmemek elde degil bazen hic cocugum olmicak gibi dusunuyorummm

hiiii töbee töbeee.
allah korusunn...
ppff gerçi bende öle düüşünüom çoğu zaman ne yalan söylim..
ama yok yokk..
olucak inşallahh.
ya gecen bana doktorum dediki.
çocukların olucak bu seferde onlarla gelip bıktım bu çocukların gürültüsünden diye bana dert yanıcan dedii...

evet yatırdım kocişi uyuda büyü dedim:))bebek istiyon bide kendin bebeksin dedim:)fırsat bu fırsat kakaladım lafları:)sen beni unutursun bebik olunca diyoyazık bee üzüldüm

normalde olması gereken değerler

miktar 2-6 ml arası olmalı
ml de en az 20.000.000 ve üzeri olmalı
total 40.000.00 ve üzeri olmalı
Hareketlilikle ilgili tam bir bilgim yok ama hareketlilik te düşük gibi geldi bana tabi dr a yorumlatırsan daha iyi olur yönlendirir sizi ne yapılması gerektiği konusunda

ben çok hareketliyim..çok severim oynamayı..
eşim benden de beter.
bizim bebe nasıl olur gerisini siz düşünün artık..
her yenidoğan bebe ağlayarak çıkarya
bizimki kesin elinde mendil oynaya oynaya çıkar..

Yarın sorucam yazarım size de.

herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar

sağol canım baktım dediğin gibi 20 milyon en az olmalıymış ama belki böyle olan vardır dedim. Sanırım bana da tüp bebek yolları görünüyor.

Sanırım öyle

Ama öncesinde sperm sayısını arttırmak için birşey yapılabilirmi bir bilgim yok belkişde vardır sayıyı arttıran bir ilaç ve tüp bebeğe gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…