hoş buldum canım nasıl gidiyor tedavi gelişiyormu yumoşlar
hayirlisi canim ama her ay ayni hüsranüzülmek yok tivitim benim,yola devammmm
hakkında hayırlısı..
uzulmemek elde degil bazen hic cocugum olmicak gibi dusunuyorummmkuzucum üzülme yaaaaa...
aglamiyorummm ama uzuluyorummm hep aklimin bii kosesi sadece bebise calisiyorrrüzülme dicem içten gelıosu üzülmek ne fayda varsa aglamaan agla valla insan aglayınca acılıoo ohh bugun bı posta agladımmm doktum gozyasımı hafıfledımmm
canimmm biraz zor benim prolaktin sorunum var aff ALLAHIM GEC OLSUN GUC OLMASIN INSALLAHcanım üzülme inş bu ay tutuncak annesi bebişin sana inş hepberaber hamiş olcaz inşşş
canımm bu 1. aydı.o yüzden de umutsuzum ve kafam karıştı
ah o zaman bi gelse canimmmmsıkma canını cnm yaa,zamanı gelince hepimizin koca koca gibeği olcak bak..
iyi gecelerrrr ALLAHA EMANET OLkızlaaar yatıyorum ben artıkkkk iyi geceler herkese sefiooommmm siziiiiiiiiii
ben geldimm kızlar bu gece süperim ağlaklık bitti gitti
bende yapım dedim ama iicene aklım karıştı bea..
meg şeyma hoş buldum canlarım valla buraya gelince uykum uçup gidiyor ne hareketli bir topik hemde hamilesi bol bol8nede olsa hürremin topiği
bugün iğnelerimin 7.gün,ü ben de kırmızıları bekliorum,2 gün gecikti,gelse bi toplancak yumoşlar hayırlısıyla,geç kaldı hiç de böle yapmazdı..:44::44::44:
tatlım yanlış bilgi vermek istemem fakat doğal yolla gebe kalabilmek yada aşılamaya uygunluk için en az bir ml.20.000.000 ve üzeri olmalıymış diye biliyorum internettende araştır istersen normal spermogram değerleri yaz çıkar zaten.
Ama sayıyı arttırmak için dr ilaç yada bir yol gösterecektir üzülme
uzulmemek elde degil bazen hic cocugum olmicak gibi dusunuyorummm
Sıvılaşma süresi 20 dk.
Miktar 1,5 ml
ml de 6.800.000 sperm
total 10.200.000
1/2 saatt 2 saat 4 saat
hareketli %40 %30 %15
az hareketli %30 %35 %40
hareketsiz %30 %35 %45
normal yapılı %78
şebnem canım adını değiştirdim senin adın bundan sonra ŞEYMA
lukrin mi yapıyorsun doğum kontrol hapı kullandıysan yani uzun protukolle başladıysan tedavine biraz gecikir
papitom hoşgeldin hemşooomm...
nillam sende hoşgeldin,sevindim zırlak ruh halinden çıkmana..
normalde olması gereken değerler
miktar 2-6 ml arası olmalı
ml de en az 20.000.000 ve üzeri olmalı
total 40.000.00 ve üzeri olmalı
Hareketlilikle ilgili tam bir bilgim yok ama hareketlilik te düşük gibi geldi bana tabi dr a yorumlatırsan daha iyi olur yönlendirir sizi ne yapılması gerektiği konusunda
evet yatırdım kocişi uyuda büyü dedim:))bebek istiyon bide kendin bebeksin dedim:)fırsat bu fırsat kakaladım lafları:)sen beni unutursun bebik olunca diyoyazık bee üzüldüm
sağol canım baktım dediğin gibi 20 milyon en az olmalıymış ama belki böyle olan vardır dedim. Sanırım bana da tüp bebek yolları görünüyor.
herkese iyi aksamlar ben bugün buraya üye oldum cok güzel bi site :) bu arada bende bebis isteyenlerdenim ama ne yazikki suan olmuyooo arkadaslar
bebek olunca ben unutacam herüfü..
ahdım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?