kızlar bende sizdenim bizde bebek istiyooruz ama yok 8 senedır olmuyo ne yapıcaz bılmıyom
İSOLDE NİLLA beklediğiniz cevabı veriyorum hazır olun
HAMİLESİNİZ de ondan
beni sorarsan evlendigimden beri istiyorum...prolaktinim yüksek ilac kullaniyorum...doktor yasimin daha kucuk oldugunu halledilebilir oldugunu soyledi insALLAH dedigi gibi olur
ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr
banada doktorum demisti daha yasin kücük diye tipta ilerlemis ama ne bilim insan karamsarliga dusuyor bakiorsun cevrene gebe kaln kalana seninde hemen olsun istiyorsun ama sabir lazimmm ALLAHIM BUYUK vardir elbet bi zamani ama ne zaman
aynen bizde o tarihte mayaladık canım yaa hatta 25-26-27 üç gün yanii.
doktor öle dedide..
ama varya o günlerden beri nasıl ağrıo göğüslerim..
oysamki daha 2 haftam var benim.
seninkidemi çok ağrıo kuzu yaa..
ben menopozlu hatunlar gibi memeliğimi çıkarıp atıyorum valla bide yüz üstü yatamıyorum acıyiler
ben doktora gitmedim.. yani bebik için gitmedim geçen sene rutin kontrol yapılmıştı,herşey normaldi..
bu 2. ay denememiz..
tüp bebek yaptıracaksınız canım (bende 8 senelik evliyim)
haykolikcim bende bebek düşümeden önce kontrole gittim herşey normal dedi 2. aya giricez bakalım ilk ay olmadı
ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr
Tüp yaptırmak öle kolaymı anam, 5-6000 lira diyolar. Bi de hemen tutsa.bence de cnm,tetkiklerini yaptırdıysan zaman kaybetme boşa ,tüp yaptır..
nilla isolde meg siz bacılarımmm bu ay hamıle kalırsınızz ahandaa gecenın bu vaktııı içime dgmus bulunmaktadırr dedıydı dersınızz
dostinexmi kullanıosun yasın kac ki.. bende dostinex alıorum hafta da bı gun yarım cunku strese baglı yukselen hormon bılıosundur ve benım ay ay deısıo bı ay stres yapıosam yukselıo doktor ıhtımale karsı yarım yarım yut dengeelesın dedı
kaç yaşındaydın canım,nekadrlık evliydin ve nezamandır bebik istiyosun..
ben menopozlu hatunlar gibi memeliğimi çıkarıp atıyorum valla bide yüz üstü yatamıyorum acıyiler
Tüp yaptırmak öle kolaymı anam, 5-6000 lira diyolar. Bi de hemen tutsa.
sen sus senı bılıom jimerlisenle jimerde gorusurus dedım ama ben haftaya gıdıom haftaya kaadar hamıle kaldaydın gorusurdukk
Tüp yaptırmak öle kolaymı anam, 5-6000 lira diyolar. Bi de hemen tutsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?