Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beni sorarsan evlendigimden beri istiyorum...prolaktinim yüksek ilac kullaniyorum...doktor yasimin daha kucuk oldugunu halledilebilir oldugunu soyledi insALLAH dedigi gibi olur

dostinexmi kullanıosun yasın kac ki.. bende dostinex alıorum hafta da bı gun yarım cunku strese baglı yukselen hormon bılıosundur ve benım ay ay deısıo bı ay stres yapıosam yukselıo doktor ıhtımale karsı yarım yarım yut dengeelesın dedı

ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr

ben doktora gitmedim.. yani bebik için gitmedim geçen sene rutin kontrol yapılmıştı,herşey normaldi..

bu 2. ay denememiz..

Son düzenleme:
banada doktorum demisti daha yasin kücük diye tipta ilerlemis ama ne bilim insan karamsarliga dusuyor bakiorsun cevrene gebe kaln kalana seninde hemen olsun istiyorsun ama sabir lazimmm ALLAHIM BUYUK vardir elbet bi zamani ama ne zaman

kaç yaşındaydın canım,nekadrlık evliydin ve nezamandır bebik istiyosun..

ben menopozlu hatunlar gibi memeliğimi çıkarıp atıyorum valla bide yüz üstü yatamıyorum acıyiler

haykolikcim bende bebek düşümeden önce kontrole gittim herşey normal dedi 2. aya giricez bakalım ilk ay olmadı

ben doktora gitmedim.. yani bebik için gitmedim geçen sene rutin kontrol yapılmıştı,herşey normaldi..

bu 2. ay denememiz..

nilla isolde meg siz bacılarımmm bu ay hamıle kalırsınızz ahandaa gecenın bu vaktııı içime dgmus bulunmaktadırr dedıydı dersınızz

haykolikcim bende bebek düşümeden önce kontrole gittim herşey normal dedi 2. aya giricez bakalım ilk ay olmadı

sen sus senı bılıom jimerli senle jimerde gorusurus dedım ama ben haftaya gıdıom haftaya kaadar hamıle kaldaydın gorusurdukk

ya kızlar siz ne zamanıdır ıstıosunuzz ben sızın hakkınızda pek bi fikir sahibi deilimgıttınız mı doktora ne dıo doktorlar meg yellowkıty ısolde nılla ve dıger arkıdeslerr

ben temmuzda 4.seneme giricem kısmetse.
son 2 senedirde bebik istiyom.
ama bende pco var maalesef.
hastalıgımın adı pco olmasına ragmen belirtilerim yok çok şükür.
örneğin 55 kiloyum adetlerim düzenli...
az birazda kıllıyım ne yalan söölüm şinci..
hsgmde tüpler açık çıktı.
eşimin sonuçları normal ..
çok kez klomen kullanmama ragmen gebelik olmadı
bu ay ilk defa gonal-f ğnelerle yumurtaları geliştirdik..
sağlıklı bi yımırta elde ettik
ve şimdilik sonucu bekliyoruz...

yok norprolac die bi ilac bende yarim iciyorum yaninda baska bide vitamin iciyorum herhalde stres fazla yapiyorummm en son 64 du simdi kac bilmiorum senin kac degerin?21 yasindayim???sen kac yasindasin ne zamandir evlisin?
kaç yaşındaydın canım,nekadrlık evliydin ve nezamandır bebik istiyosun..

canim 21 yasindayim 1 seneyi geckin evliyimmm evlendigimden belli istiorummm sen???

sen sus senı bılıom jimerli senle jimerde gorusurus dedım ama ben haftaya gıdıom haftaya kaadar hamıle kaldaydın gorusurdukk

ay sustum şekerim ne bilim herkes yazınca yazayım dedim

olmadı cnm napim bir dahaki aya görüşürüz inşallah bekle beni bensiz gitmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…