neymıs bu pco yaa bı cok kısıde duydum bununda en belırgın seysı adet duzensızlıgıymıs e benım adetlerım duzenlı dıosun nerden anladılar ozaman pco kist olması demekkı klomenn ahhhh bende cook kullandım bu ay bende cyclo prognova ılacı kullanıorum bakalım ıns olur rabbım heerkesınben temmuzda 4.seneme giricem kısmetse.
son 2 senedirde bebik istiyom.
ama bende pco var maalesef.
hastalıgımın adı pco olmasına ragmen belirtilerim yok çok şükür.
örneğin 55 kiloyum adetlerim düzenli...
az birazda kıllıyım ne yalan söölüm şinci..
hsgmde tüpler açık çıktı.
eşimin sonuçları normal ..
çok kez klomen kullanmama ragmen gebelik olmadı
bu ay ilk defa gonal-f ğnelerle yumurtaları geliştirdik..
sağlıklı bi yımırta elde ettik
ve şimdilik sonucu bekliyoruz...
Tüp yaptırmak öle kolaymı anam, 5-6000 lira diyolar. Bi de hemen tutsa.
nilla isolde meg siz bacılarımmm bu ay hamıle kalırsınızz ahandaa gecenın bu vaktııı içime dgmus bulunmaktadırr dedıydı dersınızz
canim 21 yasindayim 1 seneyi geckin evliyimmm evlendigimden belli istiorummm sen???
kolay zor mecbur kalırsan öyle bi yaptırıyorsun ki YA TUTARSA YA TUTARSA YA TUTARDA BİRİ DENK GELİRSE
vay hacıımm ben dokunamıyım bile.
sütyen olmayınca hareket etmesinler die elimle tutuom...
Megim bir fikrim var......Topik kalabalık olduğu için sürekli unutuyoruz ve aynı soruları soruyoruz birbirimize
Şimdi herkes bir mesaj olarak
kaç yıldır bebek istiyor:
şuan hangi aşamada ne yapıyor?
bunları herkes ayrıntılı yazsada bir mesaj halinde toparlayıp ilk sayfanın en altına yani liste sonuna eklesek nasıl olur??????
Megim bir fikrim var......Topik kalabalık olduğu için sürekli unutuyoruz ve aynı soruları soruyoruz birbirimize
bunları herkes ayrıntılı yazsada bir mesaj halinde toparlayıp ilk sayfanın en altına yani liste sonuna eklesek nasıl olur??????
yaa evet maddi açıdan yüklü bayacana ama napcan insan bekle bekle olmuosa artık mecburen son çare onu düşünüoo...
bi polikistik over hastalığı var.neymıs bu pco yaa bı cok kısıde duydum bununda en belırgın seysı adet duzensızlıgıymıs e benım adetlerım duzenlı dıosun nerden anladılar ozaman pco kist olması demekkı klomenn ahhhh bende cook kullandım bu ay bende cyclo prognova ılacı kullanıorum bakalım ıns olur rabbım heerkesın
anaaam sen bendende güccümüşsün..
kız ağlama valla döverim bak seni...
hayatta imkansız die bişi yok gülüm.
bak ayşe yılmazelle ali taran nasıl evlendi ....
bak bizimde bebelerimizzz öleee kolay olucak inşallaaaaaaaaaaahhhh
bence o kadar da gerekli değil pisicimm..
ama istenirse yapılır tabii niye olmasın
İSOLDE TAM BEN AÇACAKTIM BU KONUYU benden çok yaşayacakmışsın
fıstık gibi kız o koca kart kıl yumağında ne bulduki:26:
neymıs bu pco yaa bı cok kısıde duydum bununda en belırgın seysı adet duzensızlıgıymıs e benım adetlerım duzenlı dıosun nerden anladılar ozaman pco kist olması demekkı klomenn ahhhh bende cook kullandım bu ay bende cyclo prognova ılacı kullanıorum bakalım ıns olur rabbım heerkesın
cekıcen kredıyı bacımm napıcann
ben ıkı yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır ıstıyorum yasım 25 86 lıyım rprolaktınımde 48 yukselmıstı bı ara 1 e dusmustu ole gcıkıp ınıyo oda kafasına gore takılıooyok norprolac die bi ilac bende yarim iciyorum yaninda baska bide vitamin iciyorum herhalde stres fazla yapiyorummm en son 64 du simdi kac bilmiorum senin kac degerin?21 yasindayim???sen kac yasindasin ne zamandir evlisin?
canim 21 yasindayim 1 seneyi geckin evliyimmm evlendigimden belli istiorummm sen???
ay sustum şekerim ne bilim herkes yazınca yazayım dedim
olmadı cnm napim bir dahaki aya görüşürüz inşallah bekle beni bensiz gitmeee
İSOLDE TAM BEN AÇACAKTIM BU KONUYU benden çok yaşayacakmışsın
fıstık gibi kız o koca kart kıl yumağında ne bulduki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?