Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neymıs bu pco yaa bı cok kısıde duydum bununda en belırgın seysı adet duzensızlıgıymıs e benım adetlerım duzenlı dıosun nerden anladılar ozaman pco kist olması demekkı klomenn ahhhh bende cook kullandım bu ay bende cyclo prognova ılacı kullanıorum bakalım ıns olur rabbım heerkesın
Tüp yaptırmak öle kolaymı anam, 5-6000 lira diyolar. Bi de hemen tutsa.

cekıcen kredıyı bacımm napıcann

Megim bir fikrim var......Topik kalabalık olduğu için sürekli unutuyoruz ve aynı soruları soruyoruz birbirimize
Şimdi herkes bir mesaj olarak
kaç yıldır bebek istiyor:
şuan hangi aşamada ne yapıyor?

bunları herkes ayrıntılı yazsada bir mesaj halinde toparlayıp ilk sayfanın en altına yani liste sonuna eklesek nasıl olur??????

canim 21 yasindayim 1 seneyi geckin evliyimmm evlendigimden belli istiorummm sen???

anaaam sen bendende güccümüşsün..
kız ağlama valla döverim bak seni...
hayatta imkansız die bişi yok gülüm.
bak ayşe yılmazelle ali taran nasıl evlendi ....
bak bizimde bebelerimizzz öleee kolay olucak inşallaaaaaaaaaaahhhh

vay hacıımm ben dokunamıyım bile.
sütyen olmayınca hareket etmesinler die elimle tutuom...

benim durum okadar vahim değil yaf acıyolar sadece fibrokistlerimde acıyo olabilir bak benim hatta ben bu ay adet olabilirim onlar belirti veriyo kistik serseriler

tam süper olabilir..:44:

Göğüs ağrısı bu ay bendede var ya acaba niden niden
Bugün evi zor temizledim evi süpürürken çok sızladı hani hareket ediyorumya ondan

bence o kadar da gerekli değil pisicimm..
ama istenirse yapılır tabii niye olmasın

yaa evet maddi açıdan yüklü bayacana ama napcan insan bekle bekle olmuosa artık mecburen son çare onu düşünüoo...

Haklısın ama eğer yarın bana tüp bebek derse, behlül kaçar derim, bu konuyu bir süre rafa kaldırırım, şimdi olmaz olamaz yani. Ya bide ben bir ayda bunladım daha iki kere doktora gittim yani daha yeni başladık ama bana bööö geldi bile. Tüp bebek daha zor yarın gel, öbür gün yine gel, akşama şunu iç sabaha bunu vur. Valla ben çook sabırsız bir insanım nasıl olur bilmem.

bi polikistik over hastalığı var.
bide polikistik over sendromu var canımm..
ben maalesefki sendromluyum..
yani belirtiler yok ama hastalık var...
tanısı ise ancak alttan muayene sırasında anlaşılıo.
bölee inci gibi dizilmiş yumurtalar mevcut ama gerekli işlevi göstermiolar..

İSOLDE TAM BEN AÇACAKTIM BU KONUYU benden çok yaşayacakmışsın
fıstık gibi kız o koca kart kıl yumağında ne bulduki:26:

bence o kadar da gerekli değil pisicimm..
ama istenirse yapılır tabii niye olmasın

Tamam siz bilirsiniz sadece fikir vermek istedim
Eğer istersen herkes yazarsa ben hepsini bir mesajda alt alta toplayabilirim sende alıntı yapıp yaıştırısın ilk sayfaya ama yeni gelenler oluyor karışık olur gereksiz dersenizde anlarım

buda topiğin zabitbaşı oldu haaaa...

kızlar ayşenin babasının yaşında bir öpüşmüşler nikahta görüntü hiç hoş durmuyor valla

Ya zaten kredi ödüyom, napıyım daha

ben ıkı yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır ıstıyorum yasım 25 86 lıyım rprolaktınımde 48 yukselmıstı bı ara 1 e dusmustu ole gcıkıp ınıyo oda kafasına gore takılıoo
ay sustum şekerim ne bilim herkes yazınca yazayım dedim

olmadı cnm napim bir dahaki aya görüşürüz inşallah bekle beni bensiz gitmeee

yok yok bacım ben gıdıom haftaya rahımı ozledım yımırtaları ozledım bı bakayım bakiim ne alemdelerr

bu arada
2 YILLIK EVLİ (1.5 YILDIR BEBİK İSTİYO) (ama bebik beni istemiyoki hala gelmedii)
EŞİNDE SORUN YOK.(aman şükür)
E KENDİİSİNDE BELLİ BAŞLI UFAK TEFEK SORUNLAR VAR VAR Kİ OLMUYO DEMİ AMA.
ŞUAN CYCLO PROGNOVA DİYE İLAÇ KULLANIO OSTJOREN EKSIKLIGI İÇİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…