- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
pazartesi olsunda gidip yaptırayım bariii inşallah çıkarrinşallah hamileyimdir
Anladım cnm vardır her şeyde bir hayır inşallah temmuzdaa gelir bebişlerimiz......bi de mesela 3 saat seçeneği vermiş ya yapmaya başlayınca her gün o saatte mi yapmamız gerekiyor yoksa farketmez mi hani 3 saat seçeneği var ya 11 3 ve gece 10 gibi bi gün 3 te bi gün 10 da olur mu yoksa her gün aynı saatte mi
canım şimdi kan testi yaptırsan da düşük çıkar. Doktor tam birşey diyemez sana. Yine birkaç gün sonra gel bakalım der çünkü sağlıklı hamileikte değerlerin katlaması lazım. Şimdi çok düşük olacağından değerin, dr kesin birşey diyemez. Ama yine de çizgi çıktığına göre hamilelik seviyesi kabul edilen değerler çıkar istersen yaptır.
Canımm bizim iller çok karışık yaa. Biz geçen sene nisanda başlamıştık aslında ama regliden sonra ara kanamam felan geldi o ay gitti. Sonra iki ay yumurtlama olmuypr diye dr klomen verdi ama öbür ayda ara kanama oldu. Sonraki ayda tutmadı. Sonra hormonlarım düzelince bıraktım klomeni ama şimdi keşke bırakmasaydım hazır dr vermişken bir sorun olmasa bile kullansaydın diyorum neyse.. Öyle birkaç geçti. Sonra annem bana gelecekti izninde o başka şehirde o düğüne gitcektik akrabanın o şekilde olamadı. Sonra da ben açıköğretim okuyorum olursa finale geliyor doğum diye erteledim aralıka felan o ara ovulasyon testi aldım işte ama eşim rahatsızladın deneme olamadı pozitifi gördüğüm halde. Sonraki ay tutmadı. Sonra ben yine erteledim sınavlardan dolayı işte bu zamana geldik. Bu ayda eşimle tartıştık maalesef değerlendiremedim olmadı yani zaten ovulasyon testi de yapmamıştım. Artık bir daha ki ay ovulasyon testlerine devam edicem. İki yumurtlamam da kullandım hala daha var. Bakalım kısmet..
Her gün aynı saatte yaparsan daha iyiymiş aslında ama ben öyle her gün aynı saatte yapamadım. Mesela bir gün önce 3 te yapmıştım bir gün sonra 5 te yaptım ama pozitifi gördüm. Önemli olan bence fazla su içmemek ve tuvalete gitmemek bir de sabah ilk idrarla yapmamak bu kadar.. Ama öğledne sonraki saatlerde yani 15.00 ve 17.00 saatlerinin daha iyi olduğunu söyleyebilriim.
dejavucumm bi de atıyorum şimdi 10 11 12 13 . günler açık çıktı 14. gün çok koyu oldu 15 yine açıldı (sanırım sadece1 gün koyu çıkıyor demiştin) koyu çıktıktan sonra testi yapmaya ne kadar daha devam etcem..ayyy ne çok sordum kusura bakma cnmm
kimse kalmadı mı?:76::76:
ben varımm ama çıkcam birazdan. Eşinin haberi var mı testte çizgi çıktığından? Aman dikkat et haa tamam mı. Yüksek yerlere uzanmaya çalışma özellikle ve de ağır kaldırma. Benim testim öyle çıkmış olsa hemen hamile moduna girerdim valla..
neeeee
kızz aysun hamiş misin sen???
ayy çok sevindimm...brde dün o kadar evham yaptın heeee
kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee
aslında en iyisi işte de annem uzak kaynana dibimde oturuyo gitmedim 1 hafta niye gelmiyon çok mu uzak diye laf yapıyo çok sık gitmeyelim en iyisi 2 tarafada:44:
ya kanda çıkmassa napcam kii
belli degi canım silik cizgi cıktı kanda çıkmayabilir:44:
canım sen takma kafana bizde öleyiz ben o günü inmeyeyim hemen der kayınvalidem neden inmedin diye..yüzüne diyorum anne ben hergün inemem diye yok 2 gün sonra yine aynı şey..biliyorum ben takma desemde sinir bozucu ama maalesef gelin olduğumuz için katlanmak zorundayız.
azönce eşim geldi beni onlardan almaya neymiş eve neden gidiyormuşuz.bende slladım işim var ütüm var diye yoksa uzattıkça uzatıyor.sanki onun dizinde oturmak gibi bir zorunluluğum var benm...
inşallah kandada çıkar hayatım..döllenmeden 12 gün sonra kanda belli oluyor hayatım..bekle haftaiçide git yaptır..
valla hee dizlerinin diplerinde oturcan durcan bizede arıyolar yemege gelin su içmeye gelin bilmem neye gelin ya bizim evimiz ayrı köyümüz ayrı ne çagırıp duruyonuz kii yaaa
bekliycem adetim bi gecsin helee
onlar öyle düşünmezler..ben gitmezsem muhakkak o gelir elini çekmiyor ya...iyi niyetinden belki ama ben gelemiyorum bu tarz şeylere..zaten bellide ediyorum tavrımı..hiiiiç çekemem vallaaaaaa
onlar öyle düşünmezler..ben gitmezsem muhakkak o gelir elini çekmiyor ya...iyi niyetinden belki ama ben gelemiyorum bu tarz şeylere..zaten bellide ediyorum tavrımı..hiiiiç çekemem vallaaaaaa
Biz gelinler cagirsalar ayri cagirmasalar ayri söyleniriz
Biz gelinler cagirsalar ayri cagirmasalar ayri söyleniriz
bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii
sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak
koyayım canım :82:Eki Görüntüle 218000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?