Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pazartesi olsunda gidip yaptırayım bariii inşallah çıkarr inşallah hamileyimdir

canım şimdi kan testi yaptırsan da düşük çıkar. Doktor tam birşey diyemez sana. Yine birkaç gün sonra gel bakalım der çünkü sağlıklı hamileikte değerlerin katlaması lazım. Şimdi çok düşük olacağından değerin, dr kesin birşey diyemez. Ama yine de çizgi çıktığına göre hamilelik seviyesi kabul edilen değerler çıkar istersen yaptır.

Her gün aynı saatte yaparsan daha iyiymiş aslında ama ben öyle her gün aynı saatte yapamadım. Mesela bir gün önce 3 te yapmıştım bir gün sonra 5 te yaptım ama pozitifi gördüm. Önemli olan bence fazla su içmemek ve tuvalete gitmemek bir de sabah ilk idrarla yapmamak bu kadar.. Ama öğledne sonraki saatlerde yani 15.00 ve 17.00 saatlerinin daha iyi olduğunu söyleyebilriim.

kafam eserse yaptırırım ama ben bekmekten yanayımm

çok çok çok sağol canım öyle güzel anlattın ki...biz geçen ay çift sayıları günaşırı denedik bu ay da tek düşünüyoruz eşimle bi konuşayım ya bu ay ya da bi sonrakinde alırım testi çok sağol canmmm..

kızlaaar ben yemek yapcam görüşürüz yineee dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
dejavucumm bi de atıyorum şimdi 10 11 12 13 . günler açık çıktı 14. gün çok koyu oldu 15 yine açıldı (sanırım sadece1 gün koyu çıkıyor demiştin) koyu çıktıktan sonra testi yapmaya ne kadar daha devam etcem..ayyy ne çok sordum kusura bakma cnmm

koyu çıktıktan sonra aslında daha yapmana gerek yok canım. Zaten o sana yumutlamanın 1-2 gün içinde olacağını gösteriyor. Yapsan da zaten silikleşmiş olacak ama ondan sonraki gün bir kere daha yapabilirsin istersen..

kimse kalmadı mı?:76::76:

ben varımm ama çıkcam birazdan. Eşinin haberi var mı testte çizgi çıktığından? Aman dikkat et haa tamam mı. Yüksek yerlere uzanmaya çalışma özellikle ve de ağır kaldırma. Benim testim öyle çıkmış olsa hemen hamile moduna girerdim valla..

neeeee
kızz aysun hamiş misin sen???
ayy çok sevindimm...brde dün o kadar evham yaptın heeee

yok söylemedim garantilemeden söylemiyim ben en iyisi

kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee

aslında en iyisi işte de annem uzak kaynana dibimde oturuyo gitmedim 1 hafta niye gelmiyon çok mu uzak diye laf yapıyo çok sık gitmeyelim en iyisi 2 tarafada:44:

canım sen takma kafana bizde öleyiz ben o günü inmeyeyim hemen der kayınvalidem neden inmedin diye..yüzüne diyorum anne ben hergün inemem diye yok 2 gün sonra yine aynı şey..biliyorum ben takma desemde sinir bozucu ama maalesef gelin olduğumuz için katlanmak zorundayız.
azönce eşim geldi beni onlardan almaya neymiş eve neden gidiyormuşuz.bende slladım işim var ütüm var diye yoksa uzattıkça uzatıyor.sanki onun dizinde oturmak gibi bir zorunluluğum var benm...

ya kanda çıkmassa napcam kii

belli degi canım silik cizgi cıktı kanda çıkmayabilir:44:

inşallah kandada çıkar hayatım..döllenmeden 12 gün sonra kanda belli oluyor hayatım..bekle haftaiçide git yaptır..

valla hee dizlerinin diplerinde oturcan durcan bizede arıyolar yemege gelin su içmeye gelin bilmem neye gelin ya bizim evimiz ayrı köyümüz ayrı ne çagırıp duruyonuz kii yaaa

bekliycem adetim bi gecsin helee

valla hee dizlerinin diplerinde oturcan durcan bizede arıyolar yemege gelin su içmeye gelin bilmem neye gelin ya bizim evimiz ayrı köyümüz ayrı ne çagırıp duruyonuz kii yaaa

bekliycem adetim bi gecsin helee

onlar öyle düşünmezler..ben gitmezsem muhakkak o gelir elini çekmiyor ya...iyi niyetinden belki ama ben gelemiyorum bu tarz şeylere..zaten bellide ediyorum tavrımı..hiiiiç çekemem vallaaaaaa

onlar öyle düşünmezler..ben gitmezsem muhakkak o gelir elini çekmiyor ya...iyi niyetinden belki ama ben gelemiyorum bu tarz şeylere..zaten bellide ediyorum tavrımı..hiiiiç çekemem vallaaaaaa

Biz gelinler cagirsalar ayri cagirmasalar ayri söyleniriz

evime geldiginde direk çöpü ben atayım diyo bakcak illa ne yedik ne içtik diye kontrol yanii biz atarız anne diyorum illa yok yok ben gecerken atarım gelir gelmezz
dur iki dak otur da muhabbet bari et gelir gelmez mutfaga daliyooo bende gitmek istemiyorum artık sogudum öbür eltimin kocası sabah 6 da gidiyo akşam 8 de geliyo kahvaltıda sürekli kaynanada benide öyle istiyolarrr bende gecengün lafımı vurdum bi gelininiz hiç ğelmiyo bi gelininiz burdan çıkmıyo bende kendini bilen gelininiz olaraktan arada bi gelmeyi tercih ediyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…