Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olsun önümüzdeki ay kalırsın canım bende hasta olurum yaa hiç ümidim yok benim bi gram bile inanmıyorum o testedee kanda görmeden inanmaammm

Sen inanma daha. Kan testini eline alınca inanırsın canım... Dikkat et kendine aman ağır iş yapma tutunsun bebeğin..

olsun cnm girer düzene benimde dünden beri gelen giden yok bu ay erkenden bitti bende ona şaşırdım :26:

iyidir canım sen nasılsın inşallah bakalım bu hafta bekleyim de inşallah kandada çıksın yaaa çok istiyorum bu bebekiii

bende iyim aysuncum inşallah cnm bende hamişsin testte çıktı mutlu haberler ver bize bence git kana pzt derin de 1 hafta önce öğrndi hamile olduğunu

ya korkuyorum ya çıkmassa diye yaaa beklemek istiyorum bennn haftaya yaptırırımmm

gönderdim linki ö.m ile canım ama bak ben girişini gönderdim testin eğer sen o linkten testin açıklanmasına giremiyorsan açıklamasına girip öyle de gönderirim mesajı..

canımmm çok teşekkür ederim sen de inş bebeğine kavuşursun...kaç aydır deniyorsunuz canım siz???

Son düzenleme:
ben olsam yaptırırdım aysuncum zaten negatif çıksa bile beklemen gerek adetine kadar herşey bitmiş olmuyor

hadi o zaman bekliycez bir hafta

eylu hoş geldin cnm

içimden bi ses bebek yok diyo hasta olacaksın diyo öbürküsü ses diyoo varrr kendine dikkat et artık diyorrr hangisine inancamm benn:44:

dejavucummm inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım bebeğine hiç üzme kendini diğer konuda da oluyo arada öyle şeyler...canım 10 dk engeline takıldım o yüzden burdan yazıyorum.akşam ben de sipariş vereyim bari testi...sadece 1 gün koyu çıkıyor renk ve o gün 36 saat içinde mi ilişki olması gerekiyor şimdi?

içimden bi ses bebek yok diyo hasta olacaksın diyo öbürküsü ses diyoo varrr kendine dikkat et artık diyorrr hangisine inancamm benn:44:

aysuncum işte bence kan testini yaptırda en azından adet olana kadar kafan rahat olur cnm ikilemde kalmak çok zor

canımmm çok teşekkür ederim sen de inş bebeğine kavuşursun...kaç aydır deniyorsunuz canım siz???

Canımm bizim iller çok karışık yaa. Biz geçen sene nisanda başlamıştık aslında ama regliden sonra ara kanamam felan geldi o ay gitti. Sonra iki ay yumurtlama olmuypr diye dr klomen verdi ama öbür ayda ara kanama oldu. Sonraki ayda tutmadı. Sonra hormonlarım düzelince bıraktım klomeni ama şimdi keşke bırakmasaydım hazır dr vermişken bir sorun olmasa bile kullansaydın diyorum neyse.. Öyle birkaç geçti. Sonra annem bana gelecekti izninde o başka şehirde o düğüne gitcektik akrabanın o şekilde olamadı. Sonra da ben açıköğretim okuyorum olursa finale geliyor doğum diye erteledim aralıka felan o ara ovulasyon testi aldım işte ama eşim rahatsızladın deneme olamadı pozitifi gördüğüm halde. Sonraki ay tutmadı. Sonra ben yine erteledim sınavlardan dolayı işte bu zamana geldik. Bu ayda eşimle tartıştık maalesef değerlendiremedim olmadı yani zaten ovulasyon testi de yapmamıştım. Artık bir daha ki ay ovulasyon testlerine devam edicem. İki yumurtlamam da kullandım hala daha var. Bakalım kısmet..

evet sadece bir gün çıkacak koyu şekilde zaten anlarsın çıkacağına yakın 2. çizg biraz daha koyulaşıyor ama ben son yaptğımda mesela bir önce baya silikti eyvah dedim hala silik 2. çizgi, bu ay yumurtlama yok mu derken öbür gün tam koyu çıktı şaşırmıştım. Yanii çizgi silik diye ümitsizliğe kapılma. Muhtemel yumurtlamana ik gün varken felan çıkar. Ya o koyu çıktığı gün ya da ertesi günü muhakkak ilişkiniz olsun. Ama eğer testi yaptığın günden önceki akşam yaptıysanız bence koyu çıktığı günden bir gün sonra yapın eğer yapmadıysanız o akşam, koyu çıktığı gece muhakkak olsun. Olamazsa birşey çıkarda ertesi günü kesinlikle olmalı.. Bol şanslarr..

Anladım cnm vardır her şeyde bir hayır inşallah temmuzdaa gelir bebişlerimiz......bi de mesela 3 saat seçeneği vermiş ya yapmaya başlayınca her gün o saatte mi yapmamız gerekiyor yoksa farketmez mi hani 3 saat seçeneği var ya 11 3 ve gece 10 gibi bi gün 3 te bi gün 10 da olur mu yoksa her gün aynı saatte mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…