Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim,nasilsin? bitanem ,ilk gunlerde boyle silik cikiyor.genelde her kesin ki,boyle oluyor.sen ichini ferah tut,hamishsin kizzzzzzzzzz.darisi bizim basimiza.amin

adetime hafta var kız yanlış diye düşünüyorum ben ama inşallah hamişimdir allahım banada versin bi tane yaaa kanda çıkmaz diye korkuyorum bennn ya negatif çıkarsaaaa ben pozitifiiiiiiiiiiiiiii istiyorum yaaa kızlar dua edin yaa haftaya pazartesi yapcam kan testini hasta olmam inşallah allahım duy yarabbimmm

markası neydi sendeki ovulasyon testinin?
bende alıcam sanırım..inşallah gerek kalmaz ama

One step ovulasyon testi canım.. Ben bir siteden almıştım malum bi internet alışveriş sitesi var oradan sipariş ettim geldi. 30 tane mi ne almıştım iki tane de gebelik testi vermişler yanında. Fiyatı da gayet makuldu ve iki ay yaptım hep çıktı yumurtlamam. Daha pahalı olan, digital olanlar felan var ama bence gerek yok bunlarda aynı işi görüyor. Gerçi benim bu aldıklarım sonra baktığıda yoktu başka vardı ama farketmez. Yapılışı da öyle gebelik testi gibi asla sabah ilk idrarla değil. İlk idrarını yapacaksın. 4 saat gibi bir süre su içmicen ya da çok fazla içmicen ve tuvalete gitmicen. Genelde akşamüzeri 3 gibi felan yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Normal gebelik testi gibi yapcan. Önce tek çizgi çıkacak, hep yanında bir silik çizgi çıkacak o seni yanıltmasın o pozitif demek olmuyor. Bu testlet lsh seviyesini ölçtüğünden ve lsh bir miktar olduğundan hep o silik çizgi çıkar. Ne zaman ki 2. çizgi de 1. çizgi kadar koyu olur hatta ondan da koyu olur o zaman 24- 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir. Bir gün sonra yaptığında yine silikleşir çünkü o bir gün lsh seviyesi yükseliyor sadece. İşte böyle..

bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii

sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak

koyayım canım :82:Eki Görüntüle 218000

yaa canımm seni ümitlendirmek istemem ama hamilesin canım yaa.. Silik ama baya görünüyor. Test bozuk olsa bile ancak negatif gösterirse yanlış olur. Yani pozitif göstermez kolay kolay. Eğer pozitifse yanlışlık yoktur yanii. Bende bugün bekle yarın bir tane daha yap. Eğer elinde yoksa bugünden al koy kenara yarın nöbetçi eczane bulmak zor olabilir ama günün geçmeden de kan testi yaptırma hiç olmazsa regli gününü bekle. Canım kişiden kişiye değişiyor çok arkadaşım var benim 3 haftada sonuç alan.. Hadi hayırlısıı..

canim benim,sana ve hepimize dua ediyorum zaten.sen de bolca dua et,rabbim her kesin sesini duyuyor merak etme,insallah her kes muradina erer,biz de.amin ya rabbi.... stres yapma,sakin...

inşallah hamileyimdir. yok bi tane yaptım adetimi bekliycem bakalım ne olcak sonuccc belli olmaz bana belki bitane da yaparım yarınn

canim benim,sana ve hepimize dua ediyorum zaten.sen de bolca dua et,rabbim her kesin sesini duyuyor merak etme,insallah her kes muradina erer,biz de.amin ya rabbi.... stres yapma,sakin...

sağol canım allah razı olsunnn eksik etmeyin kızlar yaaaa bende hep dua ediyorum :83:

ben de mi alsam ne güzel anlatmışsın cnm çok sağol netten bulursan linki özel mesajla atar mısın bana??
sağol canım allah razı olsunnn eksik etmeyin kızlar yaaaa bende hep dua ediyorum :83:

canımmm inş inş hamişsin ben de öyle hissediyorumm...dualarım hepinizle canım ne olur siz de dua edin de bu ay gelsin bebeğimmm

inşallah canımmm ben hamile degilsemde sen bari bu ay ol yaaa

kızlarr nasılsınız ???

aysuncum hadi hayırlısı cnm inşallah sindir çizgi baya gözüküyor çünkü kana baktır cnm belki çıkar erkenden

luckycimmm hayırlısı olsun cnm kırmızılar gelmiş batdaşımmmmmmm inşallah temmuzda hamile kalıcaz hepberaber

inşallah canımmm ben hamile degilsemde sen bari bu ay ol yaaa

luckycimmm hayırlısı olsun cnm kırmızılar gelmiş batdaşımmmmmmm inşallah temmuzda hamile kalıcaz hepberaber

sağol canımmm inş inş inş bitanem yaaa valla benim düzensizlik yüzünden batdaş olduk en sonunda...her ay bi önceki günden 5 gün önce oluyo gibiyim bakalım haptan sonra düzene girmeye çalışıyo sanırım vücudum

kızlarr nasılsınız ???

aysuncum hadi hayırlısı cnm inşallah sindir çizgi baya gözüküyor çünkü kana baktır cnm belki çıkar erkenden

iyidir canım sen nasılsın inşallah bakalım bu hafta bekleyim de inşallah kandada çıksın yaaa çok istiyorum bu bebekiii

Son düzenleme:

Son düzenleme:

bebeiiimmmm ben hamile değilmişim regl oldum bu sabah (( öyle deme inş sen hamişsin cnm inşallahhhhh benim umudum da temmuz içinde bakalım yaaa ama az gibi halbuki daha 1. ay ama

olsun önümüzdeki ay kalırsın canım bende hasta olurum yaa hiç ümidim yok benim bi gram bile inanmıyorum o testedee kanda görmeden inanmaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…