her sabrın sonu selamettir bizimde öyle olur inşallah
canim,nasilsin? bitanem ,ilk gunlerde boyle silik cikiyor.genelde her kesin ki,boyle oluyor.sen ichini ferah tut,hamishsin kizzzzzzzzzz.darisi bizim basimiza.amin
markası neydi sendeki ovulasyon testinin?
bende alıcam sanırım..inşallah gerek kalmaz ama
bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii
sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak
koyayım canım :82:Eki Görüntüle 218000
adetime hafta var kız yanlış diye düşünüyorum ben ama inşallah hamişimdir allahım banada versin bi tane yaaa kanda çıkmaz diye korkuyorum bennn ya negatif çıkarsaaaa ben pozitifiiiiiiiiiiiiiii istiyorum yaaa kızlar dua edin yaa haftaya pazartesi yapcam kan testini hasta olmam inşallahallahım duy yarabbimmm
yaa canımm seni ümitlendirmek istemem ama hamilesin canım yaa.. Silik ama baya görünüyor. Test bozuk olsa bile ancak negatif gösterirse yanlış olur. Yani pozitif göstermez kolay kolay. Eğer pozitifse yanlışlık yoktur yanii. Bende bugün bekle yarın bir tane daha yap. Eğer elinde yoksa bugünden al koy kenara yarın nöbetçi eczane bulmak zor olabilir ama günün geçmeden de kan testi yaptırma hiç olmazsa regli gününü bekle. Canım kişiden kişiye değişiyor çok arkadaşım var benim 3 haftada sonuç alan.. Hadi hayırlısıı..
canim benim,sana ve hepimize dua ediyorum zaten.sen de bolca dua et,rabbim her kesin sesini duyuyor merak etme,insallah her kes muradina erer,biz de.amin ya rabbi.... stres yapma,sakin...
One step ovulasyon testi canım.. Ben bir siteden almıştım malum bi internet alışveriş sitesi var oradan sipariş ettim geldi. 30 tane mi ne almıştım iki tane de gebelik testi vermişler yanında. Fiyatı da gayet makuldu ve iki ay yaptım hep çıktı yumurtlamam. Daha pahalı olan, digital olanlar felan var ama bence gerek yok bunlarda aynı işi görüyor. Gerçi benim bu aldıklarım sonra baktığıda yoktu başka vardı ama farketmez. Yapılışı da öyle gebelik testi gibi asla sabah ilk idrarla değil. İlk idrarını yapacaksın. 4 saat gibi bir süre su içmicen ya da çok fazla içmicen ve tuvalete gitmicen. Genelde akşamüzeri 3 gibi felan yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Normal gebelik testi gibi yapcan. Önce tek çizgi çıkacak, hep yanında bir silik çizgi çıkacak o seni yanıltmasın o pozitif demek olmuyor. Bu testlet lsh seviyesini ölçtüğünden ve lsh bir miktar olduğundan hep o silik çizgi çıkar. Ne zaman ki 2. çizgi de 1. çizgi kadar koyu olur hatta ondan da koyu olur o zaman 24- 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir. Bir gün sonra yaptığında yine silikleşir çünkü o bir gün lsh seviyesi yükseliyor sadece. İşte böyle..
sağol canım allah razı olsunnn eksik etmeyin kızlar yaaaa bende hep dua ediyorum :83:
ben de mi alsam ne güzel anlatmışsın cnm çok sağol netten bulursan linki özel mesajla atar mısın bana??
canımmm inş inş hamişsin ben de öyle hissediyorumm...dualarım hepinizle canım ne olur siz de dua edin de bu ay gelsin bebeğimmm
inşallah canımmm ben hamile degilsemde sen bari bu ay ol yaaa
inşallah canımmm ben hamile degilsemde sen bari bu ay ol yaaa
luckycimmm hayırlısı olsun cnm kırmızılar gelmiş batdaşımmmmmmm inşallah temmuzda hamile kalıcaz hepberaber
kızlarr nasılsınız ???
aysuncum hadi hayırlısı cnm inşallahsindir çizgi baya gözüküyor çünkü kana baktır cnm belki çıkar erkenden
ben de mi alsam ne güzel anlatmışsın cnm çok sağol netten bulursan linki özel mesajla atar mısın bana??
/QUOTE]
canımm orsı başka bir site olduğundan linkini vermem yasak olabilir. GG diyim sana kısaca sitenin adını. Ünlü bir internet alışveriş sitesi. Oraya gitdiğinde anasayfada gebelik ürünleri ya da anne bebek ürünleri de olabilir bakarım bir ben yine. Oraya gir zaten sayfalara bak bir sürü ovulasyon testleri var sana uygun olanını alırsın.. Ama kredi kartı ile satış yapılıyor yani önceden ödemeyi yapman gerekiyor ki kagoya verilsin benim eşim sanal kart ile almıştı dur ben bakayım o sitenin hangi bölümüne giriyorduk benim testten şu anda var mı diye..
/QUOTE]
canımm orsı başka bir site olduğundan linkini vermem yasak olabilir. GG diyim sana kısaca sitenin adını. Ünlü bir internet alışveriş sitesi. Oraya gitdiğinde anasayfada gebelik ürünleri ya da anne bebek ürünleri de olabilir bakarım bir ben yine. Oraya gir zaten sayfalara bak bir sürü ovulasyon testleri var sana uygun olanını alırsın.. Ama kredi kartı ile satış yapılıyor yani önceden ödemeyi yapman gerekiyor ki kagoya verilsin benim eşim sanal kart ile almıştı dur ben bakayım o sitenin hangi bölümüne giriyorduk benim testten şu anda var mı diye..
canımmm çok ama çok sağol..anladım siteyi ama bildiğim kadarı ile buradan değil de özel mesaj olarak atmanda bir sakınca yok linki bana özel mesaj olarak...
bir de canım kaçıncı gün başlıyoruz testi yapmaya benim reglim dengesiz biraz..
canımmm çok ama çok sağol..anladım siteyi ama bildiğim kadarı ile buradan değil de özel mesaj olarak atmanda bir sakınca yok linki bana özel mesaj olarak...
canım siteye gir. Orada bebek& anne ürünleri kategorisine gir ana sayfadan. Oradan da hamilelik gebelik ürünlerine gir. Grdiğin zaman zaten o sayfada şanslısın ki benim aldığım testi yoğun istek üzerine tekrar satışa koymuşlar. 30 adet ovulasyon testi one step marka eczaneden diye yazıyor ama dur ben sdana özelden link göndereyim garanti olsun..
bebeiiimmmm ben hamile değilmişim regl oldum bu sabah(( öyle deme inş sen hamişsin cnm inşallahhhhh benim umudum da temmuz içinde bakalım yaaa ama az gibi halbuki daha 1. ay ama
gönderdim linki ö.m ile canım ama bak ben girişini gönderdim testin eğer sen o linkten testin açıklanmasına giremiyorsan açıklamasına girip öyle de gönderirim mesajı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?